Προς το περιεχόμενο

Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

kalyteros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλλο ενδιαφερον, αν τα υπολογιζω σωστα, ειναι πως αν η Σλοβενια αυριο κερδισει τη Γαλλια δεν υπαρχει σεναριο στο οποιο διασταυρωνομαστε με Σλοβενια ή Σερβια πριν τον τελικο.

Βασικα με τη Σερβια οτι και να γινει συναντιομαστε ειτε τελικο, ειτε μικρο τελικο. Κι αναμενουμε αυριανη νικη της Σλοβενιας για να γινει το ιδιο και με αυτους.

Πλεον με την πρωτια στον ομιλο μας, ειναι στρωμενα ολα οπως πρεπει και το σεναριο παρουσιας μας στον τελικο, στο χερι μας εξ ολοκληρου. Μεγαλη ευκαιρια φετος, πραγματικα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

3 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Αλλο ενδιαφερον, αν τα υπολογιζω σωστα, ειναι πως αν η Σλοβενια αυριο κερδισει τη Γαλλια δεν υπαρχει σεναριο στο οποιο διασταυρωνομαστε με Σλοβενια ή Σερβια πριν τον τελικο.

Βασικα με τη Σερβια οτι και να γινει συναντιομαστε ειτε τελικο, ειτε μικρο τελικο.

Καλό αυτό με την Σερβία, είναι μια ομάδα που θα την περίμενα σε ημιτελικό η τελικό. 

15 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Καθίστε μην μας πετάξει το Ισραηλ/Τσεχία και κλαίμε :P 

Πάντα από κάτι Βραζιλίες και Πουερτο Ρικο την πατάγαμε, οπότε μην εκπλαγείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, primeragt είπε

Διαφωνώ μόνο σαυτα που προσαπτεις στο Γιάννη από την άποψη ότι βγάζεις (χωρίς να σημαίνει ότι το εννοείς) ότι είναι μόνο δικιά του δουλειά να βγει μπροστά κ να ηγηθεί και ότι δεν το έχει κάνει. Αυτός το έκανε το θέμα είναι πόσο μπορούν να ακολουθήσουν και οι άλλοι.

...όχι, όχι, όχι - κάνεις λάθος : κατ' αρχάς δεν απέδωσα σε ΚΑΝΕΝΑΝ "ευθύνη". Είναι μια κατάσταση άλλωστε, που "είτε μπορείς - είτε δεν μπορείς", δεν είναι θέμα ευθυνών. Γενικά αυτό.

Όσον αφορά τον Γιάννη : ούτε πουθενά είπα ότι είναι "ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ του δουλειά". Μπορεί για χίλιους λόγους (όπως ήδη είπες πριν), όσο και να το προσπαθά αυτός, το πράμμα να μην τσουλάει. Ταυτόχρονα όμως είναι και αυτό που καθορίζει έναν "ηγέτη", σε σχέση με έναν "απλά" σούπερ-παίκτη : ο ΗΓΕΤΗΣ, θα ΒΡΕΙ, αργά ή γρήγορα (εξ' ου κι ο "χρόνος" που λέω ότι θέλουν αυτά), ο ΙΔΙΟΣ τρόπο να συμπαρασύρει τους άλλους στον δικό του ρυθμό. Είναι δηλαδή τετελεσμένο για έναν ηγέτη, να "φτάσει εκεί", ή αλλιώς, είναι από τα ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ενός ηγέτη. Βέβαια δεν μπορεί να κάνει και θαύματα, αν οι άλλοι είναι,,,"αχαμπάριαστοι από μπάσκετ" (:-D). Τον Μπόχω, πχ, όσο και να πολεμήσει, μπασκετμπωλίστα ΔΕΝ θα τον κάνει...:P

Επίσης, για,,,κάποιον λόγο, πολλοί βλέπουν το ζήτημα "ηγέτης" ως "άσπρο ή μαύρο", δηλαδή "ή είσαι ή δεν είσαι (και δεν θα γίνεις ξερωγώ)". Ε, ΕΓΩ, ΔΕΝ το θέτω έτσι : όταν λέω ότι "ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς ηγέτης", δεν εννοώ κι ότι δεν θα,,,γίνει! Ίσα-ίσα που τα εγγενή χαρακτηριστικά, τα ΕΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο Γιάννης είναι σε πολύ καλό δρόμο για ΝΑ γίνει, και το "για να γίνει" σίγουρα δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν, αλλά πρωτίστως. Πολλές φορές γαι παράδειγμα που πάμε κατά διαβόλου, μπαίνει αυτός και καθαρίζει. Δεκτό, είναι ΕΝΑ από τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη, όπως όμως ένα άλλο είναι να μπαίνει και με τον τρόπο που θα χειριστεί το παιχνίδι, θα κάνει και τους άλλους καλύτερους, όχι ΜΟΝΟ με το "παράδειγμα", αλλά και εμπράκτως : με πάσες, τραβώντας κόσμο πάνω του, αλλαζοντας τον "ρυθμό" του αντιπάλου, ούτως ώστε να ξαναπάρουν τα πάνω τους ΚΑΙ οι συμπαίκτες του. Και ο Γιάννης, σ' ΑΥΤΟ το κομμάτι, ακόμη "υστερεί". Είναι όπως το κλασσικό "μην ψαρεύεις ψάρια για κάποιον που πεινάει, αλλά μάθε του να ψαρεύει" : ο Γιάννης ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ λειτουργεί ως "Άγιος Σωστης", παρά ως ο ηγέτης όπως τον εννοώ εγώ. Το ότι "υστερεί" ΔΕΝ σημαίνει ότι δεν θα το βρει κάποια στιγμή όμως! Δεν εννοώ αυτό, απλά λέω τί υφίσταται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

Επεξ/σία από washcloud
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε στην πιο κακή μας μέρα δεν χάνουμε ακόμα και από υπολογίσιμους αντιπάλους και πάλι μίρλα.

Δεν υπάρχει αντίπαλος στο τουρνουά που θα προτιμούσε να συναντήσει εμάς αντί για κάποιο από τα υπόλοιπα "φαβορί" σε νοκ-άουτ παιχνίδι. Και όλα αυτά με ελλείψεις και κάποιους παίκτες να αποδίδουν συστηματικά κάτω από τις προσδοκίες έως τώρα.

Επεξ/σία από MAFAKA
  • Like 3
  • Thanks 1

47 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Ούτε στην πιο κακή μας μέρα δεν χάνουμε ακόμα και από υπολογίσιμους αντιπάλους και πάλι μίρλα.

...μίρλα γιατί και πού; Ειδικά το σημερινό, μάλλον όλοι το χάρηκαν περισσότερο από κάθε άλλο. Αυτό που λες "μίρλα", μάλλον "φόβος" (για τις όποιες αδυναμίες/αστάθειά μας) είναι. Ποιος άλλωστε δεν θέλει να βλέπει την ομάδα, με όποιον αντίπαλο, να έχει μέχρι το ημίχρονο (σταθερά πρώτη) διαφορά 10π. και να το τελειώσει (χωρίς να χάσει ποτέ προβάδισμα) με καμμιά 15αριά τουλάχιστον, ώστε "να μην φοβάται"...

ΑΝ υπήρξε μίρλα, ήταν δικαιολογημένη, αφ' ενός για την γενική εμφάνιση του α' ημιχρόνου, και επί μέρους αναφορικά με αποδόσεις παικτών όπως Παπαγιάννης, Καλάθης, Παπαπέτρου, που ΘΑ είναι κομβικοί για την συνέχεια και δείχνουν "εκτός κλίματος"...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ και να προσθέσω αναφορικά με την μιρλα και στο ποιος θέλει η ομάδα του να χάνει αντί να καθαρίσει από το 1ο ημίχρονο.

Αλλο πράγμα να χάνεις και να διαφαίνεται ότι θα τσακιστεις από μια ομάδα που σε ατομικό επίπεδο δεν υπάρχει σύγκριση, άλλες εμπειρίες παικτών και άλλη η ιστορία της κάθε φανέλας σε εθνικό επίπεδο πάντα, άλλο από μια ομάδα που ξέρεις πως είναι είτε στα μετρα σου είτε και καλύτερη από εσένα. 

Και στις 2 παραπάνω περιπτώσεις θα υπάρχει γκρίνια και μιρλα, αλλά στην 1η περιπτωση θα πονέσει περισσότερο, γιατί όταν χάνεις από κάποιον που θεωρητικά είναι κατώτερος βάσει παικτών τότε αρχίζεις και σκέφτεσαι μήπως δεν θα προχωρήσεις και στις επόμενες φάσεις, άμα χάσεις από κάποιον που είναι όμως καλύτερος σε θεωρητικό επίπεδο τότε καταλαβαίνεις ότι ήταν πιο λογικό να χάσεις σε αυτή την περίπτωση. 

Όλα τα παραπάνω φυσικά είναι θεωρητικούρες για το πως και τι σκεφτόμαστε και για να έχω να λέω.

Στην πράξη, άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε, και ήττες μπορεί να έρθουν από τον οποιονδήποτε, μπορεί να μην είμαστε προσεκτικοί και να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Μπορεί ένα σωρό. 

Η Ουκρανία έδειξε ότι φέτος είναι μια καλή ομάδα που θα παλέψει μέχρι τελικής πτώσης. Ο αγώνας αυτός ήταν κρισιμοτατος διότι αποδειξαμε πως έχουμε τα φόντα για να φτάσουμε σίγουρα στους 8 από εκεί και μετά θα είμαστε όλοι καλοί με μερικούς πολύ καλούς και παρα πολύ καλούς. 

Επεξ/σία από Basilhs23___

Εγω δεν θελω καθολου τους γαλλους για την τετραδα εχουν γρηγορα guard που ειναι μεγαλη αδυναμια των καλαθη σλουκα.Και επιπλεον εχουν 3 θηρια μεσα στην ρακετα θεωρω οτι μας κανουν counter κατα καποιον τροπο.Δεν φοβαμαι κανεναν αλλον μονο αυτους

8 ώρες πριν, washcloud είπε

...αυτό είναι ηγέτης μισού ημιχρόνου, ενός παιχνιδιού. Απλά βιάζεσαι λοιπόν. Ήδη το διευκρίνησα για το σημερινό παιχνίδι ότι έδειξε περισσότερο χαρακτήρα η ομάδα (για το 1ο μισό βέβαια, ας μη συζητάμε). Και για αυτό λέω "ας δούμε πρώτα όλο το τουρνουά πώς θα πάει". Η ομάδα είναι ολοκαίνουρια από όλες τις απόψεις. Και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε χρόνο για να βγάλουμε ΜΕΤΑ το τουρνουά τα συμπεράσματά μας. Και για το σε ποια κατάσταση είναι σα σύνολο, και για το πόσο επιδραστικό είναι όντως το παιχνίδι του Γιάννη, στη συνολική βελτίωση. Χαίρομαι και εγώ για το προς τα πού φαίνεται να πηγαίνει η ομάδα, αλλά΄θέλω την 'σφραγίδα" της σταθερότητας που ε΄ρχεται μόνο εκ του συνολικού αποτελέσματος. Αν πχ κονταροχτυπηθούμε στα νοκ-άουτ με τα υποτιθέμενα άλλα φαβορί, βάλει ο Γιάννης 50, έχει 1-2 ασίστ, ΔΕΝ βγάλει κι άλλους μπροστά με το παιχνίδι του (ή δεν βγούνε) και αποκλειστούμε, τότε με συγχωρείς αλλά θα πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα "ηγέτης". ΔΕΝ λέω ότι έτσι ΘΑ πάει - δεν αμφισβητώ ούτε τις ατομικές, ούτε τις ηγετικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του Γιάννη. Το θέμα είναι όλα αυτά να τα δούμε ν' αποτυπώνονται πρακτικά στα συνολικά αποτελέσματα. Και αν τυχόν κάπου σκαλώσουμε, τότε θα πρέπει κάτι ν' αλλάξει για να ΜΗΝ ξανασκαλώσουμε.

Για 'μένα ο Γιάννης είναι ό,τι καλύτερο μας έχεις συμβεί εδώ και πολλά χρόνια. Και ακόμη κι αν σκαλώσουμε φέτος, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι του χρόνου στο Παγκόσμιο θα πάμε καλύτερα. Για την ακρίβεια, θα προτιμούσα να σκαλώσουμε φέτος, και να πάμε φουλ του χρόνου, αν ήταν θέμα "σε ποιο απ΄ τα δυο αν πάμε καλύτερα". Επίσης φοβάμαι πως φέτος, επειδή "η ομάδα τώρα χτίζεται κτλ", δεν θα πάει ως το τέρμα (όσο κι αν θα το ήθελα κι εγώ). ΘΕΛΟΥΝ χρόνο αυτά. Συν τοις άλλοις έχουμε έναν Παπαγιάννη, που αν δεχτούμε τα λόγια του Ιτούδη "έχει περάσει Γολγοθά για να είναι στο Ευρωμπάσκετ", και βλέπουμε "πώς" είναι.... Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ήδη με πρόβλημα επίσης και χάνει παιχνίδια, έχουμε την απουσία Μήτογλου, Παπαπέτρου και Καλάθης δείχνουν να είναι μακρυά από αυτό που χρειαζόμαστε (πες δηλάδή ότι ο Σλούκας και ο Παπανικολάου "ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% εκεί" όταν θα τους χρειαστούμε να είναι 100%)......δεν ξέρω. ΔΕΝ μπορώ να "πανηγυρίζω", επειδή κερδίσαμε Κροατία, Ιταλία, Ουκρανία και....ΜΒ. Πιο πολύ "αξία" είχε το ματς μέσα στη φωλιά των Σέρβων, αλλά κι αυτό ένα ήταν. Να δούμε τί θα γίνει στην πρώτη "σοβαρή" διασταύρωση από βδομάδα, και,,,βλέπουμε.

Άντε πάλι τα ίδια. ΟΧΙ. Δεν ισχύει αυτό που λες. Ο Γιάννης είναι Ηγέτης ότι αποτέλεσμα και να έρθει. Χωρίς τον Γιάννη οι υπόλοιποι θα είχαν χάσει με 30 από την Σερβία στο Βελιγράδι πχ μιας και το ανέφερες.

Το έχει αποδείξει ΗΔΗ, και η νοοτροπία των Ελλήνων δεν έχει authorization να το "ξαναδεί". Είμαστε ασήμαντοι ρε παιδί μπροστά στα Παγκόσμια Μπασκετικά γίγνεσθαι, πως να το κάνουμε.

1 λεπτό πριν, Spiroth είπε

Άντε πάλι τα ίδια. ΟΧΙ. Δεν ισχύει αυτό που λες. Ο Γιάννης είναι Ηγέτης ότι αποτέλεσμα και να έρθει. Χωρίς τον Γιάννη οι υπόλοιποι θα είχαν χάσει με 30 από την Σερβία στο Βελιγράδι πχ μιας και το ανέφερες.

...μην το πάρεις στραβά, αλλά μαζί σου ΔΕΝ το "συζητώ" άλλο το συγκεκριμένο. Το 'παμε. (...δεν έχει νόημα - δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε)

3 λεπτά πριν, Spiroth είπε

Το έχει αποδείξει ΗΔΗ, και η νοοτροπία των Ελλήνων δεν έχει authorization να το "ξαναδεί". Είμαστε ασήμαντοι ρε παιδί μπροστά στα Παγκόσμια Μπασκετικά γίγνεσθαι, πως να το κάνουμε.

....να, πάρε παράδειγμα : δεν σου βγαίνει από το μυαλό ούτε με γεωτρύπανο, ότι εγώ δεν μίλησα για το τί είναι ο Γιάννης στους ΜΠΑΚΣ. Μίλησα για το τί υφίσταται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, στην ΕΘΝΙΚΗ....Κι εσύ, "επιχειρηματολογείς" (...), λες και μιλάμε για,,,τίτλο "που δεν έχει κανείς δικαίωμα να του αφαιρέσει" (...;!). Τσίλαρε. Oύτε μανατζαραίος στο γραφείο που διαχειρίζεται τα επικοινωνιακά του να ήσουν. Χέστηκα προσωπικά "για την νοοτροπία των Ελλήνων", και για τους Έλληνες συλλήβδην, όταν εκφράζω ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ και κανέναν άλλον. Ποιος είμαι εγώ θα μου πεις; Ε εγώ είμαι αυτός που θα σε ρωτήσει ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι,,,,"δεν έχω ωθοραζέσον". Μωρ' τί μας λες. Γκόου του δε κόρνερ του ση ιφ αμ κάμινγκ :-)

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, washcloud είπε

...μην το πάρεις στραβά, αλλά μαζί σου ΔΕΝ το "συζητώ" άλλο το συγκεκριμένο. Το 'παμε. (...δεν έχει νόημα - δεν πρόκειται να συνεννοηθούμε)

....να, πάρε παράδειγμα : δεν σου βγαίνει από το μυαλό ούτε με γεωτρύπανο, ότι εγώ δεν μίλησα για το τί είναι ο Γιάννης στους ΜΠΑΚΣ. Μίλησα για το τί υφίσταται ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, στην ΕΘΝΙΚΗ....Κι εσύ, "επιχειρηματολογείς" (...), λες και μιλάμε για,,,τίτλο "που δεν έχει κανείς δικαίωμα να του αφαιρέσει" (...;!). Τσίλαρε. Oύτε μανατζαραίος στο γραφείο που διαχειρίζεται τα επικοινωνιακά του να ήσουν. Χέστηκα προσωπικά "για την νοοτροπία των Ελλήνων", και για τους Έλληνες συλλήβδην, όταν εκφράζω ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ και κανέναν άλλον. Ποιος είμαι εγώ θα μου πεις; Ε εγώ είμαι αυτός που θα σε ρωτήσει ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις ότι,,,,"δεν έχω ωθοραζέσον". Μωρ' τί μας λες. Γκόου του δε κόρνερ του ση ιφ αμ κάμινγκ :-)

Μπορείς να το πεις όπως θέλεις, αλλά δεν αλλάζει το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως ο Γιάννης είναι ο Νο1 Μπασκετικός Ηγέτης στον Πλανήτη. Δεν δικαιούσαι να έχεις διαφορετική άποψη σε αυτό το θέμα. Το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές τα 5 τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, το απέδειξε με την Σερβία φέτος, με την Ισπανία, με την Ιταλία, με την Κροατία, με την Ουκρανία σήμερα.

Και 100% δεν έχει σημασία το αν θα φτάσεις στην 8άδα ή την 4άδα, (ή αν ο Παπαπέτρου έχει 0/5 ή 4/5) έτσι ώστε να αποφασίσουμε στην Ελλάδα αν ο Γιάννης είναι Ηγέτης ή όχι.

Ο Ηγέτης ηγείται της Ομάδας του. 4/4 (μόνο εμείς και η Σερβία), Γιάννης Man of the Match 3/3 (μόνος αυτός).

ΥΣ: Και άσε τις βλακείες περί "μανατζερ". Είμαι τεράστιος fan του Μπάσκετ και ο Γιάννης είναι ο Κορυφαίος, και ΕΛΛΗΝΑΣ. Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Άσε που ότι αναφέρω είναι facts. Δεν σου είπα ανακρίβειες όπως πχ ότι σουτάρει καλά το 3ποντο ή ότι δεν είναι Ηγέτης.

Επεξ/σία από Spiroth
  • Like 1

12 hours ago, washcloud said:

...εννοείς να μην καταλαβαίνεις δύο πράγματα : δεν αμφισβητώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του τουρνουά μέχρι στιγμής. Αλλά συνεχίζει να βγάζει μόνο αυτός τα κάστανα από τη φωτιά. Σήμερα το πήγαν στο 2ο ημίχρονο καλύτερα κι οι άλλοι. αλλά μέχρι τότε δεινοπαθήσαμε. Είναι λοιπόν θέμα καταννόησης της σωστής χρήσης του όρου "ηγέτης".

Το δεύτερο είναι ότι οι παίκτες-ηγέτες, έχουν γύρω τους ομάδες αντάξιες από ταλέντο, και που με το παιχνίδι τους αυτοί (οι ηγέτες) τους καλυτερεύουν. Είναι λοιπόν ούτως ή άλλως πολύ νωρίς για να βγει συμπέρασμα "προς τα που παέι η ομάδα". όταν θα έχει ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο τουρνουά, θα μπορούμε εκ των υστέρων να μιλήσουμε περί "ηγέτη" ή όχι. Πόσο μάλλον ότι η σωστή έννοια του ηγέτη, συμπεριλαμβάνει και τελικό αποτέλεσμα της ομάδας, να έχει βρεθεί τουλάχιστον στην "ζώνη των μεταλλίων".

Κατά τ' άλλα τα νούμερα που παρέθεσες (για σύγκριση με αυτά που είχα πει πιο πριν), όντως δείχνουν και σ' εμένα τον "δύσκολο" ότι είμαστε,,,,σε καλό δρόμο. Αλλά να ολοκληρωθεί  ρε φίλε η διαδρομή. Αν χτύπα ξύλο γίνει ΜΙΑ στραβή στο πρώτο νοκ-άουτ, τί θα λέμε τότε...; Συν το ότι δεν χρειάζονται τα νούμερα για να "αποδείξουμε" πράγματα, πχ εγώ ενδεικτικά τ' ανέφερα. Εσύ, ΔΕΝ το βλέπεις, ότι ακόμα η ομάδα ΔΕΝ είναι "ένα σώμα", με smooth ρυθμό; Ε όταν κάθε κομμάτι θα πάει στη θέση του, ΤΟΤΕ ναι, θα είναι κι ο Γιάννης "ηγέτης" μιας ομάδας που δεν θα 'χει τέτοια σκαμπανεβάσματα. Μέχρι τότε, εγώ απλά βλέπω έναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παίκτη (κυρίως λόγω ψυχικών χαρακτηριστικών, διότι αγγούρια 2.11 έχουν υπάρξει, υπάρχουν και ΘΑ υπάρξουν πολλά), που έχει potential να είναι ηγέτης μιας ομάδας που α) δεν θα φοβάται κανέναν β) δεν θα έχει ΤΕΤΟΙΑ σκαμπανεβάσματα και γ) δεν θα βασίζεται στον ένα και μοναδικό Γιάννη για να καθαρίσει. Θα είναι μια ομάδα που εμπνέει εμπιστοσύνη ολόκληρη, και όχι μόνο ο καλύτερός της παίκτης. Σήμερα, μετά το ζόρι του α' ημιχρόνου, είδαμε μια ομάδα που όντως μοιάζει να είναι ομάδα όπως την εννοώ, στην οποία ο ακλύτερός της παίκτης να είναι "απλά" το κερασάκι στην τούρτα. Θα δούμε τα ίδια και στην συνέχεια, στα νοκ-άουτ; Μακάρι, αλλά να τα δούμε πρώτα. Γιατί "θέλω-δεν θέλω" (;ρ), ΤΟΤΕ ναι, θα ΕΙΝΑΙ ηγέτης της ο Γιάννης. De facto ηγέτης και εκ των αποτελεσμάτων (που δεν θα μπορέσουν αλλιώς να έρθουν, διότι "ΜΟΝΟΣ", ΔΕΝ μπορεί να πάρει το χρυσό. Ακόμη και 80 να βάλει....). ΔΕΝ εννοώ λοιπόν ότι "παίζει για την πάρτη του" ή ότι "είναι μοναχοφάης" ο Γιάννης, όταν είναι η αιχμή του δόρατος της ομάδας. Χίλια μπράβο του, γιατί αν δεν ήταν αυτός να μας "σώζει", ίσως ούτε τον πρώτο γύρο δεν θα περνάγαμε.Αλλά ΑΥΤΟ, ΔΕΝ είναι "ηγεσία". Πόσο πιο απλά να τα πω...(και πόσο πιο απλά επίσης να πω, ότι δεν είναι ότι δεν ΤΟ 'ΧΕΙ για ηγέτης : μια χαρά το ΄χει. Αρκεί όλο αυτό να γίνει πράξη. Και πιθανώς θα γίνει - ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ).

12 hours ago, BackFromHell said:

Καταλαβαινω περιπου τι θες να πεις, αλλά με το ιστορικο που εχει το thread ως προς αυτο το θεμα, λιγο ακομα να συνεχισεις σε βλεπω να την πληρωνεις για τα πεπραγμενα αλλων εδω μεσα και οι οποιοι αναζητουνται στο αμπελαλε εδω και μερικες μερες... :D

Βλέπεις ότι έχουν και άλλοι σχεδόν την ίδια άποψη με τη δικη μου. 
Εχω γράψει ότι ο Γιαννης είναι υπεραθλητής και όντως το έχει αποδείξει. Δύναμη, άλμα, κοντα στο καλάθι δεν μπορεις να τον σταματήσεις. 

Το ότι βάζει τόσους πόντους εμένα δε μου λέει κατι. Απεναντίας μου δείχνει το χαμηλό επίπεδο των υπολοίπων οι οποίοι δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. 

Περιμενε να δούμε και τα νου αουτ παιχνίδια και μετά θα σχηματίσουμε ολοκληρωμένη άποψη. Ελπιζω μόνο να μη χαθείς εσυ τοτε

• Confused 1
  • Sad 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...