Προς το περιεχόμενο

Καθρέπτης με dash cam και πίσω κάμερα

filarhos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω καθρέπτης με dash cam και πίσω κάμερα για να γράφει όσο κινούμαι και όταν βάζω όπισθεν να βλέπω μέσα από την οθόνη του καθρέπτη πίσω.

Ο βασικός λόγος είναι ο δεύτερος γιατί είναι δύσκολο το πάρκινγκ μου αλλά καλοδεχούμενο και το dash cam.

Έχω δει κάποια φτηνά αλλά έχω βρει κι αυτό από aliexpress. Είδα και κάποια στα 100€+ αλλά δεν θα ήθελα να ξεφύγω.

Ευχαριστώ πολύ

Υ.Γ. Η αρχική ιδέα ήταν αλλαγή της πηγής με οθόνη και κάμερες μπρος πίσω με τις ίδιες λειτουργίες αλλά δεν με βολεύει να πηγαίνω πίσω και να κοιτάω κάτω στην οθόνη. Αν έχετε να προτείνεται κάτι (vw passat b6 2006). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, paylidis είπε

2 din android οθονη τύπου εργοστασιακής εφαρμογής (λογικα υπαρχει - δε ξερω το ταμπλώ σου) και καμερα οπισθοπορειας, βαρια με ενα 150αρι (απο aliexpress EU warehouses) κ καθαρισες... παρτα και στην επομενη μαζωξη κερνας σουβλακια και τα βαζουμε :P 

edit: ισως και πολλα να ειπα, με 80 απο γαλλια, ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: https://www.aliexpress.com/item/1005004349683326.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.d6336c933HSMO9&algo_pvid=43b9eae0-6adb-4002-b409-0228ddc202c3&algo_exp_id=43b9eae0-6adb-4002-b409-0228ddc202c3-0&pdp_ext_f={"sku_id"%3A"12000028857222116"}&pdp_npi=2%40dis!EUR!!73.79!!!!!%402101e9d416565863511805719e68dd!12000028857222116!sea

απλα δε ξερω εαν εχει μεσα τους ανταπτορες για τα χειριστηρια το συγκεκριμενο...

βαλε και ενα εικοσαρικο μαξ την καμερα και τα υπολοιπα πιτσες και μπυρες για τους Insomniacs :P 

(χρωσταω κ ενα κερασμα στον @chill θα τη βγαλω τσαμπα)

Το έφερα εδώ...

Βλέπω διάφορα για οθόνη...

Αν και μου αρέσει εμφανισιακά οι 8ιντσες (κάτω από 100€ και 2gb με κάμερα οπισθοπορίας)... Και μια κάμερα για μπροστά και έτοιμο... (ελπίζω και τα χειριστήρια στο τιμόνι να δουλεύουν...)

Αλλά θα έχει τον ίδιο ήχο με τώρα (δύο ηχεία μπροστά έχει και θέλω να τα αλλάξω κιόλας);

Υ.Γ. Με τις πατέντες το έχω, όπως έχεις καταλάβει, στο punto είχα βάλει και 10.1 και δούλευε πολύ καλά αλλά ήταν μεγάλη και αρκετά χαμηλά οπότε τη έβγαλα... Και παρόλο που ήταν 1gb ήταν αρκετά γρήγορη...

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1

Τα εχει μεσα τα μπιχλιμπιδια για χειριστήρια τιμονιου κ canbus

H5106352fe6dd486c935649ad41f90860b.jpg?width=1000&height=848&hash=1848

για εμενα αξιζει, προχωρα το...

Αν δεν εχεις τωρα καποιο ηχοσυστημα Premium τυπου JBL BOSE που εβαζαν καποτε εργοστασιακα ως εξτρα η ποιοτητα του ήχου θα ειναι τουλαχιστον η ιδια εφόσον δε παρεις καποιο που να ειναι τερμα σαβουρα... Στο BMW που ειχα βαλει τετοιο μπορώ να σου πω οτι ηταν αψογη (ειχα και εργοστασιακο εξτρα ενισχυτη με 6.1 ηχεια και επαιζε αψογα)

για μνημη τουλ 2 γιγα κοιτα και 32 ρομ αλλα προσεξε να εχει android store (αυτο που ποσταρες δεν πρεπει να εχει)

1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Τα εχει μεσα τα μπιχλιμπιδια για χειριστήρια τιμονιου κ canbus

H5106352fe6dd486c935649ad41f90860b.jpg?width=1000&height=848&hash=1848

για εμενα αξιζει, προχωρα το...

Αν δεν εχεις τωρα καποιο ηχοσυστημα Premium τυπου JBL BOSE που εβαζαν καποτε εργοστασιακα ως εξτρα η ποιοτητα του ήχου θα ειναι τουλαχιστον η ιδια εφόσον δε παρεις καποιο που να ειναι τερμα σαβουρα... Στο BMW που ειχα βαλει τετοιο μπορώ να σου πω οτι ηταν αψογη (ειχα και εργοστασιακο εξτρα ενισχυτη με 6.1 ηχεια και επαιζε αψογα)

για μνημη τουλ 2 γιγα κοιτα και 32 ρομ αλλα προσεξε να εχει android store (αυτο που ποσταρες δεν πρεπει να εχει)

Την εργοστασιακή έχει αλλά γενικά είναι πολύ καλός ο ήχος...

Για ενισχυτή έχω κι εγώ ένα που κάθεται αλλά βαριέμαι να τραβάω γραμμές και τέτοια...

32 ρομ για να έχω να βάλω εφαρμογές; Γιατί η χρήση θα είναι βιντεοσκόπηση μπρος πίσω σε sd και όταν παρκάρω με την πίσω... Άντε και κανένα στικάκι με μουσική...

Δεν βάζω τίποτα... Και για πλοήγηση ακόμα πιθανόν να συνεχίσω να βάζω το κινητό...

Υ.. Συνεχίζω να το ψάχνω λίγο, αν βρεις τίποτα καλό μου λες...

Μη το παιδευεις πολυ, εγω ειχα φαει τη ψυχη μου... βρες μια να κανει κλικ στα κουτακια σου κ τελος..

η ρομ 32 συνηθως παει πακετο με τα 2 ραμ, σκεψου ομως οτι απο τα 16/32 σου τρωει παρα πολλα το κινεζοανδροιδ (>7)

η dash cam γαμαει ειχα στο προηγουμενο αλλα κινειται στα ορια νομιμότητας/παρανομίας... θα ηθελα και εγω να βαλω και στα καινουργια απο μια αλλα δε θελω να ανοιξω δουλειες με ρευματα κλπ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μη το παιδευεις πολυ, εγω ειχα φαει τη ψυχη μου... βρες μια να κανει κλικ στα κουτακια σου κ τελος..

η ρομ 32 συνηθως παει πακετο με τα 2 ραμ, σκεψου ομως οτι απο τα 16/32 σου τρωει παρα πολλα το κινεζοανδροιδ (>7)

η dash cam γαμαει ειχα στο προηγουμενο αλλα κινειται στα ορια νομιμότητας/παρανομίας... θα ηθελα και εγω να βαλω και στα καινουργια απο μια αλλα δε θελω να ανοιξω δουλειες με ρευματα κλπ...

Το ψάχνω γιατί και την 10άρα την πήρα λόγω καλής τιμής, έκπτωση και υπόλοιπο από επιστροφή... Και την πούλησα σε μια μέρα βέβαια..

Για την dash cam θα την βάλω και θα την αφήσω επάνω να γράφει... Και εκεί που θα μπει ούτε που θα φαίνεται...

Υ.Γ. Σε όλες βλέπω ίδια ανάλυση 7-8-9 ίντσες... Μάλλον 7-8 πρέπει να κοιτάξω, σε 9 και 10 θα φαίνεται χάλια..

Επεξ/σία από filarhos

3 λεπτά πριν, filarhos είπε

Το ψάχνω γιατί και την 10άρα την πήρα λόγω καλής τιμής, έκπτωση και υπόλοιπο από επιστροφή... Και την πούλησα σε μια μέρα βέβαια..

Για την dash cam θα την βάλω και θα την αφήσω επάνω να γράφει... Και εκεί που θα μπει ούτε που θα φαίνεται...

Υ.Γ. Σε όλες βλέπω ίδια ανάλυση 7-8-9 ίντσες... Μάλλον 7-8 πρέπει να κοιτάξω, σε 9 και 10 θα φαίνεται χάλια..

ναι 8αρα δες... καλυτερα να εχει φυσικα κουμπια παρεπιμπτοντως, οι 10αρες δε θα εχουν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...