Προς το περιεχόμενο

Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

kalyteros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, merkon είπε

Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. Χωρίς τον Γιάννη θα κλαιγαμε πάλι. Με ανησυχεί όχι αυτός ο αγώνας προσωπικά, αλλά τι θα γίνει αν ο Γιάννης έχει ένα κακό παιχνίδι, μια κακή μέρα ή στην χειρότερη ένα τραυματισμό. Καληνύχτα, καλή τουμπες, καληνοτσες. 

Ήρθε η ώρα να δούμε Θανάση λίγο στο παιχνίδι νομίζω 

Αν τραυματιστεί ο Γιάννης περισσότερο με απασχολεί η υγεία του. Χωρις Γιάννη ούτως η άλλως δεν έχω ιδιαίτερα aspirations. 

To "κακό παιχνιδι του Γιάννη είναι 20-25π 10ρημπάουντ και εξακολουθεί να είναι θετικός στην άμυνα.. Είναι ο πιο consistent παίχτης στον κόσμο τα τελευταία 4 χρόνια. Ίσα ισα αυτό το κομμάτι είναι που με κρατά αισιόδοξο στα νοκαουτ. Είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει ένα κακό παιχνίδι ο Ντόνσιτς ή ο Γιόκιτς απ' ότι ο Γιάννης. Και αν δεν τους βγεί το επιθετικό αμυντικά δεν υπάρχουν συγκριτικά με Γιάννη.

Επεξ/σία από Babis_allos
  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Σας αποστώμοσε ο Καλάθης λεβέντες....

Ε ναι .Προφανώς δεν υπάρχει ακόμα ο παίκτης που θα μείνει επ άπειρο ντεφορμέ.

2 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Αν τραυματιστεί ο Γιάννης περισσότερο με απασχολεί η υγεία του. Χωρις Γιάννη ούτως η άλλως δεν έχω ιδιαίτερα aspirations. 

To "κακό παιχνιδι του Γιάννη είναι 20-25π 10ρημπάουντ και εξακολουθεί να είναι θετικός στην άμυνα.. Είναι ο πιο consistent παίχτης στον κόσμο τα τελευταία 4 χρόνια. Ίσα ισα αυτό το κομμάτι είναι που με κρατά αισιόδοξο στα νοκαουτ. Είναι πολύ πιο πιθανό να κάνει ένα κακό παιχνίδι ο Ντόνσιτς ή ο Γιόκιτς απ' ότι ο Γιάννης. Και αν δεν τους βγεί το επιθετικό αμυντικά δεν υπάρχουν συγκριτικά με Γιάννη.

Ακριβώς!! Επίσης, ο Doncic και ο Jokic έχουν 16.7 Πόντους. Άμυνα για γέλια. Δεν συγκρίνονται με τον Γιάννη απλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...