ppaio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Ωραία εμείς οι δικαιούχοι του πασου πως θα ξέρουμε αν μια επιχείρηση πχ στην Βόρεια Εύβοια συμμετέχει στο πρόγραμμα..? Τα δάχτυλα μας θα μυρίσουμε...? Τι προχειρότητα θεέ μου... https://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/psephiakes-diakuberneses/eniskhuse-gia-ten-oikonomike-sterixe-tes-touristikes-drasteriotetas-ton-plegeison-periokhon-boreias-euboias-kai-samou-evia-samos-pass
st@kas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 έβαλαν το παρακάτω link αλλά χρειάζεται να ξέρεις το αφμ του εμπόρου.
Swimmer21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Έχει δοκιμάσει κανείς αν περνάει σε άλλο POS; 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Swimmer21 είπε Έχει δοκιμάσει κανείς αν περνάει σε άλλο POS; Αν το pos δεν είναι δηλωμένο στους ταχυδρομικόυς κώδικες τον περιοχών δεν θα πέραση, όπως δεν περνάει και fuel pass σε άλλες επιχηρησεις που δεν είναι δηλωμένος ως πρατήριο καυσίμων 1
georgiouu Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Στις 1/7/2022 στις 5:48 ΜΜ, ppaio είπε Ωραία εμείς οι δικαιούχοι του πασου πως θα ξέρουμε αν μια επιχείρηση πχ στην Βόρεια Εύβοια συμμετέχει στο πρόγραμμα..? Τα δάχτυλα μας θα μυρίσουμε...? Τι προχειρότητα θεέ μου... https://www.gov.gr/arxes/oloi-foreis/psephiakes-diakuberneses/eniskhuse-gia-ten-oikonomike-sterixe-tes-touristikes-drasteriotetas-ton-plegeison-periokhon-boreias-euboias-kai-samou-evia-samos-pass γιατι πρεπει να ξερεις απο πριν; κανεις αιτηση και αναλογως εγκρινεται ή απορριπτεται.το ιδιο και το power pass και η επιδοτηση ηλεκτρ συσκευων.ολα τελεια οργανωμενα
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, li@m είπε Μπορεί να περάσει σε pos μόνο χωρίς την κάρτα; Ενω σε ολα τα pos μπορεις να ξεκινησεις την διαδικασια εισαγωγης των στοιχειων της καρτας, σε καποια απο τα βηματα θα σε σταματησει αν στο pos δεν ειναι ενεργοποιημενο. Στην δικια μας επιχειρηση πχ παει μεχρι την ημ ληξης (16ψηφιο βαζει και το επομενο ειναι ημ ληξης). Μηχανημα easypay 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, li@m είπε Μπορεί να περάσει σε pos μόνο χωρίς την κάρτα; Απο ότι διάβασα δεν θα δωθουν σαν μετρητά σε λογαριασμό, αλλά θα πάρεις ψηφιακή κάρτα οπότε αναγκαστικά θέλει κινητό με nfc 1
SabotazNic Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Inuyasha είπε Απο ότι διάβασα δεν θα δωθουν σαν μετρητά σε λογαριασμό, αλλά θα πάρεις ψηφιακή κάρτα οπότε αναγκαστικά θέλει κινητό με nfc Ωστοσο βλεπεις τα στοιχεια της καρτας, ειτε viva ειτε alpha. Απλα δεν γινεται σε ολα τα pos. 1
stial Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 αλάνια για Σάμο κατάφερε να κλείσει διαμονή κανείς? Αν ναι πως? Θενκς
ppaio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Inuyasha είπε Απο ότι διάβασα δεν θα δωθουν σαν μετρητά σε λογαριασμό, αλλά θα πάρεις ψηφιακή κάρτα οπότε αναγκαστικά θέλει κινητό με nfc Σωστα και εγω αυλη χρεωστικη σε κινητο NFC εχω...To θεμα ειναι ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν και πως θα το ξέρεις εσυ πιο πριν...? Ειναι λιγο τραγικο να πας να ρωτας καθε μαγαζι αν συμμετεχει η οχι... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από ppaio
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, ppaio είπε Σωστα και εγω αυλη χρεωστικη σε κινητο NFC εχω...To θεμα ειναι ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν και πως θα το ξέρεις εσυ πιο πριν...? Ειναι λιγο τραγικο να πας να ρωτας καθε μαγαζι αν συμμετεχει η οχι... Απο πριν δεν μπορεις να το ξες , αλλα το 90% αν οχι παραπανω τον καταστηματων στην περιοχη θα ειναι κομπλε , το καταστημα δεν πρεπει να κανει κατι πρακτικα , αρκει το pos να ειναι δηλωμενο σωστα στην με ταχυδρομικο κωδικα στην αναλογη περιοχη
georgiouu Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, ppaio είπε Σωστα και εγω αυλη χρεωστικη σε κινητο NFC εχω...To θεμα ειναι ποιες επιχειρήσεις συμμετέχουν και πως θα το ξέρεις εσυ πιο πριν...? Ειναι λιγο τραγικο να πας να ρωτας καθε μαγαζι αν συμμετεχει η οχι... γιατι να ρωτας καθε μαγαζι αν συμμετεχει; δεν καταλαβαινω εσενα το δικο σου μαγαζι σε νοιαζει(αν εχεις) οχι τα υπολοιπα μαγαζια.κανεις αιτηση και αναμενεις εγκριση που ειναι το προβλημα; 1
Haldol Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, georgiouu είπε γιατι να ρωτας καθε μαγαζι αν συμμετεχει; δεν καταλαβαινω Σαν πελάτης, χλαπακιάζεις καλά- καλά στο ταβερνάκι, και μετά το POS δε δέχεται την άυλη κάρτα. Τι κάνεις; Τα βάζεις απ' την τσέπη σου. Αν δε θες να συμβεί αυτό πρέπει να ξέρεις από πριν εάν το συγκεκριμένο μαγαζί περνάει το Samos/Evia Pass 1
ppaio Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, georgiouu είπε γιατι να ρωτας καθε μαγαζι αν συμμετεχει; δεν καταλαβαινω εσενα το δικο σου μαγαζι σε νοιαζει(αν εχεις) οχι τα υπολοιπα μαγαζια.κανεις αιτηση και αναμενεις εγκριση που ειναι το προβλημα; Καλα κρασια...δικαιουχος ειμαι οχι μαγαζατορας... 48 λεπτά πριν, Haldol είπε Σαν πελάτης, χλαπακιάζεις καλά- καλά στο ταβερνάκι, και μετά το POS δε δέχεται την άυλη κάρτα. Τι κάνεις; Τα βάζεις απ' την τσέπη σου. Αν δε θες να συμβεί αυτό πρέπει να ξέρεις από πριν εάν το συγκεκριμένο μαγαζί περνάει το Samos/Evia Pass Ακριβως ρε φιλε...ας το ανοιξουν σε ολα τα pos της περιοχης...και φυσικα δεν δινουν τα λεφτα για μεταβαση στην περιοχη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις