Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αφού είναι που είναι χαλασμένο να του ρίξω κανένα σπρευ επαφών μέσα μήπως δεν κάνει καλή επαφή;

Λογικά μια μεταβλητή αντίσταση είναι όπως τα ποντεσιομετρα.

δε χανεις κ κατι... αν κ προσωπικα δε θα επαιζα με κατι που εχει παρε δωσε με καυσιμο... θα το αλλαζα απλα απευθειας

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

δε χανεις κ κατι... αν κ προσωπικα δε θα επαιζα με κατι που εχει παρε δωσε με καυσιμο... θα το αλλαζα απλα απευθειας

Είναι εξωτερικό δεν είναι μέσα στο υγραέριο με μαγνητισμό δουλευει δηλαδή αν το βγάλεις και βάλεις από πίσω μια πρόκα και την γυρνάς δεξιά αριστερά γυρνάει και αυτό το είχα δει σε ένα βίντεο του Γκολεμη θα το βρω και θα το ανεβάσω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε

Είναι εξωτερικό δεν είναι μέσα στο υγραέριο με μαγνητισμό δουλευει δηλαδή αν το βγάλεις και βάλεις από πίσω μια πρόκα και την γυρνάς δεξιά αριστερά γυρνάει και αυτό το είχα δει σε ένα βίντεο του Γκολεμη θα το βρω και θα το ανεβάσω.

τοτε ναι δε χανεις κατι..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

τοτε ναι δε χανεις κατι..

Ναι γιατί αυτό που κάνει μου θυμίζει ποντεσιομετρο που δεν κάνει καλή επαφή να σκεφτείς δύο επαφές έχει δύο καλώδια πάνε πάνω σε αυτό που αν το αποσυνδέω δείχνει ότι είμαι γεμάτος υγραέριο. Απλά πριν κάνω ότι κάνω θα μάθω αν έχω το σωστό εξάρτημα η οι μαφιόζοι Ιταλοί τους χάλασε και έβαλαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Screenshot 2022-07-01 at 09-54-31 ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.png

Καμία σχέση με τα τρία που γράφει ο πίνακας ποιο πάνω με αυτό που έχω εγώ.

IMG_20220701_145106_edit_95828251396833.jpg

Δημοσ.
5 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλημερες, το αμαξι εχει τον ιδιο δεικτη για βενζινη και υγραεριο αναλογως τι δουλευει δειχνει και την σταθμη. Στην βενζινη δουλευει κανονικα στο υγραεριο αν γεμισω μενω απο υγραεριο πριν ακουμπησει κοκκινα αν δεν γεμισω μενω απο υγραεριο κανονικα δηλαδη παει κοκκινα τελειωνει το κοκκινο μου αναβει λεντακι μεχρι και ενδειξη για να βαλω υγραεριο. Μερικες φορες εχω και τρελες ενδειξεις παει ξαφνικα τερμα γεματο τερμα αδειο στην μεση ενω πχ επρεπε να ειναι σε αλλη θεση.

Στην αρχη πιστεψα οτι καπου σκαλωνει το φλοτερ στην δεξαμενη του υγραεριου και ειπα οκ ειναι να αλλαξω δεξαμενη και πολυβαλβιδα και θα φτιαξει ελα ομως που δεν εφτιαξε γιατι αλλαξα δεξαμενη και πολυβαλβιδα. Το μονο που εβαλαν πανω απο την παλια πολυβαλβιδα ειναι αυτο το οργανακι που μετραει την ενδειξη γιατι το δικο τους δεν δουλευε λογω διαφορετικης ομμικης αντιστασης οπως μου ειπαν.

Πιστευω οτι τελικα αυτο το οργανακι η εχει προβλημα η ειναι λαθος και γιατι λεω λαθος γιατι στην σελιδα με τα ανταλλακτικα υπαρχουν 3 διαφορετικοι κωδικοι για αυτο το οργανακι.

Πως θα δω εγω ποιο ειναι το σωστο οργανακι που φοραει το δικο μου αμαξι;

Screenshot 2022-07-01 at 09-54-31 ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ.png

Πάρε τηλέφωνο στην Opel Κρητίδης (2109012940). Δυστυχώς, είναι το μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο Opel που ασχολείται με εργοστασιακό υγραέριο.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...