Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα πήρε μια κυρία τηλέφωνο στην εταιρεία και λέει ότι θέλει να βάλει ένα ποσό για να αγοράσει κάποια προϊόντα. 

Της δίνει ο θείος μου τον λογαριασμό της εταιρίας και το κινητό του και μετά από λίγο έρχεται ένα μήνυμα. (το επισυνάπτω). 

Ξαναπαίρνει τηλέφωνο και τυχαίνει να μιλήσουμε μαζί και μου λέει ότι έτσι γίνεται όταν στέλνεις λεφτά μέσω PayPal σε τραπεζικό λογαριασμό και να πατήσω πάνω στο λινκ του μηνύματος και να βάλω το μαιλ μου και τα username / password του ebanking. 

Της λέω ότι δεν θα βάλω σε οποιαδήποτε σελίδα τα στοιχεία μου αλλά με έτρωγε η περιέργεια και βάζω τυχαία. 

Ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι έβαλα λάθος στοιχεία :D.

Μετά το έκλεισα βέβαια γιατί βαρέθηκα. 

Πιο πολύ το γράφω για να ενημερώσω ότι ξεκίνησαν να λένε ότι στα στέλνω μέσω PayPal και ότι έτσι γίνεται. 

IMG-4c1bb09cc6f2e691e5b8918bfb5029a2-V.jpg

IMG-91c5f6a7ab4a40a6136b5958159573af-V.jpg

IMG-11b3ab83d19dc2680371922c6fd5ea0c-V.jpg

IMG-f46f888f191ee2358a8df4d283da67ae-V.jpg

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Αυτό το e-bagkin μου έβγαλε το μάτι!...

Ενώ το... godaddysites πιστεύω είναι απευθείας από του devs της Πειραιώς.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, -WISE- είπε

godaddysites

Δεν είναι το όνομα του συμβεβλημένου καταστήματος; 🤪

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Δεν είναι το όνομα του συμβεβλημένου καταστήματος; 🤪

Αφού δεν γράφει και spankmedaddy πάλι καλά...

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, nikopoup είπε

Καλησπέρα. Σήμερα πήρε μια κυρία τηλέφωνο στην εταιρεία και λέει ότι θέλει να βάλει ένα ποσό για να αγοράσει κάποια προϊόντα. 

Της δίνει ο θείος μου τον λογαριασμό της εταιρίας και το κινητό του και μετά από λίγο έρχεται ένα μήνυμα. (το επισυνάπτω). 

Ξαναπαίρνει τηλέφωνο και τυχαίνει να μιλήσουμε μαζί και μου λέει ότι έτσι γίνεται όταν στέλνεις λεφτά μέσω PayPal σε τραπεζικό λογαριασμό και να πατήσω πάνω στο λινκ του μηνύματος και να βάλω το μαιλ μου και τα username / password του ebanking. 

Της λέω ότι δεν θα βάλω σε οποιαδήποτε σελίδα τα στοιχεία μου αλλά με έτρωγε η περιέργεια και βάζω τυχαία. 

Ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι έβαλα λάθος στοιχεία :D.

Μετά το έκλεισα βέβαια γιατί βαρέθηκα. 

Πιο πολύ το γράφω για να ενημερώσω ότι ξεκίνησαν να λένε ότι στα στέλνω μέσω PayPal και ότι έτσι γίνεται. 

IMG-4c1bb09cc6f2e691e5b8918bfb5029a2-V.jpg

IMG-91c5f6a7ab4a40a6136b5958159573af-V.jpg

IMG-11b3ab83d19dc2680371922c6fd5ea0c-V.jpg

IMG-f46f888f191ee2358a8df4d283da67ae-V.jpg

Εγω απορώ πως εταιρείες ασχολούνται με κάτι τέτοιους αργοσχολους απατεώνες 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εγω απορώ πως εταιρείες ασχολούνται με κάτι τέτοιους αργοσχολους απατεώνες 

Προφανώς η εταιρεία ασχολείται με την πώληση προϊόντων και έχουν διαθέσιμο paypal για τις πληρωμές των πελατών. 

Άμα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και σου πει θέλω να σε πληρώσω για το τάδε και το τάδε που έκανα παραγγελία από την πλατφόρμα (και καλά) δώσε μου το paypal, θα ψαρώσει άμεσα ο ιδιοκτήτης. Το θέμα είναι να μην πέσει στο τρυπακι και δώσει στοιχεία από το link. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Προφανώς η εταιρεία ασχολείται με την πώληση προϊόντων και έχουν διαθέσιμο paypal για τις πληρωμές των πελατών. 

Άμα σε πάρει κάποιος τηλέφωνο και σου πει θέλω να σε πληρώσω για το τάδε και το τάδε που έκανα παραγγελία από την πλατφόρμα (και καλά) δώσε μου το paypal, θα ψαρώσει άμεσα ο ιδιοκτήτης. Το θέμα είναι να μην πέσει στο τρυπακι και δώσει στοιχεία από το link. 

Γιατί να πάρει τηλέφωνο. Κάθε eshop που σέβεται τον εαυτό του έχει αυτοματοποιημένη διαδικασία στο site του για πληρωμή μέσω Paypal.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Γιατί να πάρει τηλέφωνο. Κάθε eshop που σέβεται τον εαυτό του έχει αυτοματοποιημένη διαδικασία στο site του για πληρωμή μέσω Paypal.

Πολλοί μεγάλης ηλικίας που ναι μεν κάνουν χρήση καρτών και μεθόδων ηλεκτρονικών πληρωμών μπορεί κάπου να σκαλωσουν να κολλήσουν, φοβούνται μην κάνουν κάτι λάθος ή πληρώσουν και χαθούν τα λεφτά fake eshop κτλ. 

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι παίρνουν τηλεφωνο στις εταιρείες για πληροφορίες και ερωτήσεις. Η εταιρεία θέλοντας να δείξει το καλό της πρόσωπο θα απαντήσει και θα προσπαθήσει να τους εξυπηρετήσει για να μην τους χάσει από πελάτες. 

Αυτό το θέμα εκμεταλλεύεται και ο απατεώνας που θα σε πάρει τηλέφωνο για να σου πει οτι δώσε μου το ΙΒΑΝ και το κινητό για να πάρεις τα λεφτά. 

Δημοσ.

Η εταιρία είναι με οικοδομικά υλικά, χρώματα και συναφή. 

Πήρε τηλέφωνο και λέει θα χρειαστώ αρκετά πράγματα να σας δώσω μια προκαταβολή και θα περάσω να τα πάρω. 

Ζήτησε τον λογαριασμό αλλά δεν είπε κάτι για PayPal την πρώτη φορά. Μετά άρχισε το παραμύθι 

Δημοσ.

Αν θυμάσαι ακριβώς τα στοιχεία που της έδωσες (username / password) και έχεις όρεξη να το καταγγείλεις στην αστυνομία και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, και αυτοί έχουν όρεξη να ασχοληθούν με την υπόθεση και η Πειραιώς κρατάει logs και οι απατεώνες είναι χαζόι και δε χρησιμοποίησαν vpn... τότε μπορείτε να τους πιάσετε.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν θυμάσαι ακριβώς τα στοιχεία που της έδωσες (username / password) και έχεις όρεξη να το καταγγείλεις στην αστυνομία και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, και αυτοί έχουν όρεξη να ασχοληθούν με την υπόθεση και η Πειραιώς κρατάει logs και οι απατεώνες είναι χαζόι και δε χρησιμοποίησαν vpn... τότε μπορείτε να τους πιάσετε.

Δεν θυμάμαι το username που έδωσα. Έχω το κινητό που με πήραν όμως. 

Είδα ότι οι καταγγελίες στην δίωξη γίνονται μέσω gov. Θα το κοιτάξω να δω τι χρειάζεται και θα προχωρήσω ανάλογα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...