Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρατηρώντας λίγο τα τρία αδέλφια Αντετοκούμπο μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Γιάννης με τον Κώστα με το ζόρι μιλιούνται  , ενώ με τον Θανάση είναι συνέχεια αγκαλιές και φιλιά. 

Ο Θανάσης αβαντάρει σε τέτοιο βαθμό τον Γιάννη που φτάνει να γίνεται γραφικός ενώ ο Κώστας ούτε που σηκώνεται από την καρέκλα. Ίσως βέβαια να είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Παρατηρώντας λίγο τα τρία αδέλφια Αντετοκούμπο μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Γιάννης με τον Κώστα με το ζόρι μιλιούνται  , ενώ με τον Θανάση είναι συνέχεια αγκαλιές και φιλιά. 

Ο Θανάσης αβαντάρει σε τέτοιο βαθμό τον Γιάννη που φτάνει να γίνεται γραφικός ενώ ο Κώστας ούτε που σηκώνεται από την καρέκλα. Ίσως βέβαια να είναι τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. 

Αλλιώς το ζουν οι μεγαλύτεροι άλλο δέσιμο  μπασκετικό

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Πενα και γνωστη του μπασκετ σαν τον Μελαγιες δεν εχει

image.jpeg.779125bc347a56dba5fc5c7f11c9522e.jpeg

Καλά καλά. Ας βρεθεί καμία ομάδα πρώτα στην Ευρώπη να του δίνει υψηλότερη αμοιβή από το συμβόλαιο στις ΗΠΑ ωστε να πειστεί να έρθει και τότε θα δούμε. Όπως και να χει, ο Γιάννης μάλλον Αμερική θα περάσει όλη την καριέρα του και όταν αποφασίσει να αποχωρήσει θα πάει σε κανέναν ολυμπιακό η παναθηναϊκό για 1-2 χρόνια.

Ένα σχόλιο για την εθνική. Πλέον μετά το σημερινό ματς δεν απαιτώ τίποτα παραπάνω, εκείνα που σκεφτόμουν για αργυρό η χάλκινο τα ξεχνάω στο μυαλό μου. Μου αρκεί η σημερινή προσπάθεια για την νίκη που ήταν απερίγραπτη. Με όποιον και να έπαιζε σήμερα η Τσεχία θα έλεγα μόνο ότι Σερβία θα την κέρδιζε η η Ιταλια μετά τα σημερινά δεδομένα. 

36 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Παιδες εκλεισα εισητηριο για βερολινο την Τριτη! 

Περιμένουμε απευθείας μετάδοση στο forum 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Ξερει κανεις που μπορω να αγορασω φανελα της εθνικης μας στο Βερολινο; Θα τα πουλανε εστω fake εξω απ το γηπεδο;;

...ου, στάνταρ. Απλά δεν θα έχεις επιλογές : με το "34" τυπωμένο, και 34 Ευρώ :-D

edit μαλάκα μου δεν πάνε καλά...ΕΞΗΝΤΑ Ευρώ στο Σκρουτζ ένα αθλητικό τισερτάκι για να,,,, διαφημίζεις παράλληλα τζαμπέ την ΕΚΟ ή την Γιούρομπανκ (και να διατηρήσεις την υστεροφημία του,,,,Μπουρούση....🤪. Τρέμω στην σκέψη πόσο μπορεί να πουλάγανε "την φανέλα του Γιάννη"......).

...αν την βρεις με 34 παρ' την, ευκαιρία θα 'ναι τελικά...:-D (χλωμό για τυπωμένη βέβαια, μάλλον ζωγραφισμένη στο χέρι με μαρκαδόρο θα 'ναι :ρ)

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

....δεν νομίζω να παίζει ούτε ως τρελό σενάριο ("να μη μιλιούνται"). Ο Κώστας απλά είναι πιο "προσεγειωμένος" χαρακτήρας, ενώ ο Θανάσης είναι γκιουλ-μπαξέ κατάσταση (εκδηλωτικός μέχρι εκεί που δεν πάει). Και όπως ήδη είπε άλλος, έχουν ούτως ή άλλως άλλο "δέσιμο" Γιάννης με Θανάση, καθώς "μεγαλώνανε μαζί" (οι άλλοι, ο Κώστας πχ, ήταν πιο μικρός, κι ας τον χωρίζουν μόλις 3 χρόνια απ' τον Γιάννη - "παραήταν μικρός" για εκείνες της ηλικίες της εφηβείας).

...σπήκιν οφ "εφηβεία", ένα ενδιαφέρον βιντεάκι του Γιάννη με τα δύο "νι" και τα πολλά κιλά μπάσκετ ανάμεσα στα εφηβικά σκέλια του...: 

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Spiroth είπε

LMAO Χαχαχαχα δεν το ήξερα αυτό το γραπτό!!!

Έλεος Ελλαδαααααααα!!!

Ο Κωνσταντίνος ; Α καλά, σπάνια περίπτωση! Αξέχαστος από εκείνον τον τελικό κυπέλλου. Το γιατί, αποτυπώνεται εδώ

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Spiroth είπε

Απόλυτο άδικο είχε.

Ο Γιάννης το 2015, ως 20χρονος και ακόμα ακατέργαστος, είχε στο NBA, 13, 7, 3, 1, 1.

Επιδόσεις που στην Euroleague (με το λογικό boost λόγω χαμηλότερου επιπέδου) δίνουν 1st team All-Euroleague, 2nd Team αν έχεις ιερά τέρατα μπροστά σου (εποχές Φώτση, Τσαρτσαρή, Μπατίστ, Πρίντεζη, Λόρμπεκ, κτλ).

Το 2015 συγκεκριμένα, 1st team στην θέση 4 βγήκε ο Reyes, με στατιστικά 11, και 5.5. Αντίπαλος με τον Gist και τον Πρίντεζη, και όχι με τον Duncan, τον Durant, τον Draymond, τον Al Horford, και τον Lebron.

Επομένως ο Γιάννης θα ήταν ΜΙΑ χαρά, και από τους ΛΙΓΟΥΣ.

Επομένως, το άρθρο αυτό ήταν από τα μεγαλύτερα μαργαριτάρια που έχω δει.

ΥΣ: Εν τω μεταξύ, όταν κρίνεις κάποιον πρέπει να βλέπεις μπροστά, μήπως να αναφέρουμε τι έκανε ο Γιάννης από την επόμενη σεζόν και μετά (2016+)?

Βασικά ξεφτιλίστηκε forever.

Τι λέμε; Το 2015 δεν θα είχε ποτέ ούτε καν παρόμοια νούμερα στην Ευρωλίγκα! Άλλο κανονική περίοδος nba άλλο Ευρωλίγκα! Ο συγκεκριμένος έκρινε για τότε δηλαδή το 2015 τον Γιάννη και είχε απόλυτο δίκιο. Χαώδης η διαφορά του Γιάννη στο διάβασμα του παιχνιδιού από τότε. Στην Ευρώπη με τις άμυνες που υπάρχουν αυτό κάνει την διαφορά για τον Γιάννη! Να ξέρουμε τι λέμε!

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Confused 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, aks είπε

Θα τελειωσει αμπασκετε με 15 ποντους διαφορα υπερ των τσεχων.Σε αντιθεση με τις παπατζες που ελεγες οτι τους εχουμε ευκολα, ποιος σατορανσκυ....και αλλα αρλουμπες που εγραφες

Ποστ μνημείο ανθελληνα να το βλέπουν οι επόμενες γενεές προπονητή του καναπέ.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, washcloud είπε

...ου, στάνταρ. Απλά δεν θα έχεις επιλογές : με το "34" τυπωμένο, και 34 Ευρώ :-D

edit μαλάκα μου δεν πάνε καλά...ΕΞΗΝΤΑ Ευρώ στο Σκρουτζ ένα αθλητικό τισερτάκι για να,,,, διαφημίζεις παράλληλα τζαμπέ την ΕΚΟ ή την Γιούρομπανκ (και να διατηρήσεις την υστεροφημία του,,,,Μπουρούση....🤪. Τρέμω στην σκέψη πόσο μπορεί να πουλάγανε "την φανέλα του Γιάννη"......).

...αν την βρεις με 34 παρ' την, ευκαιρία θα 'ναι τελικά...:-D (χλωμό για τυπωμένη βέβαια, μάλλον ζωγραφισμένη στο χέρι με μαρκαδόρο θα 'ναι :ρ)

Χθες παραγγείλαμε πολλά άτομα μπλουζακι στάνταρ

7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Καλά καλά. Ας βρεθεί καμία ομάδα πρώτα στην Ευρώπη να του δίνει υψηλότερη αμοιβή από το συμβόλαιο στις ΗΠΑ ωστε να πειστεί να έρθει και τότε θα δούμε. Όπως και να χει, ο Γιάννης μάλλον Αμερική θα περάσει όλη την καριέρα του και όταν αποφασίσει να αποχωρήσει θα πάει σε κανέναν ολυμπιακό η παναθηναϊκό για 1-2 χρόνια.

Ένα σχόλιο για την εθνική. Πλέον μετά το σημερινό ματς δεν απαιτώ τίποτα παραπάνω, εκείνα που σκεφτόμουν για αργυρό η χάλκινο τα ξεχνάω στο μυαλό μου. Μου αρκεί η σημερινή προσπάθεια για την νίκη που ήταν απερίγραπτη. Με όποιον και να έπαιζε σήμερα η Τσεχία θα έλεγα μόνο ότι Σερβία θα την κέρδιζε η η Ιταλια μετά τα σημερινά δεδομένα. 

Εγω δεν νομίζω να έρθει ούτε με παραπάνω χρήματα Ευρώπη για τωρα αλλά ούτε και στο τέλος της καριέρας του σε ολυμπιακό παναθηναϊκό κλπ... άλλωστε από την αρχη κοιτούσε  αλλού.... και για τον αγώνα η δικη μου άποψη είναι πως χθες είδα την εθνική για μετάλλιο όταν ξεβολευτηκε και είδε πως μπορεί να παίζει και αλλιως αλλωστε δεν νομίζω να πιάνουν 3 άτομα τον Γιάννη και να έχουμε τόσο χάλια ελεύθερα σουτ όπως χθες δηλαδή έλεος μόνοι τους ήταν! Ειδικά στα τρίποντα τι να πω.....! Τσ μισά να βάζαμε θα πήγαινε η διαφορά στο +20

1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Τι λέμε; Το 2015 δεν θα είχε ποτέ ούτε καν παρόμοια νούμερα στην Ευρωλίγκα! Άλλο κανονική περίοδος nba άλλο Ευρωλίγκα! Ο συγκεκριμένος έκρινε για τότε δηλαδή το 2015 τον Γιάννη και είχε απόλυτο δίκιο. Χαώδης η διαφορά του Γιάννη στο διάβασμα του παιχνιδιού από τότε. Στην Ευρώπη με τις άμυνες που υπάρχουν αυτό κάνει την διαφορά για τον Γιάννη! Να ξέρουμε τι λέμε!

Αυτο το είπε για ένα παιδί 20 ετών με πολλά κιλά ταλέντο και με όλο το μέλλον μπροστά του! Σε αυτές τις περιπτώσεις τουλάχιστον λες λίγα πράγματα... τωρα ας ακολουθεί τον  μελλοντολογο αυτή η δήλωση του ως παράδειγμα προς αποφυγή για τους επομενους

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Ενα σχόλιο για την εθνική. Πλέον μετά το σημερινό ματς δεν απαιτώ τίποτα παραπάνω, εκείνα που σκεφτόμουν για αργυρό η χάλκινο τα ξεχνάω στο μυαλό μου. Μου αρκεί η σημερινή προσπάθεια για την νίκη που ήταν απερίγραπτη. Με όποιον και να έπαιζε σήμερα η Τσεχία θα έλεγα μόνο ότι Σερβία θα την κέρδιζε η η Ιταλια μετά τα σημερινά δεδομένα. 

Βέβαια η απαισιοδοξία σου και η γενικότερη πίστη στην ομάδα σπάει κόκκαλα. Θυμήσου τι έγραψες χτες το βράδυ. Καλό είναι να περιμένουμε να τελειώσει το παιχνίδι και μετά να γράφουμε πορίσματα. Με καλή διάθεση στο λέω χωρίς παρεξήγηση γιατί φαίνεσαι σοβαρός.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Παιδες εκλεισα εισητηριο για βερολινο την Τριτη! 

Κωλόφαρδε ζηλεύω πολύ :P 

Ρε παιδιά, η μπλούζα του Γιάννη στο Nike κοστίζει 89(!) ευρώ! Γιατί τόσο ακριβά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...