firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Αρχίζω να θέλω τους Ισπανούς ΑΝ περάσουμε (που δεν το βλέπω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Η κραυγή του λύκου τι φάση.... Προβλέπεται τσόντα με τέτοιο φάρδος!!! Τι έβαλε ο τύπος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Αμαν... Οι Ισπανοί τι πάθανε ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι πολύ άστοχοι. Λογικά θα γυρίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) …αρχίζω να τρέμω μην πέσουμε με καμία Φινλανδία οπως παει 😀😀 (σοβαρά τώρα, άμα πέσουμε στον ημιτελικό, θα ειναι ματσάρα) Εχουνε και παίκτη «Βάλτονεν»;!; 😂 Φανταστικό 😀 Spoiler …στον πάγκο νομίζω υπάρχει και ο «μπήχτονεν»; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από TheGrisGrisMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Καμία σχέση αυτή η Ισπανία με την παλιά, με Γκαζόλ και λοιπούς που έκανε πάρτυ μέσα και έξω από τη ρακέτα. Όλα τα παιχνίδια παίζονται. (Ευτυχώς έχουν βάλει αυτό τον εκφωνητή σε αυτό το παιχνίδι γιατι δεν αντέχουμε αλλά σλουκυ λουκ και τάιλερ ταιμ και τη φωνή του που είναι σαν να έχει μανταλάκι στη μυτη)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Νωρίς είναι ακόμα και λογικά θα επανέλθει η Ισπανία αλλά που είναι αυτός που έλεγε ασυζητητί πως θα είναι η Ισπανία στους 4; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Ήμουν τουαλέτα χάνοντας το μισό παιχνιδι στην 1η. Μόλις γυρνάω και κοιτάω την τηλεόραση βλέπω αυτή την τριπονταρα..... Για εμένα το κρατούσες ρε φίλε..... Πάμε φινλανδαρα, εκτελέστε τους με τρίποντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZahosDoganos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε Νωρίς είναι ακόμα και λογικά θα επανέλθει η Ισπανία αλλά που είναι αυτός που έλεγε ασυζητητί πως θα είναι η Ισπανία στους 4; 🤔 E θα πίνει μπύρες μαζί με τους άλλους φωστήρες... +15 η Τσεχία , ο Γιάννης δεν μπορεί να παίξει μπάστετ στην Ευρώπη , δεν πάμε ούτε μέχρι τους 16 κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η φετινη Ισπανια και μονο που βρισκεται στους 8 πρεπει να ειναι ευχαριστημενη. Κι αν δεν ειχε τον Ισπανο απο κουνια στο ροστερ της, τον Μπραουν, ζητημα θα ηταν και η 16δα αν της καθοταν ομιλος σαν το δικο μας. Ακομα και φετος ετσι αποδεκατισμενοι κι αδυναμοι που ειναι, δεν μπορεις να τους λυπηθεις με τετοια καραγκιοζιλικια τυπου Μπραουν. Το ποσο πολυ τους θελω στον ημιτελικο δεν περιγραφεται (εαν περασουμε εμεις). Ειδικα αυτον τον Ρουντι. Αλλα μαλλον τους προλαβε η Φινλανδια να τους περασει ενα χερακι. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από BackFromHell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Ήμουν τουαλέτα χάνοντας το μισό παιχνιδι στην 1η. Μόλις γυρνάω και κοιτάω την τηλεόραση βλέπω αυτή την τριπονταρα..... Για εμένα το κρατούσες ρε φίλε..... Πάμε φινλανδαρα, εκτελέστε τους με τρίποντα. το μισό παιχνίδι; Ο επόμενος που παει τουαλέτα μετα από εσένα δλδ: 😀 Πλακα κανω βέβαια αλλα η παραπάνω αντίδραση θα μπορούσα να την έχω βλέποντας πολλές φάσεις στο φετινό eurobasket. Ακόμα και τα σκορ, αποτελέσματα, τρίποντα σαν το προηγούμενο κλπ! Πολύ καλό θέαμα Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από TheGrisGrisMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Και αυτή η Φινλανδία έφαγε 30αρα από την Σερβία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, dtk-386 είπε Και αυτή η Φινλανδία έφαγε 30αρα από την Σερβία. !!! 15 πόντους μπροστά! Έχει πολύ ακόμα βέβαια, παντως αν το χάσουν θα ειναι λογο υπερβολικού ενθουσιασμού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Οι Φινλανδοί έχουν βάλει ποτέ ξανά 50+ πόντους στο πρώτο ημίχρονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Η φετινη Ισπανια και μονο που βρισκεται στους 8 πρεπει να ειναι ευχαριστημενη. Κι αν δεν ειχε τον Ισπανο απο κουνια στο ροστερ της, τον Μπραουν, ζητημα θα ηταν και η 16δα αν της καθοταν ομιλος σαν το δικο μας. Ακομα και φετος ετσι αποδεκατισμενοι κι αδυναμοι που ειναι, δεν μπορεις να τους λυπηθεις με τετοια καραγκιοζιλικια τυπου Μπραουν. Το ποσο πολυ τους θελω στον ημιτελικο δεν περιγραφεται (εαν περασουμε εμεις). Ειδικα αυτον τον Ρουντι. Αλλα μαλλον τους προλαβε η Φινλανδια να τους περασει ενα χερακι. …και εγω τους προτιμω απο τους Φινλανδους μη σου πω (αν περάσουμε 🤞😉) Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2022 από TheGrisGrisMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις