TheGrisGrisMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως εχουν δείξει μεχρι τώρα ότι ακόμα και αν δεν πανε καλα τα πράγματα, δεν παθαίνει η ομάδα black-out… με καποιον τρόπο βγάζουν την άκρη και περνούν την νίκη. Σημαντικό χαρακτηριστικό αυτό, ελπίζω να το διατηρήσουμε 5 1
Basilhs1982 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Η ηττοπάθεια πάντως κι εδώ μέσα καλά κρατεί. Στο μπάσκετ στο 3ο δεκάλεπτο δεν έχασε κανένας μάγκες και ούτε πρόκειται να χάσει. 3
ilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Από τον Ποτσέκο και τον Λαμπρόπουλο σήμερα θα ξεπηδήσουν απίστευτα memes. Περιμένω το αυριανό luben πως και πως.😁 2
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BackFromHell είπε Οπως θα λεγε και ο Ιωαννου, αλλα αυτη τη φορα θα τον προλαβω στο γραφικομετρο, ομαδα χωρις Γιαννη , προκοπη δεν κανει. Εμεις σημερα ειχαμε τρεις. Αντετοκουνμπο, Παπαπετρου, Λαρεντζακη. Που πατε ωρε Τσεχοι; ...βασικά η κατάχρηση παροιμιών είναι σκουντοχαρακτηριστικό. Ο Ιωάννου απλά επιδίδεται σε αυτοσχέδιες μαλακίες 😋 1
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Πρέπει να κάνουμε ένσταση να αφαιρεθούν δύο πόντοι από την Τσεχία.
Gkoukouz Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Απορώ με κάποιους εδώ μέσα που νομίζουν πως θα φανούν έξυπνοι με αυτά που γράφουν.Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ασχέτως αν έπαιξε καλά η όχι πήρε το αποτέλεσμα που ηθελε.Μπραβο σε αυτούς που έρχονται από τον πάγκο και παίρνουν παιχνίδια.Η εθνική μας έχει τσαγανο και παίχτες που παίζουν για τη φανέλα.Αυτο βλέπω εγώ.Καληνυχτα ,το μιλκο είναι βαρύ για βράδυ δύσκολα θα το χωνέψει 1 1
Spiroth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Babis_allos είπε Καλοφαγωτα Ευχαριστώ. Μου άνοιξε λίγο. Εντάξει Σλοβενία εύκολα, αλλά Γαλλία lol η Τουρκία το έδωσε, Ισπανία στην Παράταση που είναι τύχη όπως και να είναι, και εντάξει το ευκολακι σήμερα Νίκη Ελλάδας με Γιάνναρο 1ο σκόρερ και Σατορανσκι 1ο ασσιστερ. Πήγε καλά. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από Spiroth 1
zanskou Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Η ομάδα έχει εξαιρετικους παίχτες και τον Γιάννη, αλλά η καθοδήγηση του Ιτουδη είναι από άλλο πλανήτη 2 1
ilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, firewalker είπε Πρέπει να κάνουμε ένσταση να αφαιρεθούν δύο πόντοι από την Τσεχία. Εγώ πήγα κουβά φίλε μου από αυτό το τρίποντο στο τέλος. 1
ZahosDoganos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Πάντως αυτό το "ότι με πιο σοβαρή ομάδα δεν πάμε παρακάτω" το ακούμε από την αρχή του τουρνουά Λες και είμαστε η μόνη ομάδα που έπαιξε κακό παιχνίδι και όλες οι άλλες μέχρι τώρα πάνε τρενο... Όλες οι ομάδες είχαν κακά ματσ απέναντι σε χειρότερους αντιπάλους και Γαλλία και Σερβία και Γερμανία 2 1
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, firewalker είπε Πρέπει να κάνουμε ένσταση να αφαιρεθούν δύο πόντοι από την Τσεχία. ...ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ, ΈΚΑΝΑ ΡΗΦΡΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΝΑ ΕΝΑΣ ΦΑΪΑΡ 1
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, ant_ είπε Μονος του το πηρε ο γιαννης στο δευτερο που βρηκε τα πατηματα του Οι αλλοι ειναι για φαπες απο τον προπονητη ειδικα ντορσει αγραβανης Με τετοια εμφανιση παντως δεν εχουμε τυχη με την Γερμανια Ο Ντόρσει και ο Αγραβάνης δεν έκαναν κάτι σήμερα, ανύπαρκτοι. Το θετικό που αποκομιζουμε από αυτόν τον αγώνα, είναι πιθανόν ο προπονητής θα ξέρει κάτι παραπάνω ως λύση άμα έχουμε παρόμοιο τρόπο παιξίματος από Γερμανία η άλλον αντιπαλο. Με όσα ζήσαμε ως την 4η περίοδο και λίγα λεπτά, θα μου πάρει μερικές ώρες να συνειδητοποιησω ότι τους νικήσαμε. Δεν ξέρω αν εμείς ήμασταν σκατα και αυτοί καλοι. Φαίνεται πολύ δύσκολη ομάδα η Τσεχία, μας έχωναν τρίποντα και λίγο πριν την λήξη. Πολύ σκληροί για να πεθάνουν που ήταν και ο τιτλος μιας ταινίας. Ο Γιαννης φυσικά και παραμένει ο Γιάννης, δεν αλλάζει η απόδοση του, απλά κάποιοι μπορούν να του δημιουργήσουν δυσκολίες και να σκοράρει χαμηλότερα όπως και έγινε σήμερα. Ο Γιάννης πάντα σε κάθε αγώνα θα βάζει την προσωπική του σφραγίδα, σήμερα την έβαλε στο τέλος. 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, washcloud είπε ...βασικά η κατάχρηση παροιμιών είναι σκουντοχαρακτηριστικό. Μην ξεχνάτε τον μετρ του είδους (Παπαδόγιαννη / τόνος στο ό, όπως το βλέπετε) Κανείς, ποτέ δε κατάλαβε τι εννοούσε με το "ποντάρισμα σε λάθος μάρκες"! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
firewalker Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Ο Ιτούδης (με όσα ξέρουμε) έκανε λάθος στο πρώτο ημίχρονο που δεν δοκίμασε άλλον ψηλό για να βγουν πόντοι κάτω από το καλάθι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις