godfather0991 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 7 ώρες πριν, washcloud είπε ...δεν είναι ο καιρός της εβδομάδας το Ευρωμπάσκετ :ρ Μπορεί και να τους τη βαρέσει και να κάνουν πορεία μέχρι τελικό και να το πάρουν κι όλας (λέμε τώρα). Όπως το '87 που δεν μας πολυ-υπολόγιζε κανείς, όπως το '05, όπως το '06 - όπως κάνανε και οι μπαλαδόροι το '04. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι απ' τη μια δεν έχουμε τα ταλέντα που είχαμε τότε, αλλά εφ' όσον ο Γιάνναρος θα είναι καλά, τίποτα δεν αποκλείεται - θα χρειαστεί βέβαια και τον Σλούκα να είναι καλά, και ακόμη και τον αγγουροκόπο Παπατζών να είναι καλά. Γενικά θα πρέπει όλοι να είναι καλά και να κλικάρουν κάπως και "τρώγοντας θα έρθει η όρεξη". Είναι και ο παράγοντας "Ιτούδης" που δεν ξέρω πόσο μπορεί να τους εμφυσήσει "πνεύμα νικητή" (ούτε καν ξέρω αν μπορεί να τους εμφυσήσει,,,,συστήματα νικητή). Και φυσικά θα πρέπει να πέσουμε και σε "κατάλληλες διασταυρώσεις". Προφανώς όμως ακόμη κι αν "όλα τσουλήσουν προς μεριάς μας", Γαλλίες, Σερβίες, Σλοβενιές, Iσπανίες (ω ναι) έχουν καλύτερες ομάδες από εμάς (και σαν ταλέντα, και σαν δέσιμο και σαν τα πάντα όλα), άρα πραγματικά θαύμα θα χρειαστεί για να φτάσουμε τελικό, διότι καλός ο Γιάννης, αλλά όχι θαυματουργός. Μακάρι να κάνουν κάποιοι στεπ-απ (Αγραβάνης, Κασελάκης, Ντόρσεϊ, Παπαγιάννης, Κώστας Αντε) και κάποιοι να δείξουν έναν καλό εαυτό που αποδεδειγμένα μπορούν (Παπανικολάου, Παπαπέτρου - ακόμη και ο Θανασοκούμπο) κατά το Γιούρο, γιατί γενικά δεν έχουμε "θηρία" σε "2ους ρόλους". Καλούληδες παίκτες έχουμε, τρέχουν (δεν τεμεπελιάζουν τουλάχιστον), λύσεις από πάγκο (ειδικά στα γκαρντ) δεν έχουμε (εκείνος ο Μποχωρίδης, τί διάλο βύσμα να έχει...;!), και όλα αυτά "λένε" ότι ΜΑΛΛΟΝ θα κολλήσουμε στην 8άδα (...όταν εν έτει 2022 δεν έχουμε ΑΚΟΜΗ μάθει να βάζουμε βολές....). Δεν θα 'ναι κακό όμως, καθώς το θέμα θα είναι "να γίνουμε ομάδα", και αυτό θέλει χρόνο. Μακάρι να συνεχίσει επιτέλους ένας προπονητής, ανεξάρτητα από το τί θέση θα πάρουμε τελικά, και της "εμβέλειας" του Ιτούδη κι όλας, ώστε να δούμε τουλάχιστον μέλλον (όσο κι αν θα είναι). Σε πολλά παιδιά λείπει εμπειρία, και μακάρι αν είναι αυτή η ευκαιρία ώστε να λυθούν παραπάνω. "Προγνωστικά" όμως δεν μπορείς να κάνεις, καθώς κλασσικά όπως εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε ομάδα "ικανή για το χειρότερο αλλά και για το καλύτερο". Η ΑΙΣΘΗΣΗ παρ' ολ' αυτά (η δική μου έστω), είναι ότι ναι μεν θα καταφέρουν κάτι καλύτερο (σε σχέση με τα τελευταία χρόνια), αλλά μέχρι ενός ορίου. Ταβάνι θα έβαζα την 4η θέση (μιλάμε να πάνε όλα υπέρ μας - μέχρι κι ο Ερμής).Μακάρι, γιατί αυτό θα τους δώσει κι αυτοπεποίθηση για του χρόνου... Μακάρι να γίνουν αυτά που λές, αλλά με τέτοια ευστοχία που δεν έχουμε μάλλον μας βλέπω για κουβά... Επαγγελματίες παίχτες να χάνουν τόσες βολές ανεπίτρεπτο... και αυτός ο Ντόρσει... αν βάλει κανα τρίποντο πείτε μου και εμένα. Φιλικά είναι τώρα ναι και μέχρι τον Σεπτέμβρη (αν και έχουμε και τα προκριματικά παγκοσμίου) έχουμε καιρό αλλά δυστυχώς και πάλι το δείγμα της Εθνικής μας είναι πολύ μέτριο και χωρίς τον Γιάννη μερικές φορές και πολύ κακό με απίστευτα κενά διαστήματα που χθες οι Ισπανοί συγχωρέσανε αλλά σε κανονική διοργάνωσή αυτά τα διαστήματα δεν συγχωρούνται.
Speculoos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Έπαιξε και συνάντηση Ιτούδη με Bud στην Ισπανία, ο coach Bud θα έρθει και για το τουρνουά Ακρόπολις, άντε να μάθει ο Ιτούδης κανά καλό συστηματάκι. Δεν έχω ψάξει να δω αν σε άλλες ομοσπονδίες με ΝΒΑ superstars (Σλοβενία, Σερβία) υπάρχουν τέτοιες "συναλλαγές" με τις ομάδες των παιχτών. 1
ilos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Speculoos είπε Έπαιξε και συνάντηση Ιτούδη με Bud στην Ισπανία, ο coach Bud θα έρθει και για το τουρνουά Ακρόπολις, άντε να μάθει ο Ιτούδης κανά καλό συστηματάκι. Δεν έχω ψάξει να δω αν σε άλλες ομοσπονδίες με ΝΒΑ superstars (Σλοβενία, Σερβία) υπάρχουν τέτοιες "συναλλαγές" με τις ομάδες των παιχτών. Τι ιδέες να πάρει ο Ιτούδης από τον Bud?🤣 Έχει η εθνική μας τόσους σουτέρ όσους έχουν οι Bucks που σουτάρουν και 1 μέτρο πίσω στο NBA? Ακόμα και ο καλός πλην τίμιος οικοδόμος Holiday, Steph Curry είναι μπροστά σε κάτι Παπαπέτρου, Καλάθηδες κλπ. Ο μόνος που μου έχει κάνει αίσθηση ότι έχει βελτιωθεί όλα αυτά τα χρόνια στον συγκεκριμένο τομέα από όλη την ομάδα είναι ο Αγραβάνης και του βγάζω το καπέλο. Όλοι οι υπόλοιποι είτε δε μπορούν, είτε την offseason την περνάνε στα μπιτσόμπαρα αντί να κοιτάζουν να βελτιωθούν. PS. Υπάρχει και το άλλο άκρο ( @greekfragma διαβάζεις?🤣) που πιστεύει ότι αν ο Ιτούδης πάρει συμβουλές από τον Bud δε θα περάσουμε ούτε στους 8.🤣 Αυτό επίσης με τις βολές σε αυτά τα 2 παιχνίδια, μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι. Θα προτιμούσα να μας ξεφτίλιζαν οι Ισπανοί χτες, παρά να χάναμε τόσες βολές πάλι. Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από ilos 1
rus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πάλι καλά που χάσαμε μόνο με τόσους πόντους. κουλαρησε, φιλικο προετοιμασιας ηταν, αλλο στοχο ειχε, οχι τη διαφορά🙂 Στις 11/8/2022 στις 4:25 ΜΜ, winawer είπε Έχουμε τόσους Αντετοκουμπο. Όλο και κάποιος θα παίξει σήμερα. Η πρόγνωση μου για σήμερα είναι ότι θα χασουμε με 25 πόντους. Με δυσκολία θα βάλουμε 60-65 πόντους Μεσα επεσες👍
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Εκτος Ευρωμπασκετ και ο Ντιλικινα για τους Γαλλους με τραυματισμο. Εχουν αποδυναμωθει αρκετα . Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2022 από BackFromHell
winawer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, rus είπε κουλαρησε, φιλικο προετοιμασιας ηταν, αλλο στοχο ειχε, οχι τη διαφορά🙂 Μεσα επεσες👍 Πες μας και τη δίκη σου πρόγνωση για το Ευρωμπάσκετ
washcloud Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, winawer είπε Πες μας και τη δίκη σου πρόγνωση για το Ευρωμπάσκετ ...έλα ρε συ, στην ουσία "απλώς πιαστήκαμε και σε πειράζουμε"... Βασικά, αν δεν ήταν ο Αγραβάνης, όντως κάπου 'κει που τα "προέβλεψες" θα πήγαινε το σκορ.
Bomber-21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μιλάμε για τον ίδιο Αγραβάνη που από 25 χρονών είναι παλαίμαχος και κάνει τα τελευταία χρόνια τουρισμό στην Πάτρα;
rus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, winawer είπε Πες μας και τη δίκη σου πρόγνωση για το Ευρωμπάσκετ Poll! να πουμε ολοι τα προγνωστικα μας για την τελικη 8αδα, και οποιος πεσει πιο πολυ μεσα να κερδισει πλουσια δωρα 😃 10 ώρες πριν, washcloud είπε Βασικά, αν δεν ήταν ο Αγραβάνης, όντως κάπου 'κει που τα "προέβλεψες" θα πήγαινε το σκορ. Στα φιλικα προετοιμασιας δοκιμαζεις σχηματα, δε σε ενδιαφερει η διαφορά. Μπορει ομως να σε ενδιαφερει η νικη, πχ. αν στο πρωτο φιλικο της Αθηνας δε ξαναβαζαμε στο 4ο δεκαλεπτο τους αρχικους του 1ου, μαλλον θα χαναμε. Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2022 από rus
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 34 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Μιλάμε για τον ίδιο Αγραβάνη που από 25 χρονών είναι παλαίμαχος και κάνει τα τελευταία χρόνια τουρισμό στην Πάτρα; Ναι τον ίδιο που μαζί με μια συνοικιακή ομάδα κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο 🤣// btw πρώην Παναθηναϊκός εδώ όσο ζούσαν ακόμα τα ιερά χόμπιτ. Για αυτό τώρα θέλει να τον πάρει ο βάζελος, παρότι δηλωμένος κάργα γαύρος? Αυτή η φιλοσοφία όταν κάποιος δεν παίζει στο εξωτερικό ή στους 2 αιώνιους ότι είναι "τελειωμένος", πρέπει να εκλείψει. Και για μένα με βύσμα παίζουν Λούτζης, Μποχωρίδης αντί του Γκίκα αλλά καταλαβαίνω και τον Ιτούδη ότι χρειάζεται ψηλά κορμιά στις περιστροφές.
Bomber-21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, ilos είπε Ναι τον ίδιο που μαζί με μια συνοικιακή ομάδα κέρδισαν τον Παναθηναϊκό στο κύπελλο 🤣// btw πρώην Παναθηναϊκός εδώ όσο ζούσαν ακόμα τα ιερά χόμπιτ. Για αυτό τώρα θέλει να τον πάρει ο βάζελος, παρότι δηλωμένος κάργα γαύρος? Αυτή η φιλοσοφία όταν κάποιος δεν παίζει στο εξωτερικό ή στους 2 αιώνιους ότι είναι "τελειωμένος", πρέπει να εκλείψει. Και για μένα με βύσμα παίζουν Λούτζης, Μποχωρίδης αντί του Γκίκα αλλά καταλαβαίνω και τον Ιτούδη ότι χρειάζεται ψηλά κορμιά στις περιστροφές. Έχει να κάνει με την απουσία φιλοδοξίας από έναν παίκτη 27 χρονών που επιλέγει να κάνει χαβαλέ στην Πάτρα αντί να παίζει στην Ευρωλίγκα. 1
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Bomber-21 είπε Έχει να κάνει με την απουσία φιλοδοξίας από έναν παίκτη 27 χρονών που επιλέγει να κάνει χαβαλέ στην Πάτρα αντί να παίζει στην Ευρωλίγκα. Εγώ βλέπω ότι όσο αφορά τον τομέα σουτάκι, είναι ο μόνος που έχει κάνει πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Να τη χέσω την Ευρωλίγκα αν οι παίχτες δε κατέχουν τα βασικά. Και εγώ θα προτιμούσα να παίξω στο Eurocup με αρκετά λεπτά συμμετοχής, παρά να ζέσταινα τον πάγκο στον Πρίντεζη. 1
rus Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, ilos είπε Και εγώ θα προτιμούσα να παίξω στο Eurocup με αρκετά λεπτά συμμετοχής, παρά να ζέσταινα τον πάγκο στον Πρίντεζη. Aκομα κι αν, για να πας να ζεστανεις τον παγκο, ειχες παντελονιασει καποια εκατομμυρια για τη μεταγραφη σου?
ilos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, rus είπε Aκομα κι αν, για να πας να ζεστανεις τον παγκο, ειχες παντελονιασει καποια εκατομμυρια για τη μεταγραφη σου? Καταρχάς δε ξέρω γιατί έφυγε από τον Ολυμπιακό. Όποιος γνωρίζει ας το γράψει. Υποθέσεις κάνω ότι ο λόγος κυρίως θα ήταν αγωνιστικός, γιατί δηλώνει συνέχεια βαμμένος γαύρος. Αυτό δε λέει κάτι βέβαια, επαγελματίες είναι. Δες Σπανούλη, Μπουρούση, Σκορτσιανίτη κλπ.
moure Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2022 Ο Αγραβάνης δεν έχει ακόμα ομάδα γιατί ακούγεται ότι δημιουργεί προβλήματα- δεν είναι και ο καλύτερος χαρακτήρας.Ειδικός φέτος με την λειψανδρία που υπάρχει Ελλήνων παιχτών και όταν και οι 2 αιώνιοι ήθελαν 4αρι το ότι δεν έχει δείξει κανείς ενδιαφέρον για αυτόν κάτι λέει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις