Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ξεκάθαρα. Αυτόν τον Πέσιτς τον πρωτοέμαθα σε ένα Ευρωμπάσκετ που το σήκωσε η Γερμανία (1993, δεν θυμόμουν τη χρονιά και συμβουλεύτηκα Wikipedia). Γενικά τον παρακολουθώ πολλά χρόνια και τον θεωρώ πολύ σοβαρό στη δουλειά του, κρίνοντας φυσικά και από τα αποτελέσματα. 

Καλά, για σύγκριση με τον προκάτοχο Γεώργιεβιτς (Τζώρτζεβιτς) ούτε λόγος. Είναι η ημέρα με τη νύχτα (προπονητικά, κλίμα αποδυτηρίων, τακτική). 

Προκάτοχος του ήταν ο κοκοσκοφ και όχι ο τζορτζεβιτς

Επεξ/σία από winawer
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ομαδάρα η Σερβία και φαβορί μαζί με τη Γαλλία για την κατάκτηση.Υπερπλήρης σε φόργουορντ και ψηλούς αλλά στα γκαρντ κάτι λείπει.Οκ υπάρχει η παιχτούρα ο Μίσιτς για άσσος  και ο Γκούντουριτς με τον Νέντοβιτς  για 2 αλλά μέχρι εκεί.

Επεξ/σία από moure
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ναι, πράγματι. Εξίσου "επιτυχημένος" και αυτός, άνευ σχολιασμού. 

Μια χαρά πετυχημένος είναι. Πήρε το ευρωπαϊκό με τη Σλοβενία 

Δημοσ.

Δεν θα παίξει Αντετοκουνμπο σήμερα, νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Θα τον ξεκουράσει ο Ιτουδης για το τουρνουά Ακρόπολης. Οπότε για μένα, ο σημερινός αγώνας που θα παίξουμε και εκτός έδρας και χωρίς Αντετοκουνμπο, έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφερον ως test για την ομάδα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτός ο Ρούμπιο γιατί δεν κλήθηκε άραγε στην Εθνική; Βλέπω ότι δεν συμμετέχει στην προεπιλογή. 

Edit : Τραυματίας διαβάζω μόλις τώρα, μεγάλο πλήγμα για την ομάδα τους. 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Δεν θα παίξει Αντετοκουνμπο σήμερα, νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Θα τον ξεκουράσει ο Ιτουδης για το τουρνουά Ακρόπολης. Οπότε για μένα, ο σημερινός αγώνας που θα παίξουμε και εκτός έδρας και χωρίς Αντετοκουνμπο, έχει ακόμα περισσότερο ενδιαφερον ως test για την ομάδα. 

Έχουμε τόσους Αντετοκουμπο. Όλο και κάποιος θα παίξει σήμερα. 
Η πρόγνωση μου για σήμερα είναι ότι θα χασουμε με 25 πόντους. Με δυσκολία θα βάλουμε 60-65 πόντους 

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Η φαση ειναι οτι εχουν κανει sold out οι Ισπανοι για να δουν τον Γιαννη :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Η φαση ειναι οτι εχουν κανει sold out οι Ισπανοι για να δουν τον Γιαννη :P

Ήδη διαβάζω κάτι τίτλους ιστοσελίδων "ληστεία του αιώνα στην Μανδριτη".

Δεν πειράζει, θα έχουν να υποστηρίξουν την εθνική τους οι Ισπανοί. 

1 ώρα πριν, winawer είπε

Η πρόγνωση μου για σήμερα είναι ότι θα χασουμε με 25 πόντους. Με δυσκολία θα βάλουμε 60-65 πόντους 

Καθόλου καλό σημάδι αυτό. 

Δημοσ.

Δε θα βάλουμε πολλούς πόντους σίγουρα και φυσιολογικό, αλλά αυτό που θέλω να δω κυρίως είναι πως θα είναι η άμυνα χωρίς τον Γιάννη. Γιατί ειδικά στην ρακέτα ήταν μπάτε σκύλοι αλέστε προχτές χωρίς αυτόν. Στην περιφέρεια ήμασταν μια χαρά, αλλά δεν είχαν και κανένα σοβαρό παίχτη οι Ισπανοί αφού έλειπε ο Γιούλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, winawer είπε

Έχουμε τόσους Αντετοκουμπο. Όλο και κάποιος θα παίξει σήμερα. 

Η αλλη σου προγνωση ηταν οτι θα φτασουμε ως 8δα και μετα χλωμα τα πραγματα.

Συνεπως, παμε καρφι για μεταλλιο 😂

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Η αλλη σου προγνωση ηταν οτι θα φτασουμε ως 8δα και μετα χλωμα τα πραγματα.

Συνεπως, παμε καρφι για μεταλλιο 😂

Μακαρι να βγω ψευτης. Τουλαχιστον εγω εχω το θαρρος να εκφερω τη γνωμη μου δημοσια.

Θα ηθελα να ακουσω και δικα σας βεβαια προγνωστικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, winawer είπε

βεβαια προγνωστικα

...δεν είναι ο καιρός της εβδομάδας το Ευρωμπάσκετ

Μπορεί και να τους τη βαρέσει και να κάνουν πορεία μέχρι τελικό και να το πάρουν κι όλας (λέμε τώρα). Όπως το '87 που δεν μας πολυ-υπολόγιζε κανείς, όπως το '05, όπως το '06 - όπως κάνανε και οι μπαλαδόροι το '04. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι απ' τη μια δεν έχουμε τα ταλέντα που είχαμε τότε, αλλά εφ' όσον ο Γιάνναρος θα είναι καλά, τίποτα δεν αποκλείεται - θα χρειαστεί βέβαια και τον Σλούκα να είναι καλά, και ακόμη και τον αγγουροκόπο Παπατζών να είναι καλά. Γενικά θα πρέπει όλοι να είναι καλά και να κλικάρουν κάπως και "τρώγοντας θα έρθει η όρεξη". Είναι και ο παράγοντας "Ιτούδης" που δεν ξέρω πόσο μπορεί να τους εμφυσήσει "πνεύμα νικητή" (ούτε καν ξέρω αν μπορεί να τους εμφυσήσει,,,,συστήματα νικητή). Και φυσικά θα πρέπει να πέσουμε και σε "κατάλληλες διασταυρώσεις". Προφανώς όμως ακόμη κι αν "όλα τσουλήσουν προς μεριάς μας", Γαλλίες, Σερβίες, Σλοβενιές, Iσπανίες (ω ναι) έχουν καλύτερες ομάδες από εμάς (και σαν ταλέντα, και σαν δέσιμο και σαν τα πάντα όλα), άρα πραγματικά θαύμα θα χρειαστεί για να φτάσουμε τελικό, διότι καλός ο Γιάννης, αλλά όχι θαυματουργός. Μακάρι να κάνουν κάποιοι στεπ-απ (Αγραβάνης, Κασελάκης, Ντόρσεϊ, Παπαγιάννης, Κώστας Αντε) και κάποιοι να δείξουν έναν καλό εαυτό που αποδεδειγμένα μπορούν (Παπανικολάου, Παπαπέτρου - ακόμη και ο Θανασοκούμπο) κατά το Γιούρο, γιατί γενικά δεν έχουμε "θηρία" σε "2ους ρόλους". Καλούληδες παίκτες έχουμε, τρέχουν (δεν τεμεπελιάζουν τουλάχιστον), λύσεις από πάγκο (ειδικά στα γκαρντ) δεν έχουμε (εκείνος ο Μποχωρίδης, τί διάλο βύσμα να έχει...;!), και όλα αυτά "λένε" ότι ΜΑΛΛΟΝ θα κολλήσουμε στην 8άδα (...όταν εν έτει 2022 δεν έχουμε ΑΚΟΜΗ μάθει να βάζουμε βολές....). Δεν θα 'ναι κακό όμως, καθώς το θέμα θα είναι "να γίνουμε ομάδα", και αυτό θέλει χρόνο. Μακάρι να συνεχίσει επιτέλους ένας προπονητής, ανεξάρτητα από το τί θέση θα πάρουμε τελικά, και της "εμβέλειας" του Ιτούδη κι όλας, ώστε να δούμε τουλάχιστον μέλλον (όσο κι αν θα είναι). Σε πολλά παιδιά λείπει εμπειρία, και μακάρι αν είναι αυτή η ευκαιρία ώστε να λυθούν παραπάνω. "Προγνωστικά" όμως δεν μπορείς να κάνεις, καθώς κλασσικά όπως εδώ και πολλά χρόνια, έχουμε ομάδα "ικανή για το χειρότερο αλλά και για το καλύτερο". Η ΑΙΣΘΗΣΗ παρ' ολ' αυτά (η δική μου έστω), είναι ότι ναι μεν θα καταφέρουν κάτι καλύτερο (σε σχέση με τα τελευταία χρόνια), αλλά μέχρι ενός ορίου. Ταβάνι θα έβαζα την 4η θέση (μιλάμε να πάνε όλα υπέρ μας - μέχρι κι ο Ερμής).Μακάρι, γιατί αυτό θα τους δώσει κι αυτοπεποίθηση για του χρόνου... 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...