Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, whoever81 είπε

Σύμφωνοι αλλά είναι κατανοητή και η οπτική μου νομίζω. Και όπως σωστά λες οι ελλείψεις καθιστούν τις συγκρίσεις άτοπες.

μαζί σου, από την άλλη η αποφυγή σύγκρισης με το switch είναι λίγο φάση "κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου" 

είναι υπαρκτή κονσόλα παρά τις όποιες ιδιαίτερότητες της  και σκίζει σε πωλήσεις 

• Like 2
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, whoever81 είπε

To Switch είναι εκτός σύγκρισης γιατί είναι φορητή και άλλης γενιάς κονσόλα.

Το αρχικο αρθρο το διαβασες καθολου; Με μεταφραση προφανος δεν περιμενω να ξερεις την γλωσσα.
Εαν εσυ πιστευεις οτι ειναι εκτος συγκρισης δικαιωμα σου, οσο και να το κρυβετε ομως τοσο αυτο θα πουλαει. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν την ανυπαρξια ελευθεριας τυπου στην Ελλαδα σε θεματα πολιτικης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, safridia είπε

Το αρχικο αρθρο το διαβασες καθολου; Με μεταφραση προφανος δεν περιμενω να ξερεις την γλωσσα.
Εαν εσυ πιστευεις οτι ειναι εκτος συγκρισης δικαιωμα σου, οσο και να το κρυβετε ομως τοσο αυτο θα πουλαει. Ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν την ανυπαρξια ελευθεριας τυπου στην Ελλαδα σε θεματα πολιτικης.

Το είδα το άρθρο. Απλά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το Switch.  Συνωμοτούν τα μέσα για να κρύψουν την επιτυχία του Switch; Για ποιο λόγο το κάνουν; Αλλωστε δεν μπορεί να κρυφτεί η επιτυχία του και δεν επηρεάζεται, όπως λες και εσύ.

Επεξ/σία από whoever81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...