wakabanka Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άμυνα και κόουτσινγκ (που δεν υπήρχαν σήμερα) μπορούν να διορθωθούν. Δυστυχώς όμως χωρίς σούτ, μετάλλιο και διάκριση θα κάνουμε πολύ καιρό ακόμα να ξαναδούμε... Όταν δεν υπάρχει παίκτης ούτε αφύλακτος να τα βάζει, αντίο ζωή. Πάντα θα βρίσκεται κάποια ομάδα στη τελική φάση και μετά θα λέμε είχε φάρδος κτλ. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από wakabanka 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, aks είπε Τιποτα δεν ξεκινησα. ...δεν εννοώ με τον Πεζώ όμως. Γενικά ρε αδερφέ, λίγο τακτ. Μην πατάς κάλο που πονάει, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις [και καλά κάνεις και πιστεύεις αυτό που πιστεύεις και δεν πιστεύεις αυτό που δεν,,,,πιστεύεις : εκ των πραγμάτων (€) κι όλας....]. Τεσπα. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Τα ίδια είχε πάθει η Βραζιλία στο Μουντιάλ από τους Γερμανούς. 7-1 πόσο έληξε η παρωδία; Θυμάστε. Ήταν λες και παίζανε με πρωτόγονους, μπαναναθρωπους οι Γερμανοί. Ήταν χωρίς ιδρώτα και ατσαλακωτοι. Οχι καμία σχέση. Η τότε Βραζιλία οπως και η τώρα δεν είχαν σοβαρούς παίκτες ούτε ηταν η Βραζιλία των Ροναλντο, Ριβαλντο, Ρομπινιο, Ροναλντινιο κτλ. Η Βραζιλία εκτός του Νειμαρ δεν είχε κάποιον άλλον παίκτη φόβητρο, όλοι οι βραζιλιάνοι μαζί με δημοσιογράφους και λοιπούς περίμεναν νίκη και καλή εμφάνιση αφού έπαιζαν μέσα στην έδρα τους και βασιζοντουσαν στον Νειμαρ, έλα όμως που με εναν Νειμαρ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα απέναντι σε καλές ομάδες της Ευρώπης όσο μάλλον την Γερμανια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 54 λεπτά πριν, andreas-mits είπε Δεν ξέρω παιδιά άλλα λένε τον Γιάννη ο κορυφαίος στον κόσμο. Γίνεται να είσαι ο κορυφαίος και να έχεις τόσα ερμπολ, και όχι μόνο σήμερα άλλα από το πρώτο παιχνίδι που δώσαμε με τους Κροάτες. Τώρα που αποκλείστηκε η εθνική μας προσωπικά υποστηρίζω για το τίτλο Σλοβενία. ναι φιλε μου. νομιζω πως γινεται. και λοιπουν και παρα πολλα ακομα και με τους heat και με τους cavs, με lakers νομιζω τα εχει σχεδον ολα μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
count ian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Λιολιος: συνεχίζουμε και προχωράμε, δεμένη παρέα Α ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΕ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, count ian είπε Λιολιος: συνεχίζουμε και προχωράμε, δεμένη παρέα Α ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΕ Ο τεραστιος Βρανκοβιτς παραιτηθηκε. Ο καφετζης ομως…στην καρεκλα του. Καμια σωτηρια. Απλα ντροπη του. Τελικα το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι. Αν μετα απο τετοιο καζο ο προεδρος της ομοσπονδιας συμπεριφερεται σαν να μην τρεχει τιποτα για να μη χασει την καρεκλα του και δεν περναει απο το μυαλο του η εννοια της ανακηψης ευθυνης, γιατι να αγχωθει ο Καλαθης κι ο Ντορσι; Γιανναρε ποτε ξανα στη σαπιλα αυτη. Σε ευχαριστουμε που ματωσες και που χτυπησες και που εφαγες οσο ξυλο δεν εχεις φαει σε ολη σου τη ζωη, αλλα οπως το παμε, στο τελος θα βγουν να σε κατηγορησουν κι απο πανω για να κρατησουν την καρεκλα τους… Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Πρέπει να σου γνωρίσω τον Andrew Tate, λοιπόν. 😄 ...δεν τον ξέρω, αλλά έχουμε πολύ κοντινή ημερομηνία γέννησης βλέπω. Τοξοτάκι κι αυτός, μάλλον θα ταιριάξουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodzillaCover Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, washcloud είπε [...στον φάιαρ το είπα, δεν θέλω να εμπλακούμε μεταξύ μας σε ανάλυση γιατί θα πω,,,,απαγορεμένες έννοιες και δεν θα 'χουμε μετά τελειωμό - ενώ ΔΕΝ μου φταίει ο Γιάννης...Αλλά αν ήταν πχ ο Θανάσης (...για να μην πω ο Μπαναώτης κι έχουμε και,,,,χωροχρονικά παράδοξα στη μέση) που είχε αποβληθεί, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πήγαινε αποδυτήρια, μέχρι να κάνουν οι άλλοι μανούρα, ΑΝ έκαναν μανούρα...Που επειδή ήταν ο Γιάννης που αποβλήθηκε, θα ΕΙΧΕ λάσκα να το τρενάρει και ίσως και να του έβγαινε, ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή ενός αγώνα που ήδη είχε λήξει.... Προσωπική βέβαια εκτίμηση αυτό. Εκεί που θέλω να το καταλήξω είναι στην προκειμένη ΔΕΝ χρειαζόμασταν έναν "rule-abiding-baller", αλλά έναν,,,,,ξέρεις τί . "To make a stand" - όχι για να,,,γυρίσουμε το παιχνίδι - αυτό είχε ήδη τελειώσει με σχεδόν το που ξεκίνησε η 4η περίοδος - αλλά ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ακόμη σημαντικότερους, από την πρόκριση. Και αν θες, το ότι ΔΕΝ το έκανε, απλά σαν γεγονός λέει κάτι από μόνο του. Για την ακρίβεια λέει διάφορα...Για τους ίδιους λόγους, παρόμοιο "φάουλ" του χρεώνω - του Γιάννη - που λίγο πριν αποβληθεί, στο 5ο λεπτό, έφυγε στον αιφνιδιασμό και κάρφωσε "απλώς" σαν,,,σπουδάστρια στις Ουρσουλίνες....Έτσι για να με "πιάσεις" με σπόντες μόνο και χωρίς να εμβαθύνω περισσότερο. Αλλά μιλάω αδερφέ ΑΠΛΑ για δύο "φάουλ", να το ξεκαθαρίσουμε : το "παιδί" χίλια καλά να έχει, καθώς είναι Ο,ΤΙ καλύτερο μας έχεις συμβεί εδώ και 2 δεκαετίες, μπασκετικά. Εκτιμώ άλλωστε εννοείται και χαίρομαι κι όλας φυσικά και ΕΛΠΙΖΩ για καλύτερα, με κεντρικό άξονα αυτόν.] Δε γίνεται αυτό που λες, μέχρι και ο παπάρας ο Schröder πήγε αμέσως στα αποδυτήρια. Αν έκανε «μανούρα», απλώς θα τον πετούσαν έξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satzik Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη ομάδα και ροστερ που είχε ποτέ η εθνική Ελλάδος ήταν του 2005-06.Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό με την καλύτερη εθνική αυτή που είχαμε τώρα ειδικά στην ΕΡΤ το παραχ@σαν με το ολοκληρωμένο ροστερ κια τέτοιες αηδιες.... Μονο ένα Γιάννη έχουμε πλέον και μετά χάος... Δε μπαίνω σε ονόματα γιατί θα κλαίμε... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2022 από Satzik 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Γενικά ήμουν έτοιμος να κλάψω, και ας μην έπαιζα μέσα σαν τον Λαρετζάκη, τον Κώστα, και τον Θανάση που λυγίσανε. Δε θα με πείραζε όπως είπατε και εσείς ήττα ενώ παλεύαμε, αλλά έτσι? Κρίμα και άδικο, γιατί αυτή η Γερμανία ΔΕΝ είναι καλύτερη από εμας. Να είσαι μπροστά με +4, επιβιώνοντας τον βομβαρδισμό τριπόντων στο πρώτο ημίχρονο, και στο 3ο δεκάλεπτο να είσαι 20 -1?? ΠΩΣ? Πώς ρε συ κάνεις 20-1 ενώ είσαι +4, με τρίποντο από το κέντρο? Υποτίθεται είσαι με ψυχολογια!!! το 57-61 έγινε 77-62 σε 6 λεπτά! Πραγματικά πίστεψα ότι θα τελειώναμε το 3ο δεκάλεπτο με μονοψήφιο αριθμό. Και νομιζω το τελειώσαμε με τον ελάχιστο διψήφιο: 10!!! Διαφωνούσαμε εχθές με το μέλος @dimoskoutr ότι ο Καλάθης είναι ο πιο σταθερός περιφερειακός, ενώ εγώ απλά είπα ότι κάνει μέτριο τουρνουά. Αλήθεια, η λέξη "μέτριο" είναι άραγε η ταιριαστή για τον Καλάθη? Εγώ με όσο πιο αντικειμενικα μπορώ, λέω ότι επιεικώς έκανε μέτριο τουρνουά. Πολύ κακό παιχνίδι σήμερα. Και δεν είναι ο μόνος. Σλούκας επίσης κακός, Παπαγιάννης με ελάχιστες αναλαμπές αλλά κακός, Παπαπέτρου μία αναλαμπή με Τσεχία, Παπανικολάου και αυτός με τα φεγγάρια. Ντορσει άφαντος, και με μία αδιαφορία σαν τον Καλάθη, λες και ήρθε για πικ νικ. Κυριολεκτικά εκτός του Γιάννη, άλλος εκτός του Λαρετζάκη δεν έκανε καλό τουρνουά. Πρέπει να ξεχνάω κάποιον από την ένταση. Γιατί δεν έπαιξε λίγο ο Κώστας και ο Θανάσης? Μόνο ο Λαρετζάκης ήταν πραγματικά σταθερός και καλός, ειδικά στην άμυνα. Φυσικά εξαιρώ τον Γιάννη, όπου ακόμα και στις κακές βραδιές ρίχνει 31 πόντους. Το καθήκον του το έκανε, σου έβαλε 31, πρώτος σκορερ στο παιχνίδι ακόμα και από τους Γερμανούς με τόσα τρίποντα. Ελπίζω να μην ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του. ΠΑΛΙ οδυνηρός αποκλεισμός, απλά όχι από Τσεχία αυτή τη φορά... Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, δεν είμαστε σκουπίδια προφανώς, αλλά του χρόνου νομίζω ΔΕΝ πρέπει να επιμείνουμε με τον Καλάθη. Δεν ξέρω τι κολλήματα τρώει ο Ιτούδης, ο οποίος έχει πολλές ευθύνες σήμερα. Λούτζης Λαρετζάκης έχουν 1 χρόνο να γίνουν καλύτεροι ώστε να πλαισιώσουν τον Σλούκα, και στο rotation τον Καλάθη και αυτό ίσως για να συνδυάζεται με τον Γιάννη. Παπαπέτρου, Παπαγιάννης, Παπανικολάου επίσης ερωτηματικά για το αν πρέπει να είναι στην ομάδα. Σοφά τα λόγια του Γιάννη πριν το ξεκίνημα του τουρνουά όταν οι δημοσιογράφοι μιλούσαν ήδη για μετάλλιο: πρέπει να γίνουμε ομάδα, δεν έχουμε περάσει ποτέ 8αδα τα τελευταία χρόνια. Και να που έγινε ό,τι είπε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 6 minutes ago, BackFromHell said: Ο τεραστιος Βρανκοβιτς παραιτηθηκε. Ο καφετζης ομως…στην καρεκλα του. Καμια σωτηρια. Απλα ντροπη του. 5 μηνες εχει δεν εχει στην θεση του.Κατσε να δουμε τι θα κανει στο αναπτυξιακο και μετα τον κρινουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Satzik είπε Η καλύτερη ομάδα και ροστερ που είχε ποτέ η εθνική Ελλάδος ήταν του 2005-06.Δεν ξέρω πως βγήκε αυτό με την καλύτερη εθνική αυτή που είχαμε τώρα ειδικά στην ΕΡΤ το παραχ@σαν με το ολοκληρωμένο ροστερ κια τέτοιες αηδιες.... Μονο ένα Γιάννη έχουμε πλέον και μετά χάος... Συμφωνώ η ομάδα που πήγε στην Ιαπωνία το 2006 ήταν η καλύτερη και πληρέστερη Εθνική ever σε όλες τις θέσεις και ας μην είχε έναν Γκάλη ή Γιάννη. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ant_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 46-32 τα ριμπαουντ Φανταστειτε ποσοι ποντοι ηταν τα 14 παραπανω ριμπαουντ που ειχαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Απλά ενημερωτικά, και ΔΕΝ το συνδέω με το ματς, προς Θεού. Παίχτηκαν αδιανόητα νούμερα σήμερα στο διπλό της Ελλάδας. Ιστορικά υψηλά έπεφταν συνεχώς ακόμα και στην 4η περίοδο. Σοβαρό θέμα για τις στοιχηματικές αν γύρναγε το παιχνίδι. Ολος ο πλανήτης κουβά. Στο live, στα μακροχρόνια, μετάλλια, κατάκτηση…όλα. Κατά τα άλλα μη μιρλιάζετε μωρέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, GodzillaCover είπε Δε γίνεται αυτό που λες, μέχρι και ο παπάρας ο Schröder πήγε αμέσως στα αποδυτήρια. Αν έκανε «μανούρα», απλώς θα τον πετούσαν έξω. ...σοβαρά τώρα, χρειάζεται να εξηγήσω τί ακριβώς εννοώ να έκανε και τί αξία (και σημασία) έχει ΑΝ το έκανε (και ΠΩΣ θα το έκανε....; ). Το "παράδειγμα" του Σρέντερ, παντελώς άστοχο με αυτό που λέω και καθ' όλα μη συγκρίσιμο απ' όλες τις πάντες.... (...και για τέλος : ναι, έναν Σρέντερ, τον πας και,,,σηκωτό άμα λάχει στο τέλος-τέλος. Καμμία σχέση το brand name "Dennis Schröder" με το brand name "Giannis Antetokounmpo") 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις