Προς το περιεχόμενο

Paragon Hard Disk Manager 25th Anniversary Limited Edition [Δωρεάν]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Advanced το home που λες δεν αξιζει , εχει βγει update σε 14.0

1077926377_Screenshot2022-07-01182637.png.b9cd45ebda560fa401312e28c6dbd8a5.png

Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση για updates (γιατί προφανώς είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη και δεν το θυμόμουν) και μου έβγαλε αυτό:

1637628460_EaseUSTodoBackHome-UgradeNow.png.d7273c577f3b087e59d15f1674465ab9.png

Υποψιάζομαι πως αν προχωρήσω στο upgrade θα ακυρωθεί η άδεια (που αφορά την έκδοση 13.5) και μετά τρέχα-γύρευε...

Επεξ/σία από 9-11
  • Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση για updates (γιατί προφανώς είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη και δεν το θυμόμουν) και μου έβγαλε αυτό:

1637628460_EaseUSTodoBackHome-UgradeNow.png.d7273c577f3b087e59d15f1674465ab9.png

Υποψιάζομαι πως αν προχωρήσω στο upgrade θα ακυρωθεί η άδεια (που αφορά την έκδοση 13.5) και μετά τρέχα-γύρευε...

Αν την εχεις ακριβα πληρωμενη , ναι θα ακυρωθει , οποτε μη το κανεις και αφησε αυτη που εχεις , ειναι προγραμματα που δεν χρειαζονται τακτικα updates

Δημοσ.

Πολλά χρόνια χρήστης του Paragon Hard Disk Manager, εξαιρετικό! μετά την  έκδοση

Paragon Hard Disk Manager™, version 10.1.25.1137 (21.04.17 ) Premium που χρησιμοποιώ ακόμη
το απλοποίησε  και μείωσε τις επιλογές - για χρήση από λιγότερο έμπειρους -  εγώ παραμένω σ' αυτή.

• Thanks 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Timewalker είπε

Πολλά χρόνια χρήστης του Paragon Hard Disk Manager, εξαιρετικό! μετά την  έκδοση

Paragon Hard Disk Manager™, version 10.1.25.1137 (21.04.17 ) Premium που χρησιμοποιώ ακόμη
το απλοποίησε  και μείωσε τις επιλογές - για χρήση από λιγότερο έμπειρους -  εγώ παραμένω σ' αυτή.

Οι παλιες οι βερσιον που χρησιμοποιουσαν δεν ηταν για τον οποιονδηποτε και ηταν σιγουρα ανωτερες , το παραμικρο λαθος στοίχιζε , απλα επειδη ολα τρεχουν αλλαζουν και αυτα , αν δω οτι η 17,1 δεν με εξυπηρετει θα γυρισω σε παλαιοτερη , συνηθως ομως οι επετειακες βερσιον ειναι αρκετα δυνατες

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, triplex1 είπε

Αν την εχεις ακριβα πληρωμενη , ναι θα ακυρωθει , οποτε μη το κανεις και αφησε αυτη που εχεις , ειναι προγραμματα που δεν χρειαζονται τακτικα updates

Ε, όχι και πληρωμένη, όχι και πληρωμένη! Μου κόστισε ακριβώς €0.😋

EaseUS Todo Backup Home 13.5 - 1 year free license
License Code: RH2AQ-K5NRN-FFBRV-D6JH4-8INND

Και μπορεί το παραπάνω s/n να έχει ακυρωθεί πλέον, αλλά η άδεια βρίσκεται σε ισχύ. Και σύμφωνα με το EaseUS Software Upgrade Policy,

Αναφορά σε κείμενο

All customers who own EaseUS Todo Backup Subscription license are eligible for getting the major upgrades for free within the validity period of their license.

Τυπικά πληρούνται οι προϋποθέσεις αναβάθμισης:
22/11/2021 το εγκατέστησα άρα θα πρέπει να έχω δωρεάν ενημερώσεις (minor AND major) έως τις 22 Νοεμβρίου του 2022.
Τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω...

Για την ιστορία και μόνο, λίγους μήνες αργότερα ξαναμπήκε προσφορά στο winningpc.com (αφορούσε νεότερη έκδοση) αλλά δυστυχώς το είδα «κατόπιν εορτής».

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Ε, όχι και πληρωμένη, όχι και πληρωμένη! Μου κόστισε ακριβώς €0.

αυτο εννοουσα

Δημοσ.

Ωραίο προγραμματάκι το Paragon, οι παλιές εκδόσεις (π.χ. η 15) νομίζω είχαν πιο κατανοητό και πιο εύχρηστο μενού.

Και η έκδοση  17 καλή είναι πάντως.

Το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια για backup, partitions κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γνωρίζει κάποιος , αν ΔΕΝ ενεργοποιήσω το "MyParagon account" για το οποίο επίσης έρχεται mail θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το license αυτό που πήραμε ?

Στις 1/7/2022 στις 1:34 ΜΜ, djuan1988 είπε

Η εταιρεία είναι γνωστή πάρα πολλά χρόνια. Προσωπικά έχω αγοράσει το Paragon NTFS for Mac εδώ και χρόνια.

άντε να βγάλουν και το NTFS for Mac σε anniversary προσφορά γιατί λέει πολύ!

Επεξ/σία από atrias
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, atrias είπε

γνωρίζει κάποιος , αν ΔΕΝ ενεργοποιήσω το "MyParagon account" για το οποίο επίσης έρχεται mail θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το license αυτό που πήραμε ?

Νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα αν θυμαμαι καλα ......δεν σ'εδωσε S/N ?

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα αν θυμαμαι καλα ......δεν σ'εδωσε S/N ?

Ναι το S/N ήρθε σε 2ο χωριστό email 👍

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, atrias είπε

Ναι το S/N ήρθε σε 2ο χωριστό email 👍

εισαι οκ τοτε

• Like 1
Δημοσ.

Χρησιμοποιήσατε το κανονικό e-mail σας για το registration ή δηλώσατε *πλασματικά* στοιχεία;

Spoiler

First Name: Bill
Last Name: Gates
e-mail: https://www.fakemail.net/

Και αν συνέβη το πρώτο, τι σας εμφανίζει όταν clickάρετε στο "About";

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Χρησιμοποιήσατε το κανονικό e-mail σας για το registration ή δηλώσατε *πλασματικά* στοιχεία;

Απόκρυψη περιεχομένων

First Name: Bill
Last Name: Gates
e-mail: https://www.fakemail.net/

Και αν συνέβη το πρώτο, τι σας εμφανίζει όταν clickάρετε στο "About";

αλλο ονομα δεν βρηκες να βαλεις?

Δημοσ.

Για να μην το κατεβαζω τσάμπα, μπορω εαν το εγκαταστήσω και να δημιουργήσει usb flash που να ειναι bootable και κανει μεσω του usb clone disk ?? 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, triplex1 είπε

αλλο ονομα δεν βρηκες να βαλεις?

Την επόμενη φορά θα διαλέξω τον Elon Musk που είναι και πιο trendy. 😎

Δεν απαντήθηκε όμως το ερώτημα:
Δηλώσατε τα πραγματικά σας στοιχεία/email ή βάλατε ονόματα κουκουρούκου αμπαλαέο 😁 και διεύθυνση που συνήθως χρησιμοποιείτε για junk; (ακόμα και αν δεν είναι temp, το gmail π.χ. επιτρέπει την δημιουργία δεκάδων λογαριασμών)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...