washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, TheGrisGrisMan είπε ενδιαφέρουσα προσέγγιση αλλα θα με ενδιέφερε να μάθω ποιους λογους εννοείς… (αν θες στείλε pm, μηπως τυχόν κουράζουμε) (...μπα - εκτιμώ ότι είσαι "της συζήτησης", ειλικρινά - αλλά έχω τόσα άλλα θέματα ειδικά αυτές τις μέρες, που δεν με παίρνει για "ανάπτυξη"....Κανονικά έπρεπε να είμαι ήδη νάνι - έχω και ρεντεβού με παθολόγο αύριο που μάλλον θα με περάσει επίσημα σε διαβητοφάρμακα. Για να μην πω τί θα μου κάνει ο καπάκι καρδιολόγος.... Να με συμπαθάς λοιπόν - δεν το παίζω σνομπαρία, αλλά δεν είμαι για ουάν-ον-ουάν πιεμικές αναλύσεις.....Όχι τώρα έστω Κι εδώ, απλά τον "αυθορμητικό χαβαλέ μου κάνω", να ξεχαρμανιάσω. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τρολάρω με τις "απόψεις" μου. Τεσπα.) 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, BackFromHell said: Εξακολουθεις να γυρνας την κουβεντα στον προηγουμενο χωρις να εχω πει τιποτα για αυτον. Θα εχεις τους λογους σου, οπως τους λογους σου θα εχεις που απαλλασεις τον τωρινκ ολων των ευθυνων του κι επιπλεον υπεραμυνεσαι του μπαχαλου που εχει δημιουργησει στην Α1. Προφανως εχουμε αλλη οπτικη. Η δικη μου δεν ειναι οπαδικη. Κι επειδη το θρεντ δεν εχει σχεση με τα οπαδικα, δε θα συνεχισω αυτη τη συζητηση. Φυσικά και το γυρνάω γιατί κρίνονται όλοι βάσει σύγκρισης. Εκτός εάν έχεις διατελέσει πρόεδρος και πήρες χρυσό και ξέρεις πως γίνεται ώστε να συγκρίνεις και να κρίνεις ότι πρέπει να παραιτηθεί. Μέχρι τότε, δεν χρειάζεται να το πάω εγώ, πάει μόνο του. Εκτός εάν είχες βγεί στην ομόνοια όταν είχαμε ταβερνιάρηδες προπονητές και να διαμαρτύρεσαι για τον παππού και το συμβούλιο γερόντων που μας κατέστρεψαν για 10 χρόνια. Όσο για την Α1, είπαμε: απειλές (ΑΕΚ, DPG) και μετά γατάκια. Δεν χρειάζεται να το πάω στο οπαδικό. Είμαι αρκετά έξυπνος για να διακρινώ την ίδια καραμέλα που λένε όσοι δεν γουστάρουν τον Λιόλιο, και την λες και εσύ και απλά περιμένατε στην γωνία. Βέβαια, όταν με την ανοχή της ΕΟΚ βάζανε διαιτητές χωρίς υπογραφές, τότε δεν χρειαζόταν παραιτήσεις. Ο παππούς να είναι καλά να έχει σωματεία χωρίς γραφεία με ψεύτικες υπογραφές που ψηφίζανε με 5 χέρια και να σου και η "αποδοχή". Τι να κάνει και αυτός.. Φούλ στην νομιμότητα. Τώρα πως εμφανίστηκαν 500 σωματεία νόμιμα και 500 χωρίς έδρα μάλλον ήταν μαγικό. Άστο, να μην το πάμε εκεί γιατί σωστός δεν θα βγείς και θα γεμίσουμε και offtopic. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Agmourk είπε Φυσικά και το γυρνάω γιατί κρίνονται όλοι βάσει σύγκρισης. Εκτός εάν έχεις διατελέσει πρόεδρος και πήρες χρυσό και ξέρεις πως γίνεται ώστε να συγκρίνεις και να κρίνεις ότι πρέπει να παραιτηθεί. Μέχρι τότε, δεν χρειάζεται να το πάω εγώ, πάει μόνο του. Εκτός εάν είχες βγεί στην ομόνοια όταν είχαμε ταβερνιάρηδες προπονητές και να διαμαρτύρεσαι για τον παππού και το συμβούλιο γερόντων που μας κατέστρεψαν για 10 χρόνια. Όσο για την Α1, είπαμε: απειλές (ΑΕΚ, DPG) και μετά γατάκια. Δεν χρειάζεται να το πάω στο οπαδικό. Είμαι αρκετά έξυπνος για να διακρινώ την ίδια καραμέλα που λένε όσοι δεν γουστάρουν τον Λιόλιο, και την λες και εσύ και απλά περιμένατε στην γωνία. Βέβαια, όταν με την ανοχή της ΕΟΚ βάζανε διαιτητές χωρίς υπογραφές, τότε δεν χρειαζόταν παραιτήσεις. Ο παππούς να είναι καλά να έχει σωματεία χωρίς γραφεία με ψεύτικες υπογραφές που ψηφίζανε με 5 χέρια και να σου και η "αποδοχή". Τι να κάνει και αυτός.. Φούλ στην νομιμότητα. Τώρα πως εμφανίστηκαν 500 σωματεία νόμιμα και 500 χωρίς έδρα μάλλον ήταν μαγικό. Άστο, να μην το πάμε εκεί γιατί σωστός δεν θα βγείς και θα γεμίσουμε και offtopic. Τελος με τα οπαδικα. Πηγαινε σε σχετικα κοκκινα φορουμ για οπαδικη προπαγανδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Just now, BackFromHell said: Τελος με τα οπαδικα. Πηγαινε σε σχετικα κοκκινα φορουμ για οπαδικη προπαγανδα. Αναμενόμενο. Παραιτήσεις λοιπόν δεν χρειάζονται. Οργάνωση και υπομονή χρειάζεται. Υγ. Μπορεί να είμαι Καρδίτσα, που φοράει κίτρινα και μπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ θα ρωτήσω, με την νέα διοίκηση στον ΕΟΚ, θα αλλάξει η νοοτροπία για τους σουτερ που ανέφερε ο @Agmourk ? Ισχύει ό,τι έγραψες πριν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Agmourk είπε Αναμενόμενο. Παραιτήσεις λοιπόν δεν χρειάζονται. Οργάνωση και υπομονή χρειάζεται. Υγ. Μπορεί να είμαι Καρδίτσα, που φοράει κίτρινα και μπλέ. Δεν υπαρχει καμια παρατηρηση ουτε κατι «αναμενομενο». Τα οπαδικα απαγορευονται στο παρον section βαση κανονισμου φορουμ και συμμορφωνομαι με αυτο. Μην μπερδευεσαι οτι δεν εχω να απαντησω στις ανακριβειες που γραφεις. Απο εκει και περα, κατσε κανε κοκκινη προπαγανδα και χαρακτηριζε διοικησεις ελληνικων ομαδων με φρασεολογια Τσουκαλα, δηλωνε περιχαρης που διαλυεται η Α1 επειδη ετσι βολευονται τα οπαδικα σου συμπλεγματα κλπ κλπ. Σε λιγο θα μας γραψεις οτι χαιρεσαι που και οι εθνικες νεων επι νεου προεδρου ΕΟΚ παρουσιαζουν εικονα αποσυνθεσης. Δεν θα συνεχισω σε αυτο, τουλαχιστον οχι εδω μεσα, λογω κανονισμων. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 minutes ago, KaRouLi said: Εγώ θα ρωτήσω, με την νέα διοίκηση στον ΕΟΚ, θα αλλάξει η νοοτροπία για τους σουτερ που ανέφερε ο @Agmourk ? Ισχύει ό,τι έγραψες πριν? «Πρωτοποριακό και μεγαλεπήβολο σχέδιο το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα που πρέπει να πετύχει» - EOK Magazine (basket.gr) Δες αυτά τα δύο. Μιλάει για το πλάνο και την δουλειά στους ψηλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 άμα πλακώσανε και τα πληρωμένα τρολάκια του μίστερ Κοφηάηλαντ ας το κλειδώσουμε το νήμα. μέσα σε 1χρονιά κατάφερε ο Λιόλιος να αλλάξει την εικόνα των εθνικών ομάδων μπάσκετ (και βάζω μέσα και τις μικρότερες ηλικίες) προς το χειρότερο και να έχουμε τη χειρότερη απόδοση των τελευταίων 20+ετών. όποιος θέλει ας αναζητήσει τους σχετικούς πίνακες αλλά και την απαξίωση των κονδυλίων προς τις αθλητικές υποδομές μέσα στη 1η χρονιά θητείας του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Ας κανω κι εγω ενα σχολιο κι ας ελπισω να μην φανω σαν ενας αλλος προπονητης. Εκατσα και ξαναειδα πριν λιγο παλι το πρωτο ημιχρονο.....στα πρωτα 5 λεπτα(μαλλον πριν συμπληρωθουν) ειχαμε φαει ηδη 25 ποντους.Με τα ποσοστα που ειχαν οι Γερμανοι μεχρι εκεινη τη στιγμη στα τριποντα θα ημουν ευχαριστημενος αν ημασταν πισω 10 ποντους στο ημιχρονο.Σιγουρα δεν παιξαμε και την καλυτερη αμυνα αλλα επιθετικα ειδικα στο πρωτο ημιχρονο καναμε οτι καλυτερο μπορουσαμε μ'αυτους που ειχαμε βαζοντας 61 ποντους.Ξαναλεω 61 στο ημιχρονο.Κι αντι να ειμαστε 10 ποντους πισω(οπως πιστευα) φτασαμε στο σημειο να ειμαστε 4 ποντους μπροστα.Ακομη κι αν βγαλουμε το τυχερο καλαθι του Σλουκα παλι θα ημασταν 1+ ποντο μπροστα απο μια ομαδα που εγραψε τρελα νουμερα σημερα.Επιθετικα σταθηκαμε πολυ καλα στο 1ο ημιχρονο και δεν θυμαμαι και πολλα παιχνιδια της Εθνικης να εχει φτασει σε 60αρες σε δυο δεκαλεπτα.Οχι αυτης της Εθνικης αλλα γενικοτερα και παλιοτερα. Παρακολουθω μπασκετ πολλα χρονια και τετοιο ξεκινημα με 25 ποντους στα πρωτα 5 λεπτα δεν εχω ξαναδει ουτε καν απο την υπερηχητικη Ισπανια στα ντουζενια τους που καθαριζαν το καθε παιχνιδι στο πρωτο 10λεπτο.Μονο η dream team τα εκανε αυτα με Ανγκολα,Φιλλιπινες κλπ. Στο σευτερο ημιχρονο τωρα ειλικρινα πιστευα οτι θα μπαιναμε και θα το καθαριζαμε το παιχνιδι.Το ειχα σιγουρο οτι ευκολα η δυακολα θα το παρουμε.Το σερι τον Γερμανων συνεχιστηκε κι εμεις δεν μπορεσαμε να βγαλουμε τις επιθεσεις που βγαζαμε στο 1ο ημιχρονο.Θεωρω πως και καλυτερη αμυνα να παιζαμε παλι θα χαναμε στο τελος.Τουλαχιστον θα χαναμε με 4-5 ποντους ομως αλλα θα το παλευαμε. Αν και δεν ειμαι προπονητης θεωρω οτι με το που μας εκαναν το σερι στο τριτο 10λεπτο ο Ιτουδης επρεπε να ρισκαρει με Κωστακη Αντε στο 5αρι Θαναση στο 4 Γιαννη στο 3 Λουντζη στο 2 και Λαρυ στον ασσο.Να ρισκαρει να παιξει πιεστικη αμυνα σε βαθμο τους γαμαω το παιχνιδι και τα κανω ρδελο και τους κοβω τον ρυθμο τελειως.Αθλητικα κορμια τα 3 αδερφια και φουλ πιεση απο Λουντζη και Λαρυ να τους σπασουν τα @@.Ριμπαουντ δεν θα χαναμε οσα χασαμε σιγουρα.Ευκολα σουτε δεν θα εβαζαν με κολλημενους τους σκυλους ολη την ωρα πανω τους.Τι θα καναμε επιθετικα????.......φουλ τρεξιμο σε ανοιχτο γηπεδο κι οτι γινει.Run n' Gun.Προτιμω να χασω ετσι αλλα να βγαλουν ενεργεια και να φτυσουν αιμα παρα αυτο που ειδαμε σημερα. Κι ενα τελευταιο γενικοτερο σχολιο γιατι κουρασα....Ελληνικο μπασκετ δεν υπαρχει αλλα ουτε ερχεται κατι αλλο απο πισω.Ολοι το βλεπουμε κι ας μην ειμαστε μεσα στις ομαδες και στις μικρες Εθνικες.Δεν υπαρχει τιποτα.Και ουτε προκειται να υπαρξει στο αμεσο μελλον.Θα υπαρξει μονο αν αλλαξει κατι ριζικα και μετα απο 10-15 χρονια.Κι αυτο θα γινει μονο αν σιγα σιγα ολες οι ομαδες αφομιωσουν τον συγχρονο τροπο παιχνιδιου.Και ειδικα στις μικρες ηλικιες. Αν δεν αλλαξει ΤΩΡΑ το μπασκετ στην Ελλαδα δεν θα εχουμε κανενα μελλον.Γκαλης και Γιαννακος δεν βγαινουν καθε μερα και οι καλες φουρνιες του 87'-89' και και 05'-06' επισης δεν βγαινουν καθε μερα.Αν δεν καταλαβουν οτι τωρα πρεπει να γινει η αλλαγη και να εξελιχθουμε τοτε καληνυχτα Ελληνικο μπασκετ. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis_allos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Πωπω θεε μου τι π**τσα ηταν αυτη. Βρηκα τρεις Φινλανδους μετα τον αγωνα μας και κατεβασαμε κατι jagermeister να πιουμε τους πονους μας. Το πως ειμασταν μπροστα στο ημιχρονο μετα απο 80% τριποντα που σουταραν ενας Θεος το ξερει. Το πως καταφεραμε μετα να βγουμε και να φαμε 19-1 σερι στο τριτο δεκαλεπτο επισης. Επιθεση απο τα λιντλ, αμυνα απο τη λαϊκη. Οι Γερμανοι εκαναν ο,τι ηθελαν. Ποναγε αυτο το ματς παιδες. Και τωρα εχω εισητηρια αυριο Γαλλια Ιταλλια και Σλοβενια Πολωνια αλλα πραγματικα θελω να σηκωθω να φυγω να γυρισω σπιτακι μου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, BackFromHell said: Δεν υπαρχει καμια παρατηρηση παραίτηση ουτε κατι «αναμενομενο». Τα οπαδικα απαγορευονται στο παρον section βαση κανονισμου φορουμ και συμμορφωνομαι με αυτο. Μην μπερδευεσαι οτι δεν εχω να απαντησω στις ανακριβειες που γραφεις. Απο εκει και οερα, κατσε κανε κοκκινη προπαγανδα και χαρακτηριζε διοικησεις ελληνικων ομαδων με φρασεολογια Τσουκαλα κλπ κλπ. fixed, Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει λέγανε οι παλιοί. Δεν έγραψα κάτι οπαδικό. Έκανα ανάλυση μια κατάστασης που πρώτα ανέφερες εσύ σχετικά με τα εκτός Εθνικής. Και φυσικά αντίλογο δεν βρήκα, γιατί δεν υπάρχει (σίγουρος ήσουν για τα εκτός Εθνικής, αλλά τώρα εμφανίστηκαν κανόνες). 1 minute ago, greekfragma said: άμα πλακώσανε και τα πληρωμένα τρολάκια του μίστερ Κοφηάηλαντ ας το κλειδώσουμε το νήμα. μέσα σε 1χρονιά κατάφερε ο Λιόλιος να αλλάξει την εικόνα των εθνικών ομάδων μπάσκετ (και βάζω μέσα και τις μικρότερες ηλικίες) προς το χειρότερο και να έχουμε τη χειρότερη απόδοση των τελευταίων 20+ετών. όποιος θέλει ας αναζητήσει τους σχετικούς πίνακες αλλά και την απαξίωση των κονδυλίων προς τις αθλητικές υποδομές μέσα στη 1η χρονιά θητείας του. Μετά τους κίτρινους ήρθαν και οι πράσινοι. Όταν εδώ και τόσα χρόνια δεν σας νοιάζει η εθνική και ξαφνικά ζητάτε να παραιτηθούν καταλαβαίνει κανείς ποιοι είναι τα τρολ και ποιοι όχι. Φαντάζομαι με τον Πιτίνο είμασταν κοντά, με τον Μίσσα είχαμε ομαδάρα αλλά τα παιδιά τόσο μπορούσαν και με τον Σκουρτόπουλο καλός ήταν αλλά είμασταν άτυχοι με τους Τσέχους. Βγάλτε κανα γυαλί και δείτε την Εθνική και όχι τις ομάδες και αφήστε τα περί τρολ γιατί κακό κάνετε και όχι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 minutes ago, Babis_allos said: Πωπω θεε μου τι π**τσα ηταν αυτη. Βρηκα τρεις Φινλανδους μετα τον αγωνα μας και κατεβασαμε κατι jagermeister να πιουμε τους πονους μας. Το πως ειμασταν μπροστα στο ημιχρονο μετα απο 80% τριποντα που σουταραν ενας Θεος το ξερει. Το πως καταφεραμε μετα να βγουμε και να φαμε 19-1 σερι στο τριτο δεκαλεπτο επισης. Επιθεση απο τα λιντλ, αμυνα απο τη λαϊκη. Οι Γερμανοι εκαναν ο,τι ηθελαν. Ποναγε αυτο το ματς παιδες. Και τωρα εχω εισητηρια αυριο Γαλλια Ιταλλια και Σλοβενια Πολωνια αλλα πραγματικα θελω να σηκωθω να φυγω να γυρισω σπιτακι μου. εγώ σε είχα προειδοποιήσει να μην εμφανιστείς ξανά στο φορουμ. ΠΑΙΔΕΣ ΑΠΑΝΟΥ ΤΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Agmourk είπε fixed, Γλώσσα λανθάνουσα, αλήθεια λέγει λέγανε οι παλιοί. Δεν έγραψα κάτι οπαδικό. Έκανα ανάλυση μια κατάστασης που πρώτα ανέφερες εσύ σχετικά με τα εκτός Εθνικής. Και φυσικά αντίλογο δεν βρήκα, γιατί δεν υπάρχει (σίγουρος ήσουν για τα εκτός Εθνικής, αλλά τώρα εμφανίστηκαν κανόνες). Τα μισα που γραφεις , η δηθεν «αναλυση» που λες εσυ, ειναι συγκεκαλυμενος οπαδισμος και συγκεκριμενα ειναι copy paste τρολλιες κι ανακριβειες που αναπαραγονται αποκλειστικα σε κοκκινα οπαδικα sites και καταρριπτονται, ενω οι φρασεολογιες επιπεδου Τσουκαλα για τις διοικησεις αντιπαλων ομαδων το κανουν πολυ πιο ξεκαθαρο τοσο για τις προθεσεις σου σε αυτη την…κουβεντα, οσο και για το που θα οδηγηθει αυτη αν μπω στη διαδικασια να απαντησω . Ειπαμε ομως, ο κανονισμος του φορουμ δεν επιτρεπει τετοιες συζητησεις, συνεπως μην επαναλαμβανομαστε, γιατι εδω, δεν θα καλυψεις τα οπαδικα σου συμπλεγματα. Λαθος χωρος. Ο προεδρος της ΕΟΚ , αν ειναι υπευθυνος και σοβαρος, οφειλει να αναλαβει τις ευθυνες που του αναλογουν για την καταντια των εθνικων ομαδων νεων, εφηβων κλπ καθως και για εναν απο τους μεγαλυτερους διασυρμους εθνικης ομαδας ανδρων στην ιστορια του ελληνικου αθλητισμου, συγκριτικα με τις ρεαλιστικες προσδοκιες, αλλα και γενικοτερα. Πολυ συντομα θα πεσουμε απο τα συννεφα που δε θα ξεκινησει ουτε η Α1 με κυριο υπευθυνο και παλι αυτον, πραγμα για το οποιο εσυ που εμφανιζεσαι ως ιεροκυρηκας της ελληνικης καλαθοσφαιρας, ευθαρσως δηλωνεις πως χαιρεσαι… Ασε μας καλε μου Ολυμπιακε, δε θα τα συζητησουμε εδω τα αρθρα του gavros.gr . Οποτε για να κλεινουμε, καλη η καρεκλα της ΕΟΚ, αλλα φερει μια σειρα απο ευθυνες κι οταν βαση αποτελεσματος δειχνεις ανεπαρκης, αν εισαι τιμιος και σοβαρος, αναλαμβανεις και καμια ευθυνη. Διαφορετικα ειναι αυταποδεικτη η παραδοχη οτι το ελληνικο μπασκετ δεν βρισκεται σε καλα χερια και κατ´επεκταση βρισκεται σε απολυτη παρακμη απλα και μονο για να κρατησουν καποιοι την καρεκλα τους για αλλους λογους. Αυτα. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agmourk Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 minute ago, BackFromHell said: Τα μισα που γραφεις ειναι συγκεκαλυμενος οπαδισμος και συγκεκριμενα ειναι τρολλιες κι ανακριβειες που αναπαραγονται αποκλειστικα σε κοκκινα οπαδικα sites , ενω οι φρασεολογιες επιπεδου Τσουκαλα για τις διοικησεις αντιπαλων ομαδων το κανουν πολυ πιο ξεκαθαρο. Ειπαμε ομως, ο κανονισμος του φορουμ δεν επιτρεπει τετοιες συζητησεις, συνεπως μην επαναλαμβανομαστε, γιατι εδω, δεν θα καλυψεις τα οπαδικα σου συμπλεγματα. Λαθος χωρος. Τουλάχιστον για την Εθνική θα μας πείς κάτι, πέρα απο το να παραιτηθούν όλοι (όχι σε όλα που λέμε) ή θα το γυρνάμε στα οπάδικα και το αρχικό σχόλιο θα μείνει αναπάντητο? Δεν νομίζω να είναι στους κανόνες του φόρουμ αυτό για να κάνεις κρυφτούλι.. Θα μπορείς να μας πείς πχ. Γιατί να παραιτηθεί ο Λιόλιος όταν σου έφερε top class προπονητή ενώ δεν είχες? Γιατί να παραιτηθεί όταν σου μάζεψε όλο τους παίκτες στα παράθυρα ενώ δεν πήγαινε κανείς (είτε απο την μια, είτε απο την άλλη)? Γιατί να παραιτηθεί όταν η Εθνική μετά απο δικές της ενέργειες μάζεψε 5000 κόσμο στην Γερμανία και φτιάχτηκε τέτοιο κλίμα και οι παίκτες γουστάρουν να είναι εκεί? Γιατί να παραιτηθεί όταν είναι ο πρώτος που αξιοποιεί παλαίμαχους καταξιωμένους στα διοικητικά πόστα? και μερικά ακόμα ας πάμε με baby steps. Δεν έκανα καμμία αναφορά σε παλαιότερους, ούτε σε οπαδικά. Νομίζω είμαι εντός κανόνων. Και για τα οπαδικά για να τελειώνουμε: Εγώ δεν φοράω κανενός τα γυαλιά, εσείς φοράτε που δεν βλέπετε (βλέπατε) τι γινόταν στο μπάσκετ που όλοι ήταν απλήρωτοι (ομοσπονδίες, διαιτητές, υπάλληλοι, επιχειρηματίες με υματικό εξοπλισμό) και τους είχαν ρημάξει μερικές παρέες. Ασχολούμαι με συλλόγους και τα βλέπω. Για αυτό τα οπαδικά άστα σε άλλον για να σου μιλήσω και σοβαρά, και άσε τις αναφορές για Τσουκαλάδες που λέτε μεταξύ σας για να χαίρεστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Τελείωσε λοιπόν και αυτό το eurobasket για την εθνική μας. Στα υπόλοιπα που έχουν να κάνουν με παράγοντες, προπονητές, προέδρους κτλ, ότι και να πει ο καθένας δεν επηρεάζει τους υπεύθυνους και τις εξελίξεις, οι υπεύθυνοι μακάρι να σκεφτούν το καλό της εθνικής και να αποφασίσουν τα δέοντα. Θα παρακολουθήσουμε και θα σχολιάσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια τα οποία θα είναι παρόμοια με το Φινλανδία Ισπανία, σύγκριση με το δικό μας δεν κάνω γιατί είναι περίπτωση από μόνο του. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις