Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, godfather0991 είπε Και έχει βάλει 20 πόντους. Βγάλτον από την εξίσωση και πες μου πόσους πόντους θα ήμασταν πίσω. Στη 2η περιοδο τους εβαλε τους 20 ποντους; Εχετε καταλαβει οσοι σχολιαζετε αυτο που εγραψα οτι μιλαω για τη 2η περιοδο ή πρεπει να το γραψω 5η φορα; Και φυσικα δε το λεω για κακο, αλλα αντιθετως...Διαβαστε οτι εγραψα , please. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Όσοι έχουν θέματα υγείας παρακαλούνται να απομακρυνθούν από τους τηλεοπτικούς δεκτές τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Toudor14 είπε Οποτε μου συμβαινει αυτό , ακουστικά και τέρμα το βόλιουμ μέχρι να μου ανατιναχτούν τα κεριά απο τ’αυτιά και να κουφαθω. Δεν αντεχω με τιποτα να βλεπω αγώνα και να επχω ηχητικό σπόιλ.. Ισχύει.. έκλεισα παντζούρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως δεν αν δεν σε λένε Ισπανία δεν μπορείς να σουτάρεις σε όλο τον αγώνα με τετοια ποσοστά. Εντάξει η άμυνα μας είναι κούκου αλλά και αυτοί έχουν βάλει 2-3 με ταμπλό ξερωγω. Θα τους κλείσει στο δεύτερο δεν μπορεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ducatista είπε Σε ένα μόνο θα συμφωνήσω στο αντιαθλητικο στην επίθεση δηλαδή τι ήθελες να βάλει 20 πόντους με 3 άτομα κόλλημα πάνω του έδινε ασίστ και μοίραζε παιχνιδι τωρα για το κλέψιμο από πίσω δεν τον είδε οκ μαλακια του αλλα δεν είχε και άτομο δίπλα του από όσο θυμάμαι Καλα οκ, αστο δε θα συνενοηθουμε. Αλλα λεω, αλλα απαντας κι αλλα καταλαβαινουν και οι υπολοιποι. Δεν εχει νοημα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, skiabox είπε Όσοι έχουν θέματα υγείας παρακαλούνται να απομακρυνθούν από τους τηλεοπτικούς δεκτές τους. Έχουν αποδημήσει από το προηγούμενο με την Τσεχία.🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, liakinen είπε Πείτε έναν αντίστοιχο αγώνα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γρήγορα αν μπορείτε. Εμένα δεν μου έρχεται τίποτα. Αν είχε μουσική υπόκρουση, θα ήταν αυτή: https://youtu.be/AuIgor5_PaQ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ο Γιάννης είναι λίγο σφιγμένος πάντως... Αλλά ακόμα κι έτσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Το ξανθό είχε άλλες προτεραιότητες... Googleher... ονοματάκι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Μα προφανως δεν ειπα κατι κακο για το Γιαννη. Ισα ισα εγραψα οτι παει για triple double και ρεκορ ποντων σε αυτο το παιχνιδι, αν συνεχισει σε αυτο το ρυθμο. Το σχολιο μου ηταν οτι με κακο Γιαννη στη 2η περιοδο, οχι μονο κρατηθηκαμε στο παιχνιδι αλλα πηραμε και κεφαλι στο σκορ. Αυτο ειναι ενα πολυ καλο νεο για την ομαδα, σημερα. Ο Γιάννης δεν είναι κακός ακόμη και πόντο να μην βάλει στην επιθεση έχει 3 άτομα πάνω του εχεις δηλαδή 2 άτομα έξω να σουταρουν ολομόναχοι αλλά οι καληνυχτες είναι πιο αστοχοι και από παιδιά γειτονιάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Swimmer21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Τι λέτε, θα το πάρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Ducatista είπε Ο Γιάννης δεν είναι κακός ακόμη και πόντο να μην βάλει στην επιθεση έχει 3 άτομα πάνω του εχεις δηλαδή 2 άτομα έξω να σουταρουν ολομόναχοι αλλά οι καληνυχτες είναι πιο αστοχοι και από παιδιά γειτονιάς Ok ok. To ειπες. Still, δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο αυτο που εγραψα, οποτε δε το συνεχιζω, κουραζουμε. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ότι και να γίνει με την υπερένταση που έχω άντε να κοιμηθώ σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, basilis_k6 είπε ονοματάκι? Ξανθιά ευρωμπάσκετ 2005! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις