Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, geogoku είπε

Πάντως για καινούργιες κονσόλες τα νούμερα είναι τραγικά χαμηλά κ για τους δύο.

Αν γυρίσει κάποιος να δει τις πωλήσεις σε παλαιότερες γενιες να δει τι ποσότητες έδινε πχ το 3ds ή το Wii μπορείς να καταλάβεις πόσο πεσμένη είναι η gaming αγορά στην Ιαπωνία καθώς πλέον τα κινητά είναι ότι πιο προσβάσιμο για gaming. 

Εχουν γυρίσει την πλάτη στις κονσόλες κ το έχουν ρίξει στα gacha games δυστυχώς.

Έχει ανεβεί πολύ το Streaming εκεί. Έχουν ταχύτητες διαστημικές. Βάζουν μια συνδρομή Gamepass & Ps Now και καθάρισαν. Άντε να δούμε ποτέ θα έρθει και στα μέρη μας καλή ταχύτητα να μην δίνουμε και τα 1000€ Για τις δυο κονσόλες πφφφ

Επεξ/σία από fanboy
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ChownTuen είπε

Θα πλησιάσει το PS5 την σημασία του PS2. Όχι.

Πιο πιθανό είναι θυμόμαστε το xbox x/s ως την πρώτο βήμα για το cloud gaming. 

Εγώ προσωπικά, μια γνώμη λεω όπως και εσυ, θα εδινα μια κουράδα σαν παράσημο στο XSXSX. 😊

Ακόμα μια κουράδα θα έδινα και στο Cloud gaming.

Για μενα το τελευταίο καλο XBOX ήταν το 360 και ήταν και το τελευταίο που είχε εξαιρετικά παιχνίδια και hardware.

To XSXSXS το αγόρασα το σύνδεσα, έβαλα μέσα 15 games του 360 (ο λογος που το πήρα) και έπαιξαν μόνο τα 2, φυσικά εφυγε σούμπιτο την άλλη μερα το πρωί.

Επίσης δε ξερω τι εννοείς την "σημασία" του PS2, μαλλον τις πωλησεις, αλλα για εμένα ειχε μικρή σημασία, προτιμούσα το Dreamcast που ειχε και Antialiasing στα γραφικά και παιχνιδάρες επίσης.

Επίσης το Game Pass, προσωπικά, το θεωρώ μάστιγα του gaming και πιστεύω οτι μεσοπρόθεσμα θα "κατεβάσει" κάθετα την ποιότητα των μελλοντικών τίτλων.

Μακροπρόθεσμα πιστεύω θα εξευτελίσει τους developers και θα οδηγήσει σε μαζικά παραγόμενα, generic, copy - pasted παιχνίδια όπως ακριβως κατέστρεψε τον χώρο του Κινηματογράφου το Netflix και το Streaming.

Όπως βλέπεις δεν συμμερίζονται ολοι τις ιδιες απόψεις με εσένα, οπότε εκφράσεις του τύπου "θυμόμαστε" απέφευγε τες.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα χρονο απο τωρα το xbox θα ειναι μπροστα σε πωλησεις. Οσο τυφλος κ να εισαι κ να μην θες να δεις το τρενο ερχεται με πολλα χιλιομετρα. Αν κ δεν την ενδιαφερει την ms για πωλησεις κ προτιμαει να σε φερει σαν πελατη ακομα κ pc να εχεις η πχ νεα smart tv. Η ms θελει συνδρομητες οχι αγοραστες xbox.

H sony το πηγαινε καλα μεχρι την προηγουμενη γενια απλα πηγαινε με μισο βημα στο μελλον μην χασει την πελατεια. Τωρα Nαντελα κ Σπενσερ ειπαν all in κ τωρα game over.

Το play πουλαει ακομα πολυ μονο κ μονο επειδη οι περισοτεροι ειναι απλα casual gamers χωρις καν να ξερουν. Οπως παλια επαιρναν ολοι azax, παπουτσια strike ,βεντεξ κτλ κτλ αλλα τωρα σιγα σιγα αλλαζει κ ενημερωνετε ο κοσμος!

Επεξ/σία από malias4
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, whoever81 είπε

Τα σχόλια χορεύουν σε ρυθμούς Xbox fanboy σάλσα 🥁. Στο μεταξύ τα μισά Series S/X τα πήραν όσοι δεν βρίσκουν PS5 🤠 Και εγώ μέσα σε αυτούς. Υπερβολή τα μισά οκ...

To PS5 με πολύ μεγαλύτερες ελλείψεις και παραμένει μπροστά σε πωλήσεις. Για τον απλό λόγο ότι είναι και πάλι η πιο καινοτομική κονσόλα με τα καλύτερα και περισσότερα exclusives + Playstation = Gaming. Περιμένουμε τις ορδές των exclusives του Xbox. Gamepass vfm αλλά δεν έχω απεριόριστο ελεύθερο χρόνο. Δεν με ενδιαφέρει η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Am I wrong?? Yes you are asshole! Ok...

To πρόβλημα με τα exclusives του XBOX είναι πως το κοινό λειτουργεί με 2 μέτρα και 2 σταθμά. Και εξηγούμαι. Το Last of Us 2 ηταν σε παραγωγή 6 χρόνια. Αλλά 5 το God of War. Αλλα τοσα τα Horizon, Ghost of Tsushima κτλ. Ας δούμε τώρα την MS. Αγόρασε τα περισσοτερα studio το 18 και την Bethesda το 21. Βάλε 1 χρόνο μέχρι να ολοκληρωθουν οι εξαγορές και η αναδιοργάνωση των studio, πήγαμε τελη 19. Ο κόσμος δίνει free pass στη Sony να κανει 6 χρονια το X studio να βγάλει game αλλά στην ΜS δεν εχει υπομονή 3 χρόνια (εκ των οποιων τα 2 με καραντινες παγκοσμια) και ειναι στα καγκελα φωναζοντας MS NO GAMES. Είναι, στην καλύτερη περίπτωση, υποκρισια και φανερώνει κομπλεξισμο για κάτι που υπάρχει απλά για την διασκέδαση μας. Γιατι, οσο κλισε και αν ειναι, το να αλληλοκράζεστε για το ποιο καταναλωτικο προιον ειναι καλύτερο δεν σας κανει τιποτα αλλο απο τυφλωμενα και βλαμμενα fanboy.

Eγω ξέρω 2 απλά πράγματα. Σε 3 χρόνια που έχω το Gamepass Ultimate εχω πληρώσει 468 ευρώ. Σύμφωνα λοιπόν με το xbox profile μου έχω τερματισει πάνω απο 150 games. Με εναν μεσο ορο 30 ευρω το game θα έπρεπε να δώσω περισσοτερα απο 4.500 ευρω. Για ποιοτητα δεν θα πω καν, γιατι μπορω να αραδιάζω δεκαδες παιχνιδια του gamepass που ειναι απιστευτα ποιοτικα. Σταματηστε να θεωρείτε πως ποιότητα ειναι μονο το ιδιο 3rd person παιχνιδι με τα ιδια mechanic και 20 διαφορετικά skin

5 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Εγώ προσωπικά, μια γνώμη λεω όπως και εσυ, θα εδινα μια κουράδα σαν παράσημο στο XSXSX. 😊

Για μενα το τελευταίο καλο XBOX ήταν το 360 και ήταν και το τελευταίο που είχε εξαιρετικά παιχνίδια και hardware.

To XSXSXS το αγόρασα το σύνδεσα, έβαλα μέσα 15 games του 360 (ο λογος που το πήρα) και έπαιξαν μόνο τα 2, φυσικά εφυγε σούμπιτο την άλλη μερα το πρωί.

Επίσης δε ξερω τι εννοείς την "σημασία" του PS2, μαλλον τις πωλησεις, αλλα για εμένα ειχε μικρή σημασία, προτιμούσα το Dreamcast που ειχε και Antialiasing στα γραφικά και παιχνιδάρες επίσης.

Επίσης το Game Pass, προσωπικά, το θεωρώ μάστιγα του gaming και πιστεύω οτι μεσοπρόθεσμα θα "κατεβάσει" κάθετα την ποιότητα των μελλοντικών τίτλων.

Μακροπρόθεσμα πιστεύω θα εξευτελίσει τους developers και θα οδηγήσει σε μαζικά παραγόμενα, generic, copy - pasted παιχνίδια όπως ακριβως κατέστρεψε τον χώρο του Κινηματογράφου το Netflix και το Streaming.

Όπως βλέπεις δεν συμμερίζονται ολοι τις ιδιες απόψεις με εσένα, οπότε εκφράσεις του τύπου "θυμόμαστε" απέφευγε τες.

To cloud gaming είναι το μελλον. Ναι ακομα δεν ειναι τελειο αλλά ειναι το μέλλον. Θα σου δώσω ενα απλο παράδειγμα. Εχεις μια συνδρομή Gamepass. Εισαι σπιτι σου. Ανοιγεις την τηλεόραση σου, ανοιγεις την εφαρμογή και παίζεις Gears 6. Πρέπει να φυγεις για δουλειες. Στο τρένο παίζεις στο κινητό. Και το βράδυ στο ξενοδοχείο, στην tv. Ολα αυτα χωρις 500ευρα για κονσολες η 2χιλιαρα για PC. Το θέμα ειναι να κανουμε υπομονη ώστε να μπουνε σερβερς παντου.

Κράζεις το Gamepass οτι είναι μάστιγα. Μάστιγα φίλε μου είναι οι εταιρείες που δίνεις 80 ευρω για το game και θες αλλα 2000 για να το ¨ολοκληρώσεις". Λες θα ρίξει την ποιοτητα. Τα studio της MS πέρσι είχαν την υψηλοτερη συνολικη βαθμολογία. Για να μην αναφέρω το ποσο καλο εχει κανει στους indie developers το gamepass.

Ποιος ακριβώς ειναι μάστιγα; Το Forza Horizon που δωρεαν σου δίνει ενα απο τα καλύτερα race games ever και με ελαχιστο εξτρα κοστος σου δινει DLC, extra cars κτλ ή το Gran Turismo 7 που σου ζητάει 80 ευρώ για το base edition και μετα απαιτει να 50αρικα και 100αρικα για απλα αυτοκινητα που στο προηγουμενο game κοστιζαν το 1/5; Εξηγησε μου ποιος απο τους 2 ειναι μαστιγα. Απο την αλλη εχεις 2 επιλογές.

1. Σε βαθος 5ετιας περισσοτερα απο 80 1st party games. Αυτά ειναι rts, simulation, fps, racing, rpg, moba, mmo, action, fighting, survival, puzzle, sports και γενικά κάθε ειδος, απο νεα IP, sequel, remaster και remake. 

2. Σε βάθος 5ετιας, καμια 30αρια 1st party games, με 1-2 νεα IP, περισσοτερα 10 live service games. Παιχνίδια τα οποια ξερεις ηδη τι ειναι. Ολα τα παιχνιδια του PS4 με αύξοντα αριθμο. 2-3 απο αυτα θα ειναι open world, 2-3 θα ειναι racing, platform κτλ και ολα τα υπολοιπα θα ειναι 3rd person, action με την ιδια μηχανη γραφικών, τα ιδια mechanics, τα ιδια sequel, απλα το ενα θα εχει σκιν walking dead, το αλλο θα εχει skin indiana jones κτλ κτλ.

Πες μου λοιπον ποιος απο τους 2 ειναι μαστιγα; Γιατι ενα απλο google search θα δεις δεκαδες παραδείγματα απο developers που εκθειαζουν το gamepass.

ΥΓ. To gaming ειναι ειναι η επομενη χοτ βιομηχανια. Ειναι πλεον η βασική διασκέδαση των νεων ενηλικων. Είναι mainstream και κατηγορίες ανθρωπων οπως γυναικες, "μεγαλοι" κτλ που δεν ασχολουνταν ειναι πλεον ολο και περισσοτεροι. Για ονομα εχω ακουσει συνομιλια σε διπλανο τραπεζι καφε απο 3 40αρηδες με κοστουμια, που ειχε να κανει με το ποσες ωρες μπορουν να ριξουν την εβδομαδα σε games. Που καποτε στα 23 μου ο πατερας μου μου ελεγε οτι ειμαι μεγαλος για να παιζεω με μπλιμπλικια. Το gaming θα εκτοξευτει. Γι΄αυτο βλεπουμε ξαφνικα εταιρειες οπως η Apple και η Amazon να θελουν να μπουνε δυνατά. Και σε ρωτάω κατι απλο. Η Sony δεν μπορει να τους ανταγωνιστει. Η θα εξαγοραστει απο καμια Amazon/Αpple που ολο το οικονομικό ετος της Sony ειναι μια Πέμπτη τους, είτε θα ακολουθήσει δικο της μονοπατι οπως η Νιντεντο. Και ναι η MS δεν ειναι ο μεσιας που τα κανει ολα για το καλο μας (far from it). Θες ομως να μου πεις πως προτιμας τα "αφεντικα" του gaming να ειναι η Apple και η Amazon ή η MS;

ΥΓ2. Oλα τα υπολοιπα που διαβαζω σε κλασσικα σχόλια τα αγνοω. Ο σωστός gamer πρεπει να εχει και τα 3 συστηματα. Γιατι πρεπει να παιξεις και το Starfield και το Zelda και το God of War. Αλλά επειδη δεν εχουμε ολοι την δυνατοτητα να εχουμε 3 κονσολες, πρεπει να επιλεξουμε. Και δεν θα μπω στο ηλιθιο τρυπάκι να κράξω εναν παντελώς άγνωστο σε μενα ανθρωπο, επειδη η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ του προτίμηση στην διασκεδαση διαφερει απο την δική μου

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Οσοι θεωρουν οτι πλανο της μικροσοφτ αλλα και συμφέρων ειναι να βγει η σονυ εκτος αγορας πιστευω ειναι εντελως εκτος . Θα χρησιμοποιήσω το κλασικο  better the devil you know than the devil you don't . 

Συνεργατικο ολιγοπωλιο σκεφτομαι οτι υπαρχει με φοβο παντα την εισοδο της apple και της google οπου εκει μιλαμε για μεγαλα ψαρια με απειρο μαρουλι . Αρα η μς γιατι να θελει στην πορτα της την καθε apple . Οσο η σονυ πορεύεται στον χωρο θεωρω οτι θα ναι πιο ηπιος ο ανταγωνισμος .

Δημοσ.
11 ώρες πριν, MikeGR7 είπε

Επιθετικός προσβλητικός υποτιμητικός και κολλημένος στο παρελθόν. Δυστυχώς για αυτό έχει φτάσει το PlayStation στην κατάσταση που είναι σήμερα. Όσο βαράτε παλαμάκια τόσο θα αρμέγει θα πουλάει 80€ Ριμαστερ και θα χρεώνει τα πατσακια. Κρίμα 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, malias4 είπε

Σε ενα χρονο απο τωρα το xbox θα ειναι μπροστα σε πωλησεις. Οσο τυφλος κ να εισαι κ να μην θες να δεις το τρενο ερχεται με πολλα χιλιομετρα. Αν κ δεν την ενδιαφερει την ms για πωλησεις κ προτιμαει να σε φερει σαν πελατη ακομα κ pc να εχεις η πχ νεα smart tv. Η ms θελει συνδρομητες οχι αγοραστες xbox.

H sony το πηγαινε καλα μεχρι την προηγουμενη γενια απλα πηγαινε με μισο βημα στο μελλον μην χασει την πελατεια. Τωρα Nαντελα κ Σπενσερ ειπαν all in κ τωρα game over.

Το play πουλαει ακομα πολυ μονο κ μονο επειδη οι περισοτεροι ειναι απλα casual gamers χωρις καν να ξερουν. Οπως παλια επαιρναν ολοι azax, παπουτσια strike ,βεντεξ κτλ κτλ αλλα τωρα σιγα σιγα αλλαζει κ ενημερωνετε ο κοσμος!

Ρε φίλε τι καζουαλ τσαμπουνάς;

Ποιο το ουσιαστικό πλεονεκτήματα του Xbox? Το pass? Καλώς ή κακώς τα έχουμε παίξει τα περισσότερα ή θα τα αγοράζουμε αν είναι αρκετά καινούρια ώστε να μπουν σε συνδρομή

Όποιος περιμένει συνδρομή να παίξει παιχνίδια όχι απλά casual είναι απλά κονταροχτυπιέται με παίκτες κινητών.

Και παραβλέπεις το γεγονός ότι όσοι πάμε σε 5 έχουμε ήδη βιβλιοθήκη και backlog στο 4.

Σίγουρα τα πάει πολύ καλύτερα η Ms από ότι μέχρι τώρα και καλά κάνει, αλλά δεν πρόκειται να σβήσει έτσι απλά το playstation το οποίο είναι "όνομα" για κάποιο λόγο προφανώς.

Επίσης μπορείτε να συνεχίσετε να αγνοείτε τα exclusive της Σόνυ αλλά κατά κανόνα είναι σίγουρα πιο ευχάριστα από αυτά της Ms τα οποία ακόμα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι με τα στούντιο που αγόρασε (και ελπίζω να μην καταστρέψει τελείως, αν και πολλά από αυτά είχαν ήδη πάρει τον κακό δρόμο).

Η Ms μαζεύει αυτούς που δεν θέλουν να τα ακουμπήσουν για παιχνίδια, αλλά αυτοί δεν είναι τίποτα ψαγμενοι, απλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά ακόμα και αν φτάσουν να έχουν ποιότητα επιπέδου Netflix ή Spotify και σε αυτή τη κατηγορία ψυχαγωγίας.

Οι υπόλοιποι ακόμα και αν έχουμε σχετικές συνδρομές θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τίτλους που αξίζουν με κανονική αγορά ακόμα και full price

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Ρε φίλε τι καζουαλ τσαμπουνάς;

Ποιο το ουσιαστικό πλεονεκτήματα του Xbox? Το pass? Καλώς ή κακώς τα έχουμε παίξει τα περισσότερα ή θα τα αγοράζουμε αν είναι αρκετά καινούρια ώστε να μπουν σε συνδρομή

Όποιος περιμένει συνδρομή να παίξει παιχνίδια όχι απλά casual είναι απλά κονταροχτυπιέται με παίκτες κινητών.

Και παραβλέπεις το γεγονός ότι όσοι πάμε σε 5 έχουμε ήδη βιβλιοθήκη και backlog στο 4.

Σίγουρα τα πάει πολύ καλύτερα η Ms από ότι μέχρι τώρα και καλά κάνει, αλλά δεν πρόκειται να σβήσει έτσι απλά το playstation το οποίο είναι "όνομα" για κάποιο λόγο προφανώς.

Επίσης μπορείτε να συνεχίσετε να αγνοείτε τα exclusive της Σόνυ αλλά κατά κανόνα είναι σίγουρα πιο ευχάριστα από αυτά της Ms τα οποία ακόμα περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι με τα στούντιο που αγόρασε (και ελπίζω να μην καταστρέψει τελείως, αν και πολλά από αυτά είχαν ήδη πάρει τον κακό δρόμο).

Η Ms μαζεύει αυτούς που δεν θέλουν να τα ακουμπήσουν για παιχνίδια, αλλά αυτοί δεν είναι τίποτα ψαγμενοι, απλά δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά ακόμα και αν φτάσουν να έχουν ποιότητα επιπέδου Netflix ή Spotify και σε αυτή τη κατηγορία ψυχαγωγίας.

Οι υπόλοιποι ακόμα και αν έχουμε σχετικές συνδρομές θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τίτλους που αξίζουν με κανονική αγορά ακόμα και full price

Καμία σχέση….. Μα καμία σχέση όμως……

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, fanboy είπε

Καμία σχέση….. Μα καμία σχέση όμως……

Ωραία περιμένω να ακούσω γιατί το οικοσύστημα της Ms μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για μένα (που είναι διατεθειμένος να ξοδέψω 100αδες ευρώ το χρόνο σε software)

Μόνο gears και Forza αισθάνομαι ότι θα χάσω που στην τελική τα έχω αγορασμενα σε pc

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γινεται μονωπωλιο με βασικο κριτηριο το χρημα.

θα φτιαχνουν παιχνιδια με βαση τα λεφτα.

αν πουλαει πολυ ενα παιχνιδι που θα δειχνει τη ζωη του σάκη, του μπεκαμ, του καπτεν αμερικα,τομ κρουζ κλπ, εκει θα βαζουν ολα τα λεφτα 

κ λογω υψηλων γραφικων θα γινεται επιτυχια, 

οσο κ να κοπανιεται η καθε σονυ δεν θα μπορει να κανει κατι παρομοιο,λογω λεφτων

Επεξ/σία από Stefanos683
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, logistoulis said:

Δεν ξέρω, μέχρι τώρα δεν έχω πετύχει στο κινητό παιχνίδια σαν αυτά που έπαιξα με το game pass. 

Δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψες και το ξέρεις. :P

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Ωραία περιμένω να ακούσω γιατί το οικοσύστημα της Ms μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή για μένα (που είναι διατεθειμένος να ξοδέψω 100αδες ευρώ το χρόνο σε software)

Μόνο gears και Forza αισθάνομαι ότι θα χάσω που στην τελική τα έχω αγορασμενα σε pc

Καλύτερη απόδοση καλύτερο χειριστήριο τριπλάσια στούντιο τα οποία αρχίζουν ήδη να αποδίδουν και να βγάζουν παιχνίδια καλύτερο online φυσικά μέσα σε αυτά και το Gamepass όσο και αν μου λες πως έχεις λεφτά και θες να πληρώνεις για παιχνιδάκια 100αδες €. 

Επεξ/σία από fanboy
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν χρειάζεται να τσακώνεστε για τις κονσόλες. Εγώ είμαι της άποψης ότι η κάθε κονσόλα προσφέρει κάτι διαφορετικό επομένως ένας gamer σίγουρα κάποια στιγμή θα έχει και τις 2 κονσόλες. Εγώ στην αρχή πήρα series X για το gamepass και έπαθα πλάκα με την ποικιλία που προσφέρει. Λίγους μήνες μετά αγόρασα και το ps5 ( δεν είχα καμία κονσόλα της προηγούμενης γενιάς) και μπορώ να καταλάβω και όσους λένε για την ποιότητα των παιχνιδιών της Σονυ. Και οι 2 εταιρείες έχουν πολύ ποιότικα στούντιο οπότε είναι κρίμα να μην χαρείτε τα παιχνίδια που βγάζουν επειδή είστε "πιστοί" σε ένα συγκεκριμένο μηχάνημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...