Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Μην ξεχνάτε τον μετρ του είδους (Παπαδόγιαννη / τόνος στο ό, όπως το βλέπετε) 

Κανείς, ποτέ δε κατάλαβε τι εννοούσε με το "ποντάρισμα σε λάθος μάρκες"! 

Καλα, ο ΠαπΑΡΔογιαννης ειναι λεφτα στην τραπεζα.

Μην ξεχασουμε και το 

FSKXejRXMAIKDoQ?format=jpg&name=medium

Δημοσ.
Μόλις τώρα, firewalker είπε

Πάντως το παιχνίδι σήμερα το κράτησε ο Καλάθης και το κέρδισαν οι υπόλοιποι.

Επιθετικα καλος αλλα πισω…αστο. Βασικη αιτια των προβληματων στην αμυνα. Παλι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Νομίζω ότι ήταν το πιο δύσκολο ματς που δώσαμε ως τώρα και ίσως και που θα δώσουμε και παρακάτω... Είδαμε το έγινε όλο το διήμερο...ο Καλάθης μας κράτησε στο πρώτο ημίχρονο, ο Παπαπέτρου και ο Λαρεντζάκης στο τρίτο δεκάλεπτο και όταν φτάσαμε τον Γιάννη στο τελευταίο πεντάλεπτο σε ισοπαλία εκεί στο καθάρισε. Έχουμε πολλούς παίχτες να κάνουν step up και είναι δύσκολο να μας κερδίσουν... Με τον Καλάθη οκ σήμερα; Πολύ "μέτριος" ε; Προπονητάρες είμαστε εδώ μέσα όλοι!

Ίσως το πρώτο παιχνίδι που ο Καλάθης με σοβαρό αντίπαλο φάνηκε. Μέχρι τώρα κάνει μέτριο τουρνουά δεδομένων όλων των παιχνιδιών.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, omghi2u είπε

Καλα, ο ΠαπΑΡΔογιαννης ειναι λεφτα στην τραπεζα.

Μην ξεχασουμε και το 

FSKXejRXMAIKDoQ?format=jpg&name=medium

Πενα και γνωστη του μπασκετ σαν τον Μελαγιες δεν εχει

image.jpeg.779125bc347a56dba5fc5c7f11c9522e.jpeg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε

Πενα και γνωστη του μπασκετ σαν τον Μελαγιες δεν εχει

image.jpeg.779125bc347a56dba5fc5c7f11c9522e.jpeg

LMAO Χαχαχαχα δεν το ήξερα αυτό το γραπτό!!!

Έλεος Ελλαδαααααααα!!!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε

Ίσως το πρώτο παιχνίδι που ο Καλάθης με σοβαρό αντίπαλο φάνηκε. Μέχρι τώρα κάνει μέτριο τουρνουά δεδομένων όλων των παιχνιδιών.

Καλά εσύ είπαμε είσαι με τους γκρινιάρηδες που θα πεταχτούν σε ενδεχόμενη ήττα με "σας τα έλεγα εγώ". Αρχιπροπονητης;

1 λεπτό πριν, Spiroth είπε

LMAO Χαχαχαχα δεν το ήξερα αυτό το γραπτό!!!

Έλεος Ελλαδαααααααα!!!

Απόλυτο δίκιο είχε την εποχή που το έγραψε. Ναι το 2015 ο Γιάννης ήταν ένας από τους πολλούς χώρους να κάνει την διαφορά πως να το κάνουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Καλά εσύ είπαμε είσαι με τους γκρινιάρηδες που θα πεταχτούν σε ενδεχόμενη ήττα με "σας τα έλεγα εγώ". Αρχιπροπονητης;

??????????????????????????????? :P 

Πιο πάνω γράφω ακριβώς αυτό για άλλους, λίγο περίεργο δεν θα ήταν να το κάνω κι εγώ?

Αρχιπροπονητής δεν είμαι, αλλά σίγουρα βλέπω τα δεδομένα καλύτερα. Μέχρι τώρα, ο Καλάθης κάνει μέτριο τουρνουά. Κακή απόδοση δεν την λες, ούτε όμως και καλή. Μέτρια είναι.

Επίσης, είπα με σοβαρή ομάδα. Όχι γενικά. Γιατί ούτε με Σερβία είχε παίξει καλά, ούτε με Κροατία αν θυμάμαι.

Επεξ/σία από KaRouLi
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, gpapadakis είπε

Τρελός ο μακαρονάς, πάλι καλά που δε ξανατραυμάτισε το Γιάννη στον αστράγαλο. 😄

Λαρετζάκης ψυχάρα, και πριν 3 χρόνια αυτός είχε ξυπνήσει την ομάδα στην άμυνα για το παρ'ολίγον comeback με τους Τσέχους (που θέλαμε 12 πόντους).

Γιάννης-Παπαγιάννης δούλεψε μόνο στην αρχή μέχρι που μας πήρανε μυρωδιά... μετά κόλλησε η επίθεση και στην άμυνα μάς έκαναν πλάκα. Πρέπει να μάθουν να συνυπάρξουν γιατί και στο ματς με τη Γερμανία δε γίνεται να χαραμίσει ο Γιάννης τις δυνάμεις του στο μαρκάρισμα του Τάις.

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξέρει τα βασικά, μικρό μας μάθαιναν τη μπάλα με το αριστερό την κρατάς από το πλάι, όχι από πάνω!!! Δε κάνει χαχαχα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...