Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Μετά το νετφλιξ το ντισνευ + το αντ1 + να πάρουμε κι από αυτό. 

Να πούμε να δώσουν και κάνα επίδομα και γι αυτά 

Αντί για επίδομα, έρχεται τέλος συνδρομητικής tv, μην ανησυχείς 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ppanos7 είπε

Αντί για επίδομα, έρχεται τέλος συνδρομητικής tv, μην ανησυχείς 

Φυσικά και έρχεται το τέλος. 

Αν νομίζουν ότι ο κόσμος έχει λεφτά για πέταμα για να αγοράζει 100 συνδρομές είναι γελασμενοι 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Φυσικά και έρχεται το τέλος. 

Αν νομίζουν ότι ο κόσμος έχει λεφτά για πέταμα για να αγοράζει 100 συνδρομές είναι γελασμενοι 

d3423w2g5ur21.jpg

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.

εδώ μέσα γίνονται σόδομα και γόμορα....

βασικά πέρα από την πλάκα έχει τρομερά εφέ με την κάμερα που καμία άλλη εφαρμογή δεν έχει... αν βγάλουν μια κάμερα εφαρμογή που να έχει όλα τα κόλπα που έχει το σναπτσατ και την βάλουν 2-3 ευρώ την αγόρασα εχτές... τώρα 4 ευρώ ενοίκιο ίσως είναι πρωταιουλιάτικο αστείο.. τι να πω

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MrRush είπε

Ποιος χρησιμοποιεί Snapchat;

Όλοι, μα κυριολεκτικά όλοι στην Αγγλία τουλάχιστον όπου διαμένω και έχω άμεση εικόνα. Αντιθέτως το instagram δεν ειναι τόσο διαδεδομένο εδώ περα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγραψε μια μέρα η Ριάνα, τι σκ@τα είναι αυτό το Snapchat , σβήστε το όλοι και έπεισε κατά 660Μ$ συνολικά.

Της ζήτησαν συγγνώμη 

Επεξ/σία από Tetrabitos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πειράζει που όλα αυτά μου φαίνονται σκουπίδια? Δεν ξέρω αν μεγάλωσα στα 32 αλλά δεν έχω μπει καν στον κόπο να δω τι είναι το τικ τοκ το snapchat και άλλα συναφή σκουπίδια. Εποχές 2006 είχαμε ένα hi5 ήταν κάτι νέο τότε μόλις είχε έρθει και το ίντερνετ και κάναμε χαβαλέ με τα παιδιά από σχολείο. Μετά Facebook πάλι κυρίως για να μιλάμε τώρα είχα να μπω πολλούς μήνες και το έστειλα για μόνιμη διαγραφή πριν 1 μήνα παίζει και πέρασαν οι 30 μέρες που θέλει για να σβηστεί. Ένα viber και μέχρι εκεί για να μιλάμε με παρέα βολεύει γιατί το έχω και σε υπολογιστή και από εκεί και πέρα κάνα reddit και μεγάλα φόρουμ για ενημέρωση κυρίως τεχνολογικη. 

Βρισκόμαστε σε ένα κομβικό σημείο που αν η νέα γενιά συνεχίσει έτσι το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο όλοι θέλουν να κάθονται και να βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα στυλ influencers και youtubers μια γενιά που δεν θα εκτιμήσει ποτέ πως βγαίνουν τα χρήματα. 

Ελπίζω η γενιά 1985 με 1990 όπως εγώ να είναι στο ίδιο μήκος κύματος και να μην αναλώνεται στα σκουπίδια που ανέφερα. 

Με τη νέα γενιά να είναι όπως είναι να μην έχει καμία απτή αξία όπως παλιά δεν θα αργήσει να γίνει πραγματικότητα η παρακάτω ταινία 

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.imdb.com/title/tt0387808/&ved=2ahUKEwiX6vu_gtb4AhVR77sIHc7-BOEQjjh6BAhOEAE&usg=AOvVaw1qeKjSPBxk2RQeZBuyauze

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...