Προς το περιεχόμενο

Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

kalyteros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχουν αρκετό εγωισμό, δε νομίζω να χρειάστηκε να πει κάτι μη τεχνικό ο Ιτούδης.

Της Πόπης θα έγινε. Γιάννης, Παπανικολάου και κάποιοι ακόμα θα έλεγαν τα γκρι @@@@@@ μας σφάζουν, πάμε να τους...

Και βγήκαν όπως βγήκαν! 💪

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

ΥΓ. Δεν τον εδιωξε ο ΠΑΟ. Αυτος ηθελε να φυγει κι ο ΠΑΟ απλα δεν ηθελε να τον κρατησει με το ζορι. Σωστο απο ολες τις αποψεις. Το λαθος του ΠΑΟ και δη του Πριφτη ειναι οτι τον πιστεψε σε τετοιο σημειο πυο προτιμησε να αφησει τον Χεζονια ελευθερο για να δωσει 1μυριο στον Παπ. Τετοια αυτογκολ, δε βλεπεις ουτε σε στημενα ερασιτεχνικων κατηγοριων.

Καλά ο Πρίφτης δεν έκανε αυτή τη πατάτα μόνο, αλλά έκανε και άλλες, όπως και ο ΔΔ και ο Αλβέρτης. Το μόνο σωστό που έκαναν είναι που πήραν ότι καλύτερο κυκλοφούσε στην Ελλάδα από θέμα νέων. Κατά τα άλλα εμμονή με το Πρίφτη, μέχρι και το Κάτας έφαγαν δίχως λόγο. Και αυτά περι μπάτζετ, τα ακούω δικαιολογίες. Με το ίδιο μπάτζετ φέτος φτιάξαμε μια χαρά ομάδα ( ελπίζω να μην΄εχεις πιστέψει και εσύ ότι το μπάτζετ της ομάδας έχει αυξηθεί). Το ίδιο ακριβώς με πέρυσι είναι. Το συμβόλαιο του Μεικον πήγε στον Αντριους, τα συμβόλαια των Οκάρο και Έβανς πήγαν στον Ουιλιαμς και στον Γκουνταιτις, το συμβόλαιο του Νέντο στο Γκριγκόνις. Το συμβόλαιο του Ρος στο Λι, και μένει κενό το συμβόλαιο του Παπαπέτρου που θα πάει στο 3-4άρι.

Επίσης τα συμβόλαια των Κασελάκη, Καββαδα στους Καλαιτζακηδες. Άντε να έγινε υπέρβαση για το προπονητή και το Ουολτερς ( σιγά την υπέρβαση 500 χιλ συμβόλαιο που πέρυσι τα πήραν ο Πέρι με το Γιαβιτς και τον άλλον που πήραμε στα Play off)

Επεξ/σία από airtrelomike13

9 λεπτά πριν, Ducatista είπε

Φίλε ασε όλα τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν πιο πάνω σήμερα δεν είδες ότι βγήκε μπρος στο δεύτερο ημίχρονο και έβαλε την ομάδα ξανά στο παιχνίδι  και μετά εξαιτίας του πήρε μπρος όλη η ομάδα?  Γιατί μεταξύ μας εγω αυτό είδα..   αν αυτό δεν είναι ηγέτης τότε τι είναι...!

...αυτό είναι ηγέτης μισού ημιχρόνου, ενός παιχνιδιού. Απλά βιάζεσαι λοιπόν. Ήδη το διευκρίνησα για το σημερινό παιχνίδι ότι έδειξε περισσότερο χαρακτήρα η ομάδα (για το 1ο μισό βέβαια, ας μη συζητάμε). Και για αυτό λέω "ας δούμε πρώτα όλο το τουρνουά πώς θα πάει". Η ομάδα είναι ολοκαίνουρια από όλες τις απόψεις. Και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε χρόνο για να βγάλουμε ΜΕΤΑ το τουρνουά τα συμπεράσματά μας. Και για το σε ποια κατάσταση είναι σα σύνολο, και για το πόσο επιδραστικό είναι όντως το παιχνίδι του Γιάννη, στη συνολική βελτίωση. Χαίρομαι και εγώ για το προς τα πού φαίνεται να πηγαίνει η ομάδα, αλλά΄θέλω την 'σφραγίδα" της σταθερότητας που ε΄ρχεται μόνο εκ του συνολικού αποτελέσματος. Αν πχ κονταροχτυπηθούμε στα νοκ-άουτ με τα υποτιθέμενα άλλα φαβορί, βάλει ο Γιάννης 50, έχει 1-2 ασίστ, ΔΕΝ βγάλει κι άλλους μπροστά με το παιχνίδι του (ή δεν βγούνε) και αποκλειστούμε, τότε με συγχωρείς αλλά θα πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα "ηγέτης". ΔΕΝ λέω ότι έτσι ΘΑ πάει - δεν αμφισβητώ ούτε τις ατομικές, ούτε τις ηγετικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του Γιάννη. Το θέμα είναι όλα αυτά να τα δούμε ν' αποτυπώνονται πρακτικά στα συνολικά αποτελέσματα. Και αν τυχόν κάπου σκαλώσουμε, τότε θα πρέπει κάτι ν' αλλάξει για να ΜΗΝ ξανασκαλώσουμε.

Για 'μένα ο Γιάννης είναι ό,τι καλύτερο μας έχεις συμβεί εδώ και πολλά χρόνια. Και ακόμη κι αν σκαλώσουμε φέτος, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι του χρόνου στο Παγκόσμιο θα πάμε καλύτερα. Για την ακρίβεια, θα προτιμούσα να σκαλώσουμε φέτος, και να πάμε φουλ του χρόνου, αν ήταν θέμα "σε ποιο απ΄ τα δυο αν πάμε καλύτερα". Επίσης φοβάμαι πως φέτος, επειδή "η ομάδα τώρα χτίζεται κτλ", δεν θα πάει ως το τέρμα (όσο κι αν θα το ήθελα κι εγώ). ΘΕΛΟΥΝ χρόνο αυτά. Συν τοις άλλοις έχουμε έναν Παπαγιάννη, που αν δεχτούμε τα λόγια του Ιτούδη "έχει περάσει Γολγοθά για να είναι στο Ευρωμπάσκετ", και βλέπουμε "πώς" είναι.... Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ήδη με πρόβλημα επίσης και χάνει παιχνίδια, έχουμε την απουσία Μήτογλου, Παπαπέτρου και Καλάθης δείχνουν να είναι μακρυά από αυτό που χρειαζόμαστε (πες δηλάδή ότι ο Σλούκας και ο Παπανικολάου "ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% εκεί" όταν θα τους χρειαστούμε να είναι 100%)......δεν ξέρω. ΔΕΝ μπορώ να "πανηγυρίζω", επειδή κερδίσαμε Κροατία, Ιταλία, Ουκρανία και....ΜΒ. Πιο πολύ "αξία" είχε το ματς μέσα στη φωλιά των Σέρβων, αλλά κι αυτό ένα ήταν. Να δούμε τί θα γίνει στην πρώτη "σοβαρή" διασταύρωση από βδομάδα, και,,,βλέπουμε.

14 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Έχουν αρκετό εγωισμό, δε νομίζω να χρειάστηκε να πει κάτι μη τεχνικό ο Ιτούδης.

Της Πόπης θα έγινε. Γιάννης, Παπανικολάου και κάποιοι ακόμα θα έλεγαν τα γκρι @@@@@@ μας σφάζουν, πάμε να τους...

Και βγήκαν όπως βγήκαν! 💪

είμαι αρκετά βέβαιος πως κάτι τέτοιο παίχτηκε. ή ειπώθηκε κάποια κουβέντα από τον Γιάννη του στυλ "εγώ πάω έξω να παίξω ξύλο και να τους σαρώσω, όποιος θέλει να γίνει ξεφτίλα μην βγει"  ε και έγινε ότι εγινε .

• Like 1

5 λεπτά πριν, zanskou είπε

είμαι αρκετά βέβαιος πως κάτι τέτοιο παίχτηκε. ή ειπώθηκε κάποια κουβέντα από τον Γιάννη του στυλ "εγώ πάω έξω να παίξω ξύλο και να τους σαρώσω, όποιος θέλει να γίνει ξεφτίλα μην βγει"  ε και έγινε ότι εγινε .

Δε νομίζω να είπε κάτι σε πρώτο ενικό!

15 λεπτά πριν, washcloud είπε

...αυτό είναι ηγέτης μισού ημιχρόνου, ενός παιχνιδιού. Απλά βιάζεσαι λοιπόν. Ήδη το διευκρίνησα για το σημερινό παιχνίδι ότι έδειξε περισσότερο χαρακτήρα η ομάδα (για το 1ο μισό βέβαια, ας μη συζητάμε). Και για αυτό λέω "ας δούμε πρώτα όλο το τουρνουά πώς θα πάει". Η ομάδα είναι ολοκαίνουρια από όλες τις απόψεις. Και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε χρόνο για να βγάλουμε ΜΕΤΑ το τουρνουά τα συμπεράσματά μας. Και για το σε ποια κατάσταση είναι σα σύνολο, και για το πόσο επιδραστικό είναι όντως το παιχνίδι του Γιάννη, στη συνολική βελτίωση. Χαίρομαι και εγώ για το προς τα πού φαίνεται να πηγαίνει η ομάδα, αλλά΄θέλω την 'σφραγίδα" της σταθερότητας που ε΄ρχεται μόνο εκ του συνολικού αποτελέσματος. Αν πχ κονταροχτυπηθούμε στα νοκ-άουτ με τα υποτιθέμενα άλλα φαβορί, βάλει ο Γιάννης 50, έχει 1-2 ασίστ, ΔΕΝ βγάλει κι άλλους μπροστά με το παιχνίδι του (ή δεν βγούνε) και αποκλειστούμε, τότε με συγχωρείς αλλά θα πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα "ηγέτης". ΔΕΝ λέω ότι έτσι ΘΑ πάει - δεν αμφισβητώ ούτε τις ατομικές, ούτε τις ηγετικές ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ του Γιάννη. Το θέμα είναι όλα αυτά να τα δούμε ν' αποτυπώνονται πρακτικά στα συνολικά αποτελέσματα. Και αν τυχόν κάπου σκαλώσουμε, τότε θα πρέπει κάτι ν' αλλάξει για να ΜΗΝ ξανασκαλώσουμε.

Για 'μένα ο Γιάννης είναι ό,τι καλύτερο μας έχεις συμβεί εδώ και πολλά χρόνια. Και ακόμη κι αν σκαλώσουμε φέτος, είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι του χρόνου στο Παγκόσμιο θα πάμε καλύτερα. Για την ακρίβεια, θα προτιμούσα να σκαλώσουμε φέτος, και να πάμε φουλ του χρόνου, αν ήταν θέμα "σε ποιο απ΄ τα δυο αν πάμε καλύτερα". Επίσης φοβάμαι πως φέτος, επειδή "η ομάδα τώρα χτίζεται κτλ", δεν θα πάει ως το τέρμα (όσο κι αν θα το ήθελα κι εγώ). ΘΕΛΟΥΝ χρόνο αυτά. Συν τοις άλλοις έχουμε έναν Παπαγιάννη, που αν δεχτούμε τα λόγια του Ιτούδη "έχει περάσει Γολγοθά για να είναι στο Ευρωμπάσκετ", και βλέπουμε "πώς" είναι.... Ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι ήδη με πρόβλημα επίσης και χάνει παιχνίδια, έχουμε την απουσία Μήτογλου, Παπαπέτρου και Καλάθης δείχνουν να είναι μακρυά από αυτό που χρειαζόμαστε (πες δηλάδή ότι ο Σλούκας και ο Παπανικολάου "ΘΑ ΕΙΝΑΙ 100% εκεί" όταν θα τους χρειαστούμε να είναι 100%)......δεν ξέρω. ΔΕΝ μπορώ να "πανηγυρίζω", επειδή κερδίσαμε Κροατία, Ιταλία, Ουκρανία και....ΜΒ. Πιο πολύ "αξία" είχε το ματς μέσα στη φωλιά των Σέρβων, αλλά κι αυτό ένα ήταν. Να δούμε τί θα γίνει στην πρώτη "σοβαρή" διασταύρωση από βδομάδα, και,,,βλέπουμε.

Διαφωνώ. Όχι για την ουσία του πράγματος αλλά για το πως το παρουσιάζεις. Αυτό που βγάζω από τα γραφόμενα σου είναι προς τον Γιάννη αλλά η ουσία είναι προς τους υπόλοιπους. Για να γίνει κάποιος ηγέτης δεν φτάνει μόνο να βγει μπροστά θα πρέπει και οι άλλοι να τον αποδεχτούν. Όσο καλά και να παίξει αν οι άλλοι δεν έχουν τη θέληση να κάνουν την υπέρβαση λόγο αυτού που βλέπουν ε δε θα τη κάνουν όσο και να χτυπιέται ο άλλος. Το θέμα ηγέτης λοιπόν δεν είναι μονοδιάστατο είναι πολύ παραγωντικο. Θέλει τόσο έναν που θα κάνει την υπέρβαση να βγει μπροστά όσο και την αποδοχή αυτού από τους υπόλοιπους. Τα ίδια θα ίσχυαν είτε αυτός είναι ο Γιάννης είτε παλιότερα ο Γιαννάκης , ο ΔΔ, ο Σπανούλης κλπ κλπ. Όσο και να χτυπιοντουσαν αυτοί αν οι άλλοι τους είχαν χεσμενους θα έπαιζαν χωρίς να κάνουν υπερβάσεις. 

Γερμανία ή Γαλλία θα συναντήσουμε στους 8

Αν κερδίσει αύριο η Σλοβενία την Γαλλία θα πέσουμε με Γερμανία που θα βγει 2η

Αν κερδίσει η Γαλλία βγαίνει αυτη 2η

7 λεπτά πριν, tounion είπε

Εφόσον ξεπεράσουν την 3η του πρώτου ομίλου, μεταξύ Βελγίου ή Μαυροβουνίου, που λογικά θα περάσουν.

Δύσκολο τεστ, αλλά αν θελουμε να κάνουμε κάτι καλό, θα πρέπει να νικήσουμε όντως καλές ομάδες.

10 λεπτά πριν, primeragt είπε

Για να γίνει κάποιος ηγέτης δεν φτάνει μόνο να βγει μπροστά θα πρέπει και οι άλλοι να τον αποδεχτούν. Όσο καλά και να παίξει αν οι άλλοι δεν έχουν τη θέληση να κάνουν την υπέρβαση λόγο αυτού που βλέπουν ε δε θα τη κάνουν όσο και να χτυπιέται ο άλλος. Το θέμα ηγέτης λοιπόν δεν είναι μονοδιάστατο είναι πολύ παραγωντικο. Θέλει τόσο έναν που θα κάνει την υπέρβαση να βγει μπροστά όσο και την αποδοχή αυτού από τους υπόλοιπους. Τα ίδια θα ίσχυαν είτε αυτός είναι ο Γιάννης είτε παλιότερα ο Γιαννάκης , ο ΔΔ, ο Σπανούλης κλπ κλπ. Όσο και να χτυπιοντουσαν αυτοί αν οι άλλοι τους είχαν χεσμενους θα έπαιζαν χωρίς να κάνουν υπερβάσεις. 

....από το "για να γίνει" και μετά, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ λέω εδώ και μέρες (άρα δεν καταλαβαίνω "πού διαφωνείς", στις 3 προτάσεις που προηγήθηκαν - αν και, ΜΑΛΛΟΝ εννοείς "προς το αποτέλεσμα", που εσύ θεωρείς ότι είναι επαρκές, οπότε μάλλον εκεί είναι που διαφωνώ εγώ μ' εσένα, και λέω "καθήστε να δούμε" - νωρίς ακόμα). Ειδικά στην πρόταση περί "πολυπαραγοντικού", δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tounion είπε

Σιγα μην κατσει να κερδισει η Γαλλια για να πεσει πανω μας 😂
Λογικα ετοιμαζομαστε να αντιμετωπισουμε Γερμανια στην εδρα τους.

Επεξ/σία από BackFromHell

Διαφωνώ μόνο σαυτα που προσαπτεις στο Γιάννη από την άποψη ότι βγάζεις (χωρίς να σημαίνει ότι το εννοείς) ότι είναι μόνο δικιά του δουλειά να βγει μπροστά κ να ηγηθεί και ότι δεν το έχει κάνει. Αυτός το έκανε το θέμα είναι πόσο μπορούν να ακολουθήσουν και οι άλλοι.

• Like 1

5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Σιγα μην κατσει να κερδισει η Γαλλια για να πεσει πανω μας 😂
Λογικα ετοιμαζομαστε να αντιμετωπισουμε Γερμανια στην εδρα τους.

Καθίστε μην μας πετάξει το Ισραηλ/Τσεχία και κλαίμε :P 

• Thanks 1
  • Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...