Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έβαλα αυτό το θέμα μήπως και έχει συμβεί και σε άλλο!

Τις τελευταίες μέρες με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο από όλους τους παρόχους Ίντερνετ στην Ελλάδα, για ένα αίτημα που έχω κάνει για την προσφορά που έχουν στο ίντερνετ (Facebook, Instagram  κτλ).

Έχει γίνει όπως μου λένε αίτημα με τον ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο μου, σήμερα μου είπαν έγινε από Facebook , και αυτό παρόλο που έχω ζητήσει από τον πάροχο κινητής που έχω να μην με ενοχλούν για προσφορές.

Την τελευταία εβδομάδα καθημερινά με παίρνουν τουλάχιστον 4-5 τηλέφωνα για το αίτημα που έχω κάνει, και όπως καταλαβαίνετε κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο πιστεύω ότι θα είναι από αυτούς.

Εννοείται ότι έχω κάνει φραγή και τα 5 φηφια τηλέφωνα και στα σταθερά των παροχών, αλλά πλέον με παίρνουν από κινητά συνεργατες τους

Χθες μάλιστα με πήραν στο κινητό για αίτημα με άλλο ονοματεπώνυμο όχι το δικό μου, αλλά με τον αριθμό κινητού μου

Έχει συμβεί και σε άλλο? Και τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, pc_admin είπε

Καλησπέρα, έβαλα αυτό το θέμα μήπως και έχει συμβεί και σε άλλο!

Τις τελευταίες μέρες με παίρνουν καθημερινά τηλέφωνο από όλους τους παρόχους Ίντερνετ στην Ελλάδα, για ένα αίτημα που έχω κάνει για την προσφορά που έχουν στο ίντερνετ (Facebook, Instagram  κτλ).

Έχει γίνει όπως μου λένε αίτημα με τον ονοματεπώνυμο και το κινητό τηλέφωνο μου, σήμερα μου είπαν έγινε από Facebook , και αυτό παρόλο που έχω ζητήσει από τον πάροχο κινητής που έχω να μην με ενοχλούν για προσφορές.

Την τελευταία εβδομάδα καθημερινά με παίρνουν τουλάχιστον 4-5 τηλέφωνα για το αίτημα που έχω κάνει, και όπως καταλαβαίνετε κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο πιστεύω ότι θα είναι από αυτούς.

Εννοείται ότι έχω κάνει φραγή και τα 5 φηφια τηλέφωνα και στα σταθερά των παροχών, αλλά πλέον με παίρνουν από κινητά συνεργατες τους

Χθες μάλιστα με πήραν στο κινητό για αίτημα με άλλο ονοματεπώνυμο όχι το δικό μου, αλλά με τον αριθμό κινητού μου

Έχει συμβεί και σε άλλο? Και τι μπορώ να κάνω?

ή κάποιος σου κάνει πλάκες και δηλώνει σε φόρμες τα στοιχεία σου ή στα λένε έτσι για να πουλήσουν

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομίζω να είναι διαφήμιση, γιατί μου λένε παρακαλώ τι θέλετε?

Άρα μάλλον κάποιος κάνει πλάκες... Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, pc_admin είπε

Δεν νομίζω να είναι διαφήμιση, γιατί μου λένε παρακαλώ τι θέλετε?

Άρα μάλλον κάποιος κάνει πλάκες... Τι μπορώ να κάνω?

Δεν είναι απόλυτο επειδή σου λένε έτσι...

Δεν μπορείς να κάνεις τίποτε απολύτως πέρα του να απαντάς αν θες ή και καθόλου εφόσον είναι αριθμοί εκτός των επαφών σου ή αλλάζεις απλά αριθμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...