Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μεταξύ και μόνο το οτι γίνεται είδηση κατι τέτοιο υποτιμάει τη κονσόλα της Microsoft αλλα δε πειράζει κάποιοι ξύνουν το αυτι τους, ας μην τους το χαλάσουμε...

(Το οτι είναι και clickbait εντάξει δεν εξέπληξε και κανέναν οποτε ασχολίαστο)

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν σκέφτηκε κανείς, ότι μπορεί να έκοψε η ms τις πρώτες ύλες, μέσω εταιριών και συμφωνιών για την Sony , ώστε να έχει προτεραιότητα στην κατασκευή;

Δημοσ.

Λογικό είναι από την στιγμή που η microsoft με τον Σπενσερ έχει δώσει απόλυτη βάση στα παιχνίδια και με επικές αγορές ουσιαστικά έχει τα 3πλασια στούντιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το κακό για το Ps είναι πως ακόμα δεν έχει καν αρχίσει η γενιά για το Χβοχ, μόλις αρχίσουν αυτά τα 26 στούντιο να βγάζουν και τα παιχνίδια τους η ψαλίδα θα μεγαλώσει πολύ. Το θέμα είναι και το αστείο πως η ms δεν προσπαθεί να πουλήσει κονσόλες αλλά Gamepass. Με λίγα λόγια κανονικά η σύγκριση είναι ανάμεσα στο ps5 και το Gamepass. Μετά από 25 χρόνια PlayStation φέτος αγόρασα μαζί με το PlayStation και το πρώτο μου Χβοχ και μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ, σχεδόν δεν ανοίγει το Ps5... Υπέροχη κονσόλα το SeriesX, υπέροχη συνδρομή και φυσικά επιτέλους παίζω με ένα καλό χειριστήριο. Το πιο συγκλονιστικό είναι πάντως ότι όλα τα παιχνίδια από περασμένες γενιές τα παίζει αναβαθμισμένα σαν να τα έχουν κάνει ριμαστερ…. Δηλ σαν να τα παίζεις σε pc κάτι το οποιο όπως είδα με το ps5 δεν το κάνει. Έβαλα να παίξω κάποια από ps1-2-3 και αμέσως έφαγαν delete. Τσάμπα η premium. Καλύτερα να έβαζα την extra. Βλέπω να τρώει πάλι σκόνη δυστυχώς. Απαγοήτευση αυτή η γενιά για το PlayStation. 

• Like 5
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Δεν σκέφτηκε κανείς, ότι μπορεί να έκοψε η ms τις πρώτες ύλες, μέσω εταιριών και συμφωνιών για την Sony , ώστε να έχει προτεραιότητα στην κατασκευή;

Λίγο ρίσκο για την εικόνα της θα ήταν αυτό σε περίπτωση που μαθευόταν παραέξω.

Εξάλλου μια τέτοια κίνηση για πόσο καιρό να της έδινε το πάνω χέρι ; 
Τίποτα δεν είναι απίθανο φυσικά απλά κάτι τέτοιο μου φαίνεται high risk - low reward  πόσο μάλλον για μια εταιρία που έχει δηλώσει πως κυρίως την ενδιαφέρει το pass παρά να πουλάει τεμάχια.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tetrabitos είπε

Έχεις και άλλες τέτοιες θεωρίες; 
ειχε βγει μια ωραία ταινία στα 90s με τον Mel Gibson…

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, fanboy είπε

Λογικό είναι από την στιγμή που η microsoft με τον Σπενσερ έχει δώσει απόλυτη βάση στα παιχνίδια και με επικές αγορές ουσιαστικά έχει τα 3πλασια στούντιο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Το κακό για το Ps είναι πως ακόμα δεν έχει καν αρχίσει η γενιά για το Χβοχ, μόλις αρχίσουν αυτά τα 26 στούντιο να βγάζουν και τα παιχνίδια τους η ψαλίδα θα μεγαλώσει πολύ. Το θέμα είναι και το αστείο πως η ms δεν προσπαθεί να πουλήσει κονσόλες αλλά Gamepass. Με λίγα λόγια κανονικά η σύγκριση είναι ανάμεσα στο ps5 και το Gamepass. Μετά από 25 χρόνια PlayStation φέτος αγόρασα μαζί με το PlayStation και το πρώτο μου Χβοχ και μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ποτέ, σχεδόν δεν ανοίγει το Ps5... Υπέροχη κονσόλα το SeriesX, υπέροχη συνδρομή και φυσικά επιτέλους παίζω με ένα καλό χειριστήριο. Το πιο συγκλονιστικό είναι πάντως ότι όλα τα παιχνίδια από περασμένες γενιές τα παίζει αναβαθμισμένα σαν να τα έχουν κάνει ριμαστερ…. Δηλ σαν να τα παίζεις σε pc κάτι το οποιο όπως είδα με το ps5 δεν το κάνει. Έβαλα να παίξω κάποια από ps1-2-3 και αμέσως έφαγαν delete. Τσάμπα η premium. Καλύτερα να έβαζα την extra. Βλέπω να τρώει πάλι σκόνη δυστυχώς. Απαγοήτευση αυτή η γενιά για το PlayStation. 

Για το χειριστήριο θα συμφωνήσω μέχρι ένα σημείο, με το που το έπιασα στα χέρια μου η πρώτη σκέψη ήταν "καμία σχέση με του ps, αγκαλιάζει τα χέρια, είναι απίστευτα βολικό" αλλά που είναι τα features? Που είναι το HD rumbling? Που είναι το γυροσκόπιο(πολύ συμαντικό για μένα και μεγάλη η ξενέρα)? Στα έξτρα συν είναι οι αποσπώμενες μπαταρίες, που εννοείται προτείμησα τις eneloop αντί της γνήσιας rechargable battery, δεν υπάρχει πια παύση για φόρτιση. Εν τέλη είμαι κάτωχος xseries s και ps5 disc edition (και nsw αλλά είναι εκτός θέματος) και εννοείται πως κατά κύριο λόγο παίζω στο xs λόγο gp και emulator (ναι είμαστε και μεις που παίζουμε ps1/ps2/gamecube/wii/gba παιχνίδια στο xs boosted πριν το ps plus prenium 😁) , το ps5 δε συμφέρει, μόνο τα first party AAA θα αγοράσω σε συνδιασμό με κάποια second hand (τουλάχιστον μέχρι να ενεργοποιήσουν το gyro στο CoD).

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο οπαδισμός πια; 

Ο ένας εδώ μέσα λέει ότι η MS έκανε καρτέλ να μην προωθούνται οι κονσόλες της Sony και ο άλλος ότι είναι πρόβλημα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αυτά είναι κουταμάρες, λες και αν κάποιος προτιμάει την μια ή την άλλη κονσόλα, όταν πάει στο μαγαζί και του πουν δεν την έχουμε ούτε την μια, ούτε την άλλη, αυτός θα πάει να πάρει πολυμίξερ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και δεν είναι καθόλου ωραίο να υπερβάλουμε. 

Η Sony έριξε στα βράχια ολόκληρο το business unit των smartphones. Το PS4 υπό την παλιά διοίκηση τα πήγε καλά και πως δηλαδή να μην τα πάει με αυτό το legacy; Όμως η αποτυχία με το PS Plus και πόσο μάλλον η αδυναμία της να προσφέρει μια συνολική καλή εμπειρία, από το εργοστάσιο μέχρι τα ράφια και από εκεί στον κανάπε του χρήστη. Το hardware  είναι μέτριο και άσχημο και ένα χειριστήριο δεν θα φέρει την άνοιξη. 

Το καλύτερο που έχει να κάνει η Sony είναι να ανακοινώσει την χρεοκοπία της, να κατεβάσει τα ρολά, και το PS5 να αποκτήσει την αξία που του αξίζει ιστορικά, έστω και επειδή θα είναι το τελευταίο PlayStation. 

Να μην είστε φίλοι μου χρήστες των dealers, να είστε παίχτες των αγαπημένων σας παιχνιδιών και το PS5 δεν παίζει καλά τα παιχνίδια μας. Ακριβώς όπως η kodak έπαψε να βγάζει καλές φωτογραφίες. Το έργο το έχουμε ξανά δει και δεν δικαιολογούνται αυτά που γράφονται εδώ μέσα. 

Εγώ βασικά το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στο Insomnia που αρθρογραφεί την αλήθεια και όχι αυτό που θέλουν να ακούσουν κάποιοι με βροντεροί φωνή. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Πόσο οπαδισμός πια; 

Ο ένας εδώ μέσα λέει ότι η MS έκανε καρτέλ να μην προωθούνται οι κονσόλες της Sony και ο άλλος ότι είναι πρόβλημα στην εφοδιαστική αλυσίδα. Αυτά είναι κουταμάρες, λες και αν κάποιος προτιμάει την μια ή την άλλη κονσόλα, όταν πάει στο μαγαζί και του πουν δεν την έχουμε ούτε την μια, ούτε την άλλη, αυτός θα πάει να πάρει πολυμίξερ. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα και δεν είναι καθόλου ωραίο να υπερβάλουμε. 

Η Sony έριξε στα βράχια ολόκληρο το business unit των smartphones. Το PS4 υπό την παλιά διοίκηση τα πήγε καλά και πως δηλαδή να μην τα πάει με αυτό το legacy; Όμως η αποτυχία με το PS Plus και πόσο μάλλον η αδυναμία της να προσφέρει μια συνολική καλή εμπειρία, από το εργοστάσιο μέχρι τα ράφια και από εκεί στον κανάπε του χρήστη. Το hardware  είναι μέτριο και άσχημο και ένα χειριστήριο δεν θα φέρει την άνοιξη. 

Το καλύτερο που έχει να κάνει η Sony είναι να ανακοινώσει την χρεοκοπία της, να κατεβάσει τα ρολά, και το PS5 να αποκτήσει την αξία που του αξίζει ιστορικά, έστω και επειδή θα είναι το τελευταίο PlayStation. 

Να μην είστε φίλοι μου χρήστες των dealers, να είστε παίχτες των αγαπημένων σας παιχνιδιών και το PS5 δεν παίζει καλά τα παιχνίδια μας. Ακριβώς όπως η kodak έπαψε να βγάζει καλές φωτογραφίες. Το έργο το έχουμε ξανά δει και δεν δικαιολογούνται αυτά που γράφονται εδώ μέσα. 

Εγώ βασικά το μόνο που θέλω να πω είναι μπράβο στο Insomnia που αρθρογραφεί την αλήθεια και όχι αυτό που θέλουν να ακούσουν κάποιοι με βροντεροί φωνή. 

Ξεκινάς την τοποθέτησή σου με τον οπαδισμό και στη συνέχεια προτείνεις να κλείσει η Sony και να σταματήσει να βγαίνει το ps....δεν βλέπεις την ειρωνεία? 

• Like 1
  • Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, golden33 είπε

Ξεκινάς την τοποθέτησή σου με τον οπαδισμό και στη συνέχεια προτείνεις να κλείσει η Sony και να σταματήσει να βγαίνει το ps....δεν βλέπεις την ειρωνεία? 

Μπορεί και να είμαι. Είτε μας αρέσει είτε όχι, το xbox είναι καλύτερο. Ο κόσμος του γουστάρει. Οι πωλήσεις είναι η μια πτυχή. Στην τελική δεν πρέπει να πιέσουμε την Sony ότι όχι μόνο τα νούμερα της δεν είναι και πολύ καλά, αλλά περιμενάμε πολλά περισσότερα από αυτήν; Δηλαδή εσύ δεν θα ήθελες ένα ακόμη καλύτερο PS5; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChownTuen είπε

Μπορεί και να είμαι. Είτε μας αρέσει είτε όχι, το xbox είναι καλύτερο. Ο κόσμος του γουστάρει. Οι πωλήσεις είναι η μια πτυχή. Στην τελική δεν πρέπει να πιέσουμε την Sony ότι όχι μόνο τα νούμερα της δεν είναι και πολύ καλά, αλλά περιμενάμε πολλά περισσότερα από αυτήν; Δηλαδή εσύ δεν θα ήθελες ένα ακόμη καλύτερο PS5; 

Δεν διαφωνώ...αλλά από εκεί μέχρι να κλείσει η Sony είναι τεράστια η διαφορά. Επίσης οι πωλήσεις δεν είναι απλά μία πτυχή...είναι η σημαντικότερη για αυτές τις επιχειρήσεις. Ο κόσμος λοιπόν δεν τιμωρεί την Sony...αντίθετα την επιβραβεύει με 5εκατ. παραπάνω σε πωλήσεις.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, golden33 είπε

Δεν διαφωνώ...αλλά από εκεί μέχρι να κλείσει η Sony είναι τεράστια η διαφορά. Επίσης οι πωλήσεις δεν είναι απλά μία πτυχή...είναι η σημαντικότερη για αυτές τις επιχειρήσεις. Ο κόσμος λοιπόν δεν τιμωρεί την Sony...αντίθετα την επιβραβεύει με 5εκατ. παραπάνω σε πωλήσεις.

Πριν βγει το xbox είχαμε επιδόσεις τύπου PS2. 

Και το gameboy κάποια στιγμή βγήκε εκτός αγοράς, έπρεπε να γίνει έτσι αλλιώς θα έμπαινε στο συρτάρι μας μαζί με το Nokia Ngage. Αξίζε αυτό στο gameboy; Όχι. Εγώ λέω δεν αξίζει να ξεφτυλιστεί το Playstation γιατί απλά επιμένει η εταιρεία μαμά. 

Ή αλλάζει ή βουλιάζει. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ChownTuen είπε

Πριν βγει το xbox είχαμε επιδόσεις τύπου PS2. 

Και το gameboy κάποια στιγμή βγήκε εκτός αγοράς, έπρεπε να γίνει έτσι αλλιώς θα έμπαινε στο συρτάρι μας μαζί με το Nokia Ngage. Αξίζε αυτό στο gameboy; Όχι. Εγώ λέω δεν αξίζει να ξεφτυλιστεί το Playstation γιατί απλά επιμένει η εταιρεία μαμά. 

Ή αλλάζει ή βουλιάζει. 

Μα δε βουλιάζει....εκεί διαφωνούμε. Πως βουλιάζει και ρίχνει 5εκατ. στο κεφάλι του xbox?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα πλησιάσει το PS5 την σημασία του PS2. Όχι.

Πιο πιθανό είναι θυμόμαστε το xbox x/s ως την πρώτο βήμα για το cloud gaming. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ChownTuen είπε

Θα πλησιάσει το PS5 την σημασία του PS2. Όχι.

Πιο πιθανό είναι θυμόμαστε το xbox x/s ως την πρώτο βήμα για το cloud gaming. 

Δυστυχώς ο κόσμος γενικά ΔΕΝ ενημερώνεται ΔΕΝ θέλει να μάθει ΔΕΝ γνωρίζει ΔΕΝ δοκιμάζει. Μένει κολλημένος σε έθιμα και παραδοσεις. Βάζω στοίχημα πως ούτε το 5% δεν γνωρίζει πως η ms αγόρασε πχ την Zenimax η οποία είναι το 20% μόνη της στην βιομηχανία, βάζω στοίχημα πως δεν ξέρει καν τι προσφέρει το Gamepass και πως έχει όλα τα αποκλειστικά (και όχι μόνο) day one να τα παίξει, βάζω στοίχημα πως δεν ξέρει πως το Xbox έχει vrr, Dolby vision, 2k support, quick resume και με το τελευταίο update από την AMD την μεγαλύτερη αναβάθμιση της εποχής μας το FidelityFX super Resolution 2… Ούτε καν γνωρίζει πως αυτή την στιγμή το Play έχει 7;;; Studio και το Xbox 26 (μόλις κλείσει και το deal με Activision αντίο ζωή) και πως κάθε στούντιο θέλει 4-5 χρόνια για να βγάλει ένα καλό ΑΑΑ παιχνίδι. Ότι και αν σημαίνει αυτό. Με λίγα λόγια πάει στο μαγαζί και αγοράζει με το όνομα. Δυστυχώς δεν είναι όλοι ενημερωμένοι στην βιομηχανία και αυτό δεν θα αλλάξει εύκολα. Αυτό είναι το κακό της δημοφιλίας ενός brand name, μπορεί να επιβιώσει ακόμη και με τα υπολείμματα του. Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να κλείσει το PlayStation. Η λύση είναι αλλαγή προέδρου που έκλεισε τα ιστορικότερα Studio του (Sony Japan το μεγαλύτερο) και άμεση ανακοίνωση ενός Ps5 pro. 

Επεξ/σία από fanboy
  • Like 2
Δημοσ.

Αν δεν είναι η τελευταία γενιά κονσολών για την Sony,θα είναι η επόμενη με ένα 'Dreamcast'.Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό.Το έχω ξαναπεί,όπως λέμε PC=Windows έτσι θα λέμε XBOX=Gaming.Φυσικά και θα υπάρχουν και άλλοι με διαφορετικές προτάσεις (Nintendo) αλλά η πίτα θα είναι απλά Microsoft.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...