Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, eMike είπε Δηλαδή ο Ιταλός coach δεν είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος με 10 κιλά παραπάνω; Οχι ρε ο Λυμπεροπουλος για να κοπανηθει οσο εχει κοπανηθει σημερα ο Ιταλος, θελει 10 ζωες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, eMike είπε Δηλαδή ο Ιταλός coach δεν είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος με 10 κιλά παραπάνω; Ή και ο Μούλα στα νιατα του, με μουσάκι + μουστάκι. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Δεν ξέρω τι γίνεται στο ΝΒΑ γιατί δεν βλέπω, αλλά νομίζω με όλα όσα έχει περάσει εκεί το παιχνίδι εδώ είναι κάτι σαν πάρτυ, εννοώ από άποψη ξύλου μαρκαρισματος και όλα αυτά που λες από τους αντιπάλους. ...πράγματι δεν βλέπεις 😋 (...έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα εκεί, από την εποχή των Bad Boys του Ντιτρόιτ....) Επίσης δεν είναι το θέμα "το ζόρικο μαρκάρισμα" στον Γιάννη, δεν μασάει από τέτοια, αλλά πραγματικά του ρίξαν' ξύλο (στο 1ο μισό έστω)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βγηκε ο Καλαθης, μπηκε ο Σλουκας και μας ξεβλαχεψε... Καλος κι ο Λαρεντζακης εδωσε λυσεις στην αμυνα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Το είπε ρε παιδιά, το είπε ο family guy το ποίημα με τον Σλούκι Λουκ. Πρέπει να το προβαρε, πριν μπει στο αεροπλάνο για Ιταλία ο τύπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, eMike είπε Δηλαδή ο Ιταλός coach δεν είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος με 10 κιλά παραπάνω; ...εμένα πάντως Καραφώτη μου θυμίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Virus200 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 μπήκε ο λαρετζακης με τον αγραβανη και άλλαξε όλη η άμυνα μας. Μπαίνει μέσα ο καλαθης και ημαστε τρικυμία. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Laaaarryyyyyy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μπράβο ο Λαρετζάκης! Καθαρό μυαλό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το χτύπημα της κόμπρας. Παιδιά, ήρθε η ώρα για mute-άκι.. Δεν γίνεται δουλίτσα έτσι. Στέλνω email να τον αντικαταστήσουν με κάποιον άλλο. Δεν ξέρω; Τον Κωστάλα έστω. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Βρε βρε, παίρνουμε διαφορά και χωρίς τον Γιάνναρο, με 88% στις βολές, 43% στα Τρίποντα, με τον μη Ηγέτη που δεν μπορεί να προσαρμοστεί στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι να έχει σε 20λ., 22π., 7ρ., 3α., 3κλ., 1τ. στο 30". Hmmmmm.... 😂🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Τι τρίποντο με καμπυλη ήταν αυτό, ούτε μοιρογνωμόνιο να ήταν. Αντέχουμε πάντως όσο και να λέτε, 71-57 με ένα τελευταίο 10λεπτο. Η άμυνα μας δουλεύει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Με το που πήγε ο Παπατζον εκτοξευσαμε τη διαφορά και αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, KaRouLi είπε Τι τρίποντο με καμπυλη ήταν αυτό, ούτε μοιρογνωμόνιο να ήταν. Cobra Kai κύριε μου. Αμ πώς; Τα λέει ο Βαγγέλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, airtrelomike13 είπε Με το που πήγε ο Παπατζον εκτοξευσαμε τη διαφορά και αλλο Χωρίς πλάκα τώρα, ο Παπαγιάννης θα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι αυτής της ομάδας όσον αφορά τον Γιάννη. όποιος έχει δει Milwaukee όταν παίζει ο Brook Lopez, θα καταλάβει τι σημαίνει για τον Γιάννη ένας τέτοιος παίκτης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις