adi32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Και γιατί να παραγγείλετε μέσω efood αν είναι να το πάρετε από το μαγαζί μόνοι σας. Για να πάρει την προμήθεια? Παίρνεις κατευθείαν τηλ στο μαγαζί και παραγγέλνεις. Ετσι το παίρνεις και φθηνότερα και ενισχύεις και το μαγαζί και όχι την τσέπη του αεριτζη efood 2
basilis_k6 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, adi32 είπε Και γιατί να παραγγείλετε μέσω efood αν είναι να το πάρετε από το μαγαζί μόνοι σας. Για να πάρει την προμήθεια? Παίρνεις κατευθείαν τηλ στο μαγαζί και παραγγέλνεις. Ετσι το παίρνεις και φθηνότερα και ενισχύεις και το μαγαζί και όχι την τσέπη του αεριτζη efood ακριβως. μεσάζοντες στο φαγητο... τραγικο τουλάχιστον. 3
Void80 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Νομίζω το έχουμε μπερδέψει λίγο. Υπάρχουν 2 είδη χρέωσης: 1. Delivered by efood, αν το κατάστημα δεν έχει δικούς του διανομείς. Το κόστος αυτό πάει προφανώς στο efood και καλά κάνει, όποιος δεν θέλει απλώς δεν επιλέγει το εν λόγω κατάστημα. 2. Κόστος delivery (νέα μόδα τώρα τελευταία) συνήθως 0,50€-1€, τουλάχιστον στα μαγαζιά της γειτονιάς μου τα οποία έχουν δικούς τους διανομείς. Το ερώτημα είναι: αυτά τα 0,50€ πάνε σαν "υποχρεωτικό" τιπ στους ντελιβεραδες τους διότι κάποιοι πελάτες δεν δίνουν τίποτα; Ή το τσεπώνει ο ιδιοκτήτης;
ekrepali Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 38 λεπτά πριν, adi32 είπε Και γιατί να παραγγείλετε μέσω efood αν είναι να το πάρετε από το μαγαζί μόνοι σας. Για να πάρει την προμήθεια? Παλιά πάντα τηλεφωνικώς έδινα παραγγελία όταν είχα μετρητά... αλλά όταν ήθελα να πληρώσω με κάρτα σχεδόν κανένας δεν είχε ασύρματο pos. Tώρα βέβαια που βγήκε η Wolt, παραγγέλνω μόνο από εκεί... ναι το ξέρω ότι χάνουν τα καταστήματα απ'τη προμήθεια αλλά έρχεται το φαγητό στη πόρτα σε χρόνους ρεκόρ. Το να παραγγέλνω απ'το κατάστημα απευθείας... εις γνώσιν μου ότι μπορεί να ξελιγωθώ καμιά ώρα ενώ θα μπορούσα να τρώω σε 10 λεπτά, είναι ολίγον μαρτύριο. 2 1
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Των φρονιμων τα παιδιά πριν πεινασουν μαγειρεύουν! 1
basilis_k6 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 31 λεπτά πριν, ekrepali είπε Παλιά πάντα τηλεφωνικώς έδινα παραγγελία όταν είχα μετρητά... αλλά όταν ήθελα να πληρώσω με κάρτα σχεδόν κανένας δεν είχε ασύρματο pos. Tώρα βέβαια που βγήκε η Wolt, παραγγέλνω μόνο από εκεί... ναι το ξέρω ότι χάνουν τα καταστήματα απ'τη προμήθεια αλλά έρχεται το φαγητό στη πόρτα σε χρόνους ρεκόρ. Το να παραγγέλνω απ'το κατάστημα απευθείας... εις γνώσιν μου ότι μπορεί να ξελιγωθώ καμιά ώρα ενώ θα μπορούσα να τρώω σε 10 λεπτά, είναι ολίγον μαρτύριο. με το efood οχι μονο δεν χανουν αλλα κερδιζουν γιατι δεν τους επιτρεπει να εχουν αλλες τιμες στο efood και άλλες στο μαγαζι. Δηλαδη εγω που παω εκει με τα ποδια μου με αναγκαζει να πληρωσω οτι πληρωνει και ο άλλος που μπηκε απο efood! Το κατάστημα ομως σε αυτη την περίπτωση βαζει στην τσέπη την προμήθεια του efood αφου πηγα εγω εκει η πηρα τηλέφωνο! 1
Titos301 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 @basilis_k6 αρα θα επρεπε στους πελατες που παιρνουν τηλ στο καταστημα να μην καθιζουν το χαρατσι 1 ευρω στο delivery.....αμ δε γι αυτο ας τους παιρνει προμηθεια η wolt και η καθε wolt μπας και βαλουνε μυαλο
adi32 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Πολλά μαγαζιά όταν παραγγείλεις τηλεφωνικά και πας από κει σου κάνουν έκπτωση 1
gx2 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Εγώ πάντως μόλις τώρα παρήγγειλα από μέσω e-food από κατάστημα που είναι στα 3 περίπου χλμ από εμένα και δεν υπήρχε καμία έξτρα χρέωση. Και γενικότερα χρέωση delivery είχε σε κάποια πολύ μακρινά καταστήματα.
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε ακριβως. μεσάζοντες στο φαγητο... τραγικο τουλάχιστον. και το σκρουτζ μεσαζων ειναι. Το χρησιμοποιουμε ομως. Και το beat. 2 ώρες πριν, Void80 είπε 2. Κόστος delivery (νέα μόδα τώρα τελευταία) συνήθως 0,50€-1€, τουλάχιστον στα μαγαζιά της γειτονιάς μου τα οποία έχουν δικούς τους διανομείς. Το ερώτημα είναι: αυτά τα 0,50€ πάνε σαν "υποχρεωτικό" τιπ στους ντελιβεραδες τους διότι κάποιοι πελάτες δεν δίνουν τίποτα; Ή το τσεπώνει ο ιδιοκτήτης; Γιατι να τα τσεπωνει ο ντελιβερας? Αν θες αφηνεις τιπ, και αν τα δωσει, τα εδωσε. Ο ιδιοκτητης πληρωνει τις βενζινες. Αν παρεις καφε 10 τετραγωνα μακρια, μια χαρα λογικο ειναι. Στην περιοχη μου (επαρχια και χωρις efood) για διπλανα χωρια που ειναι 5-10 λεπτα παιζουν με ελαχιστες παραγγελιες για την ωρα. 2
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Στις 30/6/2022 στις 12:06 ΜΜ, splash18 είπε Καλημέρα, χθες παράγγειλα (κλασσικα απο κατάστημα της γειτονίας μου σουβλακια) και είδα επιπλεον χρέωση στo application efood 1 euro. Και αν εισαι πιο μακρια χρεωνεσαι παραπανω. Στις 30/6/2022 στις 1:19 ΜΜ, adi32 είπε Όταν κρατάνε στο μαγαζάτορα 20-30% και οι τιμές θα ανέβουν και η ποιότητα θα πέσει Σιγα μην κρατανε και 50. 12 ώρες πριν, Xvipes είπε Τουλάχιστον 1 χρόνο ισχύει αυτό και μάλιστα κάποια μαγαζιά το έχουν και 2 και 3 μέχρι και 4 ευρώ. Αναλογα την περιοχη. Καλαματα το εβαλαν πριν κανα διμηνο. 2 ώρες πριν, Void80 είπε Κόστος delivery (νέα μόδα τώρα τελευταία) Και καλα κανουν. Μου μαθατε στο δωρεαν ντελιβερι τοσα χρονια και σας φαινεται τραγικο που μια υπηρεσια πρεπει να πληρωθει. 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Γιατι να τα τσεπωνει ο ντελιβερας? Δεν τα τσεπωνει,δεν πανε σε αυτον. 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ο ιδιοκτητης πληρωνει τις βενζινες. Το αλλο με τον τοτο το ξερεις; 1 1
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Δεν τα τσεπωνει,δεν πανε σε αυτον. Το αλλο με τον τοτο το ξερεις; Ωραια. Τωρα που μπηκε αυτο το κοστος, διεκδικηστε το. Για τα δικα σας εξοδα ειναι πρακτικα.
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και καλα κανουν. Μου μαθατε στο δωρεαν ντελιβερι τοσα χρονια και σας φαινεται τραγικο που μια υπηρεσια πρεπει να πληρωθει. Κακομαθημένοι ! 😕 1
StamTheMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ωραια. Τωρα που μπηκε αυτο το κοστος, διεκδικηστε το. Για τα δικα σας εξοδα ειναι πρακτικα. Εγω ειμαι ελευθερος επαγγελματιας στο delivery by efood. Πριν 10 χρονια που εκανα ντελιβερι στην pizza fan,φωναζαμε για σωματειο. Τελικα σωματειο εκαναν οι μισθωτοι διανομεις του efood,οι οποιοι ειναι και κακοι στη δουλεια τους και ειναι και οι πιο καλοπληρωμενοι απο ολους. Δε με απασχολει πλεον τι θα κανουν,το κανω για εξτραδακι πλεον και δε θα το κανω και για πολυ ακομα.
kon1to Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, adi32 είπε Και γιατί να παραγγείλετε μέσω efood αν είναι να το πάρετε από το μαγαζί μόνοι σας. Για να πάρει την προμήθεια? Παίρνεις κατευθείαν τηλ στο μαγαζί και παραγγέλνεις. Ετσι το παίρνεις και φθηνότερα και ενισχύεις και το μαγαζί και όχι την τσέπη του αεριτζη efood αυτη η καραμελα με τους αεριτζήδες έχει κουράσει λίγο. γνώμη μου, δεν κρίνω... τα ίδια και στα ταξί με τη beat, στα ξενοδοχεία με τη booking. αν πουλούσε αέρα, δεν θα υπήρχε... η κάθε τέτοια πλατφόρμα, φέρνει παραγγελίες, δηλαδή λεφτά, που μεγάλο μέρος τους δεν θα το είχες αν δεν ήσουν σε αυτή. ξέρεις πόσες φορές μπαίνω στο e-food και βρίσκω μαγαζιά που δεν ήξερα καν οτι υπάρχουν; πόσες φορές παίρνω τηλ να παραγγείλω καφέ, και αν είμαι τυχερός και το σηκώσουν, μου μιλάνε βιαστικά και απότομα, επειδή δεν προλαβαίνουν και ενίοτε φέρνουν και την παραγγελία λάθος. τα μαγαζια που είναι μπροστά, φτιάχνουν το δικό τους site με δυνατότητα λήψης παραγγελίας και παίρνουν όποιο κομμάτι απο την πίτα μπορούν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις