dtk-386 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε Κωλόφαρδε ζηλεύω πολύ Ρε παιδιά, η μπλούζα του Γιάννη στο Nike κοστίζει 89(!) ευρώ! Γιατί τόσο ακριβά? Τόσο κοστίζουν οι φίρμες. Πήγαινε να πάρεις του Messi ή του Ronaldo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Αυτός που είναι παντρεμένος με Σέρβα έχει δώσει σημεία ζωής σήμερα; 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Τόσο κοστίζουν οι φίρμες. Πήγαινε να πάρεις του Messi ή του Ronaldo... Αξίζει όμως να την πάρει κάποιος? Υποτίθεται είναι αυθεντική... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από KaRouLi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, KaRouLi είπε Αξίζει όμως να την πάρει κάποιος? Αυτό εξαρτάται από τα γούστα και κυριότερα...την τσέπη του καθενός. Για άλλους αξίζει και άλλοι δεν θα το συζητούσαν καν. Εγώ πάντως έχω ψηθεί για μια της Εθνικής Ελλάδος. Των Bucks ας πούμε που την έχει και επετειακή για τα 75 χρόνια NBA δεν θα την έπαιρνα ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και το NBA. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, Charismo είπε Αυτό εξαρτάται από τα γούστα και κυριότερα...την τσέπη του καθενός. Για άλλους αξίζει και άλλοι δεν θα το συζητούσαν καν. Εγώ πάντως έχω ψηθεί για μια της Εθνικής Ελλάδος. Των Bucks ας πούμε που την έχει και επετειακή για τα 75 χρόνια NBA δεν θα την έπαιρνα ποτέ. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα και το NBA. Ακριβώς, ούτε μένα τόσο το NBA. Δεν βλέπω άλλη όμως της Εθνικής εκτός του 34, βλέπω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Ακριβώς, ούτε μένα τόσο το NBA. Δεν βλέπω άλλη όμως της Εθνικής εκτός του 34, βλέπω λάθος? Μόνο του Γιάννη έχει jersey. Μετά έχει T-Shirts της Ελλάδας και σορτσάκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaRouLi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Charismo είπε Μόνο του Γιάννη έχει jersey. Μετά έχει T-Shirts της Ελλάδας και σορτσάκια. Με τρώει το χέρι μου να την πάρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Να παίξουμε στοίχημα τελικό Ελλάδα Σλοβενία, τι λέει ο λαός του insomnia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Weiss είπε Να παίξουμε στοίχημα τελικό Ελλάδα Σλοβενία, τι λέει ο λαός του insomnia.gr Να μην τζογάρεις λέω εγώ. 😁 4 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Με τρώει το χέρι μου να την πάρω Να σου πω την αλήθεια κι εμένα. 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως γήπεδο θα πήγαινα με φανέλα Bucks Θανάση, έτσι για να ξεχωρίσω 😅 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από ribo7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Oι φανέλες με το 13 είναι συλλεκτικές... δεν είχαν βγει πολλές σε κυκλοφορία. Την αυθεντική την έχει ο καφετζής στα Σεπόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Κανενας απο το forum που να εχει ψαξει και να εχει καταφερει να βρει με επιτυχια φανελα της εθνικης μας στην Αγγλια online; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, HALF EVIL είπε Παρατηρώντας λίγο τα τρία αδέλφια Αντετοκούμπο μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Γιάννης με τον Κώστα με το ζόρι μιλιούνται , ενώ με τον Θανάση είναι συνέχεια αγκαλιές και φιλιά. Ο Θανάσης αβαντάρει σε τέτοιο βαθμό τον Γιάννη που φτάνει να γίνεται γραφικός ενώ ο Κώστας ούτε που σηκώνεται από την καρέκλα. Ίσως βέβαια να είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Μεγαλος αδερφος στην οικογενεια ο Θανασης, λογικο να αβανταρει τα μικρα με παθος. Και για τον Κωστα ετσι θα εκανε. Ο μικρος μπορει απλα να ειναι πιο cool. Ειναι δεμενη οικογενεια, προτυπο οικογενειας βασικα που δεν την χωρισε ουτε το ξαφνικο χρημα που μπηκε στη ζωη τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Γκρίνια Τσέχων: «Αντιμετώπιση σταρ σε Γιάννη από τη διαιτησία-Δεν ήθελε να τον χάσει η FIBA» https://www.sport-fm.gr/article/basket/eurobasket/gkrinia-tsexwn-adimetwpisi-star-se-gianni-apo-diaitisia/4324061 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis_allos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι στο γήπεδο κοντά θα υπάρχουν και καταστήματα που να πουλάνε την Nike του Γιάννη αυθεντική; Γιατί άμα είναι να τα δώσω προτιμώ μια και καλή και να την πάρω αυθεντικη. Επίσης παίδες μάλλον θα πάρω εισητήριο και για Τετάρτη (η κοπέλα μου είναι Ιταλίδα και θα πάμε να δούμε και το Ιταλία-Γαλλία και μιας και είμαι εκεί θα πάω να δώ και τον Λούκα Σλοβενία Πολωνία). Μόνο μη χάσουμε την Τρίτη γιατί θα σέρνομαι μετά με ένα grumpy face μέχρι το πάτωμα. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από Babis_allos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις