Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ειναι αντιαθλητικο αυτο; Πλακα κανουν;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Peugeot208 είπε

Σε κάποιο μπαρ ο Τεοντοσιτς κερνάει σφηνάκια

....και κλασσικά με κάποιον τρόπο τα κάνει μπουρδέλο στο τέλος μέσα στο μπαρ και τον πετάνε έξω...:-D

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάγκες, πάντως δεν υπάρχει αυτό το Eurobasket. Δεν νομίζω να ξεπεραστεί ποτέ ως ποιότητα. Ίσως αν ξανακατέβουν όλοι αυτοί μαζί με τον Embiid. Αλλά δεν νομίζω π.χ. ο Γιάννης να ξανακατέβει σε Ευρωμπάσκετ.

Μιλάμε για ματσάρες, παιχταράδες, ποιότητα, ανατροπές, φάσεις NBA. Ειλικρινά ότι καλύτερο.

Επεξ/σία από Spiroth
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, moure είπε

Εχει δρομο ακομα,έχουμε δει απιστευτα πραγματα να γινονται αυτες τις μερες.

...ο μόνος δρόμος οδηγεί Βελιγράδι :P

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Spiroth είπε

Μάγκες, πάντως δεν υπάρχει αυτό το Eurobasket. Δεν νομίζω να ξεπεραστεί ποτέ ως ποιότητα. Ίσως αν ξανακατέβουν όλοι αυτοί μαζί με τον Embiid. Αλλά δεν νομίζω π.χ. ο Γιάννης να ξανακατέβει σε Ευρωμπάσκετ.

Μιλάμε για ματσάρες, παιχταράδες, ποιότητα, ανατροπές, φάσεις NBA.

Γιατί το λέτε έτσι ότι δεν θα ξανακατέβει ? Σε 4 χρόνια θα γίνει πάλι, θα είναι 31.

3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Δεν ειναι αντιαθλητικο αυτο; Πλακα κανουν;

Αυτός δεν είναι ο ορισμός του αντιαθλητικού? Η πρόθεση να μην πας για μπάλα, αλλά για παίκτη?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε

Γιατί το λέτε έτσι ότι δεν θα ξανακατέβει ? Σε 4 χρόνια θα γίνει πάλι, θα είναι 31.

Αυτός δεν είναι ο ορισμός του αντιαθλητικού? Η πρόθεση να μην πας για μπάλα, αλλά για παίκτη?

Είναι πολύ μικρό ως διοργάνωση το Eurobasket. Ειδικά αν πάρει Μετάλλιο, ξεχάστε το.

Αντιθέτως, θα είναι παρών σε Μουντομπάσκετ και Ολυμπιακούς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τους βρηκε ομαδα που ξερει τα απολυτως βασικα του μπασκετ και τους γλεντησε πατοκορφα. Τους εκατσε ομιλος με ολες τις μπασκετομανες της Ευρωπης και μας κοροιδεψαν οτι ειναι φαβορι..

Οπως ειχα πει πολλες φορες, τα μηνυματα οτι ειναι potential τσιρκο τα ειχαν δωσει στο Βελιγραδι με εμας κι ηταν εκκωφαντικα. 

ΥΓ. Αυτη την Ιταλια, εμεις την πηραμε χαλαρα, μεσα στην εδρα τους, με ενα γηπεδο να κοχλαζει.

Επεξ/σία από BackFromHell
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...