Προς το περιεχόμενο

Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

kalyteros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Στις Ισπανούς πριν 10 χρόνια ξεχνάς ολόκληρο Ibaka 😁

Ο Ιμπάκα έζησε και έπαιξε μπάσκετ και 4 χρόνια στην Ισπανία πριν παίξει για την εθνικη. Μιλάει άπταιστα Ισπανικά σε αντίθεση με κάτι Ντόρσει και Καλάθηδες σε εμάς που δεν ξέρουν ούτε να παραγγείλουν να φάνε στα ελληνικά. 

Ο Λορέντζο Μπράουν όχι να παίξει...ούτε για διακοπές δεν έχει πάει στη χώρα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Speculoos είπε

Στις Ισπανούς πριν 10 χρόνια ξεχνάς ολόκληρο Ibaka 😁

Η Κροατια έχει αθλια ομάδα φέτος, δεν θα μου κάνει εντύπωση αν δεν καταφέρει να πάρει μια από τις 4 πρώτες θέσεις του ομίλου. Από την άλλη η Ιταλία ναι μεν θα παίξει εντός έδρας τα παιχνίδια του ομίλου αλλά είναι πολύ νέα ομάδα, σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερη σε επόμενα τουρνουά αλλά σε αυτό ακόμα και όγδοη να βγει θα είναι επιτυχία.

Με Μπογκντανοβιτς, Χεζονια, Σαριτς, Ζουμπατς, Σιμον, Σμιθ, αθλιους δεν τους λες. Υστερουν στο 1 και σε βαθος στον παγκο, αλλα μια χαρα κηδειες μπορουν να κανουν.

Οι Ιταλοι κατεβαζουν Γκαλιναρι, Μελλι, Πολοναρα, Ντατομε. Φοβητρο δεν ειναι, αλλα παραμενουν κι αυτοι ικανοι για κηδειες. 

Και οι δυο ομαδες εχουν απο 2-3 παιχτες που ενας να βρεθει στην μερα του, παιρνει ματς μονος του.

Επεξ/σία από BackFromHell

τσεκαρετε eurohoοps μας συμφερει να βγουμε τριτοι στον ομιλο μετα θα παιξουμε με γερμανια λιθουανια

Οι ιταλοι εχουν πολυ καλη ομαδα και πολυ καλα guard (ανερχομενους)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχει θεμα με τον Παπαγιαννη ο οποιος δεν εχει προπονηθει μεχρι σημερα κι οχι μονο αυτο αλλα τιθεται εν αμφιβολω η παρουσια του στο eurobasket λογω προβληματος στους τενοντες.

Αν τυχον παιξει με ενοχλησεις ή ακομα χειροτερα δεν κατεβει καν, καληνυχτα, παμε ολογυμνοι στο 5. Θα παιζουν 5ρια οι Αντετοκουνμπο...

Σε αλλα νεα, ο Πεσιτς εκοψε τον Τεοντοσιτς απο το ροστερ της Σερβιας. Λογικο, ειναι διαρκως τραυματιας.

45 λεπτά πριν, moure είπε

Ενδεχόμενη απουσία του Παπαγιάννη θα στοιχίσει πολύ στο αμυντικό κομμάτι.

Οντως θα στοιχισει αλλα για τις αντιπαλες ομαδες. Ο ανθρωπος ειναι μεγαλη τρυπα στην αμυνα. Ολοι οι σεντερ γινονται  ηρωες με τον Παπαγιαννη

12 λεπτά πριν, winawer είπε

Οντως θα στοιχισει αλλα για τις αντιπαλες ομαδες. Ο ανθρωπος ειναι μεγαλη τρυπα στην αμυνα. Ολοι οι σεντερ γινονται  ηρωες με τον Παπαγιαννη

Έχεις δίκιο θα βάλουμε τον Τσαλμπούρη  τώρα για σέντερ και θα τρώμε σίδερα στην άμυνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, winawer είπε

Πρεπει να εχεις να παρακολουθησεις μπασκετ απο πριν την πρωτη καραντινα. Διοτι τα τελευταια 2 χρονια, αυτα που γραφεις για τον Παπαγιαννη, δεν ισχυουν και τοσο.

Βεβαια ακομα κι ετσι να ηταν, δεν μας λες με ποιον θα παμε στο 5 αν δεν κατεβει ο Παπαγιαννης. Διοτι καλη η κριτικη, τσαμπα ειναι, τις εναλλακτικες να ακουσουμε ομως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, moure είπε

Έχεις δίκιο θα βάλουμε τον Τσαλμπούρη  τώρα για σέντερ και θα τρώμε σίδερα στην άμυνα.

Σου ειπα εγω κατι τετοιο? Οντως ο καλυτερος σεντερ που εχουμε ειναι ο Παπαγιαννης. Ωστοσο θεωρω οτι το επιπεδο του ειναι αρκετο χαμηλο και μεγαλη τρυπα στην αμυνα. 

22 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Πρεπει να εχεις να παρακολουθησεις μπασκετ απο πριν την πρωτη καραντινα. Διοτι τα τελευταια 2 χρονια, αυτα που γραφεις για τον Παπαγιαννη, δεν ισχυουν και τοσο.

Βεβαια ακομα κι ετσι να ηταν, δεν μας λες με ποιον θα παμε στο 5 αν δεν κατεβει ο Παπαγιαννης. Διοτι καλη η κριτικη, τσαμπα ειναι, τις εναλλακτικες να ακουσουμε ομως.

Μαλλον την σπυριαρα δεν την εχεις πιασει ποτε στα χερια σου. Το οτι δεν εχουμε αλλο 5αρι δε σημαινει οτι ο Παπαγιαννης ειναι παιχτουρα. Δεν ξερω τι μπασκετ βλεπεις αλλα ο Παπαγιαννης εχει παιχνιδι με πλατη? Ποσταρει? Σπρωχνει? Αφηνει την μπαλα ωραια σο καλαθι?  Το μονο θετικο ειναι οτι ειναι 2,17 και απλα κανει κανα follow. Δε δημιουργει παιχνιδι για τον εαυτο του. Ο φαλ φετος τον εκανε αλογο. Και στα λεει ενας Παναθηναικος.

Απο τη μια λες οτι ειμαστε εμεις και αλλες 3 ομαδες και απο την αλλη λες οτι θα ειναι επιτυχια η 8αδα. Αποφασισε τελικα τι ισχυει

Επεξ/σία από winawer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, winawer είπε

Σου ειπα εγω κατι τετοιο? Οντως ο καλυτερος σεντερ που εχουμε ειναι ο Παπαγιαννης. Ωστοσο θεωρω οτι το επιπεδο του ειναι αρκετο χαμηλο και μεγαλη τρυπα στην αμυνα. 

Μαλλον την σπυριαρα δεν την εχεις πιασει ποτε στα χερια σου. Το οτι δεν εχουμε αλλο 5αρι δε σημαινει οτι ο Παπαγιαννης ειναι παιχτουρα. Δεν ξερω τι μπασκετ βλεπεις αλλα ο Παπαγιαννης εχει παιχνιδι με πλατη? Ποσταρει? Σπρωχνει? Αφηνει την μπαλα ωραια σο καλαθι?  Το μονο θετικο ειναι οτι ειναι 2,17 και απλα κανει κανα follow. Δε δημιουργει παιχνιδι για τον εαυτο του. Ο φαλ φετος τον εκανε αλογο. Και στα λεει ενας Παναθηναικος

Ναι, sure, οπως τα λες ειναι τα πραγματα. Βεβαια εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι παιχτουρα. Εσυ εισαι εκεινος που τον λεει διαρκως αχρηστο στα παντα του, αλλα επιμενεις να μην μας λες ποια ειναι η εναλλακτικη του, εφοσον κρινεις ως αναξια σημασιας την πιθανη του απουσια. Καποιο ισαξιο ή ανωτερο σεντερ θα εχεις στο μυαλο σου λοιπον, αλλιως τσαμπα συζηταμε.

Αρα, σε ακουμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον: Ποιος θα παιξει στο 5 , αν δεν παιξει ο Παπαγιαννης;

Και μολις καταφερεις να δωσεις μια απαντηση σε αυτο που στο εχουμε ρωτησει 3-4 φορες, η επομενη ερωτηση, μια που φαινεται οτι το κατεχεις καλα, ειναι, ποια 5ρια απο αυτα που θα συμμετεχουν στη διοργανωση, θεωρεις καλυτερα του Παπαγιαννη;

YΓ. Τα αλογα, οι σπυριαρες, το τι εχει πιασει στα χερια του ο συνομιλητης σου και η λοιπη καφενειακου επιπεδου φρασεολογια, μην θεωρεις οτι δινουν κυρος στις ανοησιες που γραφεις, γιατι κανουν ακριβως το αναποδο.

ΥΓ2. Ακομα και σε θεματα που δε χωρουν υποκειμενικης αποψης γραφεις ανακριβειες, πχ υψος του. Δεν ειναι 2.17, ειναι 2.20.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ναι οπως τα λες ειναι τα πραγματα. Βεβαια εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ειναι παιχτουρα. Εσυ εισαι εκεινος που τον λεει διαρκως αχρηστο στα παντα του, αλλα επιμενεις να μην μας λες ποια ειναι η εναλλακτικη του, εφοσον κρινεις ως αναξια σημασιας την πιθανη του απουσια. Κατι ισαξιο εχεις στο μυαλο σου λοιπον.

Αρα, σε ακουμε με ιδιαιτερο ενδιαφερον: Ποιος θα παιξει στο 5 , αν δεν παιξει ο Παπαγιαννης;

Και μολις καταφερεις να δωσεις μια απαντηση σε αυτο, η επομενη ερωτηση, μια που φαινεται οτι το κατεχεις καλα, ειναι, ποια 5ρια απο αυτα που θα συμμετεχουν στη διοργανωση, θεωρεις καλυτερα του Παπαγιαννη;

YΓ. Τα αλογα, οι σπυριαρες, το τι εχει πιασει στα χερια του ο συνομιλητης σου και η λοιπη καφενειακου επιπεδου φρασεολογια, μην θεωρεις οτι δινουν κυρος στις ανοησιες που γραφεις, γιατι κανουν ακριβως το αναποδο.

Σου ανεφερα οτι δεν εχεις πιασει την σπυριαρα γτ πρωτος με αμφισβητησες οτι εχω να δω μπασκετ 2 χρονια. Ανοησιες δεν γραφω εγω αλλα εσυ. Μαθε να σεβεσαι το συνομιλητη σου.

Σου κανω copy/paste αυτο που εχεις γραψει σε προηγουμενο ποστ σου

"Δε μπορεις ομως να ξεγραφεις Παπαγιαννη που του χρονου θα παιζει ΝΒΑ κι αν δεν παιζει ΝΒΑ θα παει σε τοπ κλαμπ της Ευρωπης."

Σε προηγουμενο ποστ μου εχω αναφερει το εξης:

"Ρε παιδια, για ποια τετραδα μιλατε??? Μπορει καποιος να μου βγαλει τη δωδεκαδα? Εχετε καταλαβει οτι παμε με σεντερ Παπαγιαννη και αλλαγη του τον Κωστα Αντε?"

Αρα ο επομενος σεντερ που εχουμε θεωρω οτι ειναι ο Κωστας. Δυστυχως δεν υπαρχει αλλος παιχτης να καλυψει τη θεση. Ουτε ο Γοντικας ουτε κανενας. Αρα στη θεση 5 ημασταν που ημασταν τρυπιοι τωρα θα ειμαστε ακομα χειροτεροι και για αυτο θα το γυρισουμε στη ζωνη.

Επεξ/σία από winawer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, winawer είπε

Ήταν πρώτος σε ριμπάουντ φέτος στην Ευρωλίγκα και δεύτερος ή τρίτος σε κοψίματα.
Εχει μια αδυναμία να μαρκάρει βαριά κορμιά αλλά  υπάρχουν βραδιές που τα πάει καλά απέναντι και σε τέτοιους αντιπάλους.Έχει βελτιωθεί πολύ  όμως απέναντι σε αντίπαλα γκαρντ όταν τα μαρκάρει μετά από αλλαγές.

Δεν λέω ότι ο Παπαγιάννης είναι ο καλύτερος ψηλός του κόσμου αλλά στην φετινή εθνική είναι υπεραπαραίτητος αφού από πίσω έχεις μόνο τον Κώστα που δεν είναι για πολλά και μετά αναγκαστικά θα πρέπει να παίζει στο 5 και ο Γιάννης.

Το αν έχω ιδέα εγώ ή εσύ θα αποδειχθεί του χρόνου το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του από τον ΠΑΟ.Αν τον θέλουν οι τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας ή ομάδα από το NBA και πάρει συμβόλαιο 1,5m+ θα έχω δίκιο εγώ,αν δεν τον θέλει κανείς και μείνει στον ΠΑΟ με 700-800k θα έχεις δίκιο εσυ.

Επεξ/σία από moure
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, winawer είπε

Σου ανεφερα οτι δεν εχεις πιασει την σπυριαρα γτ πρωτος με αμφισβητησες οτι εχω να δω μπασκετ 2 χρονια. Ανοησιες δεν γραφω εγω αλλα εσυ. Μαθε να σεβεσαι το συνομιλητη σου.

Σου κανω copy/paste αυτο που εχεις γραψει σε προηγουμενο ποστ σου

"Δε μπορεις ομως να ξεγραφεις Παπαγιαννη που του χρονου θα παιζει ΝΒΑ κι αν δεν παιζει ΝΒΑ θα παει σε τοπ κλαμπ της Ευρωπης."

Σε προηγουμενο ποστ μου εχω αναφερει το εξης:

"Ρε παιδια, για ποια τετραδα μιλατε??? Μπορει καποιος να μου βγαλει τη δωδεκαδα? Εχετε καταλαβει οτι παμε με σεντερ Παπαγιαννη και αλλαγη του τον Κωστα Αντε?"

Αρα ο επομενος σεντερ που εχουμε θεωρω οτι ειναι ο Κωστας. Δυστυχως δεν υπαρχει αλλος παιχτης να καλυψει τη θεση. Ουτε ο Γοντικας ουτε κανενας. Αρα στη θεση 5 ημασταν που ημασταν τρυπιοι τωρα θα ειμαστε ακομα χειροτεροι και για αυτο θα το γυρισουμε στη ζωνη.

Συνεπως, ειναι ανοησια κι απολυτα παραλογο, τοση ωρα να μας λες οτι σιγα και τι εγινε αμα δεν παιξει ο Παπαγιαννης, αλλά... η εναλλακτικη του ειναι ακομα χειροτερη. Ελπιζω να καταλαβαινεις το λογο.

Επισης, ΔΕΝ ειπε κανεις οτι ο Παπαγιαννης θα κουβαλουσε την εθνικη, ουτε οτι ειναι dominant ψηλος, αλλα αυτο απεχει απο την "αναλυση" στην οποια τον βγαζεις παντελως αχρηστο σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου, πλην των follow για να καταληξεις στο οτι ειναι σχεδον αδιαφορη η πιθανη του απουσια.

Το αν ειμαστε "τρυπιοι" (sic) στη θεση 5 με τον Παπαγιαννη δε θα το πεις, οσο δεν απαντας στην ερωτηση, ποσα και ποια ειναι τα καλυτερα 5ρια στη διοργανωση απο αυτον. Αναμενουμε. Με ενδιαφερον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...