Προς το περιεχόμενο

Eurobasket - 2022 - Βερολίνο

kalyteros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, moure είπε

Ήταν πρώτος σε ριμπάουντ φέτος στην Ευρωλίγκα και δεύτερος ή τρίτος σε κοψίματα.
Εχει μια αδυναμία να μαρκάρει βαριά κορμιά αλλά  υπάρχουν βραδιές που τα πάει καλά απέναντι και σε τέτοιους αντιπάλους.Έχει βελτιωθεί πολύ  όμως απέναντι σε αντίπαλα γκαρντ όταν τα μαρκάρει μετά από αλλαγές.

Δεν λέω ότι ο Παπαγιάννης είναι ο καλύτερος ψηλός του κόσμου αλλά στην φετινή εθνική είναι υπεραπαραίτητος αφού από πίσω έχεις μόνο τον Κώστα που δεν είναι για πολλά και μετά αναγκαστικά θα πρέπει να παίζει στο 5 και ο Γιάννης.

Το αν έχω ιδέα εγώ ή εσύ θα αποδειχθεί του χρόνου το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιο του από τον ΠΑΟ.Αν τον θέλουν οι τοπ ομάδες της Ευρωλίγκας ή ομάδα από το NBA και πάρει συμβόλαιο 1,5m+ θα έχω δίκιο εγώ,αν δεν τον θέλει κανείς και μείνει στον ΠΑΟ με 700-800k θα έχεις δίκιο εσυ.

Ο Παπαγιαννης βγηκε πρωτος ριμπαουντερ γτ επαιζε 30 λεπτα το παιχνιδι. Βρες μου αλλον παιχτη ψηλο που να επαιζε τοσα. Το οτι επαιρνε 8-9 ριμαπουντ το παιχνιδι δεν τον κανει καλο αμυντικο. Ελπιζω να το καταλαβαινεις. 

Επισης αν του χρονου τον παρει μια τοπ ομαδα της Ευρωλιγκας και του δωσει 1,5 μυριο προφανως και δεν τον κανει τοπ παιχτη και προφενεστατα δεν θα εχεις δικιο. Αν τον παρει η Ρεαλ ή η Φενερ για να γεμισει το ροστερ της με εναν ακομα ψηλο δεν τον κανει καλο παιχτη. Αν ειναι τοπ παιχτης ας τον παρει η Ρεαλ για να παιζει βασικος.

ΥΓ. Δεν σου ανεφερα αν εχεις ιδεα ή δεν εχεις. Δεν καταλαβαινω γτ αρπαζεσαι οταν καποιος με εμπειρια στο αθλημα σου εξηγει ομορφα καποια πραγματα

1 ώρα πριν, BackFromHell είπε

Συνεπως, ειναι ανοησια κι απολυτα παραλογο, τοση ωρα να μας λες οτι σιγα και τι εγινε αμα δεν παιξει ο Παπαγιαννης, αλλά... η εναλλακτικη του ειναι ακομα χειροτερη. Ελπιζω να καταλαβαινεις το λογο.

Επισης, ΔΕΝ ειπε κανεις οτι ο Παπαγιαννης θα κουβαλουσε την εθνικη, ουτε οτι ειναι dominant ψηλος, αλλα αυτο απεχει απο την "αναλυση" στην οποια τον βγαζεις παντελως αχρηστο σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου, πλην των follow για να καταληξεις στο οτι ειναι σχεδον αδιαφορη η πιθανη του απουσια.

Το αν ειμαστε "τρυπιοι" (sic) στη θεση 5 με τον Παπαγιαννη δε θα το πεις, οσο δεν απαντας στην ερωτηση, ποσα και ποια ειναι τα καλυτερα 5ρια στη διοργανωση απο αυτον. Αναμενουμε. Με ενδιαφερον.

Κατσε λιγο γτ δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο οτι σου εχω πει και λες τα δικα σου.

1) Ο Παπαγιαννης ειναι τρυπα στην αμυνα. Ανεξαρτητα ποιος ειναι το Backup του στην Εθνικη. Και ο Ρεντζιας στα ντουζενια του εβαζε 30 ποντους και ετρωγε στην αμυνα 40. Ακομα θυμαμαι τον μικρο τελικο με τη Ρωσια. Παιχταρας αλλα τρυπα στην αμυνα. Αρα αμυνα και επιθεση ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Συμφωνουμε?

2) Δεν τον εβγαλα αχρηστο σε ολους τους τομεις. Στην επιθεση σου εξηγησα τι μπορει να κανει και απ'ότι καταλαβα συμφωνησες μαζι μου. Θα παρει μερικα ριμπαουντ, θα κανει καποια ταπα και θα κανει καποιο follow. Πλατη δεν θα παιξει οπως κανει συνηθως ενας ψηλος. Δεν θα τραβηξει παιχτες στη ρακετα ωστε να μοιρασει τη μπαλα σε περιφερειακο. Συμφωνουμε?

3) Μια χαρα μπορβ να πω οτι ειμαστε τρυπιοι στην αμυνα και προφανως η τρυπα θα μεγαλωσει αν δεν παιξει στο ευρωμπασκετ. Μεταξυ των τυφλων βασιλευει ο μονοφθαλμος

4) Γιοκιτσ, Μιλουτινοφ, Γκομπερ, Πουαριε, Βαλαντσιουνας, Ερνανγκόμεθ, Μελι (τεσσαροπενταρι), Ταις, Ζουμπατς, Βεσελι. Συμφωνεις? Αν οχι πες μου ποιο ειναι χειροτεροι του Παπαγιαννη.

ΥΓ. Δυστυχως εχουμε συνηθισει τις μετριοτητες

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, winawer είπε

ο Παπαγιαννης εχει παιχνιδι με πλατη? Ποσταρει? Σπρωχνει?

κwλοσπρωξιμο λες, σαν αυτο που εκανε ο Μπουρουσης? 😀

Ο Παπαγιάννης είναι απαραίτητος και για να μην αναγκαστεί ο Γιάννης να παίξει πολύ ώρα στο 5. 

Ο Αντετοκούμπο ξεκινάει την επίθεση του από την κορυφή η από τα πλάγια θα είναι καταστροφικό επιθετικά να είναι βυθισμένος στο ζωγραφιστο. Και αμυντικά με βαριά σέντερ θα έχει θέμα.

Μακάρι να μην χάσει το euro λοιπόν ο παπατζον.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, winawer είπε

Ο Παπαγιαννης βγηκε πρωτος ριμπαουντερ γτ επαιζε 30 λεπτα το παιχνιδι. Βρες μου αλλον παιχτη ψηλο που να επαιζε τοσα. Το οτι επαιρνε 8-9 ριμαπουντ το παιχνιδι δεν τον κανει καλο αμυντικο. Ελπιζω να το καταλαβαινεις. 

Επισης αν του χρονου τον παρει μια τοπ ομαδα της Ευρωλιγκας και του δωσει 1,5 μυριο προφανως και δεν τον κανει τοπ παιχτη και προφενεστατα δεν θα εχεις δικιο. Αν τον παρει η Ρεαλ ή η Φενερ για να γεμισει το ροστερ της με εναν ακομα ψηλο δεν τον κανει καλο παιχτη. Αν ειναι τοπ παιχτης ας τον παρει η Ρεαλ για να παιζει βασικος.

ΥΓ. Δεν σου ανεφερα αν εχεις ιδεα ή δεν εχεις. Δεν καταλαβαινω γτ αρπαζεσαι οταν καποιος με εμπειρια στο αθλημα σου εξηγει ομορφα καποια πραγματα

Κατσε λιγο γτ δεν εχεις καταλαβει τιποτα απο οτι σου εχω πει και λες τα δικα σου.

1) Ο Παπαγιαννης ειναι τρυπα στην αμυνα. Ανεξαρτητα ποιος ειναι το Backup του στην Εθνικη. Και ο Ρεντζιας στα ντουζενια του εβαζε 30 ποντους και ετρωγε στην αμυνα 40. Ακομα θυμαμαι τον μικρο τελικο με τη Ρωσια. Παιχταρας αλλα τρυπα στην αμυνα. Αρα αμυνα και επιθεση ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Συμφωνουμε?

2) Δεν τον εβγαλα αχρηστο σε ολους τους τομεις. Στην επιθεση σου εξηγησα τι μπορει να κανει και απ'ότι καταλαβα συμφωνησες μαζι μου. Θα παρει μερικα ριμπαουντ, θα κανει καποια ταπα και θα κανει καποιο follow. Πλατη δεν θα παιξει οπως κανει συνηθως ενας ψηλος. Δεν θα τραβηξει παιχτες στη ρακετα ωστε να μοιρασει τη μπαλα σε περιφερειακο. Συμφωνουμε?

3) Μια χαρα μπορβ να πω οτι ειμαστε τρυπιοι στην αμυνα και προφανως η τρυπα θα μεγαλωσει αν δεν παιξει στο ευρωμπασκετ. Μεταξυ των τυφλων βασιλευει ο μονοφθαλμος

4) Γιοκιτσ, Μιλουτινοφ, Γκομπερ, Πουαριε, Βαλαντσιουνας, Ερνανγκόμεθ, Μελι (τεσσαροπενταρι), Ταις, Ζουμπατς, Βεσελι. Συμφωνεις? Αν οχι πες μου ποιο ειναι χειροτεροι του Παπαγιαννη.

ΥΓ. Δυστυχως εχουμε συνηθισει τις μετριοτητες

Οχι, ειπες κι αλλα πλην της αμυνας που επικεντρωνεσαι τωρα. Αλλα αφου θες να πουμε για την αμυνα, ο Παπαγιαννης προ κορονοιου ηταν ανυπαρκτος στην αμυνα. Τα τελευταια 2 χρονια και ιδιως φετος, ειναι καλος στο 1vs1, υστερει στις αλλαγες γιατι αργει να ακολουθησει τον παιχτη του.

Επισης το "θα μαζεψει κανα ριμπαουντ, θα κανει καμια ταπα" που αναφερεις , δεν ειναι τοσο αδιαφορο οσο αφηνεις να ενοηθει, αλλα ειναι ισως οι βασικοτερες δουλειες ενος 5ριου στην αμυνα. Το οτι μαζευει πολλα ριμπαουντ κι οτι μοιραζει ταπες, ειναι απο τα μεγαλα πλεονεκτηματα που σου δινει. Κανει κι αλλα σε αμυνα κι επιθεση, καποια τα κανει καλα κιολας, αλλα τελος παντων.

Για τα 5ρια που αναφερεις: Κρινεις τον Παπαγιαννη για την αμυνα του. Τα μισα 5ρια που αναφερεις, ειναι ιδιοι και χειροτεροι στην αμυνα.  Προχωραμε.

Επεξ/σία από BackFromHell

2 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Κρινεις τον Παπαγιαννη για την αμυνα του. Τα μισα 5ρια που αναφερεις, ειναι ιδιοι και χειροτεροι στην αμυνα. Προχωραμε.

Σε ρώτησα κάποια πράγματα και μου απάντησες μια γενικότητα. 

Ο Γκομπερ είναι τρύπιος στην άμυνα? Ο Βεσελι? Ο Μίλουτινοφ? Ο Βαλαντσιουνας? Μάλιστα!!!! Μόνο ο γιοκιτς και ο μέλι είναι χειρότεροι αμυντικά

Το θέμα είναι οτι δεν έκανα σύγκριση για την άμυνα αλλά σε ολους τους τομείς του παιχνιδιού. Μου ζήτησες να σου πω τους καλύτερους Σέντερ και σου απάντησα. Δεν ζήτησες τους καλύτερους αμυντικούς. 

Συμφωνουμε μέχρι εδώ?

Και στο ξαναλέω μπας και το καταλάβεις. Ο καλύτερος Έλληνας Σέντερ είναι όντως ο Παπάγιάννης.  Αυτο ομως δεν τον κάνει και καλό παίχτη συνολικά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, winawer είπε

Σε ρώτησα κάποια πράγματα και μου απάντησες μια γενικότητα. 

Ο Γκομπερ είναι τρύπιος στην άμυνα? Ο Βεσελι? Ο Μίλουτινοφ? Ο Βαλαντσιουνας? Μάλιστα!!!! Μόνο ο γιοκιτς και ο μέλι είναι χειρότεροι αμυντικά

Το θέμα είναι οτι δεν έκανα σύγκριση για την άμυνα αλλά σε ολους τους τομείς του παιχνιδιού. Μου ζήτησες να σου πω τους καλύτερους Σέντερ και σου απάντησα. Δεν ζήτησες τους καλύτερους αμυντικούς. 

Συμφωνουμε μέχρι εδώ?

Και στο ξαναλέω μπας και το καταλάβεις. Ο καλύτερος Έλληνας Σέντερ είναι όντως ο Παπάγιάννης.  Αυτο ομως δεν τον κάνει και καλό παίχτη συνολικά. 

Ειπα τα μισα 5ρια απο οσα αναφερεις. Χειροτεροι και στην αμυνα ΚΑΙ στο ριμπαουντ ΚΑΙ στις ταπες.

Στην τελικη δεν με ενδιαφερει αν τον θεωρεις η οχι καλο παιχτη. Μου αρκει που λες οτι ειναι ο καλυτερος Ελληνας σεντερ, μου αρκει επισης οτι δεν εχεις καμια εναλλακτικη να προτεινεις, αρα συμφωνεις σε οσα γραφτηκαν περι σημαντικης απωλειας -εαν δεν κατεβει- και κατα συνεπεια η συζητηση ειναι ανουσια, γιατι απο αυτο το πραγμα πιαστηκες κι αρχισες να γραφεις τα δικα σου.

Τελος, εαν δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι σε περιπτωση απουσιας Παπαγιαννη , το κακο ειναι διπλο-τριπλο, πχ γιατι -μεταξυ αλλων- το μεγαλυτερο σου οπλο, τον Γιαννη, θα τον βαλεις να παιζει εκτος θεσης στο 5, τοτε τι να εξηγουμε...

9 λεπτά πριν, winawer είπε

Οχι δεν μου το ξαναλες για να το καταλαβω. Τωρα το λες που πηρες τις απαντησεις σου. Γιατι πριν λιγες ωρες εγραφες οτι η απουσια θα στοιχισει στις αντιπαλες ομαδες και οχι σε εμας. Τωρα εκανες την κωλοτουμπα σου και ολα καλα. Τελειωνει κι η συζητηση εδω, γιατι απλουστατα δεν ειναι δυνατον να γινει συζητηση με οποιον ανα λιγες ωρες αλλαζει οσα ελεγε...

image.png.72a164ec8da1cecdbe15ec4f9f2db713.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Ειπα τα μισα 5ρια απο οσα αναφερεις. Χειροτεροι και στην αμυνα ΚΑΙ στο ριμπαουντ ΚΑΙ στις ταπες.

Στην τελικη δεν με ενδιαφερει αν τον θεωρεις η οχι καλο παιχτη. Μου αρκει που λες οτι ειναι ο καλυτερος Ελληνας σεντερ, αρα συμφωνεις σε οσα γραφτηκαν περι σημαντικης απωλειας -εαν δεν κατεβει- και κατα συνεπεια οτι εχεις ανοιξει ανουσια συζητηση.

Ειλικρινά ρε σύ, δεν μπορεις να καταλάβεις απλά πράγματα που σου γράφει. 
Ειναι όντως ο καλύτερος Έλληνας από τους ανύπαρκτους Σέντερ που έχουμε. Επουδενί δεν είναι τον παίχτης η να παίξει σημαντικό ρόλο σε nba. 
Σχολίασα ότι είναι τρύπα στην άμυνα. Και όντως έτσι είναι. Όσα ριμπάουντ και να πάρει είναι σοφτ παίχτης. Δεν μπορεί να σπρώξει τον αντίπαλο που τον βάζει πλάτη. Αν βγει να μαρκάρει ψηλά είναι Άργος και δεν στρίβει. Τι άλλο να σου πω για να το καταλάβεις;;;; 
Εσυ πίστευε ότι έγινε Γκαζολ 

ΥΓ1. Μην αλλάζεις τα ποστάρισμα τα που έχεις κάνει. Σου έχω ήδη απαντήσει και εσυ τα αλλάζεις 

ΥΓ2. Δεν έκανα καμία κωλοτουμπα. Ο συγκεκριμένος είναι τρύπα στην άμυνα και μεγάλο πλήγμα για τις αντίπαλες ομάδες η απουσία του. Για παράδειγμα αν ο Γόντικας είναι καλύτερος αμυντικά από τον παπαφιαννη δεν σημαίνει ότι είναι και καλός παίχτης η ότι θα έπρεπε να τον πάρει στην αποστολή. Ο παίχτης κρίνεται συνολικά. Εγω είπα ότι ο παπαγιαννης είναι τρύπιος αμυντικά και μέτριος στα επιθετικά του καθήκοντα. Τώρα εσυ κατάλαβε ότι θες η ότι μπορεις να καταλάβεις. 

Απλά φαίνεται από τις απαντήσεις που δίνεις αν είσαι σχετικός με το άθλημα η όχι. Δεν αρκεί να βλέπεις μπασκέτακι στην τηλεόραση πάντως. 

Επεξ/σία από winawer

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, winawer είπε

Απλά φαίνεται από τις απαντήσεις που δίνεις αν είσαι σχετικός με το άθλημα η όχι. Δεν αρκεί να βλέπεις μπασκέτακι στην τηλεόραση πάντως. 

Απο το να μην βλεπεις ουτε στην τηλεοραση... :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, BackFromHell είπε

Απο το να μην βλεπεις ουτε στην τηλεοραση... :)

ούτε μια απάντηση στις ερωτήσεις που σου έκανα αν συμφωνεις. 

εχω αρχίσει να πιστευω ότι είτε είσαι ο παπαγιαννης είτε ο μάνατζερ του 

Επεξ/σία από winawer

Χωρίς σουτέρ δεν πάμε μακριά. Δυστυχώς δεν έχουμε την λύση για τις συχνές πάσες που θα γίνονται έξω από την ρακέτα λόγω κλείσιμο Γιάννη. Καλώς ο Ντόρσει αλλά δεν είναι ο σουτέρ που θέλει η Εθνική και ίσως εκτός από αυτόν δεν έχουμε άλλον τόσο καλό.

Θα χρειαστούν μεγάλες αλχημείες από τον προπονητή και την ομάδα.

• Like 1

Ειλικρινά πιστεύετε ότι ήμαστε φαβορί για ένα Μετάλλιο (έστω και χάλκινο); ακόμα και αν ήμαστε χωρίς απώλειες. 

Έχω σταματήσει να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και στα site τους διάφορους ειδικούς. Μόνο νέα και ειδήσεις για τον χώρο του αθλητισμού διαβάζω. 

• Like 1

9 λεπτά πριν, liakinen είπε

Ειλικρινά πιστεύετε ότι ήμαστε φαβορί για ένα Μετάλλιο (έστω και χάλκινο); ακόμα και αν ήμαστε χωρίς απώλειες. 

Έχω σταματήσει να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και στα site τους διάφορους ειδικούς. Μόνο νέα και ειδήσεις για τον χώρο του αθλητισμού διαβάζω. 

Εγω ούτε καν. Ταβάνι θεωρώ την 8αδα. Μακάρι να το πάρουνε αλλά δεν έχω δει τις άλλες ομάδες και σίγουρα δεν ξέρω τη φόρμα της καθεμιάς στο τουρνουά. 

Σίγουρα πάντως μερικοί το πιστεύουν. Θεωρούν ότι ο παπαγιαννης είναι επιπέδου Σακίλ ενώ ο Σλουκι Λουκ έγινε Τζόρνταν. Το έγραψα και πιο πάνω ότι έχουν βολευτεί με τις μετριότητες και τις έχουν θεοποιήσει γτ απλά αυτές έχουμε. 

1 ώρα πριν, winawer είπε

Εγω ούτε καν. Ταβάνι θεωρώ την 8αδα. Μακάρι να το πάρουνε αλλά δεν έχω δει τις άλλες ομάδες και σίγουρα δεν ξέρω τη φόρμα της καθεμιάς στο τουρνουά. 

Σίγουρα πάντως μερικοί το πιστεύουν. Θεωρούν ότι ο παπαγιαννης είναι επιπέδου Σακίλ ενώ ο Σλουκι Λουκ έγινε Τζόρνταν. Το έγραψα και πιο πάνω ότι έχουν βολευτεί με τις μετριότητες και τις έχουν θεοποιήσει γτ απλά αυτές έχουμε. 

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά πιστεύω ότι θα είναι άλλη μία αποτυχημένη διοργάνωση για την Εθνική μας (οι λόγοι είναι γνωστοί και πολλοί). Συμφωνώ για τις μετριότητες αλλά το θέμα θα είναι για άλλη μία φορά ο Γιάννης (Αντετοκούμπο). Με σωστές ευρωπαϊκές άμυνες θα τον κλειδώσουν και θα βλέπουμε "αστεία" πράγματα με ένας εναντίον όλων και γιούρια. Οι βάσεις των καλών εποχών είναι πλέον ανύπαρκτες. Αφήνω μία μικρή ελπίδα στην κακή κατάσταση των βασικών αντιπάλων μας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...