Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TutaKachun είπε

......το να αλληλοκράζεστε για το ποιο καταναλωτικο προιον ειναι καλύτερο δεν σας κανει τιποτα αλλο απο τυφλωμενα και βλαμμενα fanboy.

...δεν θα μπω στο ηλιθιο τρυπάκι να κράξω εναν παντελώς άγνωστο σε μενα ανθρωπο, επειδη η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του προτίμηση στην διασκεδαση διαφερει απο την δική μου.

Εχμ δε ξερω σε ποιον αναφέρεσαι αλλα μιλώντας για τον εαυτο μου, κοσμητικά επίθετα χρησιμοποίησα μόνο για προϊόντα και οχι για ανθρώπους...

Για ποιοτητα δεν θα πω καν, γιατι μπορω να αραδιάζω δεκαδες παιχνιδια του gamepass που ειναι απιστευτα ποιοτικα.

Ο λόγος οπου εχει δεκαδες ποιοτικά παιχνιδια στο Gamepass ειναι οτι οταν αυτα τα παιχνιδια αναπτύχθηκαν δεν ειχαν υποψιν τους τις συνδρομητικές υπηρεσίες αλλα κατεληξαν εκει στην πορεια.

Δεν εχω όρεξη και χρονο να επεκταθώ αλλα αν διαβασεις και παλι το post μου θα δεις να γραφω οτι τα προβλήματα θα ξεκινήσουν μεταγενέστερα.

Σταματηστε να θεωρείτε πως ποιότητα ειναι μονο το ιδιο 3rd person παιχνιδι με τα ιδια mechanic και 20 διαφορετικά skin

Εκτιμώ την αποφασιστική και γεματη επιχειρήματα προτροπή σου αλλα δυστυχώς όχι, το οτι ενα παιχνιδι εχει παρομοιους μηχανισμούς με ενα αλλο δεν αρκεί ως αιτια να "σταματήσω" να το θεωρώ ποιοτικό.

Δε μπορω να καταλαβω ποιος θεωρησε καλο το συγκεκριμένο επιχείρημα και αμεσως το ασπάστηκε η anti-PS κοινότητα ... 

Λέγεται Game Genre και μαντεψτε τι είναι!

Ειναι κατηγορία/τύπος παιχνιδιων που μοιράζονται κοινα χαρακτηριστικά οπως gameplay mechanics, camera position, objectives, player perspective, progression system κτλ...

"Ωωω κοιτα το Doom ειναι το ιδιο παιχνιδιιιι με το Far Cryyyyyy cryyyyy!! Αφου ειναι ιδιο με αλλο Skin!!! Ενα οπλο που περπαταει!!" 🤣

6 ώρες πριν, TutaKachun είπε

Στο τρένο παίζεις στο κινητό.

Οχι ευχαριστώ!!

Μάστιγα φίλε μου είναι οι εταιρείες που δίνεις 80 ευρω για το game και θες αλλα 2000 για να το ¨ολοκληρώσεις".

Το οτι έφερες τα DLC στη συζήτηση μου αρεσει γιατι μου θυμιζει τις εποχες οπου γινοταν μια αντίστοιχη συζήτηση μεταξυ "συντηρητικών" και "προοδευτικών" gamers.

Θυμαμαι σαν τωρα τους ανυποψίαστους προοδευτικούς που καλοπροαίρετα νομιζαν οτι οι εταιρίες θα βγαζουν εξτρα DLC με ουσιαστικό περιεχόμενο, σε λογικο κοστος και αφιερώνοντας πραγματικο development χαχαχα

(Οπως τωρα νομιζουν οτι θα συνεχίσουν με ενα 10ρικο να παιρνουν ιδιας ποιότητας games με οταν πληρωναν 80 χαχα just give it time 😉)

Φυσικά οι εταιρίες εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή/αποδοχή της αγοράς για να κοψουν κομματακια το υπαρχον περιεχομενο των  παιχνίδιων και να πουλανε σπαθια στο 1/3 της τιμης ολοκληρου του game.

Ποιος ακριβώς ειναι μάστιγα; Το Forza Horizon...

Μάστιγα ειναι το Gamepass.

Forza Horizon κορυφαίο παιχνίδι, θα το παιξω απο Οκτώβρη στο PC με την 4090.

1 ώρα πριν, fanboy είπε

Επιθετικός

Συγνώμη για την επίθεση 😂 (Κοιταξε το)

1 ώρα πριν, fanboy είπε

προσβλητικός υποτιμητικός

Μάλλον εχεις ταυτιστεί τοσο πολυ με το XB που παιρνεις οτι γραφω για το προϊόν προσωπικα.

1 ώρα πριν, fanboy είπε

...για αυτό έχει φτάσει το PlayStation στην κατάσταση που είναι σήμερα...

Εννοείς κορυφή δηλαδή? 

Ναι είναι αλλα εχει περιθωρια βελτιωσης γιατι στηρίζεται κυριως στα PS4 παιχνιδια για την ωρα.

Φυσικά ακομα δεν εχει φτασει ουτε στο μέσο της ζωης του το μηχανημα οποτε βλεπουμε.

Πρέπει να το κανει γιατι εχει δυνατό ανταγωνισμο απο την Nintedo.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Δεν ξέρω, μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει στο κινητό παιχνίδια σαν αυτά που έπαιξα με το game pass. 

Δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψες και το ξέρεις. :P

Προφανώς και υπερβάλλω απλά εξετάζω και το κίνητρο

Πέρα από την πλάκα επειδή δεν βρίσκω νόημα να πάρω Xbox (αν και βρήκα νόημα να έχω δύο switch..) θα ήθελα υποστήριξη cloud για το pass διαφορετικά μιας και το έχω κρατήσει κάποιους μήνες τελικά συμπέρανα ότι είναι τζάμπα λεφτά κάθως δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες μου και δυστυχώς θελω αρκετο χρόνο πλέον να τελειώσω ένα παιχνίδι δεν μπορω να πληρώνω συνδρομή και να ελπίζω ότι θα υπάρχει και μετά από μήνες που μπορεί να το ξαναπιάσω οπότε είναι ακόμα της λογικής της "αγοράς" 

Βέβαια έβαλα την ακριβή συνδρομή στο PS4 να δω πώς θα μου φανεί στην πράξη όπως το ίδιο έχω κάνει και στο switch για να δω πώς θα μου φανεί επίσης στην πράξη και μόλις φτάσει η επόμενη χρονιά αλλάζω ή κρατάω το πλάνο αναλόγως.

Στο switch πχ ψήνομαι να γυρίσω σε απλή συνδρομή στο PS4 ενδεχομένως πάω στη μεσαία αν δεν βρω πολύ νόημα στους παλιούς τίτλους. Αλλά στις δύο αυτές πλατφόρμες είμαι ήδη εκεί είναι η διαφορά οπότε ναι θα δοκιμάσω κάτι επιπλέον να δω αν μου αρέσει.

Στο pass που μισοειμαι κατέληξα ότι τα λιγοστά παιχνίδια που με ενδιαφέρουν καλύτερα να τα πάρω σε έκπτωση και να καλυφθώ από τις άλλες πλατφόρμες για τα cross

Αυτό που θέλω να εξηγήσω είναι πως όταν έχεις 200 παιχνίδια στο PSN δεν λες άς βάλω και ένα pass.. να το βάλεις να το κάνεις τι;

Πόσο μάλλον να πάρεις και ένα Xbox να το πάρεις να το κάνεις τι;

Και είναι αρκετός κόσμος που θα σκεφτεί έτσι.

Προφανώς, ξαναλέω, η Ms κατάλαβε κάποια πράγματα και τα πάει καλύτερα και αυτό είναι καλό για τον ανταγωνισμό.

Δυστυχώς δεν τα έχει καταλάβει όλα και προσωπικά έχω και την αντιπάθεια μου προς τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο μόνος λόγος να κινηθώ προς αυτήν είναι αν δω exclusives του επιπέδου που καταλαβαίνεις ότι θέλω να δω.

1 ώρα πριν, fanboy είπε

Καλύτερο χειριστήριο

Σχετικά με αυτό.. ένα assassin's odyssey χρειάστηκε ώστε να μου αχρηστευτεί το RB οπότε και όλο το χειριστήριο του xboxne που είχα πριν οπότε δεν με πείθει ιδιαίτερα για την ποιότητα της η Ms..

Το ένα σάπιο του PS4 ζεί ακόμα έχοντας περάσει ανάλογο ζόρι με το origins και ας έχει αυτονομία δύο ωρών πλέον (το Xbox με eneloop προφανώς δεν νιώθει) και ένα δεύτερο που είχα στο PS4 μου κάηκε γιατί το φόρτισα με προβληματικό φορτιστή κινητού

Συνολικά το πιο ποιοτικό (και εν τέλει καλύτερο) χειριστήριο που είχα από τις πρόσφατες γενιές είναι το pro του switch (βέβαια εκεί έχουμε τα joy cons..) και το νέο της Sony περιμένω να δω τι θα βγάλει. Προφανώς χαίρομαι που προσπαθούν να καινοτομήσουν αλλά με απογοητεύει η αυτονομία για αυτό έχω και δεύτερο

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, fanboy είπε

κάθεσαι και απαντάς σε 10 άτομα

Σε δυο απαντησα, μαθε αριθμητική.

17 λεπτά πριν, fanboy είπε

Τες πα καλή συνέχεια 

Αυτο το γράφουμε στο τελος του Post, μάθε γραμματική.

18 λεπτά πριν, fanboy είπε

δεν έχεις τρόπους

Σε δυο Post σου εχεις ηδη πει 5 επίθετα εναντίον μου ενώ εγω κανενα, μάθε savoir vivre.

20 λεπτά πριν, fanboy είπε

Ότι πεις fanboy

Fanboy είναι το όνομα που εσυ επελεξες για τον εαυτό σου εδω μεσα οχι εγω, μάθε ανάγνωση.

33 λεπτά πριν, fanboy είπε

Και στο φβ τις ίδιες απόψεις

Δεν εχω ΦΒ, μάθε σωστό stalking.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, blasterdark86 είπε

Οσοι θεωρουν οτι πλανο της μικροσοφτ αλλα και συμφέρων ειναι να βγει η σονυ εκτος αγορας πιστευω ειναι εντελως εκτος . Θα χρησιμοποιήσω το κλασικο  better the devil you know than the devil you don't . 

Συνεργατικο ολιγοπωλιο σκεφτομαι οτι υπαρχει με φοβο παντα την εισοδο της apple και της google οπου εκει μιλαμε για μεγαλα ψαρια με απειρο μαρουλι . Αρα η μς γιατι να θελει στην πορτα της την καθε apple . Οσο η σονυ πορεύεται στον χωρο θεωρω οτι θα ναι πιο ηπιος ο ανταγωνισμος .

Kανείς δεν θέλει να βγει η Sony εκτός αγοράς. Λέμε απλά οτι αν μπουνε σοβαρα στο παιχνιδι εταιρειες κολοσσοι οπως η Apple η Amazon και η Google δεν θα μπορει να αντεξει. Πάρτο με ορους ποδοσφαιρου. Η Sony ειναι η Manchester United. Παραδοσιακή δύναμη, υπερεπιτυχημενη. Μπήκε στη μέση το Qatar και η "ανυπαρκτη"¨Σιτι εχει σαρώσει την Πρεμιερ Λιγκ.

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Ρε φίλε τι καζουαλ τσαμπουνάς;

Ποιο το ουσιαστικό πλεονεκτήματα του Xbox? Το pass? Καλώς ή κακώς τα έχουμε παίξει τα περισσότερα ή θα τα αγοράζουμε αν είναι αρκετά καινούρια ώστε να μπουν σε συνδρομή

Όποιος περιμένει συνδρομή να παίξει παιχνίδια όχι απλά casual είναι απλά κονταροχτυπιέται με παίκτες κινητών.

Και παραβλέπεις το γεγονός ότι όσοι πάμε σε 5 έχουμε ήδη βιβλιοθήκη και backlog στο 4.

Σίγουρα τα πάει πολύ καλύτερα η Ms από ότι μέχρι τώρα και καλά κάνει, αλλά δεν πρόκειται να σβήσει έτσι απλά το playstation το οποίο είναι "όνομα" για κάποιο λόγο προφανώς.

Επίσης μπορείτε να συνεχίσετε να αγνοείτε τα exclusive της Σόνυ αλλά κατά κανόνα είναι σίγουρα πιο ευχάριστα από αυτά της Ms τα οποία ακόμα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι με τα στούντιο που αγόρασε (και ελπίζω να μην καταστρέψει τελείως, αν και πολλά από αυτά είχαν ήδη πάρει τον κακό δρόμο).

Η Ms μαζεύει αυτούς που δεν θέλουν να τα ακουμπήσουν για παιχνίδια, αλλά αυτοί δεν είναι τίποτα ψαγμενοι, απλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά ακόμα και αν φτάσουν να έχουν ποιότητα επιπέδου Netflix ή Spotify και σε αυτή τη κατηγορία ψυχαγωγίας.

Οι υπόλοιποι ακόμα και αν έχουμε σχετικές συνδρομές θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τίτλους που αξίζουν με κανονική αγορά ακόμα και full price

2 πράγματα εχω να πω σε αυτο. Το ένα το λέω εδω και χρόνια. Χαλαρώστε λιγο με τα exclusives. Κονσολες πουλαει το online, το fortnite, το fifa κτλ. Εχετε φ'αει ενα σκάλωμα οτι αν η κονσολα δεν εχει ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ 3RD PERSON ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ MECHANICS, δεν πουλαει. Η αγορά σας διαψευδει. 120 μυρια PS4 ειναι στην αγορα. Τα πιο επιτυχημενα 1st party exclusives δεν ξεπερνανε τα 20. Καταλαβαίνεις για τι ψιχουλα μιλάμε; Το πιο επιτυχημενο 1st party ισα που πλησιάζει/περναει τα 20 μυρια. Που σημαινει οτι το 83,4% των κατόχων της κονσολας ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ. Και αντε day one δεν ειχε χρόνο, δεν ειχε λεφτα δεν δεν δεν. To God of war βγηκε το 18. Απο τοτε κοντευουν 4 χρονια. Στο Amazon κοστιζει 1 ψωροεικοσαρικο. Και εχει συνολικες πωλησεις 21 μυρια. Δηλαδη το ΦΟΒΕΡΟΤΡΟΜΕΡΟΑΝΕΠΑΝΑΉΠΤΟΕΠΟΣ που εβγαλε η Sony, τα 99 απο τα 120 μυρια κατοχων PS4 δεν ασχολουνται να το παρουν ουτε 4 χρονια μετα με 20 δολλαρια. Ξεκοληστε λιγο απο το κολημα με τα exclusives. Για ονομα το GTA5 πούλησε περισσοτερα αντιτυπα απο ΟΛΑ τα 1st party της Sony μαζι. Κοντευει δεκαετια και περσι εβγαλε 800 μυρια ΜΟΝΟ απο shark cards. Και εσεις εχετε κολησει στα ψιχουλα απο τα exclusives. Μέχρι και η Sony το πηρε πρεφα και ετοιμαζει πλεον 12+ live service games αλλα τα φανμπογια της εκει κολλημενα

29 λεπτά πριν, MikeGR7 είπε

Εχμ δε ξερω σε ποιον αναφέρεσαι αλλα μιλώντας για τον εαυτο μου, κοσμητικά επίθετα χρησιμοποίησα μόνο για προϊόντα και οχι για ανθρώπους...

Ο λόγος οπου εχει δεκαδες ποιοτικά παιχνιδια στο Gamepass ειναι οτι οταν αυτα τα παιχνιδια αναπτύχθηκαν δεν ειχαν υποψιν τους τις συνδρομητικές υπηρεσίες αλλα κατεληξαν εκει στην πορεια.

Δεν εχω όρεξη και χρονο να επεκταθώ αλλα αν διαβασεις και παλι το post μου θα δεις να γραφω οτι τα προβλήματα θα ξεκινήσουν μεταγενέστερα.

Εκτιμώ την αποφασιστική και γεματη επιχειρήματα προτροπή σου αλλα δυστυχώς όχι, το οτι ενα παιχνιδι εχει παρομοιους μηχανισμούς με ενα αλλο δεν αρκεί ως αιτια να "σταματήσω" να το θεωρώ ποιοτικό.

Δε μπορω να καταλαβω ποιος θεωρησε καλο το συγκεκριμένο επιχείρημα και αμεσως το ασπάστηκε η anti-PS κοινότητα ... 

Λέγεται Game Genre και μαντεψτε τι είναι!

Ειναι κατηγορία/τύπος παιχνιδιων που μοιράζονται κοινα χαρακτηριστικά οπως gameplay mechanics, camera position, objectives, player perspective, progression system κτλ...

"Ωωω κοιτα το Doom ειναι το ιδιο παιχνιδιιιι με το Far Cryyyyyy cryyyyy!! Αφου ειναι ιδιο με αλλο Skin!!! Ενα οπλο που περπαταει!!" 🤣

Οχι ευχαριστώ!!

Το οτι έφερες τα DLC στη συζήτηση μου αρεσει γιατι μου θυμιζει τις εποχες οπου γινοταν μια αντίστοιχη συζήτηση μεταξυ "συντηρητικών" και "προοδευτικών" gamers.

Θυμαμαι σαν τωρα τους ανυποψίαστους προοδευτικούς που καλοπροαίρετα νομιζαν οτι οι εταιρίες θα βγαζουν εξτρα DLC με ουσιαστικό περιεχόμενο, σε λογικο κοστος και αφιερώνοντας πραγματικο development χαχαχα

(Οπως τωρα νομιζουν οτι θα συνεχίσουν με ενα 10ρικο να παιρνουν ιδιας ποιότητας games με οταν πληρωναν 80 χαχα just give it time 😉)

Φυσικά οι εταιρίες εκμεταλλεύτηκαν την ανοχή/αποδοχή της αγοράς για να κοψουν κομματακια το υπαρχον περιεχομενο των  παιχνίδιων και να πουλανε σπαθια στο 1/3 της τιμης ολοκληρου του game.

Μάστιγα ειναι το Gamepass.

Forza Horizon κορυφαίο παιχνίδι, θα το παιξω απο Οκτώβρη στο PC με την 4090.

Συγνώμη για την επίθεση 😂 (Κοιταξε το)

Μάλλον εχεις ταυτιστεί τοσο πολυ με το XB που παιρνεις οτι γραφω για το προϊόν προσωπικα.

Εννοείς κορυφή δηλαδή? 

Ναι είναι αλλα εχει περιθωρια βελτιωσης γιατι στηρίζεται κυριως στα PS4 παιχνιδια για την ωρα.

Φυσικά ακομα δεν εχει φτασει ουτε στο μέσο της ζωης του το μηχανημα οποτε βλεπουμε.

Πρέπει να το κανει γιατι εχει δυνατό ανταγωνισμο απο την Nintedo.

Να τονίσω πρώτα φιλε οτι δεν σε εκραζα. Απλά με βάση το ποστ σου απευθυνομουν σε σενα. Μιλαω ομως γενικά. Επίσης δεν κραζω πχ το Uncharted. Είναι παιχνιδια που λατρεύω. Λεω απλα πως οταν χρησιμοποιουμε απολυτη ισοπεδωση είναι πολύ εύκολο να απαντησει ετσι και ο αλλος. Οσο για το δεκαρικο, οποιος θεωρει οτι το Gamepass θα μεινει μονιμα στα 12,99 και μαλιστα με πολυ ευκολους τροπους να το παρεις ακομα φθηνοτερα, ειναι ασχετος. Η MS εχει ομως την δυνατοτητα οικονομικα να στο δινει με 12 ευρω για να σε παρει πελατη. Τα 1st party της MS που ερχονται στην επομενη 4ετια ειναι περισσοτερα απο 80. Αυτο σημαινει πως με ενα μέσο ορο 70 ευρω (για day one) μιλαμε για 5600 μονο για τα 1st party. Κάθε τοσο επισης η MS κλεινει συμφωνιες για triple A για αθλητικα games και για indie. Σε 3-4 χρόνια, το Gamepass θα εχει παει 100 μυρια συνδρομητες, θα σου κοψει τις καρτες του θειου και θα σου παει σταδιακα το Gamepass στα 20 ευρω. 20 ευρω το μηνα ειναι 240 τον χρονο. Που και ΠΑΛΙ μας συμφερει. Και 100 μυρια 20αρικα ειναι 2 δις το μηνα, δηλαδη 24 το χρονο. Δεν ξερω τι εξοδα θα εχει αλλα υποθετω οτι θα της αφηνει ενα βαρβατο κερδος. Που σημαινει ακομα περισσοτερα day one 3rd party γιατι πλεον θα ειναι το πρωτο ονομα. 

Την 4090 την προσπερναω. Το 90% των gamers δεν μπορει να παρει τετοιες καρτες. Και οι περισσοτεροι απο αυτους και να μπορουσαν, δεν σκοπευουν να πληρωσουν 5 μισθους που θα κανει λογικα η καρτα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Να τονίσω πρώτα φιλε οτι δεν σε εκραζα. Απλά με βάση το ποστ σου απευθυνομουν σε σενα. Μιλαω ομως γενικά. Επίσης δεν κραζω πχ το Uncharted. Είναι παιχνιδια που λατρεύω. Λεω απλα πως οταν χρησιμοποιουμε απολυτη ισοπεδωση είναι πολύ εύκολο να απαντησει ετσι και ο αλλος. Οσο για το δεκαρικο, οποιος θεωρει οτι το Gamepass θα μεινει μονιμα στα 12,99 και μαλιστα με πολυ ευκολους τροπους να το παρεις ακομα φθηνοτερα, ειναι ασχετος. Η MS εχει ομως την δυνατοτητα οικονομικα να στο δινει με 12 ευρω για να σε παρει πελατη. Τα 1st party της MS που ερχονται στην επομενη 4ετια ειναι περισσοτερα απο 80. Αυτο σημαινει πως με ενα μέσο ορο 70 ευρω (για day one) μιλαμε για 5600 μονο για τα 1st party. Κάθε τοσο επισης η MS κλεινει συμφωνιες για triple A για αθλητικα games και για indie. Σε 3-4 χρόνια, το Gamepass θα εχει παει 100 μυρια συνδρομητες, θα σου κοψει τις καρτες του θειου και θα σου παει σταδιακα το Gamepass στα 20 ευρω. 20 ευρω το μηνα ειναι 240 τον χρονο. Που και ΠΑΛΙ μας συμφερει. Και 100 μυρια 20αρικα ειναι 2 δις το μηνα, δηλαδη 24 το χρονο. Δεν ξερω τι εξοδα θα εχει αλλα υποθετω οτι θα της αφηνει ενα βαρβατο κερδος. Που σημαινει ακομα περισσοτερα day one 3rd party γιατι πλεον θα ειναι το πρωτο ονομα. 

Την 4090 την προσπερναω. Το 90% των gamers δεν μπορει να παρει τετοιες καρτες. Και οι περισσοτεροι απο αυτους και να μπορουσαν, δεν σκοπευουν να πληρωσουν 5 μισθους που θα κανει λογικα η καρτα.

Εξακολουθω να μην συμφωνω με το Gamepass αλλα αυτα που λες εχουν μια καλή λογική και σέβομαι την οπτικη σου γωνία. Ο χρονος θα δειξει.

Μια παρένθεση για την 4090 που οντως θα ειναι παραλογα τιμολογημενη, ας είμαστε ομως ειλικρινείς και με μια 4050 θα εισαι και παλι σε ισχυρότερο συστημα απο τα PS5/XBXSXS.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/7/2022 στις 3:00 ΜΜ, fanboy είπε

Καλύτερη απόδοση καλύτερο χειριστήριο τριπλάσια στούντιο τα οποία αρχίζουν ήδη να αποδίδουν και να βγάζουν παιχνίδια καλύτερο online φυσικά μέσα σε αυτά και το Gamepass όσο και αν μου λες πως έχεις λεφτά και θες να πληρώνεις για παιχνιδάκια 100αδες €. 

Username checks out. Απλά προτιμώ τα παιχνίδια του Playstation και μόνο αυτό μετράει ως γνωστόν. Υπάρχει και σημαντικό backlog απο PS4. Προφανώς τα Xbox Series είναι κορυφαίες κονσόλες και τρελό vfm με Gamepass. Γούστα είναι αυτά όμως και περιμένουμε τα τριπλάσια στούντιο...Remind me in 3 years.

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ.

καλύτερο χειριστήριο

based on who?

τριπλάσια στούντιο

Αυτο ειναι σχετικο. Τριπλασια στουντιο αλλα αδυνατει να βγαλει τριπλασια ΑΑΑ games.

• Like 1
Δημοσ.
59 minutes ago, SabotazNic said:

based on who?

Αυτο ειναι σχετικο. Τριπλασια στουντιο αλλα αδυνατει να βγαλει τριπλασια ΑΑΑ games.

θεμα χρονου ειναι και αυτο. Ηδη ηταν publisher of the year για το 2021. Και μπορει το 22 να ειναι χαλαρό αλλα απο το 23 και μετα θα δουμε πολλα ΑΑΑ και οχι μονο. Ηδη ξεκιναμε το πρωτο εξαμηνο με

• Starfield
  • Redfall
  • Forza Motorsport
  • Minecraft Legends
  • ARA

και συντομα

• Diablo 4 (:smiling_imp: )
  • COD 2023

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, privateer είπε

θεμα χρονου ειναι και αυτο. Ηδη ηταν publisher of the year για το 2021. Και μπορει το 22 να ειναι χαλαρό αλλα απο το 23 και μετα θα δουμε πολλα ΑΑΑ και οχι μονο. Ηδη ξεκιναμε το πρωτο εξαμηνο με

• Starfield
  • Redfall
  • Forza Motorsport
  • Minecraft Legends
  • ARA

Publisher of the year? 😱

Ερχονται 5 παιχνιδια? 😱

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, SabotazNic said:

Publisher of the year? 😱

Ερχονται 5 παιχνιδια? 😱

Ακριβως και 5 ΑΑΑ το πρωτο εξαμηνο σε αντιθεση με σονυ ποσα ειπαμε εχει το πρωτο εξαμηνο του 23 μιας και εκανες συγκρισεις?😂

Μην απαντας δεν χρειαζεται 0 αρα 5-0 με απλα ελληνικα 5πλασια. Οποτε καλυπτεται και η αναγκη για 3πλασια που ζηταγες 😂

Επεξ/σία από privateer
  • Like 2
Δημοσ.

Τα νουμερα των πωλησεων ειναι ενα στιγμιότυπο του τώρα.
Με το που θα σκάσουν -μονο και μονο- τα games της bethesda και της activision όλα στο gamepass,
καθώς και όλα τα νέα releases 1η μερα στη συνδρομή,
οι πωλήσεις αναγκαστικά θα δείξουν τη διαφορά δυναμικής.

Κατά τη γνώμη μου η sony κακώς χάνει χρόνο και ψειρίζει τους φανατικούς της πελάτες πουλώντας τους 80αρια για remakes και μια "ανταγωνιστική συνδρομή" που εχει νόημα μόνο για κάποιον τελείως ...αρχάριο στο playstation!
Το έδαφος που αφήνει τώρα με αυτές τις τακτικές θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να καταληφθεί αργότερα.
Έπρεπε ΗΔΗ να εχει δηλώσει οτι τα releases της θα μπαίνουν πρώτη μέρα στη συνδρομή. Οι ακατανόητοι λόγοι που δεν το κάνει θα της κοστίσουν στο μέλλον, που τελικά ...θα το κάνει.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το αρθρο ειναι "δημοσιογραφικο" με τα ελληνικα προτυπα.
Το αρχικο αρθρο λεει κατι εντελως διαφορετικο.
Αλλη κονσολα κυριαρχει και στο hardware και στο software, και δεν μιλαμε για μικρη διαφορα. Απλα πουλανε και λιγα κομματια και απο τα Xbox/ps5.
Καλυτερα να κανουμε οτι δεν υπαρχει αυτη η αλλη κονσολα, σε ολοκληρο το αρθρο δεν αναφερει πουθενα την υπαρξη αλλης κονσολας παρολο που το αρχικο αρθρο τα γραφει σωστα.

Ισως να ειναι παρανομη η παρακατω εικονα γιατι αναφερει την απαγορευμενη κονσολα (που εδω κανουμε οτι δεν υπαρχει καν)
Λιγο ντροπη.

image.png.a4ba160b789ea3aeaec3f61ec68dfdaa.png

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/7/2022 στις 10:01 ΜΜ, safridia είπε

Το αρθρο ειναι "δημοσιογραφικο" με τα ελληνικα προτυπα.
Το αρχικο αρθρο λεει κατι εντελως διαφορετικο.
Αλλη κονσολα κυριαρχει και στο hardware και στο software, και δεν μιλαμε για μικρη διαφορα. Απλα πουλανε και λιγα κομματια και απο τα Xbox/ps5.
Καλυτερα να κανουμε οτι δεν υπαρχει αυτη η αλλη κονσολα, σε ολοκληρο το αρθρο δεν αναφερει πουθενα την υπαρξη αλλης κονσολας παρολο που το αρχικο αρθρο τα γραφει σωστα.

Ισως να ειναι παρανομη η παρακατω εικονα γιατι αναφερει την απαγορευμενη κονσολα (που εδω κανουμε οτι δεν υπαρχει καν)
Λιγο ντροπη.

image.png.a4ba160b789ea3aeaec3f61ec68dfdaa.png

To Switch είναι εκτός σύγκρισης γιατί είναι φορητή και άλλης γενιάς κονσόλα.

Επεξ/σία από whoever81
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, whoever81 είπε

To Switch δεν ανταγωνίζεται αυτές τις κονσόλες. Πρώτον είναι φορητό και δεύτερον είναι άλλης γενιάς.

το switch είναι ΚΑΙ φορητό και μια χαρά τις ανταγωνίζεται καθώς για την Nintendo είναι η παρούσα γενιά, για ποιο λόγο να μην τις ανταγωνίζεται από τη στιγμή που απευθύνεται στο ίδιο κοινό εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό και η μόνη διαφοροποίηση είναι προσφέρει επιπλέον δυνατότητα (φορητότητα) σε βάρος άλλης δυνατότητας (τα καλύτερα γραφικά) 

το μόνο πράγμα που δημιουργεί θέμα ωστε να δούμε την πραγματική εικόνα είναι οι ελλείψεις

και το switch oled έχει μια σχετική έλλειψη, αλλά καμιά σχέση με αυτή του ps5 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το switch είναι ΚΑΙ φορητό και μια χαρά τις ανταγωνίζεται καθώς για την Nintendo είναι η παρούσα γενιά, για ποιο λόγο να μην τις ανταγωνίζεται από τη στιγμή που απευθύνεται στο ίδιο κοινό εξυπηρετεί τον ίδιο σκοπό και η μόνη διαφοροποίηση είναι προσφέρει επιπλέον δυνατότητα (φορητότητα) σε βάρος άλλης δυνατότητας (τα καλύτερα γραφικά) 

το μόνο πράγμα που δημιουργεί θέμα ωστε να δούμε την πραγματική εικόνα είναι οι ελλείψεις

και το switch oled έχει μια σχετική έλλειψη, αλλά καμιά σχέση με αυτή του ps5 

Σύμφωνοι αλλά είναι κατανοητή και η οπτική μου νομίζω. Και όπως σωστά λες οι ελλείψεις καθιστούν τις συγκρίσεις άτοπες.

Επεξ/σία από whoever81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...