flo1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 εγκριθηκε και η δικη μου αιτηση, αλλα δεν εχω καταλαβει τωρα πως θα παρω την ψηφιακη καρτα.
parrot32 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Στις 9/7/2022 στις 11:19 ΠΜ, nemesi54 είπε Σε φούρνο στις Ροβιές και σε καφετέρια στην πλατεία του χωριού, πριν από λιγο, ούτε η δική μου πέρασε, ούτε της συζύγου.. Το ΑΦΜ του φούρνου που το έψαξα αναφέρει ότι δεν συμμετέχει στην δράση. Της καφετέριας την απόδειξη δεν την πήραμε ποτε. Καταρχήν πως μπόρεσες και έβγαλες voucher και για σένα και για την γυναίκα σου?νόμιζα πως μόνο ένα μέλος της οικογένειας θα το δικαιούται?οι φούρνοι δεν είναι στην επιλέξιμη κατηγορία..(επιχειρήσεις εστίασης και εστιατόρια,bars / taverns / lounges / discos, fast food)..οσο για την καφετέρια ζήτησες να πληρώσεις με κάρτα ή επειδή δεν σου έφεραν απόδειξη και πλήρωσες με μετρητα?
li@m Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, parrot32 είπε Καταρχήν πως μπόρεσες και έβγαλες voucher και για σένα και για την γυναίκα σου?νόμιζα πως μόνο ένα μέλος της οικογένειας θα το δικαιούται?οι φούρνοι δεν είναι στην επιλέξιμη κατηγορία..(επιχειρήσεις εστίασης και εστιατόρια,bars / taverns / lounges / discos, fast food)..οσο για την καφετέρια ζήτησες να πληρώσεις με κάρτα ή επειδή δεν σου έφεραν απόδειξη και πλήρωσες με μετρητα? Μπορεί να κάνουν διαφορετικές δηλώσεις! Αν θέλω να την δώσω κάπου, πώς το κάνω; 1
infidel Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, li@m είπε Μπορεί να κάνουν διαφορετικές δηλώσεις! Αν θέλω να την δώσω κάπου, πώς το κάνω; Αφού ενεργοποιήσεις την κάρτα σου (από υπολογιστή ή κινητό με εφαρμογή της viva - δεν θέλει nfc αυτό το βήμα) Μπαίνεις στην εφαρμογή της Viva (ή στη σελίδα) και πατάς πάνω στην κάρτα για να σου δείξει τον αριθμό της, κωδικό κτλ. Στο άλλο κινητό (με nfc) κατεβάζεις το google pay και πατάς χειροκίνητη προσθήκη κάρτας. Βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και πατάς προσθήκη. Στο δηλωμένο νούμερο κινητού θα έρθει ένα pin με sms, το περνάς στο google pay και αυτό και τέλος. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να περάσεις όσες κάρτες evia pass θες σε ένα κινητό. 1
li@m Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, infidel είπε Αφού ενεργοποιήσεις την κάρτα σου (από υπολογιστή ή κινητό με εφαρμογή της viva - δεν θέλει nfc αυτό το βήμα) Μπαίνεις στην εφαρμογή της Viva (ή στη σελίδα) και πατάς πάνω στην κάρτα για να σου δείξει τον αριθμό της, κωδικό κτλ. Στο άλλο κινητό (με nfc) κατεβάζεις το google pay και πατάς χειροκίνητη προσθήκη κάρτας. Βάζεις τα στοιχεία της κάρτας και πατάς προσθήκη. Στο δηλωμένο νούμερο κινητού θα έρθει ένα pin με sms, το περνάς στο google pay και αυτό και τέλος. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να περάσεις όσες κάρτες evia pass θες σε ένα κινητό. Όντως έτσι είναι! Το δοκίμασα. Ευχαριστώ
Swimmer21 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Οποίοι έχουν πληρώσει σε εστιατόριο / μπαρ / ξενοδοχείο με αυτή την κάρτα ας γράψετε εδώ το όνομα της επιχείρησης ή στο περίπου που είναι για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Αιδηψός είναι μέσα; 2
nemesi54 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, parrot32 είπε Καταρχήν πως μπόρεσες και έβγαλες voucher και για σένα και για την γυναίκα σου?νόμιζα πως μόνο ένα μέλος της οικογένειας θα το δικαιούται?οι φούρνοι δεν είναι στην επιλέξιμη κατηγορία..(επιχειρήσεις εστίασης και εστιατόρια,bars / taverns / lounges / discos, fast food)..οσο για την καφετέρια ζήτησες να πληρώσεις με κάρτα ή επειδή δεν σου έφεραν απόδειξη και πλήρωσες με μετρητα? Διαφορετικές δηλώσεις. Δεν πέρασε η πληρωμή με pass στην καφετέρια και δεν πήρα και απόδειξη για να ψάξω με το ΑΦΜ στο gov.gr να δω αν συμμετέχουν.
Lucifer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Αιδηψός είναι μέσα; Κυρίως μας ενδιαφέρει αυτή η χασαποταβέρνα στον Άγιο 2
ppaio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2022 Ειμαι σίγουρος οτι οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν γνωρίζουν και δεν συμμετέχουν...Εν ολίγοις πρόκειται για προμελετημένο φιάσκο...
parrot32 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 δεν νομίζω οτι οι επιχειρήσεις πρεπει να κάνουν κάτι για να συμμετέχουν ούτε να αιτηθούν κάπου..απλά το αφμ τους πρέπει να καταγεγραμμένο στους αντίστοιχους δήμους και να έχουν αντίστοιχο pos.. 1
thanasis00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Επειδή γύρισα σήμερα από Αιδηψό, θέλω να σημειώσω ότι μόνο σε 1 κατάστημα δε μου δέχτηκαν το Evia Pass, παντού με αυτό πλήρωνα και πήγαν όλα μια χαρά. Φαγάδικα (εστιατόριο, φούρνος) και ξενοδοχείο να σημειώσω. 2
flo1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Πώς μπορώ να δωσω την καρτα σε καποιον για τη χρησιμοποιήσει?
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, flo1 είπε Πώς μπορώ να δωσω την καρτα σε καποιον για τη χρησιμοποιήσει? Του δινεις τα στοιχεια και την προσθετει στο google pay. Οπως δηλαδη οποιαδηποτε αλλη φυσικη ή αυλη καρτα 1
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Στις 15/7/2022 στις 1:32 ΠΜ, thanasis00 είπε Επειδή γύρισα σήμερα από Αιδηψό, θέλω να σημειώσω ότι μόνο σε 1 κατάστημα δε μου δέχτηκαν το Evia Pass, παντού με αυτό πλήρωνα και πήγαν όλα μια χαρά. Φαγάδικα (εστιατόριο, φούρνος) και ξενοδοχείο να σημειώσω. Για δωσε καμια πληροφορία για το μερος γιατι υπάρχει η σκεψη για μετα το 15αυγουστο ( χωρις evia pass )
Προτεινόμενες αναρτήσεις