Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουν κανει φανταστικη δουλεια. Η κονσολα ειναι ετη φωτος μπροστα. 

Μονο αν τη λςιτουργεις σε καθημερινη φαση καταλαβαινεις τι παιζει. Και το αστειο ειναι πως Η Microsoft δεν εχει προβαλει σοβαρα τα λειτουργικα ατου της στις μαζες. 

Αγοραζεις κατι απο το store και το εχεις και στο pc ταυτοχρονα. 

Χθες την ωρα που επαιζα επεσε το ρευμα. Την ξανανοιγω μολος ηρθε και ημουν στο δευτερολεπτο που το άφησα. 

Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. 

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 hours ago, ChownTuen said:

Το hardware  είναι μέτριο

Τι να πει το κακόμοιρο το Series S δηλαδή. Σε λίγο δεν θα ξεκινάει καν τα παιχνίδια. 

και το PS5 δεν παίζει καλά τα παιχνίδια μας

Έχεις κάποια παραδείγματα? 

Δεν έχω διαβάσει κάποιο ιδιαίτερο παράπονο σε σχέση με το Series X για παράδειγμα. 

Εγώ βασικά το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στο Insomnia που αρθρογραφεί την αλήθεια και όχι αυτό που θέλουν να ακούσουν κάποιοι με βροντεροί φωνή

:lol: :lol:

1 hour ago, ChownTuen said:

Στην τελική δεν πρέπει να πιέσουμε την Sony ότι όχι μόνο τα νούμερα της δεν είναι και πολύ καλά

Δεν πουλάει δηλαδή? 

Έχουν ξεμείνει τα PS5 στα ράφια? 

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, ChownTuen said:

Και το gameboy κάποια στιγμή βγήκε εκτός αγοράς

Βγήκε εκτός γιατί βγήκε αντικαταστατης. 

59 minutes ago, ChownTuen said:

Θα πλησιάσει το PS5 την σημασία του PS2. Όχι

Τι σχέση έχει η αγορά τότε με τώρα? 

27 minutes ago, fanboy said:

και άμεση ανακοίνωση ενός Ps5 pro. 

Επειδή το απλό δεν πουλάει καθόλου? 

12 minutes ago, MDefender said:

Φυσικά και θα υπάρχουν και άλλοι με διαφορετικές προτάσεις (Nintendo) αλλά η πίτα θα είναι απλά Microsoft.

Οι άλλοι με τις διαφορετικές προτάσεις πάντως έχουν την πίτα προς το παρόν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NickTG είπε

Βγήκε εκτός γιατί βγήκε αντικαταστατης. 

Τι σχέση έχει η αγορά τότε με τώρα? 

Επειδή το απλό δεν πουλάει καθόλου? 

Οι άλλοι με τις διαφορετικές προτάσεις πάντως έχουν την πίτα προς το παρόν. 

Όχι, επειδή το απλό δεν είναι καλό… Και δεν μπορεί να υποστηρίξει όλες τις δυνατότητες της εποχής μας. Μην είσαι φανατικός και βλέπεις παντού εχθρούς.οι περισσότεροι έχουμε και τις δυο κονσόλες και μέχρι να βγει η νέα γενιά ήμουν τρελό fanboy PlayStation. Το μισούσα το Χβοχ. Έλα όμως που ευτυχώς ενημερώνομαι και μόλις είδα τι προσφέρει η νέα κονσόλα την αγόρασα και έγινε όχι απλά η βασική μου, αλλά και η αγαπημένη μου. Δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να απαντάς προκλητικά επιθετικά και ειρωνικά σε όλα τα μέλη. Εκτός αν έχεις μετοχές η δουλεύεις στο PlayStation Hellas. Ξέρω έναν Νίκο που δουλεύει εκεί. Αν είσαι αυτός τα χαιρετίσματα μου στον Ακή. 

3 ώρες πριν, Volga είπε

Εχουν κανει φανταστικη δουλεια. Η κονσολα ειναι ετη φωτος μπροστα. 

Μονο αν τη λςιτουργεις σε καθημερινη φαση καταλαβαινεις τι παιζει. Και το αστειο ειναι πως Η Microsoft δεν εχει προβαλει σοβαρα τα λειτουργικα ατου της στις μαζες. 

Αγοραζεις κατι απο το store και το εχεις και στο pc ταυτοχρονα. 

Χθες την ωρα που επαιζα επεσε το ρευμα. Την ξανανοιγω μολος ηρθε και ημουν στο δευτερολεπτο που το άφησα. 

Εχουν κανει πολυ καλη δουλεια. 

Εδώ βάζει σχεδόν κάθε εβδομάδα και από 5 καινούργια παιχνίδια στο Gamepass και δεν βγάζει δελτίο τύπου. Οι άνθρωποι είναι έτη φωτός μπροστά στο for the players αλλά έτη φωτός πίσω στο marketing χαχα. Εγώ πάντως τους έχω αγαπήσει. 450 παιχνίδια έχει αυτή την στιγμή το ultimate Gamepass 

Επεξ/σία από fanboy
  • Like 2
Δημοσ.
13 minutes ago, fanboy said:

Όχι, επειδή το απλό δεν είναι καλό… Και δεν μπορεί να υποστηρίξει όλες τις δυνατότητες της εποχής μας. Μην είσαι φανατικός και βλέπεις παντού εχθρούς.

Είμαι τόσο φανατικός που δεν έχω καν PS5 ακόμα. Αντίθετα έχω Series X. 

Ποιες είναι αυτές οι δυνατότητες που δεν μπορεί να υποστηρίξει και χρειάζεται καινούρια κονσόλα αντί για firmware update? 

16 minutes ago, fanboy said:

Δεν θα κερδίσεις τίποτα με το να απαντάς προκλητικά επιθετικά και ειρωνικά σε όλα τα μέλη.

tumblr_ncfnlhqtuM1thrzgto1_500.gifv

17 minutes ago, fanboy said:

Εκτός αν έχεις μετοχές η δουλεύεις στο PlayStation Hellas. Ξέρω έναν Νίκο που δουλεύει εκεί. Αν είσαι αυτός τα χαιρετίσματα μου στον Ακή. 

Εγώ είμαι. Είναι και σπάνιο το όνομα. 

Του τα έδωσα. Μου είπε πως δεν σε ξέρει. 

Δημοσ.

Α είστε και αθώοι. Δεν ξέρετε πως λειτουργεί ο έξω κόσμος. Το τι γνωριμίες έχεις και τι κάνεις για τον ανταγωνισμό στην τελική. Είναι ένας πόλεμος εκεί έξω.

Θεωρία συνωμοσίας έτσι; Για τις πρώτες ύλες... 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, MDefender είπε

Αν δεν είναι η τελευταία γενιά κονσολών για την Sony,θα είναι η επόμενη με ένα 'Dreamcast'.Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.Το έχω ξαναπεί,όπως λέμε PC=Windows έτσι θα λέμε XBOX=Gaming.Φυσικά και θα υπάρχουν και άλλοι με διαφορετικές προτάσεις (Nintendo) αλλά η πίτα θα είναι απλά Microsoft.

Μεγάλες κουβέντες. Προς το παρόν Playstation = Gaming. Δύσκολα θα αλλάξει, όχι ακατόρθωτο βέβαια. Πάντως η MS κάνει εξαιρετικές κινήσεις ειδικά την τελευταία γενιά και δίκαια κερδίζει έδαφος.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, NickTG είπε

Είμαι τόσο φανατικός που δεν έχω καν PS5 ακόμα. Αντίθετα έχω Series X. 

Ποιες είναι αυτές οι δυνατότητες που δεν μπορεί να υποστηρίξει και χρειάζεται καινούρια κονσόλα αντί για firmware update? 

tumblr_ncfnlhqtuM1thrzgto1_500.gifv

Εγώ είμαι. Είναι και σπάνιο το όνομα. 

Του τα έδωσα. Μου είπε πως δεν σε ξέρει. 

Μάλλον δεν έπιασες το λογοπαίγνιο. Δεν πειράζει. Ψάξε λίγο στο Ίντερνετ να δεις σε τι υστερεί αν και πολλά τα ανέφερα και πιο πάνω. 

Δημοσ.
14 minutes ago, fanboy said:

Μάλλον δεν έπιασες το λογοπαίγνιο. Δεν πειράζει. Ψάξε λίγο στο Ίντερνετ να δεις σε τι υστερεί αν και πολλά τα ανέφερα και πιο πάνω. 

Ίσως αν όντως κάνεις κάποιο λογοπαίγνιο την επόμενη φορά να το πιάσω. 

Το μόνο που έγραψες είναι για το πως παίζει τα παλιά παιχνίδια το οποίο προφανώς και δεν είναι θέμα κονσόλας αλλά του πόσο έχει ασχοληθεί η Microsoft με το backwards compatibility. 

Οπότε περιμένω ακόμα να πεις για ποιες δυνατότητες μιλάς. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, NickTG είπε

Ίσως αν όντως κάνεις κάποιο λογοπαίγνιο την επόμενη φορά να το πιάσω. 

Το μόνο που έγραψες είναι για το πως παίζει τα παλιά παιχνίδια το οποίο προφανώς και δεν είναι θέμα κονσόλας αλλά του πόσο έχει ασχοληθεί η Microsoft με το backwards compatibility. 

Οπότε περιμένω ακόμα να πεις για ποιες δυνατότητες μιλάς. 

Ότι πεις Νίκο, μάλλον δεν θες να μάθεις 

Δημοσ.
2 minutes ago, fanboy said:

Ότι πεις Νίκο, μάλλον δεν θες να μάθεις 

Αν κάποιος δεν θέλει να κάνει κάτι είσαι εσύ που δεν θες να απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση. 

Μάλλον δεν σου βγήκε εκεί που ξεκίνησες να μιλάς για φανατικούς και έχασες το επιχείρημα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αν κάποιος δεν θέλει να κάνει κάτι είσαι εσύ που δεν θες να απαντήσεις σε μια απλή ερώτηση. 

Μάλλον δεν σου βγήκε εκεί που ξεκίνησες να μιλάς για φανατικούς και έχασες το επιχείρημα. 

Αν εσυ βαριέσαι να διαβάσεις 10 μηνύματα πιο πίσω που έγραψα σεντόνι δεν μπορώ να φάω όλη την ημέρα μου να σου απαντάω. Σε όλα θα έχεις μια δίκη σου θεωρία επειδή πολύ απλά είσαι φανατικός με μια κονσόλα. Καλή συνέχεια 

Δημοσ.
3 minutes ago, fanboy said:

Αν εσυ βαριέσαι να διαβάσεις 10 μηνύματα πιο πίσω που έγραψα σεντόνι δεν μπορώ να φάω όλη την ημέρα μου να σου απαντάω. Σε όλα θα έχεις μια δίκη σου θεωρία επειδή πολύ απλά είσαι φανατικός με μια κονσόλα. Καλή συνέχεια 

Ναι, όπως είπαμε ήδη είμαι φανατικός με κονσόλα που δεν έχω.

Το διάβασες δηλαδή μόλις το έγραψες και είπες στον εαυτό σου ναι, ακούγεται καλό αυτό. Θα το γράψω πάλι. 

Ότι έχεις γράψει μέχρι τώρα δεν χρειάζεται καινούρια κονσόλα. Firmware update ναι, διαφορετικό hardware όχι. 

Για παράδειγμα δεν είχε VRR. Απέκτησε. Δεν άλλαξε hardware. Δεν έχει 2Κ support. Αν αποφασίσει η Sony μπορεί να βάλει, δεν χρειάζεται άλλο hardware. 

Νταξει, αν κάποιος είναι fanboy ίσως δυσκολευτεί λίγο. Όχι εσύ φυσικά, όντας τέρμα αντικειμενικος. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...