Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ZahosDoganos είπε

Εγώ από ertflix, και στη γειτονιά φωνάζουν οπότε γίνεται κάτι καλό και το ξέρω πριν το δω  😄

Οποτε μου συμβαινει αυτό , ακουστικά και τέρμα το βόλιουμ μέχρι να μου ανατιναχτούν τα κεριά απο τ’αυτιά και να κουφαθω.

Δεν αντεχω με τιποτα να βλεπω αγώνα και να επχω ηχητικό σπόιλ..

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ducatista είπε

Είναι κακός με ποιον τρόπο?

Στη 2η περιοδο; Ουτε ριμπαουντ μαζεψε, ουτε αμυνες εβγαλε, ουτε στην επιθεση προσεφερε αρκετα. Εκανε και το αντιαθλητικο, εκανε και τη χαζομαρα που του εκλεψε ο Σρεντερ τη μπαλα στο κεντρο του γηπεδου.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Αthanasios είπε

Αχαχαχαχ, ο τσολιάς από το Μουντομπάσκετ του 2006 είναι εκεί και πάλι. Το ξανθό καβLIDLιον λείπει...😅

Από το 2005*!

Ο τσολιάς και ο πολίστας είναι απίκο!  

Το ξανθό είχε άλλες προτεραιότητες... Googleher...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakinen είπε

Πείτε έναν αντίστοιχο αγώνα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γρήγορα αν μπορείτε. Εμένα δεν μου έρχεται τίποτα.

δεν υπάρχει τετοιο ματς, προσωπικά δεν θυμάμαι να έχω δει ποτέ κατι τετοιο…!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kirileman είπε

Η Γερμανία είναι καλύτερη ομάδα, πιο αθλητική. Αυτοί κατεβάζουν την μπάλα με χαρακτηριστική άνεση και πλαστικότητα στην κίνηση και οι δικοί μας λες και φορτώνουν καρπούζια στο Ντάτσουν με χαλασμένες σαγιονάρες. Προβλέπω ήττα με 10 πόντους.

Η Γερμανία δεν είναι καν ομάδα. Ένα σκορποχωρι είναι που απλα τα βάζει όλα σήμερα και οι δικοί μας είναι σε τρικυμία απόψε στην άμυνα. Με σωστές άμυνες και πίεση δεν έχουν ελπίδα. Ποσο ακόμα θα τα βάζουν όλα θα ερθει η κούραση . Μακάρι να γίνει έτσι.

Επεξ/σία από Virus200
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kirileman είπε

Η Γερμανία είναι καλύτερη ομάδα, πιο αθλητική. Αυτοί κατεβάζουν την μπάλα με χαρακτηριστική άνεση και πλαστικότητα στην κίνηση και οι δικοί μας λες και φορτώνουν καρπούζια στο Ντάτσουν με χαλασμένες σαγιονάρες. Προβλέπω ήττα με 10 πόντους.

Πολύ πρόβλεψη έχει πέσει στο φόρουμ και μέχρι στιγμής όλοι κουβά έχουν πάει 😂

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakinen είπε

Πείτε έναν αντίστοιχο αγώνα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γρήγορα αν μπορείτε. Εμένα δεν μου έρχεται τίποτα.

Αγώνα τέτοιο μόνο σε NBA JAM  με boomshakalaka και φωτιές 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, BackFromHell είπε

Στη 2η περιοδο; Ουτε ριμπαουντ μαζεψε, ουτε αμυνες εβγαλε, ουτε στην επιθεση προσεφερε αρκετα. Εκανε και το αντιαθλητικο, εκανε και τη χαζομαρα που του εκλεψε ο Σρεντερ τη μπαλα στο κεντρο του γηπεδου.

Αυτά συμβαίνουν και στους καλύτερους. Οταν επιτίθεται του βάζουν 2-3 κορμιά μπροστά και αναγκαστικά μοιράζει στους ελεύθερους.. εκει το χάνουν οι δικοι μας μετα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Liapisftw είπε

Αυτά συμβαίνουν και στους καλύτερους. Οταν επιτίθεται του βάζουν 2-3 κορμιά μπροστά και αναγκαστικά μοιράζει στους ελεύθερους.. εκει το χάνουν οι δικοι μας μετα

Μα προφανως δεν ειπα κατι κακο για το Γιαννη. Ισα ισα εγραψα οτι παει για triple double και ρεκορ ποντων σε αυτο το παιχνιδι, αν συνεχισει σε αυτο το ρυθμο.

Το σχολιο μου ηταν οτι με κακο Γιαννη στη 2η περιοδο, οχι μονο κρατηθηκαμε στο παιχνιδι αλλα πηραμε και κεφαλι στο σκορ. Αυτο ειναι ενα πολυ καλο νεο για την ομαδα, σημερα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Και έχει βάλει 20 πόντους. Βγάλτον από την εξίσωση και πες μου πόσους πόντους θα ήμασταν πίσω.

Απλώς οι δικοί μας βαράνε τούβλα 😂

Επεξ/σία από godfather0991
Δημοσ.
Μόλις τώρα, BackFromHell είπε

Σε ένα μόνο θα συμφωνήσω στο αντιαθλητικο στην επίθεση δηλαδή τι ήθελες να βάλει 20 πόντους με 3 άτομα κόλλημα πάνω του έδινε ασίστ και μοίραζε παιχνιδι τωρα για το κλέψιμο από πίσω δεν τον είδε οκ μαλακια του αλλα δεν είχε και άτομο δίπλα του από όσο θυμάμαι

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο Γιάννης σήμερα στο ημίχρονο. Τι να πούμε προχτες με τους Τσέχους που είχε 4 πόντους lol.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...