Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ από εχτές να πληρώσω κάποιους παλαιούς λογαριασμούς ΕΥΔΑΠ από την ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ.

Γράφω τον αριθμό παραστατικού και το ποσό πληρωμής, αλλά λαμβάνω συνέχεια το μήνυμα να διορθώσω κάποιο λάθος στους χαρακτήρες που έχω γράψει.

Έλεγξα άπειρες φορές και δεν έχω τίποτα λάθος. Το checkbox κάτω για τους όρους είναι κλικαρισμένο.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την σελίδα της ΕΥΔΑΠ ή το θέμα είναι από εμένα;

Οι λογαριασμοί είναι τρεις, δύο δικοί μου και ένας από το διαμέρισμα της μητέρας μου.

Δημοσ.

Δοκίμασες να το κάνεις με "μερική εξόφληση"; Πρώτα το ποσό που έχει λήξει και μετά το τρέχον;

Screenshot(44).png

• Like 1
Δημοσ.

Ότι είπε ο φίλος από πάνω. Είχα επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικά και μου είπαν το ίδιο πράγμα. 

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, K2012 είπε

Δοκίμασες να το κάνεις με "μερική εξόφληση"; Πρώτα το ποσό που έχει λήξει και μετά το τρέχον;

Screenshot(44).png

Θα το δω. 

Δεν υπάρχει κάποιο ποσό που έληξε, πάρα μόνο ένα ποσόν επάνω στον λογαριασμό το οποίο το γράφω αλλά δεν προχωράει 

• Like 1
Δημοσ.

μολις πληρωσα κανονικα ληγμενους λογαριασμους ( χωρις επιλογη μερικης εξοφλησης )

προχωρησε κανονικα..

Δημοσ.

Ουτε σε εμενα προχωρησε 2 φορες στο παρελθον με ληγμένους... τωρα ηρθε παλι ληγμενος (μεχρι να τον φερουν ειχε ηδη ληξει κανα 2 μερες)... Στον επομενο αν ειμαι τυχερός και έρθει εγκαίρως... οτι να ναι οι τυποι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...