kesogdem Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Εδώ και αρκετό καιρό οταν σερφάρω στο ιντερνετ και πάω σε μιά σελιδα να επιλέξω καποιο θεμα που με ενδιαφέρει, πατώντας με το ποντίκι αντι να επιλέξει το θεμα και να το παρουσιάσει με "πετάει" στην αρχή της σελίδας. Μετα απο 2-3 προσπάθειες το καταφέρνω. Τι μπορει να συμβαίνει; Εχω ενημερώσει τον driver του ποντικιου (Hp) αλλά τίποτε
micos000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Όταν λες ότι σε πετάει στην αρχή, εννοείς ότι κατεβαίνεις στην σελίδα και σε πάει πάλι πάνω (εγώ αυτό κατάλαβα) ή σε γυρίζει στην home page του site; Στο κάνει σε όλους τους browsers ή μόνο σε συγκεκριμένο; Το switch που είναι στους browsers για να σε πάει στην κορυφή της σελίδας είναι το /#top και αν το προσθέσεις στο τέλος της γραμμής διεύθυνσης όπου και αν βρίσκεσαι σε ανεβάζει στην κορυφή π.χ. στο car που δεν έχει top πήγαινε κάπου και κατέβα στην σελίδα και εκεί που είσαι συμπλήρωσε το (μαζί με την slash, δηλαδή όλο μαζί /#top) και θα σε πάει στην κορυφή. Αυτό το γράφω σε περίπτωση που το ποντίκι είναι με προγραμματιζόμενα πλήκτρα και έχεις βάλει κανένα macro και το έχεις ξεχάσει. Ποιο ακριβώς είναι το ποντίκι που έχεις; Μήπως έχει πλαϊνά πλήκτρα στην αριστερή μεριά; Αν έχει, μήπως πατιούνται κατά λάθος; Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις του οδηγούς της hp και να το αφήσεις με τους generic; Δοκίμασες ένα άλλο ποντίκι ή να συνδέσεις αυτό που έχεις σε άλλο σύστημα;
kesogdem Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, micos000 είπε Όταν λες ότι σε πετάει στην αρχή, εννοείς ότι κατεβαίνεις στην σελίδα και σε πάει πάλι πάνω (εγώ αυτό κατάλαβα) ή σε γυρίζει στην home page του site; Στο κάνει σε όλους τους browsers ή μόνο σε συγκεκριμένο; Το switch που είναι στους browsers για να σε πάει στην κορυφή της σελίδας είναι το /#top και αν το προσθέσεις στο τέλος της γραμμής διεύθυνσης όπου και αν βρίσκεσαι σε ανεβάζει στην κορυφή π.χ. στο car που δεν έχει top πήγαινε κάπου και κατέβα στην σελίδα και εκεί που είσαι συμπλήρωσε το (μαζί με την slash, δηλαδή όλο μαζί /#top) και θα σε πάει στην κορυφή. Αυτό το γράφω σε περίπτωση που το ποντίκι είναι με προγραμματιζόμενα πλήκτρα και έχεις βάλει κανένα macro και το έχεις ξεχάσει. Ποιο ακριβώς είναι το ποντίκι που έχεις; Μήπως έχει πλαϊνά πλήκτρα στην αριστερή μεριά; Αν έχει, μήπως πατιούνται κατά λάθος; Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις του οδηγούς της hp και να το αφήσεις με τους generic; Δοκίμασες ένα άλλο ποντίκι ή να συνδέσεις αυτό που έχεις σε άλλο σύστημα; 1) κατεβαίνω στην σελίδα και με πάει πάλι πάνω 2) το κάνει σε ολους τους browsers 3) Δεν εχει προγραμματισμένα πλήκτρα 4) Το ποντίκι που εχω ειναι Hp ασύρματο χωρίς πλαινά πλήκτρα 5) οδηγούς χρησιμοποιώ τούς generic 6) ναι δοκίμασα και με ενσύρματο ποντίκι και μου εκανε τα ιδια Σε ευχαριστώ που ασχολήθηκες με το θέμα μου
greekfragma Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 να μην ακουμπάς το touchpad του λάπτοπ δοκίμασες;
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, greekfragma είπε να μην ακουμπάς το touchpad του λάπτοπ δοκίμασες; Και πως συμπέρανες ότι είναι λάπτοπ; @kesogdem Αν αντί για αριστερό κλικ πατήσεις το μεσαίο κουμπί (την ροδέλα) ήαν κάνεις δεξί κλικ-άνοιγμα τι κάνει; Από όλο το σκηνικό μου μοιάζει σαν να τρέχει κάτι από πίσω και κάνει refresh την σελίδα συνέχεια. Ίσως κανένα addon ή κάτι που τρέχει στο παρασκήνιο. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από micos000
kesogdem Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Με ροδέλα ή δεξιό κλίκ ανοιγει νεο παράθυρο με το θέμα κανονικά Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από kesogdem
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Να σε ρωτήσω και κάτι τελευταίο. Όταν λες ότι σε πάει στην αρχή της σελίδας, εννοείς ότι βλέπεις την σελίδα να ρολάρει και να πάει στην κορυφή ή κάνει ανανέωση και σε πάει έτσι στην αρχή της σελίδας; Αυτό το έχεις παρατηρήσει και στην εξερεύνηση των αρχείων ή μόνο στους browsers; Έχεις κάποιο δικό σου antivirus ή είσαι με το default των windows; Άνοιξε μια γραμμή εντολών σαν διαχειριστής (γράψε cmd στην αναζήτηση και δεξί κλικ->Εκτέλεση σαν διαχειριστής στην γραμμή εντολών) και δώσε sfc /scannow (έχει κενό μετά το sfc και το scannow είναι κολλημένο με την slash), πάτα Y για Yes και μόλις τελειώσει κάνε μια επανεκκίνηση, μήπως και στρώσει με έλεγχο των αρχείων συστήματος. Επίσης, κατέβασε μια portable έκδοση όποιου browser θέλεις (εκτός από chrome, προτείνω opera ή maxthon) και δοκίμασε και από εκεί να δεις αν στο κάνει. Κάνε και έναν έλεγχο για ιούς. Επειδή όμως το πρόβλημα σου όμως είναι πολύ περίεργο, εγώ θα κατέβαζα και ένα live linux (π.χ. lubuntu), θα ετοίμαζα ένα στικάκι και μετά boot από το στικάκι και θα έμπαινα σε live inux να δω αν το κάνει και εκεί.
kesogdem Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Με την ευκαιρία οσπου να κανω αυτά που μου λές Σαν browser προτιμάς τον opera απο τον chrome;
micos000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι οπαδός του firefox. Ο opera είναι chromium οπότε στην ουσία είναι chrome με άλλο skin και κάποια έξτρα. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα