Nick_apple82 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλεγα μπας και βρω καμιά οικονομική λύση αλλά μάλλον θα προτείνω στον ιδιοκτήτη να βάλουμε μισά μισά να μετακινήσουμε την πόρτα λίγο πιο μέσα η να την κάνουμε διπλή όπως και θα πρεπε να ήταν κανονικά από την στιγμή που μπήκε εκεί ο φωταγωγός.. Αν έχει κάποιος πρόταση για μάστορα και κόστος περίπου ας μου στείλει ένα μήνυμα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Nick_apple82
Stefanos683 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nick_apple82 είπε Έλεγα μπας και βρω καμιά οικονομική λύση αλλά μάλλον θα προτείνω στον ιδιοκτήτη να βάλουμε μισά μισά να μετακινήσουμε την πόρτα λίγο πιο μέσα η να την κάνουμε διπλή όπως και θα πρεπε να ήταν κανονικά από την στιγμή που μπήκε εκεί ο φωταγωγός.. Αν έχει κάποιος πρόταση για μάστορα και κόστος περίπου ας μου στείλει ένα μήνυμα. πηγαινε με ενα σφυρακι κ ξυλωσε το σιδερακι που μοιαζει με πορτουλα κ αστο ετσι ανοιχτο να μπαινοβγαινεις κ βαλτο διπλα στηριξε το καπως ισα να στεκεται. ή καλυτερα ανοιξε το εντελως. η περιφραξη πιο πολυ εμποδιζει παρα που προσφερει κατι, ειδικα για γκαραζ .αυτη ειναι καλη μονο αν εχεις καποιο σκυλο μεσα, οχι σαν γκαραζ Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Stefanos683
Spyrito33 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δηλαδη δεν χωραει να κοψεις τιμονι και να μπεις διπλα απο τον φωταγωγο??χμαχ250 εχεις οχι BMW GS...αλλιως κανεις νεα πορτουλα μισα μισα με τον ιδιοκτητη ή τα βρισκετε στο νοικι...
xsterg Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 εγω δεν μπορω να καταλαβω το μισα μισα με τον ιδιοκτητη. εσυ εχεις την μηχανη, εσυ θελεις να κανεις την μετατροπη. δικα σου εξοδα ειναι. απλα πραγματα. εκτος και εαν σου εχει ταξει κατι οποτε ειναι διαφορετικα τα πραγματα. 3
gpapadakis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σιδεράς να κάνει τη δεξιά πλευρά παρόμοια ανοιγομενη με την αριστερή, με ένα συρτη να την παλουκωνει στο πάτωμα. Μίλα με ένα σίδερα θα σου πει επιτοπου τι μπορεί να γίνει. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από gpapadakis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα