Ducatista Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Ποιος είχε αγχωθεί για θυμίστε μου...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Ανυπόφορος ο Ιωάννου....ανυπόφορος Εμεις τον πληρωνουμε... ερχεται η ΔΕΗ 250.000 ευρω το 4μηνο και πρεπει να δωσουμε και ενα 70αρι για ΕΡΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Ducatista είπε Ποιος είχε αγχωθεί για θυμίστε μου...; Εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Spiroth είπε ΜΕΓΑΣ Ιτούδης που δεν ζήτησε επίθεση!!! Ανέβηκε κι άλλο στα μάτια μου!!! Και εγώ αυτό σκέφτηκα κατευθείαν! Εγω στην θεση του θα ελεγα ριξτε μια 100αρα να γουσταρουμε βέβαια χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Το ματς με την Εσθονια ειναι τελικος και το εννοω. Διοτι ΑΝ κατσει και το παρουμε το χρυσο, θα το παρουμε αηττητοι , αρκει να κερδισουμε μεθαυριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 "-...από τον Βαγγέλη Ιωάννου που ήταν στην,,,,*νιεμ-νιεμ-νιεμ* ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ" 🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, KaRouLi said: Εγώ Αυτός 1-0😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, KaRouLi είπε Εγώ Χαχαχ συγχωρεμένος εσυ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτός ο αγώνας θα μας μείνει αξέχαστος. Ευχαριστούμε την εθνική μας ομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Αυτός 1-0😝 Μόλις τώρα, Ducatista είπε Χαχαχ συγχωρεμένος εσυ! Με βάση τα σφυρίγματα που δίνανε, και την εικόνα της ομάδας, νομίζω λογικό. Τι να τους είπε άραγε ο Ιτούδης και να ξύπνησαν? Πραγματικά πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο πολύ που τον έχουμε προπονητή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, merkon είπε Και εγώ αυτό σκέφτηκα κατευθείαν! Εγω στην θεση του θα ελεγα ριξτε μια 100αρα να γουσταρουμε βέβαια χαχαχα Αν δεν ήταν οι Ουκρανοί θα μας την εδιναν την 100ρα Μόλις τώρα, KaRouLi είπε Με βάση τα σφυρίγματα που δίνανε, και την εικόνα της ομάδας, νομίζω λογικό. Τι να τους είπε άραγε ο Ιτούδης και να ξύπνησαν? Πραγματικά πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο πολύ που τον έχουμε προπονητή. Τι τους είπε; εγώ λέω ότι μπήκε ο mvp με ψυχολογία να το γυρίσει.. πάτησε το κουμπί και αυτο ήταν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, merkon είπε Και εγώ αυτό σκέφτηκα κατευθείαν! Εγω στην θεση του θα ελεγα ριξτε μια 100αρα να γουσταρουμε βέβαια χαχαχα Καλά κι εγώ αυτό θα έλεγα χαχαχα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 59 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε μην ασχολείστε με στημενα ματς. ουκρανια ειναι. 2 το ημίχρονο 1 τελικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει και ματσαρα Γερμανία Σλοβενία το βράδυ 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Με βάση τα σφυρίγματα που δίνανε, και την εικόνα της ομάδας, νομίζω λογικό. Τι να τους είπε άραγε ο Ιτούδης και να ξύπνησαν? Πραγματικά πρώτη φορά που χαίρομαι τόσο πολύ που τον έχουμε προπονητή. Άλλαξε πλάνο παιχνιδιού, τους ζήτησε να πάρουν τα ριμπαούντ και να τρέξουν στο γήπεδο λογικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις