Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eαν οι Ιταλοι κανουν κατι με το ριμπαουντ,  το χτυπανε το ματσακι. Δυσκολο ομως.

Επιπλεον, στο Β ημιχρονο λογικα θα φανει η διαφορα στο βαθος παγκου (Σερβια) vs κουραση των καλων τους παιχτων (Ιταλια).

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Το 80% των ομαδων που συμμετεχουν στο τουρνουα, θα εχουν αλλο προπονητη αμεσως μετα τη ληξη του. Συνηθες, οι περισσοτεροι προσλαμβανονται μονο για τη διοργανωση, ελαχιστες ομαδες τους κρατανε παραπανω. Παραθυρα κλπ πανε με "υπηρεσιακους" και το ιδιο θα γινει και με τον Ιτουδη λογικα.

Φυσικα ο Μουλαομεροβιτς καλως αποχωρει αφου απετυχε.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η Φινλανδία είναι μια σπουδαία ομάδα.

Αυτά τα λόγια από στόμα Κροάτη δε θα περίμενα να τα ακούσω ποτέ.😁

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Το 80% των ομαδων που συμμετεχουν στο τουρνουα, θα εχουν αλλο προπονητη αμεσως μετα τη ληξη του. Συνηθες, οι περισσοτεροι προσλαμβανονται μονο για τη διοργανωση, ελαχιστες ομαδες τους κρατανε παραπανω. Παραθυρα κλπ πανε με "υπηρεσιακους" και το ιδιο θα γινει και με τον Ιτουδη λογικα.

Φυσικα ο Μουλαομεροβιτς καλως αποχωρει αφου απετυχε.

Και εγώ αυτό έχω καταλάβει ότι γίνεται με τους προπονητές, αλλά δεν μου αρέσει που τους αλλάζουν σχεδόν όλους, όσοι είναι καλοί η έφεραν κάποιο αποτέλεσμα έπρεπε να τους κρατάνε. 

Δημοσ.

ΤΠ και αποβολή στον προπονητή της Ιταλίας. Ο άνθρωπος είναι φουλ κλοουν και δεν καταλαβαίνει πόσο κακό κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Της πλακας η Ιταλια. Καλυτερη η Πολωνια, ευκολο ομιλο ειχαμε :P

YΓ. Εαν ειχαν προπονητη στον παγκο αντι για γελωτοποιο, ο Πεσιτς θα εψαχνε ηδη γραφειο τελετων για την ομαδα του.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ZahosDoganos είπε

Το περίμενα αυτό το σχόλιο 😄

Και πολυ κρατηθηκα.

Δημοσ.

Το Σερβία - Ιταλία είναι ένα συναρπαστικό-αγχωτικό-καταπληκτικό-ανεπανάληπτο οντέβρ για το επόμενο παιχνίδι της φοβερής-εκρηκτικής-πολυαγαπημένης Εθνικής μας ομάδας.🤣🤣🤣

Θα σοβαρευτεί στο τέλος η Σερβία chill.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...