NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Προφανώς η εταιρεία ασχολείται με την πώληση προϊόντων και έχουν διαθέσιμο paypal για τις πληρωμές των πελατών. Άμα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και σου πει θέλω να σε πληρώσω για το τάδε και το τάδε που έκανα παραγγελία από την πλατφόρμα (και καλά) δώσε μου το paypal, θα ψαρώσει άμεσα ο ιδιοκτήτης. Το θέμα είναι να μην πέσει στο τρυπακι και δώσει στοιχεία από το link. Απλά δεν δουλεύουν ετσι οι εταιρείες.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) πρέπει να κάνετε καταγγελία τους απατεώνες προκειμένου να ασχοληθούν οι αρμόδιες αρχές και να γλυτώσετε (ηλικιωμένους) ανθρώπους από το να πέσουν θύματα αυτών των απατεώνων κρίμα δεν είναι να την πατήσουν ηλικιωμένοι άνθρωποι για εσάς - εμένα που ξέρουν κάνει μπαμ από μακριά ότι είναι απάτη για έναν ηλικιωμένο άνθρωπο ή έναν που δεν ξέρει πιστέψτε με άνετα πέφτει θύμα των απατεώνων. το insomnia.gr αντιπροσωπεύει το 1-10% των ανθρώπων στην χώρα το υπόλοιπο 90% εκεί έξω δεν ξέρει/γνωρίζει ή απλά δεν ενδιαφέρεται να μάθει γιατί έχει την σιγουριά ότι δεν θα του συμβεί και όταν γίνει τότε είναι αργά αδερφή συναδέλφου μου και φίλη της οι οποίες δουλεύουν σε τραπεζικό ίδρυμα την πάτησαν έτσι από sms/email και έχασαν 2.000 ευρώ και 3.000 ευρώ αντίστοιχα και φυσικά τα κλαίνε ... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από ikorolis
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 godaddysites,τουλαχιστον 3 φορες μου εχουν στειλει τετοιο sms. Μιλαω καθε μερα στο τηλ για διαφορες αγγελιες που εχω αναρτημενες και δυστυχως τυχαινει να μιλαω και με τετοιους !@#$%^%#@ Αναθεμα,χανω το χρονο μου να τους εξηγω καθε λεπτομερεια του λαπτοπ/ps4 που πουλαω,για να μου πουν στο τελος "δωσε μου ΙΒΑΝ και τηλεφωνο δικαιουχου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα