Ducatista Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, firewalker είπε Ο Ιτούδης (με όσα ξέρουμε) έκανε λάθος στο πρώτο ημίχρονο που δεν δοκίμασε άλλον ψηλό για να βγουν πόντοι κάτω από το καλάθι. αυτο σκεφτομουν και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alipkok Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Φοβερά δουλεμενη η Τσεχία, με δυνατούς παίκτες σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Της βγήκε το γεγονός ότι ήμασταν πολυ άστοχοι στα τρίποντα καθώς προσάρμοσαν την άμυνα στον Γιάννη. Μόλις δυνάμωσε η περιφερειακή μας άμυνα κ βγήκαν κάποιοι αιφνιδιασμοί, αποσυντονιστηκαν... Μπράβο στα παιδιά για την νίκη παρά την μέτρια εμφάνιση 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Νομίζω πως θα κερδίσουμε την Γερμανία, αλλά τρέμω την Ισπανία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Άσχετο, Τρίτη θα είμαι Γερμανία για δουλειά, ertflix να υποθέσω δε παίζει σε εξωτερικό? Πρέπει να βρω vpn? Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μιλάει ο Ιτουδης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, ribo7 είπε Άσχετο, Τρίτη θα είμαι Γερμανία για δουλειά, ertflix να υποθέσω δε παίζει σε εξωτερικό? Πρέπει να βρω vpn? Να πας στο γήπεδο τότε! Η εκεί κρατική τους δεν θα το έχει κάπου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, firewalker είπε Νομίζω πως θα κερδίσουμε την Γερμανία, αλλά τρέμω την Ισπανία. Νομίζω ότι μόνο η Τσεχία είχε την πυγμή να παίξει τέτοιου είδους άμυνα. Αν η Γερμανία παίξει όπως παίζει συνήθως θα την πάρουμε εύκολα η δύσκολα. Η Ισπανία είναι κακός δαίμονας αυτοί έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους σε επίπεδο εθνικής το ίδιο και η Γαλλία ανέκαθεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Gkoukouz είπε Απορώ με κάποιους εδώ μέσα που νομίζουν πως θα φανούν έξυπνοι με αυτά που γράφουν.Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ασχέτως αν έπαιξε καλά η όχι πήρε το αποτέλεσμα που ηθελε.Μπραβο σε αυτούς που έρχονται από τον πάγκο και παίρνουν παιχνίδια.Η εθνική μας έχει τσαγανο και παίχτες που παίζουν για τη φανέλα.Αυτο βλέπω εγώ.Καληνυχτα ,το μιλκο είναι βαρύ για βράδυ δύσκολα θα το χωνέψει Να το συνδυάσει με τυρόπιτα να ξεμπλοκαρει και το εντερακι του.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, ribo7 είπε Άσχετο, Τρίτη θα είμαι Γερμανία για δουλειά, ertflix να υποθέσω δε παίζει σε εξωτερικό? Πρέπει να βρω vpn? ...έχεις τέτοια ευκαιρία να γλυτώσεις από Χατζηπαπάρα, και θα την κάψεις με VPN....; ΤΖΕ-ΝΤΕ-ΕΦ και τα μυαλά στα κάγκελα ωρέ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 16 minutes ago, Peugeot208 said: Να σε δωρίσω στο γιο μου να παίζει στη παραλία. Κούβας κανονικός.... μπα δωσε το pegeuot 208 γαλλικος κουβας ζημιαρικος μεγαλης αξιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Ρε παιδια εξηγήστε μου κάτι γιατί θα τρελαθούμε: Πως ειναι δυνατόν να είναι τόσο γρήγορος ο Γιάννης με τόσο μεγάλες μπάλες ανάμεσα στα πόδια του; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Weiss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Έστησαν καλό τείχος οι Τσέχοι με 3 παίκτες πάνω στο Γιάννη. Παπαγιαννης ήταν too soft για αυτό το παιχνίδι και σωστά ο κόουτς δεν του έδωσε χρόνο στο 2ο ημίχρονο. Η Γερμανία δεν πιστεύω να παίξει ανάλογη άμυνα, θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι για εμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Για ένα καλάθι δεν είχαν όλα τα ματς το ίδιο σκορ 🤯 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από Kasrith 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Kasrith είπε Για ένα καλάθι δεν είχαν όλα τα ματς το ίδιο σκορ 🤯 ...το πιο στημένο Ευρωμπάσκετ λέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, Weiss είπε Έστησαν καλό τείχος οι Τσέχοι με 3 παίκτες πάνω στο Γιάννη. Παπαγιαννης ήταν too soft για αυτό το παιχνίδι και σωστά ο κόουτς δεν του έδωσε χρόνο στο 2ο ημίχρονο. Η Γερμανία δεν πιστεύω να παίξει ανάλογη άμυνα, θα είναι πιο εύκολο παιχνίδι για εμάς. Οπως και σημερα ετσι και με τη Γερμανια, μοναδικος αντιπαλος θα ειναι ο εαυτος μας. Σημερα αρκουσε μια καλη περιοδος εναντι τριων κακων. Με Γερμανια θελει περισσοτερη σοβαροτητα σε ολη την διαρκεια του παιχνιδιου και ιδιως στην αρχη για να τους κοψουμε και τον αερα της εδρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις