zax21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα παιδιά , σήμερα ξαφνικά είχα σε ΟΤΕ 100αρα γραμμή 50 % ταχύτητα κ όχι σταθερό , άλλα κανονικό upload , ήρθε ο τεχνικός ελενξε κ μου είπε οτι έχει θέμα η γραμμή του σπιτιού γιατί λέει μέχρι το δικό τους box έχει και τηλέφωνο και κανονική ταχύτητα και μου είπε οτι κ καλά με δεν βρήκε το πομπό του που είχε βάλει στο σπίτι εκτός , είναι δυνατόν αυτό ? έτσι ξαφνικά και χωρίς να έχω κάποιο δείγμα , κ η γραμμή μου είναι σταθερότατη , εγώ πιστεύω οτι ο τύπος άλλα για άλλα κοίταξε , εσείς τι γνώμη έχετε; Να δω αν συνεχιστεί αυτό και να τους πω ότι έφερα τεχνικό και μου είπε ότι είναι οκ η γραμμή μου να την κοιτάξουν πάλι ;
NikosKallithea Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Αλλαξε το καλώδιο σου πρώτα, όπως σου είπε και μετά βλέπεις
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, zax21 είπε Καλησπέρα παιδιά , σήμερα ξαφνικά είχα σε ΟΤΕ 100αρα γραμμή 50 % ταχύτητα κ όχι σταθερό , άλλα κανονικό upload , ήρθε ο τεχνικός ελενξε κ μου είπε οτι έχει θέμα η γραμμή του σπιτιού γιατί λέει μέχρι το δικό τους box έχει και τηλέφωνο και κανονική ταχύτητα και μου είπε οτι κ καλά με δεν βρήκε το πομπό του που είχε βάλει στο σπίτι εκτός , είναι δυνατόν αυτό ? έτσι ξαφνικά και χωρίς να έχω κάποιο δείγμα , κ η γραμμή μου είναι σταθερότατη , εγώ πιστεύω οτι ο τύπος άλλα για άλλα κοίταξε , εσείς τι γνώμη έχετε; Να δω αν συνεχιστεί αυτό και να τους πω ότι έφερα τεχνικό και μου είπε ότι είναι οκ η γραμμή μου να την κοιτάξουν πάλι ; Ναι είναι δυνατό να συμβεί. Αν σου λέει ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα στην εσωτερική σου τότε εκεί είναι το πρόβλημα. Βέβαια αυτό με την τηλεφωνία είναι περίεργο. Το τηλέφωνο σου το συνδέεις πάνω στο μόντεμ ή στην πρίζα του τηλεφώνου;
zax21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Ναι είναι δυνατό να συμβεί. Αν σου λέει ότι υπάρχει βραχυκύκλωμα στην εσωτερική σου τότε εκεί είναι το πρόβλημα. Βέβαια αυτό με την τηλεφωνία είναι περίεργο. Το τηλέφωνο σου το συνδέεις πάνω στο μόντεμ ή στην πρίζα του τηλεφώνου; Στη πρίζα δεν είναι voip Ωραία και ας πούμε οτι έχω έναν άξονα καλωδίου όπως λέει , γιατί με τον ελεγκτή του δεν βρίσκει αυτόν τον έναν άξονα καλωδίου έστω ;
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, zax21 είπε Στη πρίζα δεν είναι voip Ωραία και ας πούμε οτι έχω έναν άξονα καλωδίου όπως λέει , γιατί με τον ελεγκτή του δεν βρίσκει αυτόν τον έναν άξονα καλωδίου έστω ; Γιατί είναι βραχυκυκλωμενη η καλωδίωση σου
zax21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Γιατί είναι βραχυκυκλωμενη η καλωδίωση σου Και γίνεται να έχω ίντερνετ ; τες πα θα τα πιάσω ένα ένα και θα ενημερώνω
Bourdoulas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, zax21 είπε Και γίνεται να έχω ίντερνετ ; τες πα θα τα πιάσω ένα ένα και θα ενημερώνω Ναι γίνεται. Συνήθως πολύ χαμηλότερη ταχύτητα.
jkoukos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, zax21 είπε Ωραία και ας πούμε οτι έχω έναν άξονα καλωδίου όπως λέει , γιατί με τον ελεγκτή του δεν βρίσκει αυτόν τον έναν άξονα καλωδίου έστω ; Διότι το όργανο για να κάνει μέτρηση χρειάζεται και τα 2 καλώδια του ζεύγους. Αν ένα δεν υπάρχει συνδεδεμένο, δείχνει πρόβλημα. Και για να σου λέει ότι στην είσοδο έχει κανονικά σήμα, σημαίνει ότι υπάρχει θέμα στην εσωτερική εγκατάσταση, κάτι που είναι ευθύνη δική μας. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο θέμα και λέγεται μονόπολο. Δεν πρόκειται για βραχυκύκλωμα αλλά για κόψιμο του ενός καλωδίου από το ζεύγος. Στην τηλεφωνία χρειάζονται και τα 2 καλώδιο του ζεύγους για να δουλέψει. Ένα (οποιοδήποτε) να μην είναι συνδεδεμένο, διακόπτεται η επικοινωνία. Στο DSL όμως υπάρχει περίπτωση να δουλεύει και με το ένα καλώδιο του ζεύγους, ωστόσο υπάρχει μεγάλη απώλεια στον συγχρονισμό.
zax21 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, jkoukos είπε Διότι το όργανο για να κάνει μέτρηση χρειάζεται και τα 2 καλώδια του ζεύγους. Αν ένα δεν υπάρχει συνδεδεμένο, δείχνει πρόβλημα. Και για να σου λέει ότι στην είσοδο έχει κανονικά σήμα, σημαίνει ότι υπάρχει θέμα στην εσωτερική εγκατάσταση, κάτι που είναι ευθύνη δική μας. Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιο θέμα και λέγεται μονόπολο. Δεν πρόκειται για βραχυκύκλωμα αλλά για κόψιμο του ενός καλωδίου από το ζεύγος. Στην τηλεφωνία χρειάζονται και τα 2 καλώδιο του ζεύγους για να δουλέψει. Ένα (οποιοδήποτε) να μην είναι συνδεδεμένο, διακόπτεται η επικοινωνία. Στο DSL όμως υπάρχει περίπτωση να δουλεύει και με το ένα καλώδιο του ζεύγους, ωστόσο υπάρχει μεγάλη απώλεια στον συγχρονισμό. Συγχρονίζω μια χαρά σταθερά + ότι απώλεια έχω μόνο στο download κ όχι στο up , γενικά η γραμμή δεν δείχνει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα , όπως είπα από πάνω θα τα πιάσω ένα ένα να δω
infin1tyGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 minutes ago, zax21 said: απώλεια έχω μόνο στο download κ όχι στο up Το Attainable του up είναι το ίδιο με παλιά; Δεν λέει κάτι το ότι δεν σου άλλαξε γιατί το κλείδωμα είναι πολύ μικρότερο από το Attainable οπότε και σε περίπτωση βλάβης είναι πολύ πιθανό να μην έχεις πρόβλημα στο up.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, zax21 είπε Στη πρίζα δεν είναι voip Ωραία και ας πούμε οτι έχω έναν άξονα καλωδίου όπως λέει , γιατί με τον ελεγκτή του δεν βρίσκει αυτόν τον έναν άξονα καλωδίου έστω ; Είσαι σίγουρος ότι δεν εχει viop, ποιόν ρουτερ σου έχουν δώσει;
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 8 hours ago, zax21 said: Συγχρονίζω μια χαρά σταθερά + ότι απώλεια έχω μόνο στο download κ όχι στο up , γενικά η γραμμή δεν δείχνει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα , όπως είπα από πάνω θα τα πιάσω ένα ένα να δω μια χαρα με 50 τις 100 ταχυτητα? το upload ειναι μονο 10 λογικο να το πιανεις.99 τις 100 εισαι μονοπολο. 34 minutes ago, hln3 said: 100 mbps και δεν είναι voip; Είσαι 100% σίγουρος; ναι.και εγω 100 εχω χωρις voip απλα εχω nova απο kv ote
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα