dtk-386 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, james9tito είπε Πραγματικα το νημα ηταν οτι καλυτερο κατα τη διαρκεια του ευρωμπασκετ, για τα ημιχρονα και το wc. Το διαβασα ολο, προσπαθησαν 2-3 να γραψουν πραγματα με μπασκετικη λογικη και ψυχραιμια αλλα -ευτυχως- κερδισε η φουστανελα και η ξερολιαση του νεοελληνα και γραφτηκαν πραγματα που οι μελλοντικοι ιστορικοι ελπιζω να εκτιμησουν. Τι διαβασαμε λοιπον από τους ινσομνιακς που το μεγαλυτερο ποσοστο εχει παιξει τουλαχιστον D league αλλα δυστυχως ενας τραυματισμος τους εκοψε τα ονειρα και το δρομο για το Hall of Fame. O Σκαριολο ειναι μυρωδιας Ο Ιτουδης ειναι μυρωδιας Ο Γιαννης ειναι ο Ιησους Χριστος και κατεβηκε στη γη να παιξει μπασκετ Ο Γιαννης ειναι αμπαλος και το μονο που ξερει να κανει ειναι ντου στην ρακετα Ο Καλαθης ειναι αχρηστος και πρεπει να λεει ευχαριστω που τον αφηνουμε και παιζει στην Εθνικη μας. Στην εθνικη πρεπει να παιζουν μονο οσοι εχουν γονεις Ελληνες, γεννηθηκαν στην Ελλαδα, εχουν ψηφισει τουλαχιστον μια φορα ΠΑΣΟΚ και τρωνε γεμιστα με φετα. Οι Ισπανοι ειναι κωλοφαρδοι, σιχαματα, δεν εχουν ομαδα και φετος δεν μπαινουν τετραδα. Ο Ρουντι ειναι πολυ κωλοπαιδο -Κούλα με ακούς?- που παιζει μεχρι τα 38 στην εθνικη , ενω οι δικοι μας οι παιχταραδες στα 30 τα παρατανε για να κανουν μπανια το καλοκαιρι. Ειναι πολλα τα μαργαριταρια αλλα δεν εχει νοημα να τα παραθεσω ολα. Να πω και εγω την βαρυνουσα γνωμη μου μιας και εχω παιξει Α τοπικο. Η εθνικη πηρε τη θεση που της αξιζε, θα μπορουσε να ειχε περασει στους 4 αλλα και που δεν περασε δεν εγινε και καμια μεγαλη αδικια, πλην Πολωνιας οι αλλες ομαδες της 4αδας ηταν μια ταχυτητα πανω απο τη δικη μας. Αυτη ειναι η εικονα του ελληνικου μπασκετ και ειναι στατιστικα σωστη. Επιτυχιες στα 80's , επιτυχιες στα 00's και βλεπουμε στα '20s αν και ποτε θα εχουμε παλι. Υπηρξε η φουρνια του Γκαλη, η φουρνια των Παπαλουκα, Ντικουδη, Διαμαντιδη, Σπανουλη και τωρα περιμενουμε ενα θαυμα να ξαναβγει κατι αναλογο το οποιο δεν ηταν προϊον δουλειας αλλα τυχης. Αν δουλευαν , παικτες και προπονητες , θα ειχαμε και περισσοτερους παικτες να αναδειχθουν και εναν Ελληνα να παιζει στο ΝΒΑ επιτελους και να μην πηγαινει και φευγει νυχτα. Και δεν το λεω ως προς το οτι ο Γιαννης δεν ειναι Ελληνας. Και Ελληνας ειναι και στην Ελλαδα εμαθε μπασκετ αλλα εχει ενα πλεονεκτημα λογω "μαυρου" dna να εχει αθλητικοτητα που κανεις Ελληνας δεν θα δει ποτε του. Οποτε μην τρελαινεστε και η 5η θεση καλη ειναι. Άλλος ένας μετά Χριστόν προφήτης;
petran79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, RTW4ever είπε Και τώρα ακριβώς το ίδιο συνέβη. απλά τότε υπήρχαν ακόμα έμπειροι παίκτες , από τη γενια που μας χάρισε μετάλλια και κύπελλα συλλογων, έστω και στη Δύση της καριέρας τους
teoepi2 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) άκυρο τα βρήκα τα video Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από teoepi2
winawer Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, james9tito είπε Πραγματικα το νημα ηταν οτι καλυτερο κατα τη διαρκεια του ευρωμπασκετ, για τα ημιχρονα και το wc. Το διαβασα ολο, προσπαθησαν 2-3 να γραψουν πραγματα με μπασκετικη λογικη και ψυχραιμια αλλα -ευτυχως- κερδισε η φουστανελα και η ξερολιαση του νεοελληνα και γραφτηκαν πραγματα που οι μελλοντικοι ιστορικοι ελπιζω να εκτιμησουν. Τι διαβασαμε λοιπον από τους ινσομνιακς που το μεγαλυτερο ποσοστο εχει παιξει τουλαχιστον D league αλλα δυστυχως ενας τραυματισμος τους εκοψε τα ονειρα και το δρομο για το Hall of Fame. O Σκαριολο ειναι μυρωδιας Ο Ιτουδης ειναι μυρωδιας Ο Γιαννης ειναι ο Ιησους Χριστος και κατεβηκε στη γη να παιξει μπασκετ Ο Γιαννης ειναι αμπαλος και το μονο που ξερει να κανει ειναι ντου στην ρακετα Ο Καλαθης ειναι αχρηστος και πρεπει να λεει ευχαριστω που τον αφηνουμε και παιζει στην Εθνικη μας. Στην εθνικη πρεπει να παιζουν μονο οσοι εχουν γονεις Ελληνες, γεννηθηκαν στην Ελλαδα, εχουν ψηφισει τουλαχιστον μια φορα ΠΑΣΟΚ και τρωνε γεμιστα με φετα. Οι Ισπανοι ειναι κωλοφαρδοι, σιχαματα, δεν εχουν ομαδα και φετος δεν μπαινουν τετραδα. Ο Ρουντι ειναι πολυ κωλοπαιδο -Κούλα με ακούς?- που παιζει μεχρι τα 38 στην εθνικη , ενω οι δικοι μας οι παιχταραδες στα 30 τα παρατανε για να κανουν μπανια το καλοκαιρι. Ειναι πολλα τα μαργαριταρια αλλα δεν εχει νοημα να τα παραθεσω ολα. Να πω και εγω την βαρυνουσα γνωμη μου μιας και εχω παιξει Α τοπικο. Η εθνικη πηρε τη θεση που της αξιζε, θα μπορουσε να ειχε περασει στους 4 αλλα και που δεν περασε δεν εγινε και καμια μεγαλη αδικια, πλην Πολωνιας οι αλλες ομαδες της 4αδας ηταν μια ταχυτητα πανω απο τη δικη μας. Αυτη ειναι η εικονα του ελληνικου μπασκετ και ειναι στατιστικα σωστη. Επιτυχιες στα 80's , επιτυχιες στα 00's και βλεπουμε στα '20s αν και ποτε θα εχουμε παλι. Υπηρξε η φουρνια του Γκαλη, η φουρνια των Παπαλουκα, Ντικουδη, Διαμαντιδη, Σπανουλη και τωρα περιμενουμε ενα θαυμα να ξαναβγει κατι αναλογο το οποιο δεν ηταν προϊον δουλειας αλλα τυχης. Αν δουλευαν , παικτες και προπονητες , θα ειχαμε και περισσοτερους παικτες να αναδειχθουν και εναν Ελληνα να παιζει στο ΝΒΑ επιτελους και να μην πηγαινει και φευγει νυχτα. Και δεν το λεω ως προς το οτι ο Γιαννης δεν ειναι Ελληνας. Και Ελληνας ειναι και στην Ελλαδα εμαθε μπασκετ αλλα εχει ενα πλεονεκτημα λογω "μαυρου" dna να εχει αθλητικοτητα που κανεις Ελληνας δεν θα δει ποτε του. Οποτε μην τρελαινεστε και η 5η θεση καλη ειναι. Θα σου πρότεινα να ξαναγράφεις τη λίστα από την αρχή προσθέτοντας το δικό σου μαργαριτάρι περί «μαύρου DNA». Να το βάλεις και πρώτο στη λιστα 1
Spiroth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όπως ακούγεται, ο Γιάννης, πανηγυρικά ψηφίστηκε στην 1st Team του EUROBASKET 2022. Μακράν του 2ου. 5οι φέτος! Πάμε γερά και στο Παγκόσμιο Γιάννη!! EDIT: Ειλικρινά ρε φίλε, πως γίνεται να είσαι "confused" με αυτό το post? Όσο και να στίψω τον εγκέφαλο μου, δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι σε μπέρδεψε. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Spiroth 1 2 1
zanskou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Πώς βγήκαμε 5οι από τους 5-8 ? Προφανως λογω αποτελεσματων και σκορ 1
Spiroth Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Πώς βγήκαμε 5οι από τους 5-8 ? Μετράνε οι Νίκες - Ήττες. Η Τελική κατάταξη του EUROBASKET 2022. (Η μεγαλύτερη απογοήτευση, μακράν η Λιθουανία, και μετά η Σερβία). Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Spiroth 1
winawer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Spiroth είπε Όπως ακούγεται, ο Γιάννης, πανηγυρικά ψηφίστηκε στην 1st Team του EUROBASKET 2022. Μακράν του 2ου. 5οι φέτος! Πάμε γερά και στο Παγκόσμιο Γιάννη!! EDIT: Ειλικρινά ρε φίλε, πως γίνεται να είσαι "confused" με αυτό το post? Όσο και να στίψω τον εγκέφαλο μου, δεν μπορώ με τίποτα να καταλάβω τι σε μπέρδεψε. Γτ μας εχεις ζαλισει με τον Αντετοκουμπο και τα στατιστικα του. Δες την ουσια των πραγματων και ασε τους αριθμους. Αποκλειστηκαμε στην 8αδα οπως ειχα προβλεψει απο την αρχη και ζοριστηκαμε παρα πολυ να περασουμε τους 4ους στον ομιλο τους Τσεχους στο πρωτο νοκ αουτ. Προσωπικα δεν με απασχολουν οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ διακρισεις του Γιαννη και αν ψηφιστηκε πανηγυρικα γτ ειναι ΑΤΟΜΙΚΕΣ. Οι ΟΜΑΔΙΚΕΣ του διακρισεις με την εθνικη που ειναι? Αυτο με ενδιαφερει. Δεν θελω να ξαναγραψω τα ιδια απο την αρχη. Η εθνικη δεν ειναι τσιφλικι κανενος για να κυνηγαει τις ατομικες διακρισεις και για να σε προλαβω δεν εννοω τον Γιαννη. Ολο το καλοκαιρι δημοσιογραφοι και ο περισσοτερος κοσμος εγραφαν οτι παμε για το χρυσο και στη χειροτερη για μεταλλιο. Οτι εχουμε εναν απο τους 2 καλυτερους σεντερ της του τουρνουα που παιζει τρομερη αμυνα, οτι ο Ντορσει θα τα σταζει απο το σπιτι του και παει λεγοντας. Κριτικη χρειαζεται για να στρωθει στη δουλεια και να βελτιωθει ο αλλος και οχι να λεμε παραμυθια το ποσο φοβεροι παιχταραδες ειναι και να παιρνουν τα ηδη φουσκωμενα μυαλα τους αερα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από winawer 2
Spiroth Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, winawer είπε Γτ μας εχεις ζαλισει με τον Αντετοκουμπο και τα στατιστικα του. Δες την ουσια των πραγματων και ασε τους αριθμους. Αποκλειστηκαμε στην 8αδα οπως ειχα προβλεψει απο την αρχη και ζοριστηκαμε παρα πολυ να περασουμε τους 4ους στον ομιλο τους Τσεχους στο πρωτο νοκ αουτ. Προσωπικα δεν με απασχολουν οι ΑΤΟΜΙΚΕΣ διακρισεις του Γιαννη και αν ψηφιστηκε πανηγυρικα γτ ειναι ΑΤΟΜΙΚΕΣ. Οι ΟΜΑΔΙΚΕΣ του διακρισεις με την εθνικη που ειναι? Αυτο με ενδιαφερει. Δεν θελω να ξαναγραψω τα ιδια απο την αρχη. Η εθνικη δεν ειναι τσιφλικι κανενος για να κυνηγαει τις ατομικες διακρισεις και για να σε προλαβω δεν εννοω τον Γιαννη. Ολο το καλοκαιρι δημοσιογραφοι και ο περισσοτερος κοσμος εγραφαν οτι παμε για το χρυσο και στη χειροτερη για μεταλλιο. Οτι εχουμε εναν απο τους 2 καλυτερους σεντερ της του τουρνουα που παιζει τρομερη αμυνα, οτι ο Ντορσει θα τα σταζει απο το σπιτι του και παει λεγοντας. Κριτικη χρειαζεται για να στρωθει στη δουλεια και να βελτιωθει ο αλλος και οχι να λεμε παραμυθια το ποσο φοβεροι παιχταραδες ειναι και να παιρνουν τα ηδη φουσκωμενα μυαλα τους αερα. Ρε μεγάλε τι ασυναρτησίες είναι αυτές? ΠΟΥ κολλάνε όλα αυτά στο post μου? Εγώ ανέφερα ένα post του Γιάννη στο Instagram, και τα γεγονότα ότι ο Γιάννης ψηφίστηκε 1st Team All-Eurobasket με ρεκόρ ψήφων, όπως και το ότι η Ελλάδα κατέληξε 5η. Επίσης ευχήθηκα καλή Επιτυχία για του χρόνου. ΠΟΥ κολλάνε όλα αυτά που έγραψες, δεν καταλαβαίνω. Όσο για το αν σας (σε?) έχω ζαλίσει με τα Στατιστικά κάποιου παίκτη, ξυδάκι. (προσωπικά έχω αναφέρει πολλών παικτών τα Στατιστικά στο Thread). Ο Γιάννης είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και εννοείται πως θα εστιάσω σε αυτόν περισσότερο, καθώς έκανε πράγματα και θαύματα και δίνει τροφή για τέτοιες συζητήσεις, στο Τουρνουά, και ευτυχώς αυτό είναι αποδεδειγμένη Παγκόσμια κοινή ομολογία. Τώρα αν εσένα σου αρέσει π.χ. ο Αγραβάνης, ή ο Dan Clark της Μεγάλης Βρετανίας, μπράβο σου, ανέφερε και εσύ τα πεπραγμένα τους, δεν θα με δεις ποτέ να σε κρίνω για αυτό. Με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου γιατί έχεις πρόβλημα όταν αναφέρουν τα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ του επιτεύγματα? Επίσης, αν έχεις πρόβλημα με δημοσιογράφους, πήγαινε μίλα με αυτούς. Και πάλι δεν καταλαβαίνω που κολλάνε αυτά που είπες με το post μου. Και ξαναρωτάω. ΠΩΣ γίνεται να μπερδεύτηκες με ένα post που απλά αναφέρονται τρία νέα γεγονότα και μία ευχή. Ένα post ενός παίκτη στο Instagram, το ότι ένας παίκτης ψηφίστηκε πανηγυρικά στην 1η πεντάδα, το ότι η Ομάδα του βγήκε 5η στο Τουρνουά, και την ευχή του να πάει η Ομάδα καλά του χρόνου. 1 1 1
winawer Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Spiroth είπε Ρε μεγάλε τι ασυναρτησίες είναι αυτές? ΠΟΥ κολλάνε όλα αυτά στο post μου? Εγώ ανέφερα ένα post του Γιάννη στο Instagram, και τα γεγονότα ότι ο Γιάννης ψηφίστηκε 1st Team All-Eurobasket με ρεκόρ ψήφων, όπως και το ότι η Ελλάδα κατέληξε 5η. Επίσης ευχήθηκα καλή Επιτυχία για του χρόνου. ΠΟΥ κολλάνε όλα αυτά που έγραψες, δεν καταλαβαίνω. Όσο για το αν σας (σε?) έχω ζαλίσει με τα Στατιστικά κάποιου παίκτη, ξυδάκι. (προσωπικά έχω αναφέρει πολλών παικτών τα Στατιστικά στο Thread). Ο Γιάννης είναι ο αγαπημένος μου παίκτης και εννοείται πως θα εστιάσω σε αυτόν περισσότερο, καθώς έκανε πράγματα και θαύματα και δίνει τροφή για τέτοιες συζητήσεις, στο Τουρνουά, και ευτυχώς αυτό είναι αποδεδειγμένη Παγκόσμια κοινή ομολογία. Τώρα αν εσένα σου αρέσει π.χ. ο Αγραβάνης, ή ο Dan Clark της Μεγάλης Βρετανίας, μπράβο σου, ανέφερε και εσύ τα πεπραγμένα τους, δεν θα με δεις ποτέ να σε κρίνω για αυτό. Με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου γιατί έχεις πρόβλημα όταν αναφέρουν τα ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ του επιτεύγματα? Επίσης, αν έχεις πρόβλημα με δημοσιογράφους, πήγαινε μίλα με αυτούς. Και πάλι δεν καταλαβαίνω που κολλάνε αυτά που είπες με το post μου. Και ξαναρωτάω. ΠΩΣ γίνεται να μπερδεύτηκες με ένα post που απλά αναφέρονται τρία νέα γεγονότα και μία ευχή. Ένα post ενός παίκτη στο Instagram, το ότι ένας παίκτης ψηφίστηκε πανηγυρικά στην 1η πεντάδα, το ότι η Ομάδα του βγήκε 5η στο Τουρνουά, και την ευχή του να πάει η Ομάδα καλά του χρόνου. Οι ατομικές επιδόσεις ενός παίχτη σε ένα ομαδικό άθλημα από τη στιγμή που η πορεία της ομάδας του χαρακτηρίζεται αποτυχημένη είναι αδιαφορες και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρουν κανέναν. Οταν μια ομάδα χάνει η αποτυγχάνει δεν νομίζω να βγαίνω κάποιος παίχτης και να πανηγυρίζει το γεγονός ότι έβαλε 30 η 40 πόντους. Η νοοτροπία αυτή θα πρέπει να αλλάξει. Η εθνική ομάδα είναι πάνω από οποιοδήποτε παίχτη. Μακάρι να έβγαινε ο χειρότερος παίχτης του τουρνουά και να παίρναμε το χρυσό. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από winawer 1
Spiroth Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, winawer είπε Οι ατομικές επιδόσεις ενός παίχτη σε ένα ομαδικό άθλημα από τη στιγμή που η πορεία της ομάδας του χαρακτηρίζεται αποτυχημένη είναι αδιαφορες και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρουν κανέναν. Οταν μια ομάδα χάνει η αποτυγχάνει δεν νομίζω να βγαίνω κάποιος παίχτης και να πανηγυρίζει το γεγονός ότι έβαλε 30 η 40 πόντους. Η νοοτροπία αυτή θα πρέπει να αλλάξει. Η εθνική ομάδα είναι πάνω από οποιοδήποτε παίχτη. Μακάρι να έβγαινε ο χειρότερος παίχτης του τουρνουά και να παίρναμε το χρυσό. Ok, εσένα δεν σε ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει. ΔΕΝ είμαι τύπος που "μόνο η Νίκη" μετράει τι να κάνουμε. Ειμαι τύπος του πνεύματος του Αθλήματος. ΔΕΝ μετράει μόνο ο Νικητής για ΕΜΕΝΑ. Για παράδειγμα, 20 χιλιάδες κόσμο 3 φορές, μέσα Αυγούστου, με 40άρια και 45άρια > Νίκη στην 8άδα για εμένα. Επίσης, καμία πορεία δεν είναι αποτυχημένη, απλά δεν έγινε η υπέρβαση. Αποτυχία θα ήταν αν δεν πήγαινε η ομάδα 8άδα. Αλλά θα ξαναρωτήσω: ΠΩΣ γίνεται να μπερδεύτηκες με ένα post που απλά αναφέρονται τρία νέα γεγονότα και μία ευχή. Ένα post ενός παίκτη στο Instagram, το ότι ένας παίκτης ψηφίστηκε πανηγυρικά στην 1η πεντάδα, το ότι η Ομάδα του βγήκε 5η στο Τουρνουά, και την ευχή του να πάει η Ομάδα καλά του χρόνου. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ οι απαντήσεις σου πάνω σε εκείνο το post, όσο και να strech-άρουμε την λογική από πίσω? ΤΙ σχέση έχουν? Είναι σαν να έγραφα, "Νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ" παραθέτοντας κάποιο tweet κάποιου παίκτη, και εσύ να πεταχτείς και να αρχίσεις να μου απαντάς, "Δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει αυτό, κοίτα τι Χειμώνας έρχεται". Δηλαδή ok, τι σχέση έχουν αυτά μεταξύ τους? Τι σχέση έχει η μεταφορά των καθαρών αυτούσιων γεγονότων με το τι θα πρέπει να μας νοιάζει και το τι θα πρέπει να φταίξει, και το τι θα πρέπει να γίνει, και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες, και ότι άλλο υπάρχει μέσα στο κεφάλι σου? Το "confused" ήταν απλά άκυρο (αλλιώς κάποιο πρόβλημα υπάρχει, καθώς το post μου ήταν ξεκάθαρο), και η προηγούμενη απάντησή σου που καθαρά ήταν στο μυαλό σου όταν έκανες το "confused", θα έπρεπε να ήταν αυτούσιο post και όχι κάποια απάντηση στο δικό μου, καθώς είναι κάτι εντελώς άσχετο. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από Spiroth
TheGrisGrisMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 41 λεπτά πριν, winawer είπε Οι ατομικές επιδόσεις ενός παίχτη σε ένα ομαδικό άθλημα από τη στιγμή που η πορεία της ομάδας του χαρακτηρίζεται αποτυχημένη είναι αδιαφορες και δεν θα έπρεπε να ενδιαφέρουν κανέναν. Οταν μια ομάδα χάνει η αποτυγχάνει δεν νομίζω να βγαίνω κάποιος παίχτης και να πανηγυρίζει το γεγονός ότι έβαλε 30 η 40 πόντους. Η νοοτροπία αυτή θα πρέπει να αλλάξει. Η εθνική ομάδα είναι πάνω από οποιοδήποτε παίχτη. Μακάρι να έβγαινε ο χειρότερος παίχτης του τουρνουά και να παίρναμε το χρυσό. Εσυ έλεγες ότι δεν θα μπούμε ούτε στους 16, και βγήκαμε πέμπτοι… με τόσο χαμηλές προσδοκίες που είχες, είσαι ο μόνος που θα έπρεπε να πανηγυρίζει αντί να …σκούζει. 2 λεπτά πριν, Spiroth είπε Ok, εσένα δεν σε ενδιαφέρει. Εμένα με ενδιαφέρει. ΔΕΝ είμαι τύπος που "μόνο η Νίκη" μετράει τι να κάνουμε. Ειμαι τύπος του πνεύματος του Αθλήματος. ΔΕΝ μετράει μόνο ο Νικητής για ΕΜΕΝΑ. Για παράδειγμα, 20 χιλιάδες κόσμο 3 φορές, μέσα Αυγούστου, με 40άρια και 45άρια > Νίκη στην 8άδα για εμένα. Επίσης, καμία πορεία δεν είναι αποτυχημένη, απλά δεν έγινε η υπέρβαση. Αποτυχία θα ήταν αν δεν πήγαινε η ομάδα 8άδα. Αλλά θα ξαναρωτήσω: ΠΩΣ γίνεται να μπερδεύτηκες με ένα post που απλά αναφέρονται τρία νέα γεγονότα και μία ευχή. Ένα post ενός παίκτη στο Instagram, το ότι ένας παίκτης ψηφίστηκε πανηγυρικά στην 1η πεντάδα, το ότι η Ομάδα του βγήκε 5η στο Τουρνουά, και την ευχή του να πάει η Ομάδα καλά του χρόνου. ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ οι απαντήσεις σου πάνω σε εκείνο το post, όσο και να strech-άρουμε την λογική από πίσω? ΤΙ σχέση έχουν? Κλασσικά μπερδεύει το «confused» με το «sad», το αποδεδειγμένα αποτυχημένο …τρολί του thread. «Sad» επειδή μπήκαμε στους 16 βέβαια… Μην τσιμπάς, άστον… 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις