nchatz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Επεκτείνεται τελικά μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα Super Fast BroadBand, μια δράση που στόχο έχει την αύξηση των συνδέσεων FTTH, επιδοτώντας κάθε νέα σύνδεση με το ποσό των 360 ευρώ. Το ποσό περιλαμβάνει τα τέλη εγκατάστασης αλλά και τα μηνιαία τέλη για διάστημα 2 ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Υπουργείων Ανάπτυξης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η δράση ενισχύεται με επιπλέον 10 εκατομμύρια ευρώ για την έκδοση νέων κουπονιών (vouchers), με τους ενδιαφερόμενους -πολίτες και εταιρείες- να μπορούν να προχωρήσουν στη σχετική δήλωση μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα. Όπως συνέβαινε και με την έναρξη του προγράμματος έτσι και τώρα, ο ωφελούμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ο ίδιος, ανάλογα με τις ανάγκες του, τις υπηρεσίες που τον ενδιαφέρουν και τον τηλεπικοινωνιακό πάροχο που τις παρέχει. Πρώτο βήμα είναι ο έλεγχος διαθεσιμότητας όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν αρχικά τον ταχυδρομικό κωδικό και στη συνέχεια την οδό (ή τον οικισμό) προκειμένου να ενημερωθούν αν μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Υπενθυμίζεται ότι η δράση «Superfast Broadband» αφορά στην παροχή σύνδεσης στο διαδίκτυο σε υπερυψηλή ταχύτητα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις (ωφελούμενους) που κατοικούν σε περιοχές όπου αναπτύσσονται, με ιδιωτικές επενδύσεις, υποδομές ικανές να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες. Μέχρι σήμερα, περισσότεροι από 138.000 συνδρομητές έχουν αξιοποιήση την επιδότηση, ένας αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά. Νωρίτερα αυτό το μήνα, πληροφορίες της Ναυτεμπορικής ανέφεραν ότι η το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης εξετάζει την παρουσίαση του SFBB 2, μιας νέας δράσης η οποία θα στηρίζεται σε χρηματοδότηση 50 εκατομμυρίων ευρώ, με διαφορετικούς όρους όμως εκμετάλλευσης. Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για την πιθανότητα νέας επιδότησης για τη δομημένη καλωδίωση σε κτήρια (περίπου 120 χιλ.) προκειμένου να διευκολύνεται η εγκατάσταση οπτικών ινών σε κάθε σπίτι. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superior Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 ειμαι στο κεντρο της Αθήνας (Πατησίων στο Πεδίον του Άρεως) και ακομα δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα ... ντροπή! 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 συνδεομαι καθημερινά με πελάτες της εταιρείας που εργάζομαι ,σε γραφεία στο Σύνταγμα ,οι περισσότεροι παιζουν με 10 mbps download και 0,5 mbps upload. 1 κλικ το δευτερολεπτο με teamviewer ,σε οποια συζητηση κάνω ''εχουμε κανει αίτηση στο πάροχο αλλα δεν υπάρχει διαθεσιμότητα''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Εδώ και δύο χρόνια έχω κάνει αίτηση στην "εταιρεία" που λέγεται ΟΤΕ για οπτικές ίνες και ακόμα να υλοποιηθεί !!! Μένω στο Ηράκλειο Αττικής, πληρώνω για 50 Mbps και πιάνω 34 !!! Ντροπή εις στο κύβο για εμένα !! Έχουμε τους χειρότερους παρόχους της Ευρώπης χωρίς ίχνος ντροπής και οργάνωσης !! 4 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MontzOlee Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Ένα στενό κάτω από μένα , δικαιούχος του προγράμματος η αδερφή μου με δωρεάν αναβάθμιση.. Ενα στενό κάτω εγώ , δεν τη δικαιούμαι κ πρέπει να πληρώσω για την αναβάθμιση σε 50mbps. Thanks , δεν θα πάρω. :@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konan76 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Τρία πουλάκια κάθονταν και πλεκαν πουλόβερ. Όλα στο πόδι και όλα στην τούρλα του σ.κ . Υλοποίηση άστα να πάνε ...... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Είμαι εγκλωβισμένος στην ακτίνα του ΑΚ Αιγάλεω. Πρώτα θα σβήσει ο UY Scuti, μετά ο δικός μας ήλιος και στο τέλος δίνω ένα 50/50 αν θα έρθει ftth. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Για μια και μοναδική φορά, ο Πύργος Ηλείας μπροστά στην τεχνολογία!!! 100άρα από πέρυσι το καλοκαίρι αίτηση και κατευθείαν επίσκεψη του τεχνικού σε υπό ανέγερση οικοδομή (νόμιζα ότι θα κάνουν 3-4 μήνες) επ, τι με φωνάξατε λέει, εδώ ακόμα είσαστε γιαπί!!! Οπότε την άφησε την αίτηση στον πάγο, εκ νέου αίτηση και παίζουμε με φουλ 100άρα γραμμή τους τελευταίους μήνες, μπήκε το ίντερνετ και εμείς ακόμα ψάχναμε τους μαστόρους για να μπούμε μέσα στο σπίτι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gerry ermy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Thank God....υπάρχει και μια εταιρία....,Inalan την λένε,που για όσους τυχερούς υπάρχει κάλυψη FTTH από αυτήν, η τελευταία δινει εδώ και εφτά χρόνια (τόσα την έχω εγώ) Πραγματικό 100mbps Up-100 mbps Down. Και πρόσφατα έκανε διπλασιασμό στην ταχύτητα μετά από αίτηση των πελατών.Κριμα που έχει ακόμα σχετικά μικρή κάλυψη γιατί παλεύει μόνη της την υποδομή της 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kosvog20 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Εγώ είχα διαθεσιμότητα έκανα αίτηση σε δυο μέρες έγινε εγκατάσταση σε όλη την οικοδομή μετα από 2 μέρες ήρθε τεχνικός έκανε τις κολλήσεις μέσα στην οικοδομή και μετά από δυο μέρες ήρθε άλλος τεχνικός σύνδεσε μέσα στο σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 στην πόλη μας έχουν περάσει σε αρκετούς δρόμους, ήδη όσοι τυχεροί πέρασε το καλώδιο από τον δρόμο τους έχουν συνδεθεί. Μια βδομάδα περίπου παίρνει η διαδικασία γιατί έρχονται 2 συνεργεία - εργολάβοι, ένας περνάει το δίκτυο μέσα στο σπίτι και ένας κάνει την σύνδεση. Ταχύτητα 100 καρφωμένο. Άλλη αίσθηση. Το αστείο είναι ότι εγώ είμαι σε γωνιακό κτίριο και το sfbb έχει την μία οδό στις επιδοτούμενες και την άλλη όχι (πράγματι δεν πέρασε από εκεί έστριψε στην κάθετη). Παρόλα αυτά δεν με συνδέει γιατί λέει η οδός του κτιρίου μου είναι αυτή χωρίς δίκτυο.😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panatha1369 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 ενεργοποιηθηκε παλι το sfbb και ενω παλιοτερα μου ειχε σαν επιλογη ολους τους παροχους τωρα δεν μου βγαζει τον οτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mAs_81 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Κουβάς…..ούτε φυσικό αέριο ούτε γρήγορο Ίντερνετ στο δρόμο μου…. Ηλιααααα…ριιιιιχτο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRMARIOS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Τα σχολεία σε ποια κατηγορία ανήκουν ? Φέτος μας ήρθαν καινούργια PC LENOVO για το εργαστήριο πληροφορικής με cpu ryzen g ram 4gb και HDD μηχανικό αν είναι δυνατόν δηλαδή για να ανοίξουν περιμένουμε όπως παλιά προμήθεια του υπουργείου . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 10 minutes ago, mAs_81 said: ούτε φυσικό αέριο Δεν χάνεις και κάτι πλέον. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα