Spiroth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, aks είπε Η αμυνα που παιζει ο νικ ειναι κακη! Ο smith παρτυ εκανε.Συμφωνω οτι δεν εχουμε καλυτερο βεβαια αυτο δεν τον συνιστα καλο παικτη.Σημερα ειναι η ωρα ο καλαθης να μας διαψευσει αν δεν παιξει αμυνα στον σατορανσκι θα εχουμε θεμα O Nick μια χαρά άμυνα παίζει. Βασικός άσσος στην 5η Άμυνα της διοργάνωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Spiroth είπε O Nick μια χαρά άμυνα (όταν θέλει) παίζει. fixed.😁 Ο Γέραμαζ ακόμα τον ψάχνει να του στείλει ευχαριστήρια κάρτα. Πάντως το πρώτο πρόβλημα μας με τον Καλάθη, δεν είναι η άμυνα σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 4-5 οι Ιταλοί. Ληηηηηηήξτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Αν συνεχίσουν έτσι οι Ιταλοί οι Σέρβοι θα το πάρουν με σβηστές μηχανές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Κάτι μου λέει ότι θα βάλουν δύσκολα οι Ιταλοί στους Σέρβους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, ilos είπε Φαντάσου αν είναι δύσκολο να βρεις Λουθιανό, πόσο δύσκολο είναι να βρεις Καναδο-Λουθιανό.🤣 ...σταμάτα το, γιατί ήδη έχει αρχίσει να μου κολλάει (το "ΛΟΥ-θια-νοί"...😄) 3 ώρες πριν, Millennium είπε Παιδιά μη το κάνετε Vs thread γιατί θα μας το κλείσουν. Παραμονεύει ο Thresh. ....σιγά μην το κλείσει - μάλλον θα μας μπανάρει όλους μέχρι Δευτέρα (....ελπίζω όχι Παρουσία ) 1 ώρα πριν, ilos είπε "γκρανκινιολικό-χιτσκοκικό-καμπυλώδες" θρίλερ με τους Τσέχους.😁 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ 🤣 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Άμα σήμερα δεν πάρουμε μια σχετικά νορμαλ νίκη και πάμε σε τίποτα παρατάσεις και τέτοια, για εμένα μαλλον είναι σημάδι πως στην επόμενη φάση θα αποκλειστουμε. ...."σημάδι" (για την κατάστασή μας) ίσως και να είναι κάτι τέτοιο - από την άλλη ένα κλειστό παιχνίδι ίσως να μας βγει σε καλό, προσγειώνοντάς μας....(γιατί παίζει όντως να έχουν ξεφύγει λίγο τα μυαλά της ομάδας, λιγουρευόμενη τίτλους, κούπες και χρυσάφια...ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ νέα για να το βλέπει έτσι...) 1 ώρα πριν, gorilas13 είπε Επειδή μένω στην Σερβία, είναι η γυναίκα μου Σέρβα, θέλω τελικό Ελλάδα-Σερβία και να τους σκίσ@υμε τον πάτο. ....για ποιανών τελικά τον πάτο μιλάμε; Μια ασάφεια πλανιέται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Στην 1ο περιοδο οι αμυνες που βλεπουμε ειναι yolo. Με τα ματια και οι μεν και οι δε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, aks είπε οχι δεν παιζει κανενα ρολο που ο καλυτερος παικτης τους ηταν τραυματιας μην το ξαναπεις. 4η και πολύ τους είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Basilhs23___ είπε Όσο για Ιταλία, θα φάει κατ ελάχιστον 30αρα από Σερβία. ...νωρίς είναι, μόλις τελειώνει η 1η περίοδος, αλλά θα συμφωνήσω με BFH : οι Ιταλοί μπορεί να μην έδειξαν και τα καλύτερα στοιχεία ως τώρα, αλλά δεν τους έχω για εύκολα θύματα (ακόμη και με ιδανικό παιχνίδι από τους Σέρβους). Εκτός κι αν παέι 20+ πόντους στην 4η περίοδο και απραιτηθούν. Εγώ πάντως περιμένω νίκη Σερβίας με "απλώς" καμμιά 10αριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 43 λεπτά πριν, aks είπε οχι δεν παιζει κανενα ρολο που ο καλυτερος παικτης τους ηταν τραυματιας μην το ξαναπεις. 4η και πολύ τους είναι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Η διαιτησια ειναι προκλητικη υπερ των σερβων.Ηθελα να ηξερα να αυτα τα off ball foul δινονται στον γιαννη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Οι ιταλοί το παλεύουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choutas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Οι ιταλοί το παλεύουν. Τύχη αν έχουν θα κάνουν κηδεία. Έχουν πολλούς σουτέρ αν αρχίζουν και πυροβολούν παίζει να κάνουν κάτι αν δεν τους μπουν τα σουτ θα το χάσουν σίγουρα πληρέστερη η Σερβία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 1o ημίχρονο οι Ιταλοί το πάλεψαν παραπάνω από ότι περίμενα. Αλλά οι Σέρβοι μου φαίνεται ότι παίζουν και λίγο στο ρελαντί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spiroth Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δεν το πήγαν καλά οι Σέρβοι. Θεωρώ πως θα κάνουν ένα καλό σερί με το που ξεκινήσει η 3η Περίοδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις