Προς το περιεχόμενο

Επέκταση του προγράμματος Super Fast BroadBand μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 minutes ago, TroyMelloy said:

Η επιδότηση απο την Ευρωπαϊκή Ένωση (και όχι απο ελληνικά λεφτά) είναι για την αύξηση της ευρωζωνικότητας πανελλαδικά.

Η δράση «Superfast Broadband» αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε υπερυψηλή ταχύτητα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις (ωφελούμενους) που κατοικούν σε περιοχές όπου αναπτύσσονται, με ιδιωτικές επενδύσεις, υποδομές ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Δεν βλέπω να λέει κάτι για πανελλαδικό όραμα. Που και πάλι η HCN σε συνεργασία με την GRID Telecom έχει βλέψεις να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

27 minutes ago, TroyMelloy said:

στείλε email στην HCN για παράπονα, γιατι απο το σιτε τους με το coverage είναι το screenshot.

Θα έστελνα, αλλά μετά κατάλαβα ότι η «κίτρινη κουκκίδα» δεν είναι υπάρχει στην εικόνα του site. 

7 minutes ago, Thresh said:

Μπας κι είναι για σήμα κινητής αυτή της Cosmote?

Τι εννοείς ότι δεν έχει FTTH μέσα στο Αιγαίο;

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι δεν το εχω παρακολουθήσει όπως θα επρεπε το πράγμα..

αυτο που κερδίζεις με το sfbb  κουπόνι είναι οτι

a) κλειδώνεις 2 χρόνια σε χαμηλότερο παγιο με τον παροχο

b) το κόστος της ολης εγκατάστασης στο κτίριο, σωστά?

δλδ εγω με το κουπόνι για να φέρω οπτικη και αναμονές σε 3 ορόφους όλο αυτο εχει μηδενικό κόστος αν παρω το κουπόνι?

εστω οτι δε πας με το κουπόνι, ποσο άραγε ειναι το πραγματικό κόστος μιας τετοιας δουλειάς? δλδ πόσα γλυτώνουμε εντέλει?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Δεν βλέπω να λέει κάτι για πανελλαδικό όραμα. Που και πάλι η HCN σε συνεργασία με την GRID Telecom έχει βλέψεις να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Θα έστελνα, αλλά μετά κατάλαβα ότι η «κίτρινη κουκκίδα» δεν είναι υπάρχει στην εικόνα του site. 

Τι εννοείς ότι δεν έχει FTTH μέσα στο Αιγαίο;

Διάβασε καλά για να μαθαίνεις και κάτι. Μην με βάλεις να σου κάνω copy paste κομματια εδώ ντροπή είναι.
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/da/ip_19_4909
https://ec.europa.eu/regional_policy/en/projects/Greece/ultrafast-broadband-for-internet-users-throughout-greece

Και αφου θέλεις να σου βάλω screenshot με κάλυψη χιλιοστού...πάρτο και αυτο. Είναι δύσκολο φένετε μόνος σου να ανήξεις την σελίδα να το δεις. Το ότι κιτρίνισα την θάλασσα.,..,... στο print screen στον οτε επειδη βαριόμουνα να κάνω τον καλλιτέχνη στο Photoshop σε πείραξε εσένα!! 

Έβαλα κίτρινι κουκίδα στο HCN γιατι στο ζοομ ουτ απλα δεν φένετε. Δεν υπάρχει!!
Πάρτο λοιπον και αυτό.
Δεν έχω πρόβλημα με την εταιρία, μπράβο τις είναι πολύ καλή και πολλή φτηνή. Αλλα μην το ξεφτιλίζουμε επείδη έχεις εσύ να τιν κάνουμε και σημαία!! συνοικιακή εταιριούλα είναι μέχρι στιγμης. Θέλεις και επιδότηση

image.png.b23b0acfb3e502efcd6abd30be92902d.png

26 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

έχει βλέψεις να επεκταθεί

Το "Αν είχε η γιαγια μου ρόδες...." το έχεις ακούσει? Ας γίνει πατίνι πρώτα και το ξαναβέπουμε

Επεξ/σία από TroyMelloy

1 λεπτό πριν, TroyMelloy είπε

Διάβασε καλά για να μαθαίνεις και κάτι. Μην με βάλεις να σου κάνω copy paste κομματια εδώ ντροπή είναι.
https://ec.europa.eu/regional_policy/en/projects/Greece/ultrafast-broadband-for-internet-users-throughout-greece

Και αφου θέλεις να σου βάλω screenshot με κάλυψη χιλιοστού...πάρτο και αυτο. Είναι δύσκολο φένετε μόνος σου να ανήξεις την σελίδα να το δεις. Το ότι κιτρίνισα την θάλασσα.,..,... στο print screen στον οτε επειδη βαριόμουνα να κάνω τον καλλιτέχνη στο Photoshop σε πείραξε εσένα!! 

Έβαλα κίτρινι κουκίδα στο HCN γιατι στο ζοομ ουτ απλα δεν φένετε. Δεν υπάρχει!!
Πάρτο λοιπον και αυτό.
Δεν έχω πρόβλημα με την εταιρία, μπράβο τις είναι πολύ καλή και πολλή φτηνή. Αλλα μην το ξεφτιλίζουμε επείδη έχεις εσύ να τιν κάνουμε και σημαία!! συνοικιακή εταιριούλα είναι μέχρι στιγμης. Θέλεις και επιδότηση

image.png.b23b0acfb3e502efcd6abd30be92902d.png

Πάλι δεν έβαλες όλη την κάλυψη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Δεν γίνεται φίλε μου να μου απαγορέψεις την σύγκριση. Επαναλαμβάνω, στις τιμές αυτές δεν μπορεί να θεωρείται επιδότηση. Στο κάτω κάτω αν θέλεις να μιλήσουμε για άλλες περιοχές, έχω το πατρικό μου ψηλά Ν.Φιλαδέλφεια στην Αθήνα και η μοναδική μου επιλογή είναι ο ΟΤΕ για κουπόνι. Που είναι οι υπόλοιποι φανταστικοί πάροχοι που σου φαίνεται μικρή η HCN; Συνοικιακή εταιρία με παρουσία σε 10 χώρες, δεν κάνει όμως για σένα γιατί σου χαλάει το αφήγημα.

Επισκέπτης
1 λεπτό πριν, asaduu είπε

Πάλι δεν έβαλες όλη την κάλυψη αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.....

Στο στέλνω απο το σιτε τους και δεν το πιστέυεις. 

2 λεπτά πριν, asaduu είπε

Δεν γίνεται φίλε μου να μου απαγορέψεις την σύγκριση. Επαναλαμβάνω, στις τιμές αυτές δεν μπορεί να θεωρείται επιδότηση.

Επειδή εσύ έχεις φτηνώ ιντερνετ απαγορεύεις στους άλλους να θεωρίσουν το 300ε περιπου επιδότηση? Κάτι τέτοιο μου λες???  Να τα δώσουμε πίσω τότε τα (τσαμπα) λεφτά στην Ευρωπαική Ένωση τότε για να μην σε στενοχωρησουμε. Είσαι ο απόλυτος ελληναρας του "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα"! Όχι δεν θα πεθάνει.

9 λεπτά πριν, asaduu είπε

Στο κάτω κάτω αν θέλεις να μιλήσουμε για άλλες περιοχές, έχω το πατρικό μου ψηλά Ν.Φιλαδέλφεια στην Αθήνα και η μοναδική μου επιλογή είναι ο ΟΤΕ για κουπόνι. Που είναι οι υπόλοιποι φανταστικοί πάροχοι που σου φαίνεται μικρή η HCN;

Δεν ΄'εχεις καταλάβει χριστό πως δουλευει το σύστημα. Έχουνε χωρίσει τις περιοχές οι πάροχη και όποιος περνάει τις γραμμες έχει αποκληστικότητα για μερικούς μήνες. Ψάχτω. Τουλάχιστον να ξέρεις τι κράζεις... να μην πετάς άσφαιρα

9 λεπτά πριν, TroyMelloy είπε

Στο στέλνω απο το σιτε τους και δεν το πιστέυεις. 

Επειδή εσύ έχεις φτηνώ ιντερνετ απαγορεύεις στους άλλους να θεωρίσουν το 300ε περιπου επιδότηση? Κάτι τέτοιο μου λες???  Να τα δώσουμε πίσω τότε τα (τσαμπα) λεφτά στην Ευρωπαική Ένωση τότε για να μην σε στενοχωρησουμε. Είσαι ο απόλυτος ελληναρας του "να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα"! Όχι δεν θα πεθάνει.

Δεν ΄'εχεις καταλάβει χριστό πως δουλευει το σύστημα. Έχουνε χωρίσει τις περιοχές οι πάροχη και όποιος περνάει τις γραμμες έχει αποκληστικότητα για μερικούς μήνες. Ψάχτω. Τουλάχιστον να ξέρεις τι κράζεις... να μην πετάς άσφαιρα

Άφησες έξω Κατερίνη και Κιλκίς. Όχι , μετακομίζω συχνά και το όφελος για το οποίο θεωρείς ότι καμαρώνω δεν το χαίρομαι. Όταν υπάρχει μαγαζί που εμπορεύεται το ίδιο προιόν (για να μην πω πολύ καλύτερο)  σε καλύτερη τιμή έχω κάθε δικαίωμα να απαιτήσω και από τους υπόλοιπους εμπόρους να συμμορφώσουν την τιμή τους. Τούμπα που είμαι τώρα έχω 2 επιλογές, εδώ δεν υπάρχει αποκλειστικότητα; Για την ιστορία, η Φιλαδέλφεια στην Αθήνα διαχρονικά έχει σκ@τά επιλογές παρόλο που είναι λίγα λεπτά από το κέντρο της Αθήνας. Στην Σκύρο η κάλυψη ήταν καλύτερη. 

Στις 1/7/2022 στις 4:20 ΜΜ, MontzOlee είπε

Ένα στενό κάτω από μένα , δικαιούχος του προγράμματος η αδερφή μου με δωρεάν αναβάθμιση.. 

Ενα στενό κάτω εγώ , δεν τη δικαιούμαι κ πρέπει να πληρώσω για την αναβάθμιση σε 50mbps.

Thanks , δεν θα πάρω. :@

Ταρατσα-ταρατσα αν βλεπεστε 2 access points στα 5GHz και κανετε δικτυο μεταξυ σας, μοιραζεστε παγιο και δε κολλαει και ποτέ με ινα σε κανενα σπιτι! Κοστος κανα 200ευρω με τις καλωδιωσεις και ubiquiti access points αλλα θα παει χαλαλι!!!

Στις 1/7/2022 στις 4:15 ΜΜ, decentintocerberon είπε

συνδεομαι καθημερινά με πελάτες της εταιρείας που εργάζομαι ,σε γραφεία στο Σύνταγμα ,οι περισσότεροι παιζουν με 10 mbps download και 0,5 mbps upload.

1 κλικ το δευτερολεπτο με teamviewer ,σε οποια συζητηση κάνω ''εχουμε κανει αίτηση στο πάροχο αλλα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα''.

Υπαρχει εδω και 4 χρονια εμπορικα διαθεσιμο το γαμηστερο προγραμμα της Cosmote (Speed Booster) που με χρησιδανειο και μολις 7€/μηνα παγιο κινητης εξτρα του παγίου σταθερης απολαμβανουν γκαζια με 4G+DSL Huawei bonding router (παντρειάς κινητης και σταθερης) . Ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι κοπιαζουν καποιοι με ταχυτητες 10000/500 απο τη στιγμη που κανενας παροχος σταθερης τυχαινει να μην εφερε ποτέ σε αυτες τις περιοχες VDSL ή οπτική ινα στο σπιτι...

4 ώρες πριν, Melven είπε

να ρωτησω κατι ρε παιδια γιατι δεν το εχω παρακολουθήσει όπως θα επρεπε το πράγμα..

αυτο που κερδίζεις με το sfbb  κουπόνι είναι οτι

a) κλειδώνεις 2 χρόνια σε χαμηλότερο παγιο με τον παροχο

b) το κόστος της ολης εγκατάστασης στο κτίριο, σωστά?

δλδ εγω με το κουπόνι για να φέρω οπτικη και αναμονές σε 3 ορόφους όλο αυτο εχει μηδενικό κόστος αν παρω το κουπόνι?

εστω οτι δε πας με το κουπόνι, ποσο άραγε ειναι το πραγματικό κόστος μιας τετοιας δουλειάς? δλδ πόσα γλυτώνουμε εντέλει?

Ειναι αρκετα τα λεφτα, εχει καναλακια, ηλεκτρολογικά σπιραλ, αρκετα μετρα ινα, οπτικους διακλαδωτες οροφων, κεντρικο οπτικο διακλαδωτη ισογειου, σωληνωσεις ανοξειδωτες απο το φρεατιο εως το διακλαδωτη ισογειου, οπτικα πριζακια τοιχου κτλ κτλ. Σε τυπικη 5οροφη πολυκατοικια εφερε ο εργολαβος ενα Navara φορτωμενο τιγκα μεχρι πανω με υλικα που χρησιμοποιησε τα παντα. Κανε γρηγορα το voucher σε 1 λεπτου διαδικασια,γνωστοποιησε το στον παροχο σου και περιμενε 4 συνεργεια: 1. εργολαβο Ιντρακατ σκαψιμο, 2. εργολαβο Ιντρακατ περασμα ινας στο 3οροφο, 3. υπαλληλους Ιντρακατ για μετρηση οπτικης σταθμης και τοποθετηση ινας με αυτοκολλητη οπτικη πριζα στο διαμερισμα σε σημειο υποδειξης σου κοντα σε πριζα ρευματος , 4. επισκεψη συνεργειου του παροχου σου προς συνδεση του οπτικου ρουτερ συν του νεου ειτε υφισταμενου μοντεμ/ρουτερ

Στις 1/7/2022 στις 4:19 ΜΜ, _Theo_ είπε

Εδώ και δύο χρόνια έχω κάνει αίτηση στην "εταιρεία" που λέγεται ΟΤΕ για οπτικές ίνες και ακόμα να υλοποιηθεί !!! 

Μένω στο Ηράκλειο Αττικής, πληρώνω για 50 Mbps και πιάνω 34 !!!

Ντροπή εις στο κύβο για εμένα !! Έχουμε τους χειρότερους παρόχους της Ευρώπης χωρίς ίχνος ντροπής και οργάνωσης !!

Το συμβολαιο σου αναφερει ξεκαθαρα οτι με συγχρονισμο ρουτερ απο 34-50Mbps ειναι εμπορικα διαθεσιμη η ταχυτητα «εως 50Mbps» . Θυμασαι αν παιρνεις απο αστικο κεντρο γραμμη ή καμπινα VDSL στη γειτονια σου; Το δηλωσες ποτέ βλαβη για χαμηλες ταχυτητες; Συγχρονιζες ανεκαθεν με 34Mbps ή τελευταια παρουσιαστηκε αυτο;

Στις 1/7/2022 στις 6:13 ΜΜ, GRMARIOS είπε

Τα σχολεία  σε ποια κατηγορία ανήκουν ?

Φέτος μας ήρθαν καινούργια PC  LENOVO  για το εργαστήριο πληροφορικής 

με cpu ryzen g ram 4gb και HDD μηχανικό αν είναι δυνατόν

δηλαδή για να ανοίξουν περιμένουμε όπως παλιά 

προμήθεια του υπουργείου .   

Τα σχολεία ανηκουν στο προγραμμα Συζευξις του Υπουργειου Παιδειας σε συνεργασια με τους παροχους. Αν μεσω της δρασης SFBB.GR το σχολειο εχει εφικτοτητα για οπτικη ινα τοτε το επικοινωνει ο Διευθυντης του σχολειου με το υπουργειο. Σε επικοινωνια παντα με το Υπ.Παιδειας για να μη φατε την εγγυηση στα Lenovo, επικοινωνηστε το κι αν παρετε το οκ βαλτε ενα ssd εστω 120αρη να κανετε δουλιτσα,ΠΟΤΈ ΜΑ ΠΟΤΈ δε βαζετε χερι σε μηχανηματα δημοσιου (ειναι μικρο το κοστος να ερθουν και να σας περασουν απο την εταιρια που αγοραστηκαν σε ολα SSD δισκους και να τα κανετε κι ενα format αφου ολα εχουν περασμενο κλειδακι Windows 10 στο bios τους)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, pythonakos είπε

Ειναι αρκετα τα λεφτα, εχει καναλακια, ηλεκτρολογικά σπιραλ, αρκετα μετρα ινα, οπτικους διακλαδωτες οροφων, κεντρικο οπτικο διακλαδωτη ισογειου, σωληνωσεις ανοξειδωτες απο το φρεατιο εως το διακλαδωτη ισογειου, οπτικα πριζακια τοιχου κτλ κτλ. Σε τυπικη 5οροφη πολυκατοικια εφερε ο εργολαβος ενα Navara φορτωμενο τιγκα μεχρι πανω με υλικα που χρησιμοποιησε τα παντα. Κανε γρηγορα το voucher σε 1 λεπτου διαδικασια,γνωστοποιησε το στον παροχο σου και περιμενε 4 συνεργεια: 1. εργολαβο Ιντρακατ σκαψιμο, 2. εργολαβο Ιντρακατ περασμα ινας στο 3οροφο, 3. υπαλληλους Ιντρακατ για μετρηση οπτικης σταθμης και τοποθετηση ινας με αυτοκολλητη οπτικη πριζα στο διαμερισμα σε σημειο υποδειξης σου κοντα σε πριζα ρευματος , 4. επισκεψη συνεργειου του παροχου σου προς συνδεση του οπτικου ρουτερ συν του νεου ειτε υφισταμενου μοντεμ/ρουτερ

Το συμβολαιο σου αναφερει ξεκαθαρα οτι με συγχρονισμο ρου

μάλιστα...μπολικες εργασίες. και επειδη ανέφερα 3 ορόφους που έχει η πολυκατοικία, θελω 3 κουπόνια? ή με 1 μόνο θα φέρουν τις αναμονες των οπτικών σε κάθε όροφο ?

και είπαμε το κόστος εργασιών ειναι 100% επιδοτούμενο? δεν πληρώνεις τίποτα?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Melven

• Super Moderators
7 hours ago, pythonakos said:

Υπαρχει εδω και 4 χρονια εμπορικα διαθεσιμο το γαμηστερο προγραμμα της Cosmote (Speed Booster) που με χρησιδανειο και μολις 7€/μηνα παγιο κινητης εξτρα του παγίου σταθερης απολαμβανουν γκαζια με 4G+DSL Huawei bonding router (παντρειάς κινητης και σταθερης) . Ειλικρινα δε καταλαβαινω γιατι κοπιαζουν καποιοι με ταχυτητες 10000/500 απο τη στιγμη που κανενας παροχος σταθερης τυχαινει να μην εφερε ποτέ σε αυτες τις περιοχες VDSL ή οπτική ινα στο σπιτι...

Κι όταν τελειώσουν τα GBs του 4G τι γίνεται? 😛

34 minutes ago, Melven said:

μάλιστα...μπολικες εργασίες. και επειδη ανέφερα 3 ορόφους που έχει η πολυκατοικία, θελω 3 κουπόνια? ή με 1 μόνο θα φέρουν τις αναμονες των οπτικών σε κάθε όροφο ?

και είπαμε το κόστος εργασιών ειναι 100% επιδοτούμενο? δεν πληρώνεις τίποτα?

Ευχαριστώ

1 κουπόνι. 

2 ευρώ.

10 ώρες πριν, pythonakos είπε

Το συμβολαιο σου αναφερει ξεκαθαρα οτι με συγχρονισμο ρουτερ απο 34-50Mbps ειναι εμπορικα διαθεσιμη η ταχυτητα «εως 50Mbps» . Θυμασαι αν παιρνεις απο αστικο κεντρο γραμμη ή καμπινα VDSL στη γειτονια σου; Το δηλωσες ποτέ βλαβη για χαμηλες ταχυτητες; Συγχρονιζες ανεκαθεν με 34Mbps ή τελευταια παρουσιαστηκε αυτο;

Δεν θυμάμαι αν παίρνω από αστικό κέντρο ή καμπίνα. Φυσικά και το έχω δηλώσει βλάβη. Πάντα τόσο συγχρόνιζα, από την αρχή. Η απάντηση τους όταν τους το είπα ήταν ότι "τόσο δίνει η περιοχή". Φυσικά απαίτησα να γίνει μείωση του ποσού του λογαριασμού, κάτι το οποίο δεν δέχτηκαν με την παραπάνω αιτιολογία.

Οπότε έκανα μια ωραιότατη καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και η οποία τους έχει κοινοποιηθεί. Για να δούμε τι θα γίνει...

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κατά την δική μου άποψη το όλο σχέδιο αναβάθμισης (ευρυζωνικότητας) στην ελλάδα αποτυχαίνει γιατί δεν υπάρχει το ενδιαφέρον...

μην κοιτάτε στο insomnia.gr ή στο διπλανό adslgr.com είμαστε πολύ λίγοι...

δεν υπάρχει το ενδιαφέρον για να βάλει κάποιος οπτικές ίνες (FTTH) από την στιγμή που υπάρχει διαθεσιμότητα υπηρεσίες ADSL/VDSL.

άρα οι λόγοι αποτυχίας είναι

οικονομικοί λόγοι (τιμή)?

ταχύτητας?

διαθεσιμότητας?

Εγώ όταν ξεκίνησα την διαδικασία το 2019 για να γίνει η εγκατάσταση και σύνδεση με τις οπτικές ίνες στην πολυκατοικία που μένω (ήμουν διαχειριστής) στο κέντρο της αθήνας (παγκράτι)

Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 3-4 μήνες

ήμουν ο μοναδικός από τα 20 διαμερίσματα που είχα βάλει και η μοναδική πολυκατοικία

τώρα το 2022 όλος ο δρόμος και τα γύρω στενά έχουν εγκατάσταση οπτικών ινών και πλήρη κάλυψη όλες οι πολυκατοικίες.

το δέλεαρ ήταν από μεριάς μου προς τους γείτονες ότι οι οπτικές ίνες δίνουν αξία στο ακίνητο και φυσικά διευκολύνουν την ζωή μας...

Επεξ/σία από ikorolis

3 ώρες πριν, Thresh είπε

Κι όταν τελειώσουν τα GBs του 4G τι γίνεται? 😛

1 κουπόνι. 

2 ευρώ.

Οταν τελειωσουν τα GB του 4G μπαινει απλα ενας κοφτης στο download του 4G στα εως 15Mbps υποβοηθηση και εως 5Mbps στο upload αρα στη χειροτερη εχεις 15/5 απο το 4G συν τα οσα megabits του συγχρονισμου σου απο την επιγεια ADSL.

Στις 1/7/2022 στις 4:08 ΜΜ, Superior είπε

ειμαι στο κεντρο της Αθήνας (Πατησίων στο Πεδίον του Άρεως) και ακομα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα ... ντροπή!

Ειναι θεμα δημαρχου συνηθως.

Να δωσει αδειες να σκαψουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή η επιδότηση όμως το θέμα είναι πως δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για οπτική ίνα ως το σπίτι τις περισσότερες φορές. Ό,τι και να κάνουν παραμένουμε πίσω ακόμα και από υποανάπτυκτες χώρες στην ταχύτητα ίντερνετ. Έπρεπε να είχαμε αρχίσει 10 χρόνια πριν τουλάχιστον να βάζουμε FTTH. 

Επεξ/σία από Painmaker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...