liakinen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, washcloud είπε ...όχι λέω πόσο δεν μας συμφέρει να κερδίσουμε... Καλά είναι που είναι τσογλάνια από την φύση της ράτσας τους άμα σε έχουν και άχτι άστα χέστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Γιάννης στον αιφνιδιασμό με Καλάθη να έχει βγει μόνος από τα δεξιά : "...ρε φύγε ρε μαλακά ρε μπρο από 'δω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Α ρε Γιάννη, είσαι απλά ο κορυφαίος! Δύο φάσεις, επίθεση και άμυνα απλά Νο. 1. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από Spiroth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Καλά είπα εγώ για ροντέο στον αγώνα. Τι είναι αυτά ρε. Δεν μπορούμε να βάλουμε καλάθι για ώρες και ξαφνικά πάμε στο συν 6 - 0. Οι παίκτες χρεωμένοι με φάουλ και εκτός πάγκου. Αντε να δούμε με πόσο θα χασουμε σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, Thresh είπε lol ψόφησε η Nova. EON, εγγύηση. Ξέρεις ότι σε κάθε μεγάλο παιχνίδι θα ψάχνεις για παράνομο streaming. Γμ το σπιτάκι τους!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Ο Ντόρσεϊ τι φάση; Έχει κάνει πόσες μλκιες σήμερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Τι σφύριξε ΘΕΕ μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, kirileman είπε EON, εγγύηση. Ξέρεις ότι σε κάθε μεγάλο παιχνίδι θα ψάχνεις για παράνομο streaming. Γμ το σπιτάκι τους!!!!!!!! Στο πισί πάντως το ΕΟΝ stream παίζει κανονικά. Όπως και αυτό στο ΥΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Millennium είπε Ο Ντόρσεϊ τι φάση; Έχει κάνει πόσες μλκιες σήμερα... Φαντάσου είναι ο καλύτερος σουτέρ που έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Ότι θέλουν μας κάνουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Spiroth είπε Τι σφύριξε ΘΕΕ μου! ....ΤΊ, ΠΕΝΑΛΤΙ; ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, washcloud είπε Στο πισί πάντως το ΕΟΝ stream παίζει κανονικά. Όπως και αυτό στο ΥΤ. Γκαντέμη κόλλησε και στο YouTube 😋 Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godfather0991 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, liakinen είπε Φαντάσου είναι ο καλύτερος σουτέρ που έχεις. Τι σουτέρ αφού νομίζω τα περισσότερα τρίποντα τα έχει βάλει ο Γιάννης 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Μολις σταματησε το στριμ στο ΥΤ; Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2022 από Speculoos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Τι έγινε ρε μου το γύρισε Ελλάδα - Αγγλία 😈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις