9-11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Advanced το home που λες δεν αξιζει , εχει βγει update σε 14.0 Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση για updates (γιατί προφανώς είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη και δεν το θυμόμουν) και μου έβγαλε αυτό: Υποψιάζομαι πως αν προχωρήσω στο upgrade θα ακυρωθεί η άδεια (που αφορά την έκδοση 13.5) και μετά τρέχα-γύρευε... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από 9-11
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, 9-11 είπε Έκανα χειροκίνητη αναζήτηση για updates (γιατί προφανώς είχα απενεργοποιήσει την αυτόματη και δεν το θυμόμουν) και μου έβγαλε αυτό: Υποψιάζομαι πως αν προχωρήσω στο upgrade θα ακυρωθεί η άδεια (που αφορά την έκδοση 13.5) και μετά τρέχα-γύρευε... Αν την εχεις ακριβα πληρωμενη , ναι θα ακυρωθει , οποτε μη το κανεις και αφησε αυτη που εχεις , ειναι προγραμματα που δεν χρειαζονται τακτικα updates
Timewalker Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Πολλά χρόνια χρήστης του Paragon Hard Disk Manager, εξαιρετικό! μετά την έκδοση Paragon Hard Disk Manager™, version 10.1.25.1137 (21.04.17 ) Premium που χρησιμοποιώ ακόμη το απλοποίησε και μείωσε τις επιλογές - για χρήση από λιγότερο έμπειρους - εγώ παραμένω σ' αυτή. 2
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, Timewalker είπε Πολλά χρόνια χρήστης του Paragon Hard Disk Manager, εξαιρετικό! μετά την έκδοση Paragon Hard Disk Manager™, version 10.1.25.1137 (21.04.17 ) Premium που χρησιμοποιώ ακόμη το απλοποίησε και μείωσε τις επιλογές - για χρήση από λιγότερο έμπειρους - εγώ παραμένω σ' αυτή. Οι παλιες οι βερσιον που χρησιμοποιουσαν δεν ηταν για τον οποιονδηποτε και ηταν σιγουρα ανωτερες , το παραμικρο λαθος στοίχιζε , απλα επειδη ολα τρεχουν αλλαζουν και αυτα , αν δω οτι η 17,1 δεν με εξυπηρετει θα γυρισω σε παλαιοτερη , συνηθως ομως οι επετειακες βερσιον ειναι αρκετα δυνατες 1
9-11 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Αν την εχεις ακριβα πληρωμενη , ναι θα ακυρωθει , οποτε μη το κανεις και αφησε αυτη που εχεις , ειναι προγραμματα που δεν χρειαζονται τακτικα updates Ε, όχι και πληρωμένη, όχι και πληρωμένη! Μου κόστισε ακριβώς €0.😋 EaseUS Todo Backup Home 13.5 - 1 year free license License Code: RH2AQ-K5NRN-FFBRV-D6JH4-8INND Και μπορεί το παραπάνω s/n να έχει ακυρωθεί πλέον, αλλά η άδεια βρίσκεται σε ισχύ. Και σύμφωνα με το EaseUS Software Upgrade Policy, Αναφορά σε κείμενο All customers who own EaseUS Todo Backup Subscription license are eligible for getting the major upgrades for free within the validity period of their license. Τυπικά πληρούνται οι προϋποθέσεις αναβάθμισης: 22/11/2021 το εγκατέστησα άρα θα πρέπει να έχω δωρεάν ενημερώσεις (minor AND major) έως τις 22 Νοεμβρίου του 2022. Τουλάχιστον έτσι το ερμηνεύω... Για την ιστορία και μόνο, λίγους μήνες αργότερα ξαναμπήκε προσφορά στο winningpc.com (αφορούσε νεότερη έκδοση) αλλά δυστυχώς το είδα «κατόπιν εορτής».
triplex1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, 9-11 είπε Ε, όχι και πληρωμένη, όχι και πληρωμένη! Μου κόστισε ακριβώς €0. αυτο εννοουσα
kokoviosR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Ωραίο προγραμματάκι το Paragon, οι παλιές εκδόσεις (π.χ. η 15) νομίζω είχαν πιο κατανοητό και πιο εύχρηστο μενού. Και η έκδοση 17 καλή είναι πάντως. Το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια για backup, partitions κλπ
atrias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) γνωρίζει κάποιος , αν ΔΕΝ ενεργοποιήσω το "MyParagon account" για το οποίο επίσης έρχεται mail θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το license αυτό που πήραμε ? Στις 1/7/2022 στις 1:34 ΜΜ, djuan1988 είπε Η εταιρεία είναι γνωστή πάρα πολλά χρόνια. Προσωπικά έχω αγοράσει το Paragon NTFS for Mac εδώ και χρόνια. άντε να βγάλουν και το NTFS for Mac σε anniversary προσφορά γιατί λέει πολύ! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από atrias
triplex1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, atrias είπε γνωρίζει κάποιος , αν ΔΕΝ ενεργοποιήσω το "MyParagon account" για το οποίο επίσης έρχεται mail θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το license αυτό που πήραμε ? Νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα αν θυμαμαι καλα ......δεν σ'εδωσε S/N ? 1
atrias Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, triplex1 είπε Νομιζω οτι δεν θα εχεις προβλημα αν θυμαμαι καλα ......δεν σ'εδωσε S/N ? Ναι το S/N ήρθε σε 2ο χωριστό email 👍 1
triplex1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, atrias είπε Ναι το S/N ήρθε σε 2ο χωριστό email 👍 εισαι οκ τοτε 1
9-11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Χρησιμοποιήσατε το κανονικό e-mail σας για το registration ή δηλώσατε *πλασματικά* στοιχεία; Spoiler First Name: Bill Last Name: Gates e-mail: https://www.fakemail.net/ Και αν συνέβη το πρώτο, τι σας εμφανίζει όταν clickάρετε στο "About";
triplex1 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, 9-11 είπε Χρησιμοποιήσατε το κανονικό e-mail σας για το registration ή δηλώσατε *πλασματικά* στοιχεία; Απόκρυψη περιεχομένων First Name: Bill Last Name: Gates e-mail: https://www.fakemail.net/ Και αν συνέβη το πρώτο, τι σας εμφανίζει όταν clickάρετε στο "About"; αλλο ονομα δεν βρηκες να βαλεις?
sstratos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Για να μην το κατεβαζω τσάμπα, μπορω εαν το εγκαταστήσω και να δημιουργήσει usb flash που να ειναι bootable και κανει μεσω του usb clone disk ??
9-11 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, triplex1 είπε αλλο ονομα δεν βρηκες να βαλεις? Την επόμενη φορά θα διαλέξω τον Elon Musk που είναι και πιο trendy. 😎 Δεν απαντήθηκε όμως το ερώτημα: Δηλώσατε τα πραγματικά σας στοιχεία/email ή βάλατε ονόματα κουκουρούκου αμπαλαέο 😁 και διεύθυνση που συνήθως χρησιμοποιείτε για junk; (ακόμα και αν δεν είναι temp, το gmail π.χ. επιτρέπει την δημιουργία δεκάδων λογαριασμών)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα