airtrelomike13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους Όλοι σαφώς γνωρίζετε το ΕΡΓΑΝΗ. Αντί να μπω σε αυτό εδώ το link: https://myergani.gov.gr/(S(qr0301zcbyamindbhlnod00u))/login.aspx?ReturnUrl=%2f Μπερδεύτηκα και μπήκα στο εργανη των εργοδοτών με τους κωδικούς taxisnet, και φαίνομαι τώρα μέσα σαν εργοδότης, ενώ δεν είμαι εργοδότης. Μπήκα σε αυτό εδώ: https://eservices.yeka.gr/(S(f5ttwa4r5wneadsnwhshq1eb))/login.aspx?ReturnUrl=%2f Μήπως γνωρίζετε πως διαγράφεται ή πως διορθώνεται αυτό;? Εγώ δεν είμαι εργοδότης, δεν έχω καμία δική μου επιχείρηση και ούτε έχω πάει στην εφορία να ανοίξω κάτι ή να πάρω ΑΜΕ. Απλά ήθελα να μπω στο ΕΡΓΑΝΗ ( διότι αυτή τη περίοδο είμαι άνεργος), να βρω μια παλιά μου σύμβαση με έναν εργοδότη και αντί να μπω στο πρώτο λινκ, μπερδεύτηκα και μπήκα στο δεύτερο με τους κωδικούς taxisnet
panagiotis54 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δεν εχεις γραφτει μην ανησυχεις, δεν εχεις *Α.Μ.Ε./Α.Μ.Ο.Ε. , οποιοσδηποτε μπαινει με κωδικους ταξις εκει 1
airtrelomike13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Δεν εχεις γραφτει μην ανησυχεις, δεν εχεις *Α.Μ.Ε./Α.Μ.Ο.Ε. , οποιοσδηποτε μπαινει με κωδικους ταξις εκει Παναγιώτη σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την απαντησή σου. Απλά φαίνομαι μεσα ως εργοδοτης και μάλιστα ως έδρα η διευθυνση του σπιτιού που διαμένω γι αυτό σε ρώτησα.
Marialenampo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα και φαίνομαι εργοδότης και άνεργος μαζί. Το έμαθα τυχαία γιατί που απέρριψαν αίτηση για ένα πρόγραμμα στο ΔΥΠΑ. Μήπως έχετε βρει κάποια λύση και εχετε βγει;
airtrelomike13 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 27/12/2022 στις 2:37 ΜΜ, Marialenampo είπε Καλησπέρα έχω το ίδιο πρόβλημα και φαίνομαι εργοδότης και άνεργος μαζί. Το έμαθα τυχαία γιατί που απέρριψαν αίτηση για ένα πρόγραμμα στο ΔΥΠΑ. Μήπως έχετε βρει κάποια λύση και εχετε βγει; Είχα ρωτήσει ένα φίλο μου που εργάζεται στην Επιθεώρηση Εργασίας εδώ στην Αθήνα και μου είπε να μην ανησυχώ, έτσι είναι το πρόγραμμα διότι αντλεί στοιχεία από το taxisnet. Αλλά μου είπε ότι δεν έχω κανένα θέμα. Δηλαδή ότι μου είπε και ο Παναγιώτης πιο πάνω. Μήπως στο παρελθόν υπήρξες εργοδότρια, είχες επιχείρηση? Γιατί από τη στιγμή που δεν έχεις ΑΜΕ/ΑΜΟΕ είναι παράλογο. Απλά αυτό το πρόγραμμα στην ουσία τι κάνει. Αντλεί στοιχεία από το taxisnet. Αλλά για να ανοίξεις επιχείρηση έχει ολόκληρη γραφειοκρατία, δεν είναι τόσο απλό. Ακόμα και καταλάθος εγγραφή να έκανες, φαίνεσαι μέσα ως Φυσικό πρόσωπο. Είναι δυνατόν να έχεις επιχείρηση και να είσαι φυσικό πρόσωπο? Αν φαινόσουν ως εργοδότης θα ήσουν νομικό πρόσωπο. Μάλλον για κάποιο άλλο λόγο σου απέρριψαν την αίτηση για το πρόγραμμα στο ΔΥΠΑ Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2023 από airtrelomike13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα