godfather0991 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Κάτι τέτοιο βάλανε και οι Φιλανδοί σήμερα Τι σκατά copy paste είναι τα παιχνίδια; Ελπίζω μόνο να μην πάθουμε ότι πάθανε οι Φιλανδοί https://www.newsit.gr/athlitika/ispania-finlandia-Buzzer-beater-triponto-apo-to-kentro-o-giatounen/3597797/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μετά από αυτό το ημίχρονο είμαστε στο +4... Παναγία μου! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, phanispal είπε Ρε πόσοι το βλέπετε online aka με καθυστέρηση; Εγώ από ertflix, και στη γειτονιά φωνάζουν οπότε γίνεται κάτι καλό και το ξέρω πριν το δω 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, phanispal είπε Ρε πόσοι το βλέπετε online aka με καθυστέρηση; Εγώ Το τρελό τρίποντο του Σλούκα πρώτα το διάβασα και μετά το είδα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Αντεπίθεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το μεγαλο κερδος στη 2η περιοδο ειναι οτι με κακο εως κακιστο Γιαννη, οχι μονο ακολουθησαμε στο σκορ αλλα πηραμε και κεφαλι. Γενικως, πολλα αδιανοητα συμβαινουν στο σημερινο παιχνιδι. ΥΓ. Ο Γιαννης ειναι on way για triple double και για ρεκορ σε ποντους. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Predatorkill Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ο πατος του Σλουκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Ρε πόσοι το βλέπετε online aka με καθυστέρηση; έγω το βλέπω ον λαιν! διαβάζω και εδώ το thread και νιώθω ότι προβλέπω το μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ας μας κάτσει και εμάς κανένα σουτ ελεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, merkon είπε Αυτό ακριβώς το buzzer beater χρειαζόμασταν πριν το ημίχρονο να πάνε αποδυτήρια (οι Γερμανοί) με τέρμα ψυχολογικα! Ok, fixed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Το μεγαλο κερδος στη 2η περιοδο ειναι οτι με κακο εως κακιστο Γιαννη, οχι μονο ακολουθησαμε στο σκορ αλλα πηραμε και κεφαλι. Γενικως, πολλα αδιανοητα συμβαινουν στο σημερινο παιχνιδι. Είναι κακός με ποιον τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Predatorkill είπε Ο πατος του Σλουκα Ο πάτος τον Γερμανών στο πρωτο ημίχρονο (fixed)… 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, godfather0991 είπε Κάτι τέτοιο βάλανε και οι Φιλανδοί σήμερα Τι σκατά copy paste είναι τα παιχνίδια; Ελπίζω μόνο να μην πάθουμε ότι πάθανε οι Φιλανδοί https://www.newsit.gr/athlitika/ispania-finlandia-Buzzer-beater-triponto-apo-to-kentro-o-giatounen/3597797/ Η Γερμανία είναι καλύτερη ομάδα, πιο αθλητική. Αυτοί κατεβάζουν την μπάλα με χαρακτηριστική άνεση και πλαστικότητα στην κίνηση και οι δικοί μας λες και φορτώνουν καρπούζια στο Ντάτσουν με χαλασμένες σαγιονάρες. Προβλέπω ήττα με 10 πόντους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Πείτε έναν αντίστοιχο αγώνα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γρήγορα αν μπορείτε. Εμένα δεν μου έρχεται τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liapisftw Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, liakinen είπε Πείτε έναν αντίστοιχο αγώνα σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στα γρήγορα αν μπορείτε. Εμένα δεν μου έρχεται τίποτα. Δεν σου έρχεται γιατί δεν υπάρχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις