Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, vaggos231 είπε ναι ναι τα εχω υποψιν, ωστοσο ξεφευγει λιγο στην τιμη μου, αν βρω καποιο αυτοκινητο να το παζαρεψω να πεσει στα 8χιλ +- 200-300 ευρω μπορει! σας ευχαριστω παιδια ολους για τις απαντησεις, παω να κανω την ψαχτικη μου και επανερχομαι με update Αν τα έχεις μετρητά από ιδιώτη άνετα κόβεις μερικά χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Sakiz105 είπε Αν τα έχεις μετρητά από ιδιώτη άνετα κόβεις μερικά χρήματα. μετρητα τα εχω update: πηγα σημερα σε μια μαντρα και δεν ειχαν στα λεφτα που θελω (;), ειχαν πολυ λιγοτερα η πολυ περισσοτερα (;) μου εκανε πολλη εντυπωση. ειδα ενα φορντ του '11, με 1600 κυβικα, 200χιλ χλμ (γνησια ειπε) και κατι γρατζουνιες που θα τις εφτιαχνε πριν το παρω ειπε. Με εναν θειο γνωστη που πηγα το ενεκρινε σαν αυτοκινητο, ειδαμε μηχανη κλπ. στα 6200 με προβληματιζει οτι ειναι βενζινη και 1600, οτι ειναι του 11 καθως και λιγο ογκωδες για κεντρο. πρεπει να ηταν φοκους παντως. 2η επιλογη δεν ειχε. αλλα σαν κοψια μαρεσε. μετα βρηκα και αυτο και θελω να το δω https://makcar.car.gr/cars/view/315870330/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vaggos231 είπε μετρητα τα εχω update: πηγα σημερα σε μια μαντρα και δεν ειχαν στα λεφτα που θελω (;), ειχαν πολυ λιγοτερα η πολυ περισσοτερα (;) μου εκανε πολλη εντυπωση. ειδα ενα φορντ του '11, με 1600 κυβικα, 200χιλ χλμ (γνησια ειπε) και κατι γρατζουνιες που θα τις εφτιαχνε πριν το παρω ειπε. Με εναν θειο γνωστη που πηγα το ενεκρινε σαν αυτοκινητο, ειδαμε μηχανη κλπ. στα 6200 με προβληματιζει οτι ειναι βενζινη και 1600, οτι ειναι του 11 καθως και λιγο ογκωδες για κεντρο. πρεπει να ηταν φοκους παντως. 2η επιλογη δεν ειχε. αλλα σαν κοψια μαρεσε. μετα βρηκα και αυτο και θελω να το δω https://makcar.car.gr/cars/view/315870330/ Ξέρω ξεφεύγω, αλλά όπως σου είπα το έζησα και τραβούσα τα μαλλιά μου όταν έβλεπα τιμές. Αν πας και τον ρωτήσεις, έχω περιέργεια τι θα σου πει. Ξέρεις πόσο είχε το συγκεκριμένο καινούργιο? https://www.autogreeknews.gr/mikra-aftokinita-petrelaiou-stis-pio-xamiles-times/7901-ford-fiesta-dizel-1-5-tdci-75-hp-timi-apo-13-405-evro Και αυτό και τα πόλο που τα δίνουν 9-10κ και είχαν 14,5 καινούργια το 2012.... Πρώτο σου αυτοκίνητο το καταλαβαίνω. Δεν σου λέω μην το πάρεις, απλά να ενημερωθείς σωστά. Αυτήν την στιγμή την τιμή δεν την έχει ορίσει η αγορά αλλά οι μαντράδες γιατί πολλοί ψάχνονται για μεταχειρισμένα diesel. https://www.google.com/search?q=Makcar&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x14a839b7933f9117:0x3dc5b46926ab1218,1,,, Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2022 από Sakiz105 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Ξέρω ξεφεύγω, αλλά όπως σου είπα το έζησα και τραβούσα τα μαλλιά μου όταν έβλεπα τιμές. Αν πας και τον ρωτήσεις, έχω περιέργεια τι θα σου πει. Ξέρεις πόσο είχε το συγκεκριμένο καινούργιο? https://www.autogreeknews.gr/mikra-aftokinita-petrelaiou-stis-pio-xamiles-times/7901-ford-fiesta-dizel-1-5-tdci-75-hp-timi-apo-13-405-evro Και αυτό και τα πόλο που τα δίνουν 9-10κ και είχαν 14,5 καινούργια το 2012.... Πρώτο σου αυτοκίνητο το καταλαβαίνω. Δεν σου λέω μην το πάρεις, απλά να ενημερωθείς σωστά. Αυτήν την στιγμή την τιμή δεν την έχει ορίσει η αγορά αλλά οι μαντράδες γιατί πολλοί ψάχνονται για μεταχειρισμένα diesel. https://www.google.com/search?q=Makcar&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x14a839b7933f9117:0x3dc5b46926ab1218,1,,, δεν το παιρνω, εχω μπατζετ για καλυτερο θεωρω οπως αυτο του λινκ. αν το μπατζετ μου ηταν στα 6 και ουτε δραχμη πανω ισως να αξιζε, εκεινη την ωρα (καθως και λιγο μετα που εγραφα το σχολιο) ειχα ενθουσιαστει (πρωτο αυτοκινητο που ειδα με προοπτικη να αγορασω) αλλα πιο ψυχραιμα καταλαβα οτι τα θετικα του, τα βρισκω και αλλου, και τα αρνητικα του δεν τα θελω.. το φορντ το φιεστα του 14, που ποσταρα, με ενδιαφερει συγκριτικα με το φορντ που ειδα εγω. ξερω οτι οι τιμες εχουν ανεβει (σαν τις καρτες γραφικων ενα πραμα) αλλα τι να κανω που το χρειαζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, vaggos231 είπε δεν το παιρνω, εχω μπατζετ για καλυτερο θεωρω οπως αυτο του λινκ. αν το μπατζετ μου ηταν στα 6 και ουτε δραχμη πανω ισως να αξιζε, εκεινη την ωρα (καθως και λιγο μετα που εγραφα το σχολιο) ειχα ενθουσιαστει (πρωτο αυτοκινητο που ειδα με προοπτικη να αγορασω) αλλα πιο ψυχραιμα καταλαβα οτι τα θετικα του, τα βρισκω και αλλου, και τα αρνητικα του δεν τα θελω.. το φορντ το φιεστα του 14, που ποσταρα, με ενδιαφερει συγκριτικα με το φορντ που ειδα εγω. ξερω οτι οι τιμες εχουν ανεβει (σαν τις καρτες γραφικων ενα πραμα) αλλα τι να κανω που το χρειαζομαι Δεν ξέρω περίπου κόστος συντήρησης/επισκευής/ασφάλεια για το συγκεκριμένο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317904302-audi-a3 διαφορετικά είναι εξαιρετική επιλογή με την προσθήκη LPG. Γενικά μου αρέσουν τα γερμανικά, αλλά το a3 έχει ιδιαίτερη θέση γιατί είναι εξαιρετικό στην οδήγηση και ποιότητα υλικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, vaggos231 είπε μετρητα τα εχω update: πηγα σημερα σε μια μαντρα και δεν ειχαν στα λεφτα που θελω (;), ειχαν πολυ λιγοτερα η πολυ περισσοτερα (;) μου εκανε πολλη εντυπωση. ειδα ενα φορντ του '11, με 1600 κυβικα, 200χιλ χλμ (γνησια ειπε) και κατι γρατζουνιες που θα τις εφτιαχνε πριν το παρω ειπε. Με εναν θειο γνωστη που πηγα το ενεκρινε σαν αυτοκινητο, ειδαμε μηχανη κλπ. στα 6200 με προβληματιζει οτι ειναι βενζινη και 1600, οτι ειναι του 11 καθως και λιγο ογκωδες για κεντρο. πρεπει να ηταν φοκους παντως. 2η επιλογη δεν ειχε. αλλα σαν κοψια μαρεσε. μετα βρηκα και αυτο και θελω να το δω https://makcar.car.gr/cars/view/315870330/ Diesel 2014 με 100Κ χιλιόμετρα; Λίγα μυρίζουν. Hint ως κατοχος fiesta: Τα ford έχουν ηλεκτρονικό βιβλίο σέρβις, ζητά αριθμό πλαισίου, φτιάξε έναν λογαριασμό ford, πρόσθεσε το αμάξι και κατέβασε το βιβλίο σέρβις του. Ότι βοήθεια θες μου λες 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Stogianz είπε Diesel 2014 με 100Κ χιλιόμετρα; Λίγα μυρίζουν. Hint ως κατοχος fiesta: Τα ford έχουν ηλεκτρονικό βιβλίο σέρβις, ζητά αριθμό πλαισίου, φτιάξε έναν λογαριασμό ford, πρόσθεσε το αμάξι και κατέβασε το βιβλίο σέρβις του. Ότι βοήθεια θες μου λες 😁 ΩΩΩ τελειο, τρομερη συμβουλη ευχαριστω! τωρα και μενα λιγα μου μυριζουν, λες να ειναι γυρισμενα; η απλα να το παρατησε ο αλλος; η να ειχε κανενα εταιρικο; ποιος ξερει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δεν εχω ιδέα απο αυτοκίνητα αλλά πολύ προσοχή και έλεγχο σε έμπιστους μάστορες προτού δώσεις λεφτά. συγγενικο μπυ πρόσωπο την πάτησε με τρακαρισμένο Ford Fiesta που το είχε ελέγξει υποτίθεται γνωστός. Στη συνέχεια όταν έτυχε να πάει σε άλλο μάστορα συνειδητοποίησε ουι ήταν καρατρακαρισμενο. Ξαναλεω δεν εχω ιδέα απο αυτοκίνητα προσωπικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stogianz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, vaggos231 είπε ΩΩΩ τελειο, τρομερη συμβουλη ευχαριστω! τωρα και μενα λιγα μου μυριζουν, λες να ειναι γυρισμενα; η απλα να το παρατησε ο αλλος; η να ειχε κανενα εταιρικο; ποιος ξερει Επίσης δες αν είναι σίγουρα Euro 6 που λέει, παίζει να είναι και Euro5B, το γράφει η ταμπελίτσα στην πόρτα του συνοδηγού μαζί με τα κυβικά και τα άλογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 ειναι τοσο πολλα ρε σεις αυτα που πρεπει να προσεξω, που στο τελος θα τρελαθω λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, vaggos231 είπε ειναι τοσο πολλα ρε σεις αυτα που πρεπει να προσεξω, που στο τελος θα τρελαθω λιγο. Και τα λεφτά που δίνεις είναι πολλά για να τα πετάξεις. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324434996-renault-clio?fromfeed=1 Βγαίνει παραπάνω, αλλά το αυτοκίνητο είναι από ιδιώτη, diesel, και πολύ πιο καινούργιο από μοντέλα του 11-12. Επίσης είναι με εξτράς, κάτι που κανένα diesel μάντρας δεν είναι καθώς οι εταιρείες που τα παίρνουν να κάνουν 400κ χιλιόμετρα δεν τα βάζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε Και τα λεφτά που δίνεις είναι πολλά για να τα πετάξεις. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/324434996-renault-clio?fromfeed=1 Βγαίνει παραπάνω, αλλά το αυτοκίνητο είναι από ιδιώτη, diesel, και πολύ πιο καινούργιο από μοντέλα του 11-12. Επίσης είναι με εξτράς, κάτι που κανένα diesel μάντρας δεν είναι καθώς οι εταιρείες που τα παίρνουν να κάνουν 400κ χιλιόμετρα δεν τα βάζουν. ειναι πενα το αυτοκινητο, αλλα και με παζαρια να το ριξεις τιπου 9800, παλι ειναι πολυ πανω απο το μπατζετ, και ειδικα για πρωτο αυτοκινητο. τσεκαρετε https://www.car.gr/classifieds/cars/view/323216834-ford-fiesta https://www.car.gr/classifieds/cars/view/317781730-opel-corsa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, vaggos231 είπε ειδικα για πρωτο αυτοκινητο. Το θεωρώ λάθος σκεπτικό εντελώς. Αν περιμένεις να το κάνεις σμπαράλια, είτε χάσεις 8κ είτε 10κ το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να μην πληρώνεις επισκευές ΟΣΟ το οδηγείς και να σου αρέσει πραγματικά. Το φιέστα φαίνεται καλούτσικο. Για τα service δεν ξέρω τι θα χρειαστεί θα πρέπει να δεις το βιβλίο service. Γράφουν "γενικό service" αλλά συνήθως μόνο λάδια φίλτρα αλλάζουν. Ιμάντες/λάστικα/μπουζιά/τακάκια/αμορτισέρ και χίλια δυο άλλα (πχ, δυναμό,μπαταρία,πολλαπλασιαστές, διάφορα μέρη του ac) όλα αυτά αν δεν έχουν αλλαχθεί ποτέ ή έχει περάσει καιρός/χιλιόμετρα πρέπει να τα βάλεις στο budget σε ένα μεταχειρισμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Το θεωρώ λάθος σκεπτικό εντελώς. Αν περιμένεις να το κάνεις σμπαράλια, είτε χάσεις 8κ είτε 10κ το ίδιο είναι. Το θέμα είναι να μην πληρώνεις επισκευές ΟΣΟ το οδηγείς και να σου αρέσει πραγματικά. Το φιέστα φαίνεται καλούτσικο. Για τα service δεν ξέρω τι θα χρειαστεί θα πρέπει να δεις το βιβλίο service. Γράφουν "γενικό service" αλλά συνήθως μόνο λάδια φίλτρα αλλάζουν. Ιμάντες/λάστικα/μπουζιά/τακάκια/αμορτισέρ και χίλια δυο άλλα (πχ, δυναμό,μπαταρία,πολλαπλασιαστές, διάφορα μέρη του ac) όλα αυτά αν δεν έχουν αλλαχθεί ποτέ ή έχει περάσει καιρός/χιλιόμετρα πρέπει να τα βάλεις στο budget σε ένα μεταχειρισμένο. εχεις δικιο για το σκεπτικο. το θεμα μου ειναι οτι περιμενω φθορες λογω κακης χρησης μιας και ρεαλιστικα για καποιους μηνες μεχρι να μαθω το αυτοκινητο, αλλα και να παρω οδηγικη εμπειρια, ειμαι σιγουρος οτι χαζομαρες με γδαρσιματα η λαθος αλλαγες ταχυτητας θα γινουν. τριτη θα παω σε μια αλλη μαντρα να δω καθως και 1-2 ραντεβου με ιδιωτες. Αν και προτιμω μαντρα γιατι θεωρω οτι ισως ειναι πιο "Σειφ" απο αποψη συναλλαγης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, vaggos231 είπε εχεις δικιο για το σκεπτικο. το θεμα μου ειναι οτι περιμενω φθορες λογω κακης χρησης μιας και ρεαλιστικα για καποιους μηνες μεχρι να μαθω το αυτοκινητο, αλλα και να παρω οδηγικη εμπειρια, ειμαι σιγουρος οτι χαζομαρες με γδαρσιματα η λαθος αλλαγες ταχυτητας θα γινουν. τριτη θα παω σε μια αλλη μαντρα να δω καθως και 1-2 ραντεβου με ιδιωτες. Αν και προτιμω μαντρα γιατι θεωρω οτι ισως ειναι πιο "Σειφ" απο αποψη συναλλαγης. Φιλικά πάντα, Όταν δεν έχουμε εμπειρία, όπως φαίνεται να ισχύει για σένα από αυτά που γράφεις, καλό είναι να μαθαίνουμε σε ένα πρόχειρο - παλιό αυτοκίνητο της ευρύτερης οικογένειας μας αν γίνεται και όχι στο πρώτο μας αμάξι είτε μεταχειρισμένο είτε ακόμα χειρότερα καινούργιο. Δεν έχω εμπειρία τι ακριβώς εννοείς; Οδηγείς πόσο καιρό; Γιατί αν ακόμα δεν είσαι σίγουρος με τον συμπλέκτη και το παρκάρισμα μήπως βιάζεσαι για αγορά; Σου είναι απαραίτητο άμεσα για δουλειά - σχολή κτλ ; Όταν ψάχνεις μεταχειρισμένο μην πας με έναν θείο έτσι απλά. Πάρε αν γίνεται κάποιον γνώστη του θέματος. Ακόμα και άτομα που έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία ένας μαντράς μπορεί να μας κάνει κουδούνια οπότε θέλει πολύ ψάξιμο. Μην περιμένεις σε μία δύο εβδομάδες και σε δύο τρείς μάντρες που θα πας να βρεις κελεπούρι αυτό είναι σπάνια περίπτωση ειδικά στις κακές εποχές που ζούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα