Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω το σύστημα της υπογραφής.

Μετά την αλλαγή της μητρικής από x470 , η απόδοση στα Windows  και στα παιχνίδια ήταν ανώμαλη και μετά από κάποια τεστ και benchmarks η σταθερότητα έφυγε τελείως. Στα παιχνίδια πιάνει 30-60fps ακόμα και στις οθόνες αναμονής.

Ίδια κατάσταση στα Windows. Η κίνηση στο ποντίκι δεν είναι σταθερή και κάθε μερικά μικρό δευτερόλεπτα χάνει και πηδάει από το ένα σημείο στο άλλο.

Έκανα αναβάθμιση στο τελευταίο Βίος και καπάκι φορμάτ. Μέσα στα Windows έχει μόνο οδηγούς και τίποτα άλλο.

Προφανώς το θέμα είναι hardware αλλά τι ? Η μητρική λειτουργούσε οκ για κάποιο διάστημα. Με έδωσε 11899 στο unigine superposition και 4289 στο cinebench r20. Μετά από μερικές ώρες άρχισαν τα θέματα και έκανα φορμάτ.

Καμμια ιδέα ? 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από ASDIC
Δημοσ.

ολα αυτα τα εκανα. δεν λειτουργησε τιποτα.

2 ημερες εσπασα το κεφαλι μου και τσαμπα φορματ εκανα.

Οι μνημες εχουν θεμα σε αυτην την μητρικη. Ειναι 1 σετ με 3866 και ενα αλλο με 3600 της Gskill. Στην αλλη μητρικη ετρεχαν στα 3600 χωρις θεμα με XMP. Τωρα σε αυτην χτυπανε. Μολις το διεγνωσα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ASDIC είπε

ολα αυτα τα εκανα. δεν λειτουργησε τιποτα.

2 ημερες εσπασα το κεφαλι μου και τσαμπα φορματ εκανα.

Οι μνημες εχουν θεμα σε αυτην την μητρικη. Ειναι 1 σετ με 3866 και ενα αλλο με 3600 της Gskill. Στην αλλη μητρικη ετρεχαν στα 3600 χωρις θεμα με XMP. Τωρα σε αυτην χτυπανε. Μολις το διεγνωσα.

Ξεκινάς με ένα χαλαρό 3200CL16 και ανεβαίνεις ή καμμένη γή πουλάς τις παλιές και παίρνεις νέο kit

Δημοσ.

Κατι γινεται με την μητρικη. Εχω βαλει μονο το ενα σετ με τιος 3866. ειτε εχω νεργοποιημενο το κιτ στο XMP ειτε manual, εχει θεμα. Οταν τρεχει στοκ ταχητητες 2133 ολα καλα.

Θα τρεξω ολους τους πιθανους συνδυασμους και με το αλλο κιτ.

Εαν τιποτα δεν λειτουργησει σημαινει οτι εχει θεμα η μητρικη μαλλον.

Κριμα και ο τυπος την ειχε μονο 1-1,5 ετος. Ολοκαινουργια ειναι.

θα δοκιμασω και το ΒΙΟΣ που ειχε πριν το αναβαθμισω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρχιζω και υποπτευομαι ασυμβατοτητα με τις μνημες παρολο που ενα παρομοιο κιτ ειναι στην λιστα....

οτι ιδεες εχεις ο καθενας ας πει την γνωμη του.....

εχω καταφερει να σταθεροποιησω τις μνημες στα Windows και το σκορ στο R20 ειναι καλυτερο απο πριν στα 4336 !

Αλλα στο superposition και στα παιχνιδια δεν ειναι σταθεροποιημενο καθολου. Απενεργοποιησα το SAM αλλα καμμια διαφορα.

Επεξ/σία από ASDIC
  • Λύση
Δημοσ.

τελευταια προοδος.

Οι μνημες τρεχουν στα XMP στα 3866, χωρις θεματα. Θα κανω εκτενεστερες δοκιμες αυριο.

Η καρτα γραφικων δεν απεδιδε διοτι το riser ειανι 3,0 και η μητρικη προσπαθουσε να τρεξει στα 4,0, οποτε ειχε μειωμενει αποδοση.

Ολα φαινεται να λειτουργουνε ως πρεπει, χωρις μεγαλες παρεμβασεις, το οποιο ειναι περιεργο.

Δημοσ.

οχι φιλε μου. οι οδηγοι για το τσιπσετ ειναι απο τα πρωτα πραγματα που εγκαθηστονται. 

Τεχνικα κολληματα. Πριν δεν δεχοταν κανενα απο τα 2 στικ 16GB σε καμμια θεση και ξαφνικα αποφασισε οτι του αρεσει.

Μετα εριξα και το προτοκολλο στο PCIx16 απο 4.0 σε 3.0 και ολα οκ απο χτες.

Ολα αυτα κρατησε 3 ολοκληρες ημερες απο την αλλαγη στης μητρικης. Τσαμπα και το φορματ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αν μου ελεγες πως βγαζει και blue screen η φριζαρει θα σου ελεγα 90% τροφοδοσία.

εάν σε περνει δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...