Hope39 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Εντωμεταξύ εγώ στο σπίτι στην επαρχία 🤣: HCN - καρφωτά στα 300 UP / 300 DOWN Δεν ξαναγυρνάω COSMOTE και στην παρέα του (VF, Wind, NOVA κτλ) με τις πολιτικές του "ΕΩΣ (Χ) ταχύτητα". Είναι για γέλια επίσης το γεγονός ότι στην εποχή με οπτικές ίνες δεν σου δίνουν καν συμμετρικές ταχύτητες. Είναι και καλά μόνο για επιχειρήσεις. ΚΛΕΦΤΕΣ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod2870041_prod H 200αρα FTTH της Cosmote είναι πλέον στα 31.90, καλή φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Thresh είπε https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod2870041_prod H 200αρα FTTH της Cosmote είναι πλέον στα 31.90, καλή φάση. Είναι όντως καλη φάση και αφορα τιμή με το κουπόνι. Εχω nova απο το 2007 και η Nova όμως έχει το αντίστοιχο 200αρι fiber στα 33 ευρω Χωρίς το κουπόνι και το σκέφτομαι. Βασικά αν κανω αίτηση για κουπόνι θα το κάνω για να αλλάξω σε cosmote γιατι η NOVA θα ενωθεί με Wind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Ερωτηση αν ξερει κανεις. υπαρχει παροχος που να παρεχει συμμετρικη συνδεση ξερωγω 50down/50up 100/100 200/200 και για τι τιμες μιλαμε? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, dieksodo είπε Ερωτηση αν ξερει κανεις. υπαρχει παροχος που να παρεχει συμμετρικη συνδεση ξερωγω 50down/50up 100/100 200/200 και για τι τιμες μιλαμε? Ευχαριστω. inalan εχει μεχρι 1 γιγαμπιτ συμετρικο στα 99 ευρω αλλιως 500 up down στα 48..εγω εδω που ειμαι εχω εκτος απο τους παροχους και ιναλαν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Thresh είπε https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod2870041_prod H 200αρα FTTH της Cosmote είναι πλέον στα 31.90, καλή φάση. Ώπα! Εμείς που είχαμε μπει στο κουπόνι με 100ρα στο πηγάδι κατουρησαμε; Δε θα μας αναβαθμίσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 4 minutes ago, mechpanos said: Ώπα! Εμείς που είχαμε μπει στο κουπόνι με 100ρα στο πηγάδι κατουρησαμε; Δε θα μας αναβαθμίσει; Όχι, το έχει πει εξάλλου ότι δεν παίζει διπλασιασμός στις συνδέσεις FTTH. Ο μόνος τρόπος για την 200αρα με 31.9 σε "παλιό" συνδρομητή, είναι να αλλάξει ΑΦΜ (πχ της συζύγου ή κάποιου γονέα) μετά την 2ετία και να ξαναπάρει κουπόνι, το οποίο δεν είναι κι ιδιαίτερα ηθικό. 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, dieksodo είπε Ερωτηση αν ξερει κανεις. υπαρχει παροχος που να παρεχει συμμετρικη συνδεση ξερωγω 50down/50up 100/100 200/200 και για τι τιμες μιλαμε? Ευχαριστω. 3 ώρες πριν, panatha1369 είπε inalan εχει μεχρι 1 γιγαμπιτ συμετρικο στα 99 ευρω αλλιως 500 up down στα 48..εγω εδω που ειμαι εχω εκτος απο τους παροχους και ιναλαν.. η παγίδα στις τιμές είναι η ογκοχρέωση, αλλιώς πας σε εταιρικό πακέτο με 80€ 200Mbps που είναι απεριόριστο και δεν θα αγχώνεσαι για τα Gb. 9 ώρες πριν, Superior είπε ειμαι στο κεντρο της Αθήνας (Πατησίων στο Πεδίον του Άρεως) και ακομα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα ... ντροπή! Εγώ κάτω πατήσια, κάρβουνο-έως-24 από το 2013 που αξιώθηκα να αγοράσω αυτό το ___ διαμέρισμα, paperlaunch αβέρτα από τότε για FTTH και οπτικές, όσο είδες τις RTX 3xxx άλλο τόσο είδα και εγώ οπτική ίνα διαθέσιμη στην περιοχή μου.. μέχρι το 2023 θα φτάσουμε και ακόμη θα μπαίνουμε με aPSTN (advanced DSL). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 H Nova/Wind προσάρμοσε τις τιμές προς τα κάτω με 200αρα στα 33 και μετην επιδότηση βγαίνει στα 34 αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Efi_K Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, 1/7/2022, down 10mbps/ up 0.5 mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 7 hours ago, panatha1369 said: inalan εχει μεχρι 1 γιγαμπιτ συμετρικο στα 99 ευρω αλλιως 500 up down στα 48..εγω εδω που ειμαι εχω εκτος απο τους παροχους και ιναλαν.. χμμμ ενδιαφερον καινουρια εταιρια? πως γινεται να δινει 100 up και ο οτε να ειναι ακομα στα 10? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Για πολλά χρόνια στο ιλιον με 6mbit, λόγω περιοχής αποκλειστικά με μονοκατοικίες δεν έκανε κανείς τίποτε. Το 2019 ήμουν ο πρώτος που έβαλε 200αρα και καταφέρνω πλέον να εργάζομαι κατά 80% από το σπίτι. Καταλαβαίνω όλους τους φίλους με προβληματικές συνδέσεις…..,είναι μεγάλη μιζέρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asaduu Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Οι τιμές αυτές δεν είναι σοβαρές. Αυτό δεν είναι επιδότηση, πιο ακριβά μου κοστίζει να πάω σε επιδοτούμενη και ελαφρώς χειρότερη γραμμή από αυτή που έχω (κυρίως στο upload). Ακόμα κάποιοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε ιθαγενείς του Αμαζονίου. Στην HCN που είμαι τώρα πληρώνω για 120/120 (down - up) 26 euro και η φτηνότερη εναλλακτική μου είναι σε επιδοτούμενη vodafone 100/10 (down - up) 28 euro ή Nova 200/20 (down - up) με 34 euro. Που είναι η επιδότηση; (για την ιστορία έχω υποβάλλει ερώτηση στο γραφείο αρωγής χρηστών στη ιστότοπο του sfbb και περιμένω απάντηση ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toylis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 το προβλημα δεν ειναι η ταχυτητες του οτε ή του καθε παροχου που διαβαζω σχολια απο κατω, το προβλημα δεν ειναι για το ποσο καιρο θα παιζει ακομα επιδοτηση αναβαθμισης.. Το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα ειναι η διαθεσιμότητα.. απλα πουθενα.. εδω ειδικα θεσσαλονικη εχουν διαθεσιμότητα μονο απο οπου περναει το μετρό. 🤣 3 ώρες πριν, Efi_K είπε Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, 1/7/2022, down 10mbps/ up 0.5 mbps ειναι λογω ταχυτητας της περιοχης ή γιατι δεν αλλαξατε ποτε το καλωδιο απο το κουτι της οικοδομης μεχρι το σπιτι με ενα καινουριο utp? να τα λεμε αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Κανετε λες κ δεν εχετε ψωμι να φατε, με το γρηγορότερο ιντερνέτ . Δε χαλασε ο κόσμος πια, ηρεμειστε. Σας εχουν βαλει σε λουκι και σκουζετε για το ιντερνέτ που δεν ειναι πολυ γρηγορο... Κι οταν γινει θα λετε πως ειναι και ακριβο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα